Οδηγίες χρήσης Macho Man

<3_img>

Macho Man spray είναι ένα διεγερτικό του οποίου το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Δεν χρειάζεται να το πιείτε για εβδομάδες, αρκετά για να αγοράσουν εκ των προτέρων και ισχύουν πριν από το φύλο για τα κράτη. Το σπρέι αρχίζει να λειτουργεί αμέσως μετά την επαφή με το δέρμα. Το μέγιστο αποτέλεσμα να φτάσει σε 10 λεπτά, κρατώντας το για 2-3 ώρες.

Ο αλγόριθμος που αναπτύχθηκε από τον κατασκευαστή. Είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες.

  1. Ετοιμάστε τον εαυτό σας για τη διαδικασία. Πρέπει να πλένετε πριν από την εφαρμογή, όχι μετά. Για τις γυναίκες, το σπρέι είναι ασφαλής.
  2. Για 10 λεπτά πριν από το σεξ, ισχύει με 3-4 πατήματα στο καπάκι του σπρέι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, το συντομότερο ξάπλωσα και να περάσουν 10 λεπτά με τα προκαταρκτικά. Σύντροφός σας θα το εκτιμήσει.
  3. Το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 ώρες. Εξαρτάται από το μεταβολισμό σας.
  4. Χρήση δεν έχει χρονικό όριο. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάθε μέρα. Αρκετές φορές την ημέρα δεν συνιστάται – το σεξ είναι ένα μεγάλο βάρος για το σώμα.

Ενδείξεις για τη χρήση Macho Man

Για να εφαρμόσετε Macho Man συνιστάται, εάν έχετε την κακή σεξουαλική τους εξής λόγους:

  • Φυσική διαταραχή μετά από ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος. Η ίδια η νόσος θα πρέπει να θεραπευτεί.
  • Η μετώπη είναι, αλλά είναι μικρή.
  • Μειωμένη ευαισθησία του πέους.
  • Καμία επιθυμία για σεξ, αλλά για να ικανοποιήσει τη γυναίκα ή τη φίλη σας.

Αντενδείξεις για τον ψεκασμό Macho Man

Σπρέι Macho Man είναι απολύτως ασφαλές. Δεν είναι φάρμακο, ως εκ τούτου, δεν έχει αντενδείξεις. Ο μόνος περιορισμός από τους γιατρούς που είναι επιθυμητό να χρησιμοποιούν τακτικά το φάρμακο, αν δεν υπάρχουν προβλήματα και απλά θέλετε ασφάλισης για κάθε περίπτωση. Αν κάτι πάει στραβά, σπρέι είναι πάντα δυνατόν να εφαρμοστεί στη διαδικασία. Επίσης δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσους έχουν ατομική δυσανεξία στα συστατικά.

Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή Macho Man

Χρήση Macho Man σας επιτρέπει να γρήγορα να εξασφαλίσει μια ισχυρή στύση για λίγες ώρες. Η τακτική χρήση αναζωογονεί το σώμα, βελτιώνει τη δραστικότητα, ανακουφίζει από κάποια συμπτώματα της νευρικότητας και καταθλιπτικές διαταραχές. Σπρέι δεν είναι ένα φάρμακο.

Είναι σημαντικό ότι το εργαλείο δεν είναι εθιστική, καθώς λειτουργεί σε τοπικό επίπεδο. Το σπρέι είναι ένα πιστοποιημένο προϊόν, να είναι απολύτως ασφαλές. Παρενέργειες δεν έχουν εντοπιστεί.