Κριτικές Macho Man

 • Burak

  Εμείς παιδιά αποφάσισαν να αγοράσουν macho man ένα διασκεδαστικό πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε. Σχεδίαζε ένα μπάτσελορ πάρτι, και κάποιος πρότεινε την ιδέα, και δεν υποστηρίζουν, και η τιμή είναι ευχάριστη. Όχι ότι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά συνέβη. Έχω αλλεργίες σε όλη τη διαδρομή, έτσι, ένα test drive ήταν το θέμα. Συνολικά, έχουμε παραγγείλει πέντε διαφορετικά σπρέι, η εταιρεία είναι μεγάλες. Το βράδυ, ήταν μεθυσμένος, άρχισε να εμφανιστεί. Δεν έχω απλά να αναβληθεί – Αλλεργία. Και Macho Man τίποτα, ορισμένα βότανα και φυσικές θεραπείες. Μέχρι και το τρέξιμο! Δεν περίμενα. Παιδιά, από τον τρόπο, πάρα πολύ. Λοιπόν μάλλον το βράδυ για να προσπαθήσει να μας τα κορίτσια μας έφτασε, έτσι πήγαμε στα δωμάτιά τους. Και το σπρέι είναι πάντα στο κομοδίνο, μόνο στην περίπτωση.

  Macho Man
 • Κωνσταντίνος

  Τι μπορώ να πω; Καλό εργαλείο, δουλεύει, είναι εύκολο να ελέγξετε: αξίζει να αγοράσετε και να αξιολογήσει. Macho Man δίνει διαρκή στύση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Macho Man
 • Δημήτριος

  Για το χρόνο που χρησιμοποιείται macho man διαλείψεων δεν ήταν ποτέ εκεί. Μέλος της πέτρα, που στέκεται για 2-3 ώρες (συνειδητοποίησα πόσο πολλά εργαλεία, έτσι ώστε πολλά έργα). Από φυσιολογικούς άνδρες με φυσιολογική στύση μετατραπεί σε ένα σούπερ-εραστή. Η γυναίκα που αγαπούσε, τη σκέφτομαι. Λοιπόν, δεν διαφωνώ, απλά προτείνω σε φίλους τι να αγοράσουν και πού να παραγγείλετε. Ευτυχώς, η τιμή είναι προσιτή.

  Macho Man
 • Κωνσταντίνος

  Κάποτε, όχι πολύ μεγάλη προσοχή δόθηκε στην προστασία, ώστε να πάρει μία ασθένεια και τελείωσε δυστυχώς. Θεραπευτεί, αλλά οι συνέπειες με τη μορφή αδύναμη στύση παρέμεινε. Αυτό είναι το τίμημα της βλακείας. Τα προβλήματα άρχισαν μετά από 30, ακόμη και όταν χώρισε με την κοπέλα (αποφάσισε ότι δεν πρέπει να εξαιτίας της ή λόγω της ερωμένης του). Σε πρώτη σκέψη, και μετά την έξοδο από συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν απαραίτητο να κάνουμε κάτι. Πήγε να κάνετε αναζήτηση στο Internet, το σπρέι ήταν το πρώτο εργαλείο στην αναζήτηση. Η τιμή Macho Man ικανοποιημένος, αποφάσισε να διατάξει και δεν το μετάνιωσα! Δούλεψε με την πρώτη φορά, και πώς! Δοκίμασα χωρίς το κορίτσι, ποιος ξέρει τι, αλλά μακάρι να ήταν το κορίτσι. Αλλά είναι, επίσης, ένα λιπαντικό, τόσο ωραίο να μαλακίζεται. Από τότε όλη την ώρα χρήσης Macho Man!

  Macho Man
 • Νικόλαος

  Σπρέι Macho Man 100% έγκυρο μέσο. Διάλεξα μερικά που έχουν αποφασίσει να αγοράσουν όταν στα σαράντα, ο φίλος μου με απογοήτευσε. Μερικά άλλα φάρμακα δεν λειτουργούν καθόλου και ένιωσα άσχημα! Στη συνέχεια σπούδασε σύνθεση, οπότε νομίζω ότι είμαι ανόητος, είναι να ελέγξετε για τον εαυτό σας. Και αυτό το φάρμακο όλες αγνό και φυσικό, έτσι πήρα την ευκαιρία να παραγγείλετε. Είμαι σχεδόν με την εμφάνιση της Macho Man σχετικά με την αγορά. Λειτουργεί πάντα.

  Macho Man
Εκτίμηση Macho Man
4.4
6