Λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα

Πώς να αποκατασταθεί η δραστικότητα των λαϊκών ένδικα μέσα και να μην χαθείτε σε όλη την ποικιλία από εργαλεία και τεχνικές; Εμείς θα προσπαθήσουμε να συστηματοποιήσει λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα στους άνδρες με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει σαφές τι τα παραδοσιακά μέσα για την αύξηση της δραστικότητας τι είναι "υπεύθυνη" και θα επιλέξει την καλύτερη λαϊκή θεραπεία σε κάθε κατηγορία.

Υπάρχουν κεφάλαια που λαμβάνονται μαθήματα, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έχοντας μελετήσει προσεκτικά τις ιδιότητες αυτές και άλλες, μπορείτε να καθορίσετε για τον εαυτό σας το πιο αποδεκτή.

Όπως και σε χρόνο και τόπο για να εφαρμόσετε λαϊκές θεραπείες για τη δραστικότητα

λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας

Κάποια διορθωτικά μέτρα λαϊκά αύξηση της δραστικότητας του; Η απάντηση εξαρτάται από το ότι, σε αυτή την περίπτωση, να εξετάσει την ισχύ. Ισχύς είναι η ικανότητα των ανδρών να κρατήσει επαφή. Δηλαδή, ο άνθρωπος με αυτή την έννοια περνά από τα διάφορα στάδια της υλοποίησης του και τις σεξουαλικές του δυνατότητες:

  • λίμπιντο (libido);
  • στύση (με κατανομή από τις 5 έως τις 8 φάσεις);
  • εκσπερμάτωση (εκσπερμάτωση).

Με την ευρεία έννοια, οι άνθρωποι με την έννοια της "δραστικότητα" είναι μερικές φορές ανάβει στην ικανότητα του ανθρώπου να γίνει πατέρας. Αυτό είναι, για να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα και η ποσότητα του σπέρματος που θα εγγυάται τη συνέχιση του είδους. Αλλά ακόμα και αν εξαιρέσουμε αυτό το στοιχείο, δείχνει και ότι τα τρία αυτά στάδια διαφέρουν ως προς τη φύση και φυσιολογικών μηχανισμών. Με άλλα λόγια, σε ερώτηση σχετικά με την ανικανότητα αρκετά την εμφάνιση της μια παραβίαση σε οποιοδήποτε στάδιο. Επειδή αυτές οι παραβιάσεις μπορεί να προκληθεί διαφορετικές αιτίες, η θεραπευτική προσέγγιση και αντιμετώπιση δραστικότητα λαϊκές θεραπείες από αυτό θα εξαρτηθεί σε ποιο στάδιο είναι οι άντρες που έχουν προβλήματα.

Επιθυμία (libido)

Πρώτα, πρέπει να αισθάνονται την επιθυμία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που ονομάζεται λίμπιντο, αλλά το κοινό, που συχνά ονομάζεται έλξη, πάθος, πόθο. Η ενέργεια της σεξουαλικής επιθυμίας δεν μπορεί να συνοδεύεται από μεταγενέστερες στύσεις, αλλά χωρίς την αρχική σεξουαλική παρόρμηση (ακόμη και αν είναι δυνατόν τεχνικά να παρέχουν μια στύση) σεξουαλική επαφή μετατρέπεται σε μηχανική, άψυχο διαδικασία. Ακόμη και ο Carl Gustav Jung είδε την ομοιότητα της με την έννοια της λίμπιντο είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ανατολική έννοια της ζωής, της ενέργειας Qi, υποκείμενη σε όλες τις διαδικασίες του σύμπαντος.

μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας

Ο λόγος για τη μείωση της σεξουαλικής λίμπιντο μπορεί να είναι τόσο ψυχολογικών και σωματικών παραγόντων. Μεταξύ των ψυχολογικών (εκτός από την εξοικείωση, τη βραχυπρόθεσμη μείωση της διάθεσης που οφείλονται στην ακατάλληλη κατάσταση κατά τη στιγμή της επαφής, προσωπικά ή κοινωνικά προβλήματα, κ. λπ.) κοινός παράγοντας από συνεχή πίεση, η συντριπτική λίμπιντο. Μέρος των λαϊκών ένδικα μέσα για την αύξηση της δραστικότητας για τους άνδρες, είναι επικεντρωμένη στη μείωση του στρες και την αφαίρεση συστηματική ψυχολογική πίεση. Το ίδιο αποτελεσματικό μέσο για να αποκαταστήσει την ισχύ της, κατά κανόνα, χρησιμοποιούνται για διαταραχές του ύπνου. Αρσενικό για να ενισχύσει την αρσενική ενέργεια που χρειάζεται για να κοιμηθεί. Μερικές φορές για να αυξηθεί η δραστικότητα του αυτό είναι αρκετό. Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, ότι το θυμάρι, η οποία Σλαβικών λαών είχαν τοποθετηθεί στο κεφάλι του κρεβατιού για καλύτερο ύπνο, η φήμη του ως φυτό, είναι σε θέση να αυξήσει την δραστικότητα.

Τακτικά τρώγοντας μαύρη σοκολάτα μπορεί επίσης να είναι το πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι και να εξασφαλίσει την παροχή ενέργειας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αλλά για να το χρησιμοποιήσετε όπως ένα υψηλής θερμιδικής αξίας του προϊόντος θα πρέπει να είναι με μέτρο.

Επιπλέον, η λίμπιντο είναι άμεσα εξαρτώμενη από το ενδοκρινικό σύστημα, Γενικά, και της τεστοστερόνης στον ορό ειδικότερα. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ του υποθαλάμου-υπόφυσης σύστημα και ελέγχει την παραγωγή της τεστοστερόνης από τους όρχεις (90-95%) και τα επινεφρίδια (5-10%). Βίαιη παρέμβαση στο ενδοκρινικό σύστημα - μια διαδικασία με απρόβλεπτες συνέπειες. Με αυτή την έννοια, οι λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας γρήγορα αντιπροσωπεύουν έναν κίνδυνο για τους άνδρες: υψηλότερες δόσεις και έντονη μείγμα γρήγορη δράση, χωρίς να διευκρινίζει τις πραγματικές αιτίες της ανικανότητα, μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά να ενισχύσει τη σεξουαλική λειτουργία.

Ωστόσο, η παραδοσιακή ιατρική συχνά στοχεύει ακόμα όχι τόσο για το επαναστατικό και ένα χρόνο αλλαγές στο σώμα, πόσο καιρό εξελικτική συσσώρευση (εκδήλωση) αποτέλεσμα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, η επίδραση των οποίων έχει ως στόχο την ενίσχυση της παραγωγής και τη διατήρηση της φυσικής τεστοστερόνης. Συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων που περιέχουν ιώδιο και ψευδάργυρο.

Καλό είναι να γνωρίζετε! Η αφθονία του ψευδαργύρου στο διάσημο στρείδια, αλλά αν μιλήσουμε για την αποκατάσταση της δραστικότητας λαϊκές θεραπείες οι Σλάβοι, τότε η πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι οι σπόροι κολοκύθας είναι πλούσια σε ψευδάργυρο, φυτικών προϊόντων σε γεωγραφικά πλάτη μας.

Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 60 λαϊκές θεραπείες σχεδόν πάντα σχετίζονται με την αποκατάσταση των επιπέδων της τεστοστερόνης. Στους άνδρες, ξεκινώντας από 40-45 ετών (πρώιμη μορφή), το επίπεδο της τεστοστερόνης μερικές φορές μειώνεται έτσι που ονομάζεται " ανδρική εμμηνόπαυση. Πιο συχνά, αυτό το κρίσιμο φαινόμενο που παρατηρείται εδώ και 50 χρόνια. Στην προχωρημένη ηλικία που σχετίζονται με ανεπάρκεια ανδρογόνων εκδηλώνεται σε ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας 60 ετών, αλλά, όπως και πολλές άλλες παθήσεις, ανεπάρκεια ανδρογόνων είναι τώρα "νεότερη". Ως εκ τούτου, να βελτιώσει την ισχύ μετά τα 40, είναι απαραίτητο να εφαρμόζουν προληπτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς τρόπους ορμόνη). Και για να διατηρηθεί η δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 50 πρέπει να γίνεται συστηματικά. Εάν η θεραπεία λαϊκές θεραπείες με καθυστέρηση ενός ή δύο ετών, δεν πρέπει να απελπιζόμαστε, πρέπει να προχωρήσουμε στη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών, παίρνετε φάρμακα με συνταγή γιατρού της τεστοστερόνης.

Ανέγερση

Ποιότητα της στύσης είναι, επίσης, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ψυχολογικούς παράγοντες, τόσο εδώ είναι δικαιολογημένη και κατάλληλη λαϊκές θεραπείες για τη στύση, δίνοντας στον άνθρωπο την εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και την ενέργεια. Για παράδειγμα, το θυμάρι (thyme) από την αρχαιότητα ήταν γνωστό ως το φυτό, η μυρωδιά του, που δίνει στον άνθρωπο το θάρρος και τη δύναμη. Η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει την ικανότητα του θυμαριού για να ανακουφίσει το άγχος και να μειώσει το άγχος.

Αλλά ο ψυχολογικός παράγοντας για την ανέγερση επιρροή έχει συχνά στα νιάτα του. Με την ηλικία, αυξάνοντας σταδιακά το ρόλο και το μερίδιο των φυσικών λόγους για την ανάπτυξη της στυτικής δυσλειτουργίας, και το κόλπο απάντηση στο ερώτημα πώς να αυξήσει τη δύναμη στους άνδρες μετά τα 45 χρόνια από τη μετατόπιση προς την κατεύθυνση της θεραπείας σοβαρών ασθενειών που πυροδότησε μια σεξουαλική διαταραχή.

ανέγερση

Η κατάσταση του αδένα του προστάτη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τη στυτική λειτουργία. Προστάτη μασάζ είναι αποτελεσματικό και σημαντικό, αλλά σε λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει την αρσενική ισχύ, είναι πιο συχνά να μην έχουν. Αλλά το σέλινο, ως ισχυρό διουρητικό και αντι-φλεγμονώδη παράγοντα για τη διατήρηση των λειτουργιών του προστάτη αδένα είναι πολύ καλό. Επιπλέον, το σέλινο είναι ένα διαιτητικό προϊόν με ένα υψηλό ποσό των ινών, η οποία βοηθά στον έλεγχο του σωματικού βάρους. Η λειτουργία του προστάτη αδένα επίσης να βελτιώσει την ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, σπόροι κολοκύθας.

Ανέγερση ρυθμίζεται από το περιφερικό και το Κεντρικό νευρικό σύστημα. Ποιότητα αγωγιμότητα των νευρικών σημάτων - μια προϋπόθεση για να εξασφαλιστεί η στυτική λειτουργία. Ως εκ τούτου, κατά την λαϊκή παράδοση "έπιασε" τον τρόπο "σκλήρυνση" του νευρικού συστήματος με την αντίθεση θερμικές επεξεργασίες και/ή χαλάρωσης.... Το τελευταίο είναι απαραίτητο για να αφαιρέσετε το δυνατόν παγιδευμένοι από τον αποκλεισμό. Με ένα ελάχιστο αριθμό των αντενδείξεις για την αύξηση των αρσενικών δραστικότητα μπορεί να συστήσω το μασάζ στα γεννητικά όργανα.

Όσο για τη "σκλήρυνση" του νευρικού συστήματος, λουτρά με κρύο λίμνη και μια σάουνα με πισίνα μπορεί να αυξήσει τη δύναμη, και το κακό, από αυτές τις μεθόδους για να αυξήσει την δραστικότητα υπάρχουν μια σειρά από περιορισμούς. Ειδικότερα, σε καρδιαγγειακές παθήσεις, την αντίθεση θερμικές επεξεργασίες μπορούν να προκαλέσουν παθολογικές αλλαγές. Ως εκ τούτου, πριν από την έναρξη του "breaking bad", θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε την αιτία της στυτικής διαταραχές. Είναι πολύ πιθανό ότι μια τέτοια αιτία θα είναι τα προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία.

Το καρδιαγγειακό σύστημα είναι επίσης σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά της να επιτύχει πέος επαρκή για σεξουαλική επαφή γεμίζοντας με αίμα. Αν τα σκάφη έχουν στενέψει, κατεστραμμένα ή φραγμένο, σπασμένα και της προσφοράς του πέους αρτηριακού αίματος. Επιπλέον, από τη διάμετρο των στεφανιαίων αγγείων και των αγγείων, εξασφαλίζοντας την πλήρωση του πέους είναι το ίδιο, τότε η εμφάνιση των οργανικών αγγειακή ανικανότητα, είναι δυνατόν να υποθέσουμε ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρδιακής νόσου.

Καλό είναι να γνωρίζετε! Τα κεφάλαια που θα είναι αποτελεσματική για τα συμπτώματα της καρδιαγγειακής νόσου, και μπορεί να αυξήσει την αρσενική δύναμη.

Αποδεδειγμένη λαϊκή θεραπεία για την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και, κατά συνέπεια, να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος, το σκόρδο θεωρείται ότι είναι. Επειδή τα συστατικά του σκόρδου προκύψουν θειούχες ενώσεις που συμβάλλουν στην αγγειοδιαστολή και να εξασφαλίσει ιστούς του πέους. Τα συστατικά του σκόρδου είναι που εμπλέκονται στη διαδικασία της παραγωγής της τεστοστερόνης, αυξάνοντας τη λίμπιντο. Σπόροι κολοκύθας έχουν παρακαμφθεί και άλλα προϊόντα από το παραδοσιακό τραπέζι της ποσότητας του ψευδαργύρου, αλλά η ποσότητα της L-αργινίνης, η οποία, κατά τη διαδικασία της διάσπασης σε μονοξείδιο του αζώτου οδηγεί σε διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, να γίνει το οικοδομικό υλικό από το μεταβολισμό του αζώτου. Είναι, επίσης, από την πλευρά της αυξάνει την ικανότητα του αρσενικού φύλου.

τρέχοντας για την αύξηση της δραστικότητας

Προϊόντα που μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση του καρδιαγγειακού συστήματος, παραδοσιακά συμπεριλήφθηκε σε όλες τις λίστες με τα εργαλεία για την ενίσχυση της δραστικότητας στο σπίτι. Η χρήση αυτών των προϊόντων είναι πολύ συχνά μια λογική και λογικός τρόπος για να πάρετε μια στύση. Ωστόσο, πολλές λαϊκές θεραπείες για τη βελτίωση της στύσης (προβλήματα που προκαλούνται από αγγειακές παθήσεις) sin δύο ελαττώματα:

  1. Υγιεινά βότανα, που χρησιμοποιούνται συχνά σε βάμματα και βάλσαμα, μπορεί εύκολα να δώσει πλευρά ή το αντίθετο αποτέλεσμα από το υπερβαίνει τη συνιστώμενη δοσολογία. Αυτό συμβαίνει σε περιπτώσεις, όταν, για παράδειγμα, βάμματα για τη δραστικότητα ποτό, όπως η κατανάλωση αλκοόλ, από 100-300 ml, και περισσότερα. Υπερβολική δοσολογία σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από παρενέργειες, αλλά με τα εκχυλίσματα των φαρμακευτικών βοτάνων σε βότκα ή οινόπνευμα να υπερβαίνει τη μέγιστη τιμή της ο κανόνας είναι πολύ απλή. Ως αποτέλεσμα, αντί να βελτιώσει τον τόνο μπορεί να επιτευχθεί καταθλιπτικό το νευρικό σύστημα, και αντί να επεκτείνει τα αιμοφόρα αγγεία είναι να περιμένουμε για τους πονοκεφάλους ή αιμορραγία.
  2. Υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες. Για παράδειγμα, το μέλι, το οποίο είναι επίσης, σύμφωνα με την παράδοση της λαϊκής ιατρικής, αυξάνει τη δραστικότητα, με όλα τα πλεονεκτήματά της είναι πολύ υψηλής θερμιδικής αξίας του προϊόντος, η οποία απαιτεί προσεκτική μεταχείριση, ως προς τη θεραπεία. Κατά συνέπεια, η δόση πρέπει επίσης να είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό για τους άνδρες παχύσαρκους. Υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες διαφέρουν και τα καρύδια.

Ως εκ τούτου, σχεδόν υποχρεωτική που σχετίζονται με όλα τα μέτρα που επηρεάζουν τη δραστικότητα των λαϊκών ένδικα μέσα θα είναι μέτρια άσκηση, ασκήσεις, αποτρέπει τη στασιμότητα του αίματος στα γεννητικά όργανα και όργανα της πυέλου. Υπάρχει κατάλληλη εκπαίδευση του ηβική-κοκκυγικό μυς, και η γιόγκα με ένα σύνολο ορισμένων θέτει και συστηματική άσκηση. Αυτή η μέθοδος φέρνει τον εαυτό σας θα σας επιτρέψει να απαλλαγούμε από πολλά άλλα προβλήματα υγείας. Επιπλέον, για να αυξήσει την ισχύ που χρειάζεται σταματήσετε το Κάπνισμα και το ποτό δόσεις αλκοόλ.

Εκσπερμάτωση

εκσπερμάτωση

Τα ζητήματα αυξημένη δραστικότητα με το θέμα της εκσπερμάτωσης συνδέεται, κατά κανόνα, στις περιπτώσεις της πρόωρης εκσπερμάτωσης και, σπάνια, σε περιπτώσεις ανεξέλεγκτης καθυστερήσει την εκσπερμάτωση. Όπως και κατά τα προηγούμενα στάδια, την ψυχική κατάσταση των ανδρών και το μέλος του Κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος επηρεάζουν την απόδοση της διεργασίας. Στο σπίτι διορθωτικά μέτρα λαϊκά αυτές οι διαταραχές είναι επίσης να προσπαθήσουμε για τη θεραπεία αντι-άγχος ναρκωτικών, τη δική της παραγωγή - συχνά τσάγια και αφεψήματα με βάση την μέντα και βάλσαμο λεμονιού.

Ωστόσο, η αποκατάσταση της δραστικότητας σε άνδρες με λαϊκές θεραπείες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανό να μην είναι αρκετά θεραπευτική μεταβλητότητα στο σχηματισμό της μια ατομική προσέγγιση. Andrologists ως επί το πλείστον περιλαμβάνουν την πρόωρη εκσπερμάτωση δεν είναι οργανικά και κυκλικές ψυχολογικά προβλήματα, να απαλλαγούμε από αυτούς είναι αναγκαίες για την υποδοχή στο σεξολόγος ή ψυχολόγο. Εκεί θα διορθωθεί το θέμα των ατομικών ρυθμιστική περίοδο πριν από την εκσπερμάτιση, υπάρχει έθεσε το ερώτημα σχετικά με την πρόωρη εκσπερμάτωση, κλπ.

Μεταξύ των ψυχο-φυσικών παραγόντων, μπορεί να ονομάζεται φλεγμονώδεις διεργασίες στο αποφύσεις των γεννητικών αδένων, αλλά σχετίζονται με ψυχολογικούς παράγοντες, καθιστώντας τη συνολική εικόνα. Σε Γενικές γραμμές λαϊκή παράδοση ασκείται έμμεση ψυχολογική επίδραση, άμεση μείωση στην ευαισθησία της βαλάνου του πέους:

  1. Ψυχολογική επίδραση, λόγω της προσαρμογής του ανθρώπου που έλαβε από τα χέρια του ένα αξιόπιστο θεραπευτής θαύμα θεραπεία.
  2. Η μείωση της ευαισθησίας γίνεται με την εφαρμογή της αλοιφής με βάση λιδοκαΐνης ή benzocaine, και χρησιμοποιώντας προφυλακτικά με "ψυκτικού" λιπαντικό.

Έτσι, χρησιμοποιώντας την παραπάνω κριτήρια που έχουμε συντάξει την πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αυξήσει την ισχύ από τα οποία μπορεί τώρα να κάνει το δικό του τοπ καλύτερο. Περιλαμβάνει τα ακόλουθα παραδοσιακές μεθόδους και προϊόντα:

  • μέρος της διατροφής από τα κορυφαία στην κατηγορία "Πώς να αυξήσει τη δύναμη στο σπίτι" παρουσιάζει σπόροι κολοκύθας, το σκόρδο, το θυμάρι και το σέλινο (που λειτουργούν σε ένα διαφορετικό σύστημα και δεν αντισταθμίζει τη δράση του άλλου);
  • το διαδικαστικό μέρος αποτελείται από μια συστηματική σωματική άσκηση και μασάζ των γεννητικών οργάνων, του προστάτη και του σώματος ως σύνολο.

Που περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τα προϊόντα και τις μεθόδους, μπορείτε να προσθέσετε μια σειρά από κοινές συνταγές, οι οποίες, σύμφωνα με τις λαϊκές παραδόσεις, και η απάντηση στο ερώτημα του πώς να θέσω αρσενικό δραστικότητα κατά την απουσία σοβαρές οργανικές διαταραχές, καθώς και το ζήτημα του πώς να την θεραπεία της ανικανότητας, εάν μια παραβίαση που έχει ήδη εκφράσει εκδηλώνεται.

09.08.2018