Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι; Το θέμα της επαρκούς μεγέθους για να το ισχυρότερο φύλο ήταν πάντα οξεία. Κάποιοι, που δεν έχουν προφανή προβλήματα, προσπαθεί να αυξήσει το κράτος σε όλους τους δυνατούς τρόπους, αν και σίγουρα δεν τη χρειάζονται. Η γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, δεν χρειάζεται ένα μεγάλο μέγεθος του πέους. Αλλά υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που πραγματικά χρειάζονται διόρθωση. Υπάρχουν πολλές τεχνικές που βοηθούν να διευρύνει το πέος στο σπίτι. Σήμερα θα μιλήσω για τους καλύτερους τρόπους που πραγματικά θα αλλάξει τις ιδιότητες ενός κράτους σε μήκος και σε πάχος.

πέος διεύρυνση.

Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε τεχνική, είναι καλύτερα να κάνει μετρήσεις της αξιοπρέπειάς τους. Ίσως έχετε ένα μέσο πέος, δεν είναι απαραίτητο να εξαντλεί τον εαυτό της με εκπαιδεύσεις, αποσπάσματα ή να καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους αλλάξτε την τιμή της λειτουργίας.

Οι χειρουργοί αποδειχθεί ότι το κράτος είναι σε στύση μπορεί να είναι μεταξύ 10-15 cm πάνω ή κάτω από ένα μικρό πέος ή μεγάλου μεγέθους, αντίστοιχα. Όπως λένε, κάποιος τυχερός και μερικοί δεν το κάνουν. Αλλά ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να λυθεί ανεξάρτητα.

Μέθοδοι

Να διευρύνει το πέος στο σπίτι είναι δυνατή μόνο αν ο άνθρωπος δεν έχει προφανή προβλήματα με την εξουσία. Όχι οξεία παθολογία που σχετίζεται Σμν ή όγκους. Πριν από την έναρξη κάθε διαδικασίας για την αύξηση, θα πρέπει να απαλλαγούμε από τη συμπτωματική ασθένειες.

Μέθοδοι διόρθωσης του πέους στο σπίτι:

 1. Αντλία κενού *
 2. Extender;
 3. Jelcing, ασκήσεις?
 4. Αλοιφές, κρέμες, τζελ και σπρέι;
 5. Φάρμακα;
 6. Το τέντωμα με τα φορτία.

Αντλία κενού

Χάρη στην συσκευή, η οποία είναι διαφόρων τύπων, είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα, μετά από καθημερινή χρήση. Να αυξήσει όχι μόνο σε διάμετρο, και σε μήκος.

Επιπλέον, η συσκευή έχει πολλά πλεονεκτήματα. Βοηθά να λύσει μια σειρά από αρσενικό προβλήματα που συνδέονται με τη σεξουαλική σφαίρα. Αντλία έχει μια λάμπα αντλία με το αχλάδι, το δαχτυλίδι πίεσης (πρέπει να αγοράσετε ένα σφραγισμένο).

Αρχή εργασίας:

 • Ο φαλλός, εισάγεται στον κύλινδρο (αντλία είναι ο χειρωνακτικός, μηχανικός);
 • Αέρα αφαιρείται με μια αντλία, μια στύση;
 • Δαχτυλίδι στενά κατά την ήβη, και η φιάλη είναι εν τω μεταξύ αφαιρεθεί;
 • Κρατήστε έως 8 λεπτά, στη συνέχεια, αφαιρέσετε;
 • Επαναλάβετε 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα.

Πριν από κάθε μεθόδους για να αυξήσει τον ανδρισμό είναι να κάνετε τις πρώτες μετρήσεις. Ο έλεγχος όχι νωρίτερα από ένα μήνα.

Ενδείξεις:

 • Βοηθά στην εξάλειψη στάσιμη διαδικασίες στην πύελο σε μη-κανονικές σεξουαλικές σχέσεις και καθιστική εργασία;
 • Εξαλείφει ανικανότητα;
 • Η αύξηση του ανδρικού οργάνου μέχρι 4 cm.
 • Να διαφοροποιήσουν τη σεξουαλική ζωή;
 • Ο αυνανισμός.

Διαλυτικό χρώματος

Πώς να αυξήσει το μέγεθος χρησιμοποιώντας την κάμερα; Χάρη σε αυτόν μπορεί να επιτευχθεί σε 1 μήνα έως 0,5 cm, αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά. Η αρχή λειτουργίας είναι η διάταση των κυττάρων από το επιθήλιο ιστών.

Το οποίο με τη σειρά του, κάτω από το βάρος της επέκτασης έχουν την τάση να μεγαλώνουν και να συμπληρώσετε τα κενά μετά το τέντωμα. Η μέθοδος είναι παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στη χειρουργική, ως εκ τούτου, η ανάπτυξη του οργάνου είναι εγγυημένη.

Ενδείξεις:

 • Το πέος μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος;
 • Διόρθωση στρεβλώσεων και ανωμαλίες του πέους στο σπίτι.

Αποτελέσματα μετά τη χρήση για 4-5 μήνες:

 • Έως 5 cm σε διεγερμένη κατάσταση;
 • Μέχρι 3.5 cm στο υπόλοιπο του πέους;
 • Στο ποσό του 1,5 cm.

Κατά τον πρώτο μήνα συνιστάται να ρυθμίσετε το μηχάνημα έως και 10 ωρών, αντίστοιχα, αυτό γίνεται για τη νύχτα. Καθημερινή φθορά είναι δυνατόν να επιτευχθούν εντυπωσιακά αποτελέσματα πριν από λίγους μήνες, οι νέες ρυθμίσεις παραμένουν για τη ζωή.

Jelcing και το δικαίωμα ασκήσεις

Αν ισχύουν Ανατολική μέθοδος, που αυξάνει το σεξουαλικό όργανο σταδιακά, χωρίς να προκαλούν μεγάλη ζημιά, και είναι λιγότερο τραυματική.

Γιατί θα πρέπει να ελέγχουν την όλη διαδικασία με τα χέρια σας εγκαίρως και να σταματήσει την άσκηση σε περίπτωση δυσφορίας.

Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται σε μια βιασύνη του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και το τέντωμα τα κύτταρα του πέους. Αν εφαρμόζετε καθημερινά 1-2 φορές την ημέρα, για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα για ένα μήνα.

Πριν από το μάθημα και να αρχίσεις να κάνεις τις ασκήσεις είναι απαραίτητο να προετοιμαστεί προσεκτικά και να ζεσταθεί το φαλλό. Αυτό, με τη βοήθεια των πιο ζεστό ζεστό αλάτι σε μια κάλτσα ή πετσέτες εμποτισμένο σε ζεστό νερό.

διαλυτικό χρώματος

Το πιο σημαντικό, για να αποφύγετε τα εγκαύματα, ελέγξτε τη θερμοκρασία και τα συναισθήματά μου. Για τη βελτίωση της διαδικασίας και την αποτελεσματικότητα της κατηγορίας, μπορείτε να εφαρμόσετε ειδικές κρέμες ή τζελ για την αύξηση του σώματος. Αυτό θα σας βοηθήσει να γρήγορα να αλλάξετε την εμφάνιση της αξιοπρέπειας.

Άσκηση "Jelcing"

 1. Εφαρμόστε την κρέμα για το πέος;
 2. Μασάζ φέρει στο φως την στύση?
 3. Τοποθετήστε το δείκτη και τον αντίχειρα παχύ δαχτυλίδι.
 4. Μην πιέζετε, αλλά μάλλον ελαστική περιφέρεια πρέπει σε όλο το μήκος των κρατών, δεν φθάνει το κεφάλι;
 5. Κάνει κινήσεις ώστε να μην προκαλέσει σοβαρή δυσφορία και πόνο;
 6. Επαναλαμβάνω "πυκνό δαχτυλίδι" σε όλη τη διαδρομή έως 40 φορές.
 7. Αύξηση κάθε συνεδρία κατά 10 μονάδες *
 8. Από το τέλος του 1 μήνα χρειάζεται για να τρέξει μέχρι 300-350 ανά συνεδρία.

Κάνοντας αυτές τις απλές κινήσεις, μετά από 30 ημέρες, παρατήρησαν σημαντική αύξηση σε εκατοστά.

Το τέντωμα με το φορτίο

Αυτό είναι το καλύτερο και το πιο αρχαία μέθοδο της διεύρυνσης πέος. Το σύγχρονο ισοδύναμο – extender.

Έτσι, αν δεν θέλετε να αγοράσετε τη συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σημάδια τεντωμάτων και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια μέσα. Μερικοί άνδρες από το φλασκί με το νερό χρησιμοποιούνται ως βάρη.

Μόνο εδώ θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Τεχνική αν το λάθος προσέγγιση είναι αρκετά επικίνδυνο και επίπονο για το σώμα.

Είναι να αναστείλει το φορτίο για 10-15 λεπτά στα αρχικά στάδια, τότε περισσότερο (αλλά όχι περισσότερο από 20). Κάτω από το βάρος του πέους του είναι μεγάλη και η επίδραση μπορεί να παρατηρηθεί ήδη μετά από 1 μήνα.

Πρέπει να γίνεται προσεκτικά, απαλά και χωρίς απότομες κινήσεις. Το πέος δεν θα πρέπει να είναι κάθετα. Στη βάση του κεφαλιού κράτη είναι εντελώς τυλιγμένο με ένα ελαστικό επίδεσμο ή ένα μαντήλι, προσπαθήστε να μην ωθήσει το σώμα μου, που σίγουρα πρέπει να σφίγξει το δέρμα του πέους.

Σε ειδικά καταστήματα και να αγοράσει το σφιγκτήρα, η οποία θα μεταφέρει το φορτίο. Να είστε βέβαιος να παρακολουθήσουν το βίντεο μάθημα, μην χρησιμοποιείτε το φορτίο, και ακόμα να αναπτύξουν επίδεσμο και ένα σφιγκτήρα.

Όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα κάθε εβδομάδα να τα βαραίνει, να είστε βέβαιος να ακολουθήσει τις αισθήσεις, σε περίπτωση σοβαρής πόνο να σταματήσει τη διαδικασία. Επιπλέον kg συχνά περιλαμβάνουν αθλητικό εξοπλισμό – δίσκους και αλτήρες.

Αν δεν είναι στο σπίτι, όπως είπαμε νωρίτερα, τα μπουκάλια νερού, πάρα πολύ. Τα πρώτα μαθήματα ξεκινούν με 5 λεπτά και αυξάνεται κάθε χρόνο κατά 1.

Μέγιστος χρόνος από το φορτίο – όχι περισσότερο από 20. Πλέον δεν μπορεί να σταθεί, μπορεί η πίεση να αρχίσουν να πεθαίνουν τα κύτταρα, και ούτω καθεξής μέχρι το νέκρωση κοντά.

Οι βασικοί κανόνες της τέντωμα

 • Η στύση πριν και κατά τη διάρκεια στάθμιση;
 • Στάξτε μια σταγόνα αίμα από το πέος πριν κρέμεται;
 • Το φορτίο μέχρι τότε, μέχρι να αισθανθείτε μια μικρή ενόχληση. Πόνος, κάψιμο και κράμπες απαγορεύεται *
 • Η αλλαγή στο χρώμα, σκούρο χρώμα και μώλωπες από τα κράτη ρυθμό, μέχρι την αύξηση των επιτοκίων;
 • Sharp στάθμιση θα οδηγήσει σε θρόμβωση, αλλά όχι για την ανάπτυξη, όλα πρέπει να γίνουν σταδιακά;
 • Έλλειψη κίνηση, περπάτημα, κ. λπ. για να Σταθεί σε ένα μέρος?
 • Οι αρχάριοι δεν συνιστάται, πρέπει η πρακτική μετά την άσκηση jelqing;
 • Το πρώτο φορτίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 200 g.