Για να αυξηθεί η δραστικότητα στο σπίτι γρήγορα

Πολλοί άνδρες με την πάροδο του χρόνου, διαταραχές δραστικότητα, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να αυξήσει την ισχύ χωρίς να πάει σε έναν ειδικό, καθώς πολλοί είναι διστακτικοί στο να πάνε με αυτό το πρόβλημα στο γιατρό. Φυσικά, μπορείτε να προσπαθήσετε να πάρετε διάφορα φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας, αλλά όχι απαραίτητα μόνο μετά από επίσκεψη στο γιατρό. Μπορεί να εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα το στρες ή το άγχος.

Όλοι οι εκπρόσωποι των αρσενικών δραστικότητα είναι πολύ σημαντικό και ουσιαστικό. Αλλά πολλοί άνδρες υποβάλλονται σε παρακμή. Στη συνέχεια, ο άνδρας εμφανίζεται σεξουαλική και ψυχολογική διαταραχή. Αλλά μην ανησυχείς, στο σημερινό κόσμο υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ισχύ.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη δραστικότητα θα πρέπει:

 • Για να σταματήσετε το Κάπνισμα;
 • Μην πίνετε αλκοολούχα ποτά;
 • Μην τρώτε γλυκά;
 • Μην πίνετε καφέ.

Μια δημοφιλής μέθοδος περιλαμβάνει επίσης την άσκηση και τη σωστή διατροφή. Υπάρχουν επίσης ειδικές ασκήσεις που με τη σειρά του θα σας βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση.

Ρωσικά-λουτρό

Πολύ απλό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι

Αυτό το σπίτι μέθοδος μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές και ακόμη και ασυνήθιστο. Είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται στο σπίτι χωρίς ιατρική συνταγή. Επισημάνετε τις καλύτερες μεθόδους για να ενισχύσει την αρσενική δύναμη:

Ρωσική λουτρά

Το λουτρό αυτό βοήθησε υπάλληλος στο πολεμικό Ναυτικό για να διατηρήσει την υγεία των ανδρών είναι φυσιολογικό κατά τη διάρκεια μακρινά ταξίδια στη θάλασσα. Αυτό είναι επειδή δεν έχουν τακτική σεξουαλική ζωή, και να καταφύγει σε αυτή τη μέθοδο. Πεζοπορία σε ένα ρωσικό λουτρό για την υγεία των ατόμων είναι πολύ σημαντική, καθώς προωθεί:

 • Μειώνουν το άγχος;
 • Ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στα αγγεία;
 • Ασυλία;
 • Τον καθαρισμό του σώματος από τοξίνες.
 • Υπάρχει μια αύξηση στην διάθεση και την υγεία σας γενικότερα.
 • Αυτή η παραδοσιακή μέθοδος επηρεάζει το άτομο λοιπόν και αυξάνει τη δραστικότητα.

Αλλά το πράγμα που πρέπει να θυμάστε ότι συχνά ταξίδια στο λουτρό μπορεί να είναι κακό για το σώμα. Η συνιστώμενη δόση είναι μία ή δύο φορές την εβδομάδα για ένα ενήλικο αρσενικό. Ατμού χρησιμοποιώντας μια σκούπα της σημύδας, και να πάει μέσα στο δωμάτιο ατμού για όχι περισσότερα από 10 λεπτά, πριν να είναι ξεκούραστος.

Αν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία σας και να αυξήσει την αρρενωπότητά τους, τότε δεν πίνουν αλκοολούχα ποτά στο μπάνιο, επηρεάζει αρνητικά το σώμα. Και, φυσικά, όταν το αλκοόλ καλό είναι ότι δεν θα πάρετε τα αποτελέσματα.

Αντίθεση λουτρά

Μια δημοφιλής μέθοδος για να αυξήσει την ισχύ από το σπίτι, αν δεν είναι δυνατόν να επισκεφθείτε ένα ρωσικό λουτρό. Τι θα κάνει αυτό το μπάνιο θα χρειαστείτε δύο δοχεία, στο οποίο μπορείτε με ασφάλεια να χωρέσει. Θα πρέπει να είναι σε ένα δοχείο, ρίξτε το ζεστό νερό (περίπου 40⁰ C), και το άλλο κρύο (περίπου 20⁰ C).

Μετά από όλες τις παραπάνω ενέργειες, θα πρέπει να στραφούν για να βάλει το σώμα μου πρώτα σε ένα μπολ με ζεστό νερό, στη συνέχεια με κρύο. Να καθίσει σε χρειάζονται περισσότερο από 1 λεπτό, επαναλαμβάνοντας αυτή η ενέργεια απαιτεί τουλάχιστον 8 φορές. Είναι επίσης δυνατό να αυξήσει σταδιακά τη διαφορά θερμοκρασίας.

Μασάζ στους όρχεις

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά αποτελεσματική για την αύξηση της δραστικότητας, ίσως ακόμα και να αντικαταστήσει το Viagra. Το μασάζ αυτό ενθαρρύνει τους άνδρες να απομονώσει την τεστοστερόνη. Επίσης, βοηθά στη βελτίωση της λέμφου στασιμότητα, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.

Μασάζ στους όρχεις θα βοηθήσει κάθε άνθρωπο να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος και τις ιδιότητές του. Αυτό το μασάζ είναι πολύ χρήσιμο για την αύξηση της δραστικότητας, που ο καθένας μπορεί να κάνει στο σπίτι. Μπορεί να παραχθεί τακτικά, τα περισσότερα τόσο το καλύτερο. Οι γιατροί συνιστούν συνήθως αυτό το μασάζ πριν τον ύπνο, επειδή κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα να παράγει τεστοστερόνη.

Ο κύριος παράγοντας κατά την εκτέλεση μασάζ στους όρχεις είναι ομαλή, καθώς αυτό είναι ένα πολύ ευάλωτο μέρος του σώματος για άνδρες. Κατά τη διάρκεια του μασάζ δεν πρέπει να είναι πόνος, αν υπάρχουν, στη συνέχεια, να είστε βέβαιος να δείτε το γιατρό σας. Αυτό το μασάζ είναι αυστηρά απαγορευμένο για να φέρει με φλεγμονή των όρχεων ή τα εξαρτήματα.

Προετοιμασία για το μασάζ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσει σωστά το όρχεις και το όσχεο για μασάζ. Αυτό θα πρέπει να τυλίξετε το όρχεις για λίγα λεπτά σε μια μικρή ζεστή πετσέτα ή ένα ζεστό ντους. Αυτό θα σας βοηθήσει να ζεσταθεί στους όρχεις και προκαλεί χαλάρωση του όσχεου μετά από την αρχίδια να κρέμονται ελεύθερα.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι όταν κάνεις μασάζ με τα χέρια της πρέπει να είναι ζεστό πρέπει να είναι ζεστό. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας την τριβή του με τις παλάμες μεταξύ τους, η οποία θα συμβάλει στην αύξηση της θερμοκρασίας.

Για να εκτελέσετε μασάζ στους όρχεις

Η διάρκεια της κάθε άσκησης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 λεπτά.

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξει το δέρμα του οσχέου και στις δύο πλευρές του πέους, εφαρμόζοντας το δείκτη και τον αντίχειρα. Μετά, θα πρέπει να κάνει το φως κινήσεις με τον αντίχειρα. Η κίνηση πρέπει να είναι από το πέος προς τα κάτω και προς τα πλάγια.
 2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αρπάξει το όρχεις στη βάση με τα δάχτυλά σας και τραβήξτε απαλά τους όρχεις. Η προσπάθεια δεν χρειάζεται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, αφήστε το για μερικά δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτή τη δράση αρκετές φορές.
 3. Η ακόλουθη άσκηση θα είναι τραβώντας το κάτω άκρο από το δέρμα του όσχεο, και η άλλη πλευρά, αυτή η δράση να βάλετε ένα ωραίο μασάζ. Κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτής της άσκησης, οι όρχεις γίνει λίγο περισσότερο λόγω βιασύνη του αίματος;
 4. Μπορείτε, επίσης, πρέπει να προσεκτικά και απαλά για να τη συμπίεση και αποσυμπίεση τους όρχεις. Ο αριθμός των συμπιέσεων θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από την ηλικία σας. Για παράδειγμα, αν 35 χρόνια για να γίνει αυτή η ενέργεια θα πρέπει να έχετε 35 φορές.

Αυτή η μέθοδος θα έντονα να σας βοηθήσει να αυξήσει την δραστικότητα και την στύση. Το κύριο πράγμα είναι να κάνεις τις ασκήσεις και να ακολουθούν τους κανόνες.

Αύξηση της δραστικότητας χρησιμοποιώντας αφέψημα

Τσάι από βότανα μπορεί να είναι αρκετά πλούσιο, εδώ είναι μερικά από αυτά:

 1. Χρειάζεστε 100 γραμμάρια λεμονόχορτο, 1 λίτρο ζεστό νερό. Η προετοιμασία του ζωμού είναι πολύ απλή, ρίχνουμε το λεμόνι σε ζεστό νερό και αφήστε το να σταθεί 2-3 ώρες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καταναλώνουμε 3 φορές την ημέρα για αρκετές εβδομάδες.
 2. Θα πρέπει να πάρετε 150 γραμμάρια hawthorn τους 1,5 λίτρα νερού. Ρίχνουμε το hawthorn νερό και βράζουμε σε ατμόλουτρο. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα. Αυτό το ζωμό πολύ γρήγορα ενισχύει το αρσενικό δραστικότητα;
 3. Πάρτε 200 γραμμάρια αποξηραμένα Ντουμπρόβνικ και 1 λίτρο νερό. Θα πρέπει να βράσει για 10 λεπτά και αφήστε το να σταθεί τουλάχιστον 2 ώρες. Μετά, 4 φορές την ημέρα;
 4. Είναι αναγκαίο να ληφθούν 150 γραμμάρια ρίζα τζίντζερ (ψιλοκομμένο) και 300 γραμμάρια ζεστό νερό. Απλά ρίξτε το root, και να χρησιμοποιήσετε τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα. Το αφέψημα αυτό βοηθά να ενισχύσει την υγεία των ανδρών μέσω της ημέρας.
μασάζ

Αυξημένη δραστικότητα με τα προϊόντα

Υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη δραστικότητα. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Σκόρδο. Το φυτό αυτό είναι εύκολα κατάλληλο για όσους δεν έχουν πολύ ξεχωριστή μείωση της δραστικότητας. Το σκόρδο πρέπει να είναι μαριναρισμένα στο σπίτι σας, αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσει την δραστικότητα. Μαρινάρουμε πολύ απλά, θα πρέπει 1kg σκόρδο πρέπει να είναι ψιλοκομμένο και στη συνέχεια το βάζουμε σε ένα βάζο, καλύψτε με νερό και κλείστε την ερμητικά. Εμποτίζει τη μαρινάδα χρειάζεστε σε ένα αρκετά σκοτεινό μέρος, και ανακατεύουμε συχνά. Ένα μήνα αργότερα, αυτή η μαρινάδα μπορεί να ληφθεί, 1 κουταλάκι με το γάλα?
 • Θαλασσινά. Τα προϊόντα αυτά αποτελούνται κυρίως από πρωτεΐνη και επίσης πολύ πλούσια σε ιώδιο, φώσφορο, ασβέστιο, μέταλλα και βιταμίνες. Έτσι, πολλά από τα θαλασσινά μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση δραστικότητα;
 • Τα καρύδια. Όλα τα υπάρχοντα καρύδια είναι πολύ χρήσιμο, αλλά για να αυξήσει την αρσενική δύναμη είναι πιο κατάλληλο φυστίκι, καρυδιά, πεύκο και το αμύγδαλο. Είναι χρήσιμο, διότι περιέχουν μεγάλες ποσότητες λιπαρών οξέων, βιταμινών και ανόργανων συστατικών *
 • Το πετρέλαιο. Το καλύτερο έλαια θεωρούνται το ελαιόλαδο και ο Λιναρόσπορος, βοηθούν στη βελτίωση του σώματος. Βελτίωση ανδρική δύναμη θα σας βοηθήσει να τονώσει τα λάδια αυτά;
 • Προϊόντα με βάση το κρέας. Κάθε άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας, αλλά είναι επίσης πολύ καλό για την υγεία του.

Βελτίωση της δραστικότητας με τη βοήθεια της άσκησης

Για την αύξηση της δραστικότητας είναι δυνατή με τη βοήθεια του μερικές σωματικές ασκήσεις. Δραστικότητα μειώνεται συχνά οφείλεται στη στασιμότητα του αίματος στον προστάτη αδένα. Αισθάνονται συχνά οι άνδρες που έχουν μακρύ συνεδρίαση. Αν έχετε πολύ λίγη άσκηση, τότε αυτές οι ασκήσεις πρέπει να εκτελέσει 3 φορές την ημέρα. Είναι πολύ ελαφρύ και τη δύναμη του τυχόν εκπροσώπου του ανδρικού φύλου.

 • Βήμα στη θέση του. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, τα γόνατα θα πρέπει να αρθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα. Η άσκηση γίνεται για τουλάχιστον 10 λεπτά.
 • Αρχική θέση – που κάθεται. Σφίγγω, σαν να υπάρχει κάποιο αντικείμενο. Το στέλεχος θα πρέπει να είναι περίπου 5-7 δευτερόλεπτα.
 • Η άσκηση "Ποδήλατο". Θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 2-3 λεπτά.
 • Άσκηση για το τέντωμα του οσχέου. Για αυτό θα πρέπει να γδυθεί εντελώς, squat και τραβήξτε το όσχεο. Κάνω περίπου 5 λεπτά.
 • Αύξηση και μείωση της πυέλου. Για αυτό θα πρέπει να ξαπλώσω, λυγίστε τα γόνατά σας, τα πόδια θα πρέπει να παραμένουν στο πάτωμα. Η άσκηση θα πρέπει να εκτελείται για περίπου 7 λεπτά, διεγείρει τη βελτίωση της κυκλοφορίας.
 • Τεταμένες μύες. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βρίσκονται στην πλάτη σας, λυγίστε τα γόνατα, ενώ τα πόδια πρέπει να τοποθετούνται. Πρέπει να μυϊκή ένταση στην περιοχή ανάμεσα στον πρωκτό και τους όρχεις. Αυτή η άσκηση είναι πολύ καλό για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι.

Όπως μπορείτε να δείτε, για να δείτε την αύξηση των αρσενικών δραστικότητα στο σπίτι, θα πρέπει να απλά να συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες. Αλλά αν δεν σε βοηθάει καθόλου στο σπίτι μέθοδος για την βελτίωση της δραστικότητας και, στη συνέχεια, να είστε βέβαιος να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια. Ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει μια πλήρη διάγνωση και να συνταγογραφήσει τη σωστή πορεία της θεραπείας.

Δραστικότητα θα μπορούσε εύκολα να είναι ένα σύμπτωμα κάποιας ασθένειας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν έχετε μειωμένη δραστικότητα. Κάθε σπίτι μέθοδο καλή, αλλά δεν θα πρέπει να είναι υπερκατανάλωση, αυτό θα μπορούσε να τελειώσει άσχημα. Αν θέλετε να πάρετε ένα αποτέλεσμα στο σπίτι, το κύριο θα είναι με τη σωστή διατροφή και την άσκηση.

09.08.2018