Εμπειρία στη χρήση Macho Man

Η ιστορία μιας νέας σχέσης, να καθιερωθεί η οποία βοήθησε Macho Manείπε ο Ιγκόρ από τη Μόσχα.

MachoMen βοήθησε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της νόσου

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να πω την ιστορία μου. Ποτέ δεν ήμουν ξεχωριστή. Ένα κανονικό παιδί, μια φυσιολογική έφηβη, μια συνηθισμένη μαθήτρια και ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Ειδικά ταλέντα διέφεραν. Έζησε, όπως όλοι επέλεξαν μια γυναίκα γκρι ποντίκι, είχε ένα μωρό, όλα ήταν μια χαρά. Αλλά για την επέτειο από τα 40 χρόνια όλα έχουν αλλάξει.

Σωστά λένε τα γκρίζα του γένια και λάγνα. Είχα πάντα την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει η αγάπη, όλα αυτά είναι ανοησίες και ρομαντικές ανοησίες. Η γυναίκα και το επέλεξα έτσι ώστε να ήταν ένας πιστός, στοργικός, κρατούσε το σπίτι. Κατάφερε να αγοράσει ένα διαμέρισμα, για να έχουν ένα μωρό. Ποτέ δεν διέταξε, αλλά να καθίσει στο λαιμό δεν επιτρέπεται. Έζησε ήσυχα. Και τότε τη γνώρισα. Πολλοί 40 αρχίζει να βγαίνει με 18-year-old κορίτσι, και ήταν στην ίδια ηλικία, αλλά τι! Καλά καλλωπισμένο κομψή γυναίκα που κοιτάζει 30, κοφτερό μυαλό, άριστη τρόπους, αφρώδη χιούμορ. Και η χήρα. Έχω χαθεί.

Οι πρώτες προσπάθειες για την κατάκτηση

Margo – το όνομά της είναι Μαργαρίτα απευθείας στο Μπουλγκάκοφ – οι απλοί άνθρωποι, άνδρες ποτέ δεν με ενδιέφερε. Όπως έμαθα αργότερα, ο σύζυγός της ήταν ένας καλλιτέχνης, ζωγράφισε σε ένα πολύ ενδιαφέροντα τρόπο. Γράφει πεζογραφία (σάτιρα) και ποιήματα. Συναντηθήκαμε κατά τύχη, ένα φίλο που ονομάζεται για κάποια σύντομη ομιλία, όπου διάβασε ποιήματά της. Όταν άρχισε να διαβάζει, συνειδητοποίησα ότι ήθελα ακριβώς εκεί στη μέση του δωματίου, πάνω στην καρέκλα που κάθεται και Καπνίζει ένα τσιγάρο στο επιστόμιο. Μετά αναγνώσεις όλα πιει και δε θυμάμαι πώς, αλλά καταλήξαμε στο ίδιο κρεβάτι.

Το πρωί η Μάργκο με κοίταξε με umeshu και είπε ότι θα ήταν καλό για είκοσι χρόνια. Και σε 40, χρειάζεστε περισσότερες δεξιότητες. Ωστόσο, είπε, σχεδόν όλοι οι άνθρωποι νομίζω ότι είναι αρκετό για να πάρει το ραβδί έξω από το παντελόνι του, και ό, τι άλλο γίνεται. Δεν θυμάμαι, κόκκινο ή λευκό, αλλά δραπέτευσε τρέξιμο. Και τότε κατάλαβα – δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτήν.

Καθώς έψαχνα για το δρόμο προς την ευτυχία με Macho Man

Όταν εγώ πάλι ξύπνησα από έναν εφιάλτη, όπου λέει ότι μπορώ να το κάνω καλύτερα, κατάλαβα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Βασικά, είμαι άνθρωπος όμορφη, δεν είναι ένα σύμβολο του σεξ, αλλά δεν είναι ένα τέρας. Θα μπορούσα να αιχμαλωτίσει; Αποφάσισα ότι το σεξ. Και πήγε στο γιατρό.

Ναι, είναι τόσο δραστικό: απλά πηγαίνετε στο γιατρό. Προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Μια σεξολόγος μου είπε ότι πρέπει να ελέγχονται, υγιή, και εξήγησε ότι οι 20-30 που έχω δεν είναι αρκετά. Ήμουν σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα μου έχει πάντα έλειπε. Ο γιατρός με συμβούλεψε να αγοράσει ένα διεγερτικό, φυσική.

Άρχισα να ψάχνω για κάτι για το σκοπό αυτό, να προσπαθήσουμε να αγοράσετε ή να παραγγείλετε. Αμέσως αποφάσισε: χημεία, επειδή είμαι υγιής. Σταμάτησε στο Macho Man και άλλο ένα ζευγάρι ταμεία. Ικανοποιημένος με την τιμή και τη σύνθεση. Το σπρέι λειτούργησε τέλεια. Άρχισα να διαβάζω βιβλία για το σεξ...

Τρελή επιτυχία και μια νέα ευτυχία

Όταν ήρθα να δω τη Μάργκο και πάλι, ήταν έκπληξη, αλλά εξήρε. Λέει, δεν είναι κάθε άνθρωπος μετά από μια τέτοια απόδραση επιστρέφεται. Και της είπα ότι ήταν η θεά μου. Δεν υποστηρίζουν, αλλά δεν επιτρέπεται. Το ραντεβού μέσω της ημέρας. Εγώ προσεκτικά προετοιμασμένη.

Την ημέρα που ήρθα. macho man λειτούργησε άψογα, ήμουν σχεδόν τρεις ώρες. Ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου (εκείνη την εποχή) και, ξέρεις, της άρεσε. Όχι για τίποτα δεν ήταν προετοιμασμένοι! Είναι, βέβαια, λίγο καυστικά είπε ότι η θεωρία δεν είναι πράξη, αλλά στη συνέχεια, προσφέρθηκε να συναντηθούν και πάλι. Είπες, προσεκτικά.

Τελικά κατέληξε με Margaux και Macho Man;

Πήγα και την είδα πολλές φορές. Μια-δυο φορές προσπάθησα χωρίς Macho Man να την αγαπάς, αλλά δεν μου είπε κάτι λάθος, έτσι δεν έτρεξε γρήγορα στο μπάνιο, θα εφαρμοστεί το σπρέι και πήγαμε στο δεύτερο γύρο. Δεν υπάρχει κίνδυνος, τα περισσότερα της είπα, τώρα πληρώνει ψεκασμού, αυτό είναι ακόμη πιο δροσερές!

Στην αρχή ήμασταν μόνο το καλό σεξ, αλλά ήμουν γοητευμένος από αυτό. Ξεκινήσαμε να πάμε μαζί σε εκθέσεις, ανάγνωση ποιημάτων και ούτω καθεξής. Η γυναίκα μου και εγώ, χωρίσαμε σχεδόν αμέσως. Το παιδί έφυγε από το σχολείο, το κάνουμε μαζί δεν κατέχει. Της είπα σε χωρίστρα, έδωσε ένα βάζο Macho Manμια φορά αποφάσισα να το παραγγείλω. Δώστε το νέο άνθρωπο, ενδέχεται να μπορείτε επίσης να πάρετε το καλό σεξ.

Μαργκό είχαν πάντα όλα πανέμορφα. Έμπειρο και σέξι, μου έμαθε ότι έπρεπε να είχα διαβάσει 19-20 χρονών, αλλά δεν το έκανε, επειδή το σεξ σχεδόν δεν ασχολούνται. Αφού πάρετε ουράνια χαρά και τα δύο. Ξέρει επίσης πώς να το παραδώσει, και σ ' ευχαριστώ Macho Man Έχω αρκετά για λίγες επισκέψεις. Και είναι 40 με ουρά!

Έχω όλα τα έξυπνα αποδείχθηκε, λοιπόν, παιδιά, μην φοβάστε. Απολαύστε τα παιχνίδια, μπορείτε να απολαύσετε Macho Man (η τιμή του ψεκασμού είναι γελοίο σε σύγκριση με το αποτέλεσμα της μια ευτυχισμένη σχέση). Αν δεν είναι αρκετά σκληρά, να πηγαίνουν στους γιατρούς και να μιλήσετε με την γυναίκα σας. Παντρεύομαι για δεύτερη φορά!