Κατασκευαστής αντλιών κενού με τα χέρια τους

Αέρα αντλία είναι μια αντλία, σχηματίζοντας ένα κενό. Έχει μια τεράστια δύναμη αναρρόφησης και δημιουργείται από την άντληση του αέρα ή άλλων ουσιών από ένα κλειστό δοχείο. Γιατί η ανάγκη για μια τέτοια συσκευή, ποιες είναι οι αρχές λειτουργίας, τύποι και χαρακτηριστικά, πώς να οικοδομήσουμε μια συσκευή με τα ίδια του τα χέρια, — όλα αυτά τα ερωτήματα που πρέπει να διερευνηθούν.

Ποια είναι τα μέσα που χρησιμοποιούνται και, όπου

κενή αντλία

Στο σύγχρονο κόσμο οι άνθρωποι είναι πολύ κοινό με το κενό στην καθημερινή ζωή. Τέτοιες συσκευές χρησιμοποιούνται σε πέδησης των οχημάτων και τα συστήματα κλιματισμού. Υπάρχει μια συσκευή για να αντλεί τον αέρα από τα πακέτα τροφίμων ή ογκώδη αντικείμενα.

Κοu'φώματα χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες:

 • Κλωστοϋφαντουργίας?
 • Τροφίμων *
 • Φαρμακολογικές;
 • Ιατρική *
 • Πετρελαίου και φυσικού αερίου *
 • Χημικά;
 • Ηλεκτρική;
 • Τη μεταλλουργία *
 • Γεωργίας *
 • Την κατασκευή.

Υπάρχουν ακόμη και αντλίες για γυναίκες και άνδρες, ενισχύοντας τη ροή του αίματος σε διάφορα όργανα. Κενές συσκευές χρησιμοποιούνται σχεδόν παντού, έτσι ώστε ο σχεδιασμός τους είναι διαφορετικές. Οι κύριοι τύποι αυτών των συσκευών είναι ποικίλες. Υγρό δαχτυλίδι που αναπτύχθηκε πριν από όλους τους άλλους και χρησιμοποιείται σήμερα.

Για μια τέτοια συσκευή χρειάζεται μια σταθερή παροχή υγρών και ηλεκτρικής ενέργειας.

Το κενό στην αίθουσα που σχηματίζεται από την περιστροφή του μηχανισμού που βυθίζεται στο υγρό. Περιστροφικός vane — το πιο δημοφιλές στην παραγωγή. Χρησιμοποιημένος για τις μικρές, κλειστά συστήματα. Περιστροφική vane αντλία αποτελείται κυρίως από 2 κάμερες. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ρότορα τον αέρα από τη μία ενότητα έχει μετακινηθεί στην άλλη. Αυτές οι αντλίες έχουν 2 τύπους – του πετρελαίου και δωρεάν.

Η δημιουργία του εγχειριδίου της συσκευής από μια σύριγγα

Το εν λόγω εγχειρίδιο μίνι αντλία είναι πολύ προσιτές, και θα εύκολα να συλλέξει κάθε άνθρωπος.

Για να κάνει τη συσκευή από μια σύριγγα, πρέπει να ετοιμάσετε:

 • Νοσοκομείο σύριγγα, κατά προτίμηση περισσότερο.
 • Τεε;
 • Ένας σωλήνας την ίδια διάμετρο όπως το τεε και μια σύριγγα;
 • 2 βαλβίδα αντεπιστροφής.

Πρώτον, εύκαμπτος πλαστικός σωλήνας κόβεται σε 3 μέρη και αποδίδει το τεε. Σε ένα σωλήνα, συνδέστε τη σύριγγα και τα άλλα δύο – το ενυδρείο βαλβίδες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενυδρείο βαλβίδες από την ίδια διάμετρο με το σωλήνα.

Μία βαλβίδα εισάγεται από την εισαγωγή αέρα, το άλλο για το θέμα. Η κίνηση του εμβόλου της σύριγγας από το δοχείο αέρα αντλείται έξω. Είναι επίσης δυνατό να χύσει το νερό από το ένα δοχείο στο δεύτερο.

Το προσάρτημα του μοτέρ της αντλίας

Οικιακή αντλία στο σπίτι, από το συνηθισμένο αυτοκίνητο ή Ποδήλατο αντλία. Το έργο αποτελείται από 4 διαδοχικά στάδια. Συγκεκριμένα:

 1. Αποσυναρμολογηθεί η συσκευή και να αφαιρεθούν οι χειροπέδες.
 2. Η περιχειρίδα έχει γυρίσει ανάποδα και να βιδωθεί πίσω.
 3. Για την άντληση του σωλήνα τοποθετείται μια βαλβίδα αντεπιστροφής.
 4. Το ελεύθερο άκρο της βαλβίδας φορούν ή ο εύκαμπτος σωλήνας από ανθεκτικό υλικό.

Η ουσία της αλλαγής είναι ότι αλλάζει την κατεύθυνση της πινελιάς: όταν πιέσετε τη λαβή μειώνει τον όγκο του θαλάμου, και ο αέρας διαφεύγει μέσω του ανεστραμμένου πετάλου.

Κατά την ανύψωση του βραχίονα αίθουσα για να δημιουργήσετε ένα κενό.

Αυτή η σπιτική συσκευή μπορεί να είναι χρήσιμο στο σπίτι, για παράδειγμα, όταν ο αέρας πρόσληψη περιπτώσεις για την αποθήκευση μαξιλάρια και ογκώδη πράγματα χωρίς τη βοήθεια της ηλεκτρικής σκούπας.

Από διαφορετικές συμπιεστές

Για την άντληση μεγάλων ποσοτήτων μπορεί να παράγει αντλία με την ηλεκτρική κίνηση. Είναι αδύνατο να αντλήσει από τη δεξαμενή περιείχε υγρό, διαφορετικά το νερό ατμός θα φέρει γρήγορα τη συσκευή. Προκειμένου ο συμπιεστής δεν είναι σπασμένο, το σύστημα προσθέτει ο εξοπλισμός να αφύγρανση του αέρα.

Τον κατασκευαστή της αντλίας από το συμπιεστή χωρίζεται σε 3 στάδια:

 1. Αφαιρεθεί το φίλτρο από το συμπιεστή.
 2. Στην είσοδο του συμπιεστή αποδίδει ένα σωλήνα για να ρουφήξει αέρα.
 3. Ενεργοποιήστε την ίδια τη συσκευή.

Η αντλία με τα χέρια τους μπορεί να δημιουργήσει με σπασμένο ψυγείο ή κλιματιστικό μηχάνημα. Η κατασκευαστική διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια. Σιδηροπρίονο cropped τοπ. Να αφαιρεθεί η μηχανή από την κατοικία. Σχετικά με το σωλήνα χαλκού για να φορούν ειδικά σωλήνα και συνδέεται με ένα μικρό δοχείο.

Το πάνω μέρος του συμπιεστή αντικαθίσταται από μια νέα, μικρότερη διάμετρο. Το καπάκι μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός συγκολλώντας σιδήρου από ορείχαλκο φύλλο αλουμινίου. Το λινέλαιο είναι επενδυμένα με μόνωση.

Η αντλία είναι εξοπλισμένη με ένα σωληνοειδές επίπεδο μετρητή για την παρακολούθηση της στάθμης λαδιού (που μπορεί να γίνει από το περίβλημα ενός στυλό). Για την αναρρόφηση τοποθέτηση επισυνάπτεται το φίλτρο αέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο. Μεταξύ της συναρμολόγησης και το φίλτρο τοποθετείται επαναφορά συστήματος υπερβολική πίεση. Που περιλαμβάνονται στο δίκτυο.

Πώς να κάνει μια αντλία κενού

πώς να αυξήσει τα κράτη

Κενού με δακτύλιο υγρού αντλία δημιουργεί ένα ισχυρό κενό και είναι ευρέως χρησιμοποιείται για τα γεωργικά μηχανήματα. Το έργο είναι λόγω της βύθισης του περιστρεφόμενου μηχανισμού σε ένα υγρό.

Τροποποίηση ενυδρείο συμπιεστής δεν είναι δύσκολο, το σχέδιο είναι αρκετά τροποποιημένο:

 1. Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι, να ξεβιδώσει το τοποθετεί από το σώμα.
 2. Έμπειρα κόμβο, και να αποσυναρμολογηθεί βαλβίδες μη επιστροφής.
 3. Οι βαλβίδες που εναλλάσσονται, και η συσκευή θα επιστρέψει.
 4. Σωλήνας συνδέεται με την κενή περιοχή. Για να αποβάλει την υγρασία στο περίβλημα γίνεται με μια μικρή τρύπα.
 5. Ορίζει το σύστημα εξόδου αερίου από το σωλήνα είναι το σωστό μέγεθος.

Η Συναρμολόγηση της αντλίας πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια. Μέσα σε ένα γύρο τύμπανο τοποθετηθεί λεπίδα μηχανισμό. Έχει οριστεί έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το σώμα. Το τύμπανο είναι εν μέρει γεμάτο με νερό.

Στροφείο με τη μηχανή αρχίζει να περιστρέφεται, και το υγρό στο πλαίσιο της δράσης του φυγοκεντρική δύναμη που γεμίζει την αντλία.

Η ροή του νερού γίνεται από το σωλήνα ή τη δεξαμενή. Εξολκέας αφαιρεί το ρουλεμάν. Για φθορά στην πινακίδα τοποθετημένη φουρκέτα. Όταν σφίγγετε το παξιμάδι, το πιέζοντας πιάτο στον άξονα.

Οι αποχρώσεις που κάνει την αντλία με τα χέρια τους

Τα κύρια πλεονεκτήματα των μεμβρανών-έμβολο αντλία είναι η καθολικότητα και η απουσία θορύβου. Το κενό είναι αναγκασμένοι κάτω από την επιρροή του εμβόλου. Σε Καμ με γνώμονα συσκευές, το κενό που έχει δημιουργηθεί από 2 κύρια μέρη του μηχανισμού — "τα σαγόνια του καρχαρία", που περιστρέφεται σε σχέση με το άλλο.

Αυτές οι αντλίες δεν πρέπει να λαδώσει, προκαλώντας τους να έχουν κακή απόδοση και δεν χρειάζονται ανταλλακτικά.

Αντλίες κενού μπορεί να γίνει ανεξάρτητα με τη βοήθεια ιατρική σύριγγα, αυτόματη ή αντλία, ηλεκτρικό συμπιεστή, συμπιεστή από το ψυγείο συμπιεστών από το ενυδρείο. Για να επιλέξετε μια συγκεκριμένη επιλογή, για να αρχίσετε να καθορίσει πού και γιατί θα χρησιμοποιηθεί.

Η αντλία αποτελείται από πολλά ξεχωριστά μέρη:

 1. Πλαστικό λάμπα με τη σφράγιση του πετάλου, η οποία εισάγεται στο χρηματιστήριο.
 2. Μηχανισμό που θα σας δημιουργήσει κενό, με την άντληση του αέρα.
 3. Το λαστιχένιο σωλήνα που συνδέει την αντλία με το βολβό.

Το στέλεχος εισάγεται στο εσωτερικό του βολβού, ο αέρας έχει εκκενωθεί και δημιουργείται ένα κενό. Αυτό οδηγεί σε βελτιωμένη φροντίδα του αέρα. Για να εκτελέσετε πιεσμένο αέρα βαλβίδα απελευθερώνεται ή η τρύπα καλύπτεται με το δάχτυλό σας.

Το κατάστημα έχει τις επιλογές των διαφόρων αντλιών διαμορφώσεις. Αλλά μια τέτοια αντλία μπορεί εύκολα να φτιάξετε το δικό σας από θραύσματα υλικών. Παίρνει τη λάμπα από το μέγεθος που θέλετε (μπορείτε να κάνετε ζαχαροπλαστικής σύριγγα ή ένα πλαστικό μπουκάλι), 2 τρύπες. Σε μια τρύπα χρησιμοποιώντας ένα σφραγιστικό ή κόλλα που ενώνει ο σωλήνας, σιλικόνη, καουτσούκ ή από ένα σταγονόμετρο). Στη δεύτερη τρύπα του μανσέτα στεγανοποίησης είναι συνδεδεμένος που παρέχει ακεραιότητα και δεν επιτρέπει να πονάει. Με τη βοήθεια ενός στόλισμα μετάβαση σωλήνα συνδεδεμένο με την αντλία.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κενή αντλία μπορεί να σώσει πολλά χρήματα, τη συλλογή μια μονάδα δικό τους. Ωστόσο, η δημιουργία του θα πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Για την κατασκευή της συσκευής με τα χέρια σας είναι μερικές φορές αρκετά για να επωφεληθείτε από το ήδη υπάρχον υλικό πηγής. Τι είδος θα είναι επιλεγμένο, θα εξαρτηθεί άμεσα από την πολυπλοκότητα των εργασιών και τους τρόπους χρήσης του οργάνου.