Η κατάταξη των μέσων για τη δραστικότητα τους άνδρες περιγραφή: τα προϊόντα και τα σχόλια

Η αξία της βιταμίνης D στη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος είναι τεράστια. Υποδοχείς της βιταμίνης παρουσιάζει στους όρχεις, σπερματικά σωληνάρια, του προστάτη στους άνδρες. Ανεπάρκεια της βιταμίνης D συνδέεται με τη μείωση της παραγωγής της τεστοστερόνης, κατά παράβαση των παραμέτρων του σπέρματος ανάλυση, που εκδηλώνεται με μια μείωση στο συνολικό αριθμό των σπερματοζωαρίων, το ποσοστό των σπερματοζωαρίων με φυσιολογική μορφολογία και μειωμένη κινητικότητα. Έτσι, για να διατηρήσει την υγεία του ανθρώπου και τη δύναμη, είναι σημαντικό να λαμβάνουν τακτικά βιταμίνη D. σήμερα, υπάρχουν διάφορες μορφές της βιταμίνης D.

Από παραβίαση των δραστικότητα – το πρόβλημα είναι λεπτή, και οι περισσότεροι άνδρες το λύσει μόνος σου, χωρίς τη βοήθεια ενός γιατρού. Οποιαδήποτε θεραπεία θα πρέπει να περιλαμβάνει διαβούλευση με την ιατρική λειτουργό, αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατό, τότε το φάρμακο πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με το πρόβλημα και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα τα φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας χωρίζονται σε κατηγορίες για τη δραστική ουσία:

 • Με βάση vardenafil – συνθετικά μέσα από την ανικανότητα. Αποτελεσματική με ουσιαστικά καμία παρενέργεια.
 • Με το Yohimbine – αυτό το αλκαλοειδές που εξάγεται από το φλοιό του δέντρου yohimbe. Φυσικό συστατικό που ενισχύει τη σεξουαλική λειτουργία και αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Σημαίνει τονωτική επίδραση στον οργανισμό, δεν υπάρχουν παρενέργειες.
 • Με cantharid – συνθετικό υποκατάστατο για την ουσία που εξάγεται από το shpanskoy πεταξτε. Αρχικά το εκχύλισμα ήταν ένα ισχυρό δηλητήριο, αλλά χρησιμοποιείται για την τόνωση της στύσης.
χάπια</1_img>

Φαρμακευτική αγωγή

Η αξιολόγηση των φαρμάκων για τη δραστικότητα στους άνδρες αποτελείται από ένα μεγάλο κατάλογο των ταμείων. Οι περισσότεροι από τη χημική σύνθεση αποτελείται από αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης. Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα εγχώρια φάρμακα για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες και επώνυμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι το μονοξείδιο του αζώτου συμβάλλει στην πλήρωση με αίμα σηραγγώδες σώμα του πέους, δημιουργώντας έτσι μια ισχυρή μεγαλύτερης διάρκειας στύση. Την ίδια επίδραση έχουν και ενεργοποιητές της ΝΟ-συνθάσης. Αν οι διαταραχές είναι τα ψυχολογικά προβλήματα, είναι να δέχονται άλφα-αποκλειστές υπό ιατρική επίβλεψη.

Προέλευση η δραστική ουσία που απομονώνεται φαρμακευτικές συνθέσεις των φαρμακολογικών προέλευσης, και φυσικά:

 • Το πρώτο είναι συνθετικά παραγόμενα κεφάλαια για γρήγορη εξομάλυνση της δραστικότητας, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή και τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης. .
 • Το δεύτερο είναι φυτικής, περιέχουν μια ποικιλία από εκχυλίσματα, εκχυλίσματα – ginseng root, κλπ. Αυτό σημαίνει: Impaza, Laveron (ακόμη και αυξάνει την γυναικεία λίμπιντο), Vuka-Vuka (όλα τα φυσικά).

Γρήγορη δράση

Παρασκευάσματα για τη διόρθωση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές. Αυτό χάπια, κρέμες, κάψουλες, Συμπληρώματα διατροφής, αμπούλες με λύσεις για ένεση απευθείας στην ουρήθρα. Η ισχυρότερη επίδραση στο σώμα έχουν συνθετικά φάρμακα. Σημαντικό είναι ότι οι ενώσεις αυτές δεν συνδυάζονται με αιθυλική αλκοόλη: δεν είναι έγκυρη αν υπάρχει στο σώμα.

Φυσικά

Οι πόροι αυτοί μπορεί να διαιρεθεί (αυθαίρετα) σε εκείνους, που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού και εκείνοι που παίρνουν το μάθημα. Βασικά ενώσεις έχουν μια ευεργετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα, τόνωση και τη βελτίωση της ροής του αίματος. Τα συστατικά που αποτελούν το μέσο:

 • ρίζα ginseng είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό, τονωτικό, τονωτικό αποτέλεσμα *
 • κόκκινο ρίζα είναι χρήσιμο στις παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, ενισχύει και αποκαθιστά την αρρενωπότητα;
 • ελαφιών, ελαφόκερας βελούδου είναι ένα δημοφιλές συστατικό στην διαταραχή των ανδρών υγείας *
 • Χρυσή ρίζα Ali – η χρήση τόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας *
 • τζίντζερ διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης.
root</2_img> ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ διατροφής.

Των φυτών και των ζώων συμπληρώματα διατροφής τονώνουν το νευρικό σύστημα, να αυξήσει την τόνωση του οργανισμού, συμβάλλουν στην παραγωγή των ανδρικών ορμονών. Πλεονεκτήματα Των Συμπληρωμάτων Διατροφής:

 1. αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά?
 2. σε αντίθεση με φάρμακα, τα φάρμακα αυτά δεν έχουν σχεδόν καθόλου παρενέργειες και αντενδείξεις;
 3. ταμεία για τη βελτίωση της κατάστασης του ουροποιογεννητικού συστήματος, την γενική κατάσταση του σώματος;
 4. πρόσθετα πρέπει να υποβάλλονται σε έρευνα, πρέπει να είναι επικυρωμένο
 5. για να αγοράσει εργαλεία στο φαρμακείο ή μέσω του Διαδικτύου χωρίς την συμβουλή του γιατρού.
 
12.08.2018