Τι είναι η δραστικότητα

Τι είναι η δραστικότητα

Έχει εδώ και καιρό ένας άνθρωπος έχει τη δύναμη (ισχύ) εξισώνεται η δυνατότητα να γίνει πατέρας και να συνεχίσει τον αγώνα, το οποίο θεωρήθηκε μια μεγάλη ευλογία, δώρο της φύσης. Επί του παρόντος, η λέξη δραστικότητα παίρνει μια ευρύτερη έννοια — όχι μόνο για να γίνει πατέρας, αλλά και για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Συνήθως, η λέξη δραστικότητα ισχύει μόνο για τους άνδρες και τη σεξουαλικότητά τους. Για το αρσενικό δραστικότητα είναι ένα αναγκαίο κριτήριο για μια πλήρη σεξουαλική ζωή. Ωστόσο, τι είναι αυτή η ικανότητα; Γιατί είναι απαραίτητο και τι την επηρεάζει.

Τι είναι η δραστικότητα

Η έννοια της λέξης ισχύς είναι η ικανότητα να εκτελέσετε κάποια ενέργεια, να δημιουργήσει, να εκτελέσει, να το παράγει. Η δύναμη και η ικανότητα είναι συνώνυμα της δραστικότητας.

Στην σεξολογία με τη στενή έννοια των αρσενικών δραστικότητα είναι η ικανότητα των ανδρών να εκτελέσει την αναπαραγωγική λειτουργία.

Χαρακτηρίζεται από:

 • δυνατότητα να εκσπερμάτωση και την ποιότητα του σπέρματος;
 • στυτική λειτουργία και την ταχύτητα εκδήλωση;
 • διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;
 • τη δυνατότητα να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει μια γυναίκα.

Τι είναι η ισχύς με την ευρεία έννοια, είναι η ικανότητα να τη σεξουαλική ζωή. Αυτή είναι η ικανότητα του ανθρώπου να γίνει πατέρας, η Δραστικότητα των ανδρών δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών, δυνατότητες, την κίνηση φύλων, στύση. Όλες αυτές οι έννοιες δεν είναι συνώνυμα, αλλά είναι το μόνο μέρη αυτής της έννοιας.

Συστατικά δραστικότητα

Τα συστατικά μέρη των αρσενικών δραστικότητα είναι:

 1. Λίμπιντο – επιθυμία του άντρα με τη γυναίκα.
 2. Ανέγερση σκλήρυνση και μια σημαντική αύξηση στο πέος του όγκου λόγω της βιασύνη του αίματος και την πλήρωση των σηραγγωδών σωμάτων. η Στύση είναι υπεύθυνη για την ικανότητα να διεξάγει τη συνουσία.
 3. Η λειτουργικότητα του σπέρματος, το οποίο σημαίνει ότι η ταχύτητα και η ποιότητα για αναπαραγωγή.

Κάθε συστατικό δραστικότητα εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων. Έτσι, την κίνηση φύλων εξαρτάται από την ορμόνη τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη είναι μια ανδρική ορμόνη που παράγεται από τους όρχεις και το φλοιό των επινεφριδίων, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη του σπέρματος και είναι υπεύθυνη για την ποιοτική τους βελτίωση. Η τεστοστερόνη μπορεί επίσης να επηρεάσει τους άνδρες διάθεση και την αντίσταση κατά του στρες και της κατάθλιψης. Παίρνει ένα μεγάλο ρόλο στη διαδικασία της καύσης του λίπους και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Τις μεγαλύτερες επιδράσεις σε στύση είναι για την υγεία των ανδρών

Σύνθεση τεστοστερόνης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ηλικία, το περιβάλλον, και τον τρόπο ζωής και τη διατροφή. Επιπλέον, το αρσενικό λίμπιντο επηρεάζεται από τη συναισθηματική κατάσταση, η οποία εξαρτάται από το περιβάλλον και την αντίσταση στις αρνητικές επιρροές από το εξωτερικό.

Η τεστοστερόνη είναι συντίθενται ενεργά στη διαδικασία της σεξουαλικής ωρίμανσης. Οι μέγιστες συγκεντρώσεις στο αίμα λογαριασμούς για 25-30 χρόνια. Μετά αρχίζει η σταδιακή πτώση.

Σχετικά με τη στυτική λειτουργία επίδραση της ηλικίας, ο νεότερος, ο άνθρωπος, το καλύτερο το καρδιαγγειακό σύστημα, παρέχοντας τη ροή του αίματος στο πέος. Για την ανέγερση επηρεάζουν το βάρος και το συσσωρευμένο λίπος, το οποίο επηρεάζει αρνητικά όλα τα όργανα. Παίζει σημαντικό ρόλο και αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Τη μεγαλύτερη επίπτωση στη στύση είναι το mens health. Φλεγμονώδεις διεργασίες των μολυσματικών ή βακτηριακής προέλευσης, που επηρεάζουν την ουροποιογεννητικού συστήματος που μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ή μόνιμη εξαφάνιση της στύσης.

Καλή δύναμη έχει ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο τον οργανισμό, ιδίως, την τακτική σεξ βελτιώνει τη ροή του αίματος και την αναζωογόνηση του σώματος.

Ανικανότητα

Απέναντι στην έννοια της δραστικότητα στους άνδρες είναι η ανικανότητα – η αδυναμία να ικανοποιήσει σεξουαλικές ανάγκες. Η ανικανότητα είναι η αδυναμία επίτευξης και διατήρησης της στύσης, πρόωρη εκσπερμάτιση, έλλειψη ικανοποίησης από τη σεξουαλική επαφή. Ανικανότητα σχετίζεται με μειωμένη ροή του αίματος και κακή ροή του αίματος σε ιστούς του πέους.

Δραστικότητα στους άνδρες εξαρτάται από τέτοια στοιχεία, όπως:

Κακές συνήθειες vlyayut σχετικά με τη δραστικότητα
 1. Ταμπεραμέντο και τη γενετική προδιάθεση, την αρσενική δύναμη και την ενέργεια φύσης και κληρονομική.
 2. Καρδιακές παθήσεις και τα αιμοφόρα αγγεία. Δυσλειτουργία αυτού του σημαντικού συστήματος του σώματος που οδηγεί σε ανεπαρκή ροή του αίματος στο πέος.
 3. Παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος.
 4. Διαταραχές του ορμονικού και του διαβήτη οδηγήσει σε ανεπαρκή σύνθεση των ορμονών, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η δραστικότητα σε καλό επίπεδο ή την πλήρη εξαφάνιση.
 5. Το υπερβολικό βάρος είναι η αιτία για τη σύνθεση ενός μεγάλου αριθμού θηλυκών ορμονών και του ανεπαρκούς αριθμού των ανδρών. Η έλλειψη ανδρικών ορμονών οδηγεί σε μια μείωση στην έλξη για το αντίθετο φύλο. Το υπερβολικό βάρος δημιουργεί άγχος για το καρδιαγγειακό σύστημα και παρεμβαίνει με την ελεύθερη κυκλοφορία.
 6. Ηλικία. Ο μεγαλύτερος άντρας είναι, το λιγότερο, της ορμόνης τεστοστερόνης στο σώμα του παράγει. Επίσης, οι άνδρες είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν διάφορες ασθένειες που επηρεάζουν αρνητικά τη δραστικότητα.
 7. Κακοήθεις όγκοι που επηρεάζουν τα όργανα του καρδιαγγειακού ή του νευρικού συστήματος.
 8. Ασταθής ψυχο-συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων, οδηγεί σε μια μείωση της λίμπιντο και την επιθυμία. Αιτίες είναι το άγχος, την κατάθλιψη, το άγχος, το φόβο, τον ενθουσιασμό.
 9. Κακές συνήθειες: η κατάχρηση του αλκοόλ που περιέχουν τα προϊόντα, καπνού, το Κάπνισμα, η χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πώς να διατηρήσει την ισχύ

Να ήταν πάντα ισχυρή δραστικότητα πρέπει να γνωρίζετε όλα τα σχετικά με τη δραστικότητα, συμπεριλαμβανομένων τρόπων για να διατηρήσει:

Για καλή δραστικότητα αρσενικό θα πρέπει να τρώτε σωστά
 1. Προκειμένου να διατηρηθεί η ανδρική εξουσία πρέπει να επανεξετάσουν τη διατροφή σας και περιορίστε τη χρήση του ένα μεγάλο αριθμό τηγανητά, τα πικάντικα και αλμυρά. Προϊόντα στην καθημερινή διατροφή θα πρέπει να είναι χρήσιμο και να περιέχει όλα τα απαραίτητα μέταλλα και βιταμίνες. Για τους άνδρες, είναι σημαντικό να τρώτε τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, σελήνιο, βιταμίνες E, C και b: ξηροί καρποί, γαλακτοκομικά, θαλασσινά, κρέας με χαμηλά λιπαρά ποικιλίες, φρέσκα λαχανικά και φρούτα, χόρτα.
 2. Να απαλλαγούμε από τα επιπλέον κιλά που παρεμβαίνει με την κανονική λειτουργία του σώματος και να μειώσει την ανδρική σεξουαλικότητα.
 3. Οδηγήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής, κάνοντας ειδικές ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας. Το συγκρότημα περιλαμβάνει ασκήσεις στην προπόνηση της ηβικής-κοκκυγικό μυών, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα όργανα της πυέλου.
 4. Για να διαγραφείτε από την κατάχρηση του αλκοόλ και το Κάπνισμα. Για να αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις, τις ανησυχίες, ανησυχίες. Κοιμηθείτε οκτώ ώρες την ημέρα.

Ανδρική δύναμη είναι η ικανότητα και η επιθυμία των ανθρώπων να έχουν σεξουαλική επαφή, η οποία επίσης επηρεάζει την αναπαραγωγική λειτουργία. Για να διατηρήσει την υγεία των ανδρών είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι δραστικότητα, ό, τι εξαρτάται και πώς να την υποστηρίξει. Ισχυρή δραστικότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι αποτέλεσμα ενός υγιεινού τρόπου ζωής και η σωστή διατροφή.

09.08.2018