Μικρό πέος: μεθόδους για να μεγεθύνετε την

Πώς να αυξήσει το μήκος του μέλους ή το πλάτος; Μερικοί άνδρες δεν θεωρούν ότι το μέγεθος του πέους σας τέλειο και έτοιμο να πάει στα μεγάλα μήκη για χάρη της την αυξάνει. Έτσι, αυτό είναι δυνατόν στο σπίτι;

Πώς να αυξήσει το μήκος του ένα μέλος;

μικρό πουλί

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλοί άνδρες που πιστεύουν ότι το μέγεθος του κράτους δεν είναι επαρκής για να ικανοποιήσει το σύντροφό σας και να αρχίσει να αμφιβάλλει για τις ικανότητές τους.

Αλλά πριν μπορείτε να αποφασίσετε τι μήκος ή το πλάτος του πέους είναι ανεπαρκείς, θα πρέπει να καθορίσει τι ένα φυσιολογικό μέγεθος του πέους και τι θα πρέπει να είναι το ιδανικό μέγεθος για τα κορίτσια. Μπορεί να χρειαστεί να αμφιβάλλει για τις ικανότητές τους, δεν υπάρχει λόγος.

Πώς να αυξήσει το μέγεθος του πέους; Μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. Είναι και οι δύο χειρουργικές και μη χειρουργικές μεθόδους.

Αλοιφή και χάπια

Εμπειρογνωμόνων οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το θετικό αποτέλεσμα μετά την εν λόγω ταμείων δεν είναι τίποτα, αλλά τον εαυτό του, δεδομένου ότι το φάρμακο δεν επηρεάζει με οποιοδήποτε τρόπο στο σώμα και έχει την επίδραση του εικονικού φαρμάκου.

Μια τέτοια άποψη είναι δύσκολο να αντικρούσει, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αξιόπιστη εξέταση που θα επιβεβαιώσει το γεγονός ότι η χρήση των εργαλείων αυτών, πραγματικά, σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το μήκος ή το πλάτος του πέους.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτές οι αλοιφές και χάπια αρνητική επίδραση του ανδρικού σώματος δεν είναι, όπως στη σύνθεσή τους σχεδόν πάντα έχει ginseng, διάφορα βότανα, yohimbe (βοτανικό βιάγκρα). Η χρήση των εν λόγω μέσων, ίσως, να ενισχύσει το σώμα σας, αλλά το μέγεθος του κράτους δεν θα έχει καμία επίδραση.

Ασκήσεις και βάρη για να αυξήσει το μέγεθος του πέους

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι αν κάθε μέρα για 8 ώρες φορώντας ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό, είναι δυνατόν να επιτευχθεί πέος διεύρυνση της λίγα εκατοστά. Αλλά αυτή η μέθοδος είναι πολύ αμφίβολο, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορείτε μόνο να τεντώσει το δέρμα των γεννητικών οργάνων.

Πριν ξεκινήσετε να εκτελέσει μια ποικιλία ασκήσεων που υποτίθεται ότι επηρεάζουν το μήκος και το πλάτος του πέους, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι το πέος δεν είναι δικέφαλο. Να αντλεί τον αδύνατο.

Παρά το γεγονός αυτό, το δίκτυο συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα διάφορα μαθήματα κατάρτισης, τα οποία βοηθά να αλλάξετε το μέγεθος του πέους. Για παράδειγμα, ένα από αυτά τα συγκροτήματα που ονομάζεται "jelcing". Λένε ότι περιλαμβάνει μια ποικιλία ασκήσεων από τα αραβικά τεχνικές που έχουν έρθει κάτω σε μας από την αρχαιότητα.

Κενή αντλία

Το αποτέλεσμα είναι ένα κενό, το οποίο διεγείρει τη ροή του αίματος στο σεξουαλικό όργανο, με τη σειρά του, γίνεται ενθουσιασμένος και οπτικά, φυσικά, αυξάνει.

Μετά τη διαδικασία από τη βάση του πέους είναι διορθώθηκε ένα μικρό δαχτυλίδι που εμποδίζει την ταχεία εκροή του αίματος. Αν και αυτό είναι μια δημοφιλής τεχνική για να εξετάσει αυτή η μέθοδος ασφαλής είναι αδύνατο, όπως:

 • δεν αποκλείεται πρόωρη ανικανότητα σε έναν ασθενή.
 • είναι πιθανό να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα μώλωπες;
 • δεν αποκλείεται μαλακό βλάβη των ιστών.

Επιπλέον, μετά το πέος έχει αφαιρεθεί το δαχτυλίδι, θα είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος όπως ήταν και πριν.

Αυξήσει το μέγεθος του πέους χειρουργική

Στο περιοδικό "European urology σήμερα" πριν από 10 χρόνια δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίο ανέφερε ότι το μέγιστο μήκος, το οποίο μπορεί να διευρύνει το πέος, δεν υπερβαίνει τα 3 εκατοστά. Σε αυτό το σημείο οι άνδρες προσφορά για να κάνετε μία από τις δύο λειτουργίες.

Η αύξηση του μήκους

Δεν είναι μυστικό ότι λόγω της παρουσίας των μικρών σχοινιά, αρσενικό πέος που αποδίδει στην πύελο. Τι είναι η υποστήριξη των συνδέσμων, σταθερά συνδεδεμένη με τα γεννητικά όργανα, και να κρύψει μέρος του στο πίσω μέρος του σώματος.

Χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει την χαλάρωση της έντασης των συνδέσμων, η οποία επιτυγχάνεται λόγω του γεγονότος ότι έχουν κοπεί. Ως αποτέλεσμα, μετά τη λειτουργία οι περισσότεροι από το πέος γίνεται ορατή. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος ότι στο μέλλον οι συνδέσεις θα αρχίσει να αυξάνεται και πάλι.

Για να αποφύγετε τέτοιου είδους ανεπιθύμητες ενέργειες, ο άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα για 6 μήνες για να συνεχίσει το πέος ειδικό εξοπλισμό.

Το πέος μεγαλύτερο σε πλάτος

Αλλά μετά από λίγο καιρό οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι το λίπος μέρη αρχίζει να επιδεινώνεται, και ως αποτέλεσμα, το κράτος δεν φαίνεται να είναι ομαλή. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει άλλη επιχείρηση στην οποία τα κράτη εμφυτεύεται σε έναν ιστό μεταμοσχευθούν από ένα γενετικά παρόμοια οργανισμού, το οποίο χρησιμοποιείται σε διάφορα είδη της επανορθωτικής χειρουργικής.

Γιατρός Τζορτζ. Rosenthal ισχυρίζεται ότι μετά τη χειρουργική επέμβαση παρενέργειες όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, όχι. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά επιτευχθεί, και διαρκεί περισσότερο από ένα έτος. Αλλά, δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να δώσει μια απόλυτη εγγύηση ότι ο δότης ιστών μετά τη μεταμόσχευση θα συμπεριφερθεί όπως πρέπει.

Εκτός από αυτά τα δύο κοινούς τρόπους, υπάρχουν και άλλοι. Για παράδειγμα, εάν ο ασθενής είναι σοβαρά υπέρβαρα, να αυξήσει το μέγεθος του πέους μπορεί να είναι οπτικά με τη βοήθεια της λιποαναρρόφησης. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, η βάση του πέους αφαιρείται λιπώδη ιστό.

Τι μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με τις μεθόδους του πέους διεύρυνση;

Επιπλέον, αν ο άνθρωπος θα προσπαθήσει να αλλάξει το μέγεθος του πέους σας με τα εν λόγω ταμεία και να μην πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορεί να πέσει σε κατάθλιψη που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και την εμφάνιση του ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία.

Και αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αφαιρεθεί με τη βοήθεια των φαρμάκων. Επίσης, η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να προκαλέσει πρόωρη εκσπερμάτιση, η οποία, επίσης, να επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα της σεξουαλικής σας ζωής.

Για να πραγματικά να αυξήσει το μήκος ή το πλάτος ενός κράτους είναι δυνατή μόνο μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Οποιεσδήποτε άλλες μεθόδους, στην καλύτερη περίπτωση θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, στη χειρότερη περίπτωση μπορεί ακόμη και να βλάψει. Πριν αποφασίσει σχετικά με οποιαδήποτε διαδικασία, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να σταθμίσει όλα τα "υπέρ" και "μειονεκτήματα".

Η αλήθεια για τη διεύρυνση πεών

Θεωρείται ότι ο ανδρισμός πρέπει να είναι αξιόλογο μέγεθος. Λοιπόν, μην αφήσετε να συμπληρώσετε τις μπότες, αλλά και πάλι. Πολλοί άνδρες συγκρότημα λόγω του μικρού μεγέθους του κύριου σώματος και να αρχίσουν να αναζητούν διαφορετικούς τρόπους για να αυξήσει — ευτυχώς, το Διαδίκτυο είναι γεμάτη από προτάσεις. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς δεν θα βοηθήσει, αλλά κακό.

Θα πρέπει να τεντώσει

πέος διεύρυνση.

Έχουμε αναλύσει τις πιο δημοφιλείς τεχνικές που προσφέρονται σήμερα για να διευρύνει το πέος. Για να διαχωρίσετε, όπως λένε, την ήρα από το σιτάρι.

Πολύ δελεαστικό είναι η δυνατότητα να παρατείνει τη σεξουαλική αξιοπρέπεια με τη βοήθεια του εκπαιδευτή που ονομάζεται extender. Υπόσχομαι ότι είναι μηχανικά τεντώνει το σώμα σε 4-5 cm και ακόμη και αυξάνει τον όγκο του κατά 1,5 cm.

Και όμως — να προσπαθήσει να μειώσει την παραμόρφωση και την αύξηση της λίμπιντο.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνδρες λένε ότι η μέθοδος βοηθά τους (το κράτος αυξήθηκε για λίγους μήνες 1-2 cm), όλοι σημειωθεί τον πόνο, ενώ φοράει τη συσκευή, η οποία, παρεμπιπτόντως, θα πρέπει να φοράτε κάθε μέρα. Είναι άβολα. Επιπλέον, η επέκταση βοηθά όχι σε όλους. Αν η μειωμένη ελαστικότητα του χιτώνα του πέους, το τέντωμα άχρηστο.

Παράγοντες που επηρεάζουν το μήκος των κρατών:

 • η κληρονομικότητα
 • χαρακτηριστικά της ανάπτυξης και της ανάπτυξης
 • η ορμονική κατάσταση
 • παραβιάσεις της εμβρυϊκής ανάπτυξης

Να ΤΡΊΒΕΤΕ ή να μην ΤΡΊΒΕΤΕ

Ακόμα πιο αμφίβολο τρόπο για να αυξηθεί το δικό σας κράτος, το τρίψιμο με τη μαγεία κρέμες και τζελ που πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες.

Αν πιστεύετε ότι η διαφήμιση, χάρη στην δεψικά μέσα σε μόλις μια εβδομάδα που μπορεί να φέρει το αρσενικό όργανο σε γιγάντιο μέγεθος. Εν τω μεταξύ, οι γιατροί λένε ότι κρέμες για τη διεύρυνση πεών — όχι περισσότερο από μια "Απάτη".

Μετά από όλα, αν τα εν λόγω ταμεία θα μπορούσε να διεισδύσει πιο βαθιά από την επιδερμίδα, θα πρέπει να εγγραφείτε ως φάρμακο και σε μια ελεύθερη αγορά δεν υπάρχει. Στην καλύτερη περίπτωση η κρέμα δεν θα βλάψει.

Αλλά η εισαγωγή κάτω από το δέρμα του πέους, τζελ, αλοιφές, παραφινέλαιο είναι γεμάτη με επικίνδυνες συνέπειες, μέχρι και απώλεια του δέρματος του πέους και ακόμη και τη δυνατότητα να έχουν στύση. Αυτοί οι ασθενείς πρέπει να λειτουργούν για να αποθηκεύσετε το πέος και να αποκαταστήσει τις λειτουργίες του

Αλλά κενή αντλία, η οποία δημιουργεί πίεση που υποτίθεται ότι οδηγεί σε αύξηση (μια άλλη κοινή μέθοδος του Internet) μπορεί εύκολα να συμβάλλουν στην ρήξη των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, οι ειδικοί αναγνώρισαν τη μέθοδο είναι απολύτως αναποτελεσματική. Από το μασάζ που προσφέρουν κάποιοι τεχνίτες, ή άσκηση, είναι επίσης απίθανο να είναι ένας καλός δικαστής. Πώς να διευρύνει το πέος

Ένας άνθρωπος το μέγεθος των γεννητικών οργάνων σημαντικά μικρότερο από το μέσο, δεν θα λύσει τα προβλήματά τους, αλειμμένο γεννητικά όργανα κρέμα ή πάνω από το φορτίο. Θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σήμερα, η μόνη πραγματικά αποτελεσματική μέθοδος για την επίλυση προσωπικά τους προβλήματα, οι γιατροί που ονομάζεται χειρουργική επέμβαση, που πραγματικά θα σας βοηθήσει να αυξήσει το σώμα μέχρι 5 cm έχει ενδείξεις και αντενδείξεις. Επιπλέον, δεν είναι πάντα χρειάζεται το σώμα για να αυξηθεί.

Το μέγεθος του μέσου πέους σε κατάσταση ηρεμίας είναι περίπου 9 cm, όρθια, περίπου 15. Είναι στατιστικά στοιχεία, δεν είναι ένα ιδανικό, στο οποίο να προσπαθούμε.

Πώς να αυξήσει το πάχος του πέους (όλες οι διαδρομές)

Τη δυνατότητα αύξησης του πέους πάντα ανησυχούν για τους άνδρες. Μελέτες δείχνουν ότι περίπου το 30-40 % των ανδρών είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους. Και τεχνηέντως μύθος ότι το μεγαλύτερο είναι το πέος τόσο το καλύτερο, οδηγεί στο γεγονός ότι μια τέτοια εξαιρετική όλο και περισσότερο. Σε αυτό το πλαίσιο, η ιατρική δεν στέκονται ακόμα, και εξελίσσεται συνεχώς προς την κατεύθυνση της μεθόδους και τις συσκευές για να αυξήσει όχι μόνο το μήκος αλλά και το πάχος του πέους.

Βασικές τεχνικές

Σήμερα, υπάρχουν πολλές τεχνικές που βοηθούν στην αύξηση του πάχους του πέους. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα είναι ότι είναι όλα κατάλληλα για χρήση στο σπίτι. Έτσι, στις βασικές τεχνικές είναι σημαντικό να αναφέρουμε τα εξής:

 1. Χειροκίνητη μέθοδο.
 2. Αντλία κενού.
 3. Διαλυτικό χρώματος.
 4. Ιατρική μέθοδος που βασίζεται στη χρήση των ορμονικών φαρμάκων.
 5. Η χειρουργική επέμβαση.

Ας εξετάσουμε κάθε μεθόδου σε περισσότερες λεπτομέρειες:

Ασκήσεις

Μία από τις πιο εύκολες μεθόδους μεγέθυνσης πέους, σύμφωνα με τους άνδρες. Το πιο σημαντικό, η μέθοδος δεν έχει παρενέργειες στον οργανισμό των ανδρών και δεν απαιτεί οικονομικό κόστος του AIDS. Για να διευρύνει το πέος σε μήκος και σε πάχος. Για το σκοπό αυτό, μια ποικιλία ασκήσεων.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι από τεχνική άποψη, η αύξηση του μήκους συνεπάγεται ένα τέντωμα των ιστών από το σηραγγώδες σώμα, και το πάχος μπορεί να παρέχει την επέκτασή τους. Αν καλέσετε μια χειροκίνητη μέθοδος για το τέντωμα των ιστών του πέους στους άνδρες είναι εύκολο, για την επέκταση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διατηρήσει τη στύση του κατά τη διάρκεια ορισμένου χρόνου. Αυτό αυξάνει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Ασκήσεις για να αυξήσει το πάχος του πέους πιο αποτελεσματική σε στύση. Για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση θα πρέπει να είναι φορτία της χαμηλής έντασης και, στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την ένταση και να περιπλέξει την άσκηση. Μην ξεχνάτε ότι πριν ξεκινήσετε την προπόνηση το απαραίτητο ζέσταμα των υφασμάτων.

Πιο γρήγορα αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και ένα πανί. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι η παρουσία άφθονη λίπανση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε gel-λιπαντικό. Όταν η άσκηση "στεγνό" και χωρίς αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών από ένα υψηλό κίνδυνο τραυματισμού ιστούς του πέους.

Μετά την προετοιμασία προχωρήσει στην άσκηση:

 1. Ξεκινήστε χαϊδεύοντας με.
 2. Προσθέστε σταδιακά την πίεση στο πέος για μέγιστη στύση.
 3. Με το ένα χέρι, κρατήστε στην περιοχή της βάσης του πέους, το άλλο τραβήξτε απαλά την περιοχή της κεφαλής.
 4. Εξακολουθούν να καθυστερούν για ένα λεπτό, μετά την οποία η πίεση να χαλαρώσετε, στη συνέχεια, επαναλάβετε ξανά και ξανά.

Υπάρχει μια άλλη επιλογή για ασκήσεις για να αυξήσει το πάχος του πέους στο σπίτι. Το προπαρασκευαστικό στάδιο είναι παρόμοια, που είναι, μην ξεχνάτε σχετικά με το ζέσταμα και την λίπανση. Στη συνέχεια, πιάστε το πέος στο κεφάλι και σταδιακά να αρχίσουν να τεντώσει και να συμπιέσετε. Τη στιγμή της μέγιστης τάσης θα πρέπει να καθυστερήσει για λίγα δευτερόλεπτα.

Μετά από να κάνει ασκήσεις συνιστάται να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ που βοηθά να αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Το μειονέκτημα είναι η διάρκεια της διαδικασίας.

λειτουργία

Η μέθοδος αυτή όχι μόνο σας βοηθά να αυξήσει το μήκος και το πάχος του πέους, αλλά και να απαλλαγούμε από ανικανότητα. Αντλία κενού για τους άνδρες είναι ένας κύλινδρος με την αντλία. Σε αυτή την ικανότητα που τοποθετείται στο πέος και η αντλία σταδιακά να αντλεί τον αέρα από το κύλινδρο. Ως αποτέλεσμα, είναι δυνατόν να επιτευχθεί σημαντική αύξηση του πέους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαλυτικά λιγότερο δημοφιλής από την αντλία κενού. Δεν συνιστάται για χρήση σε άνδρες με την παρουσία ανατομικών ανωμαλιών της δομής του ουροποιογεννητικού συστήματος. Το πλεονέκτημα είναι ανώδυνη, την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες.

Η επέκταση σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και το τέντωμα του πέους. Στο μέλλον, για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε προαιρετικά να χρησιμοποιήσετε μια ειδική ράβδο.

Πιστεύεται ότι το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει αισθητό μετά από ένα μήνα από την έναρξη χρήσης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συσκευή δεν τεντώσει τα κύτταρα από τα δομικά στοιχεία του σώματος και βοηθά στην αύξηση του αριθμού τους.

Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.