Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 40 έτη

Με την ανάγκη να αυξηθεί η δραστικότητα μετά την ηλικία των 40 ετών αντιμετωπίζει σήμερα ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών. Ένα υψηλό επίπεδο στρες σε συνδυασμό με ακανόνιστες μη ισορροπημένη διατροφή, η καθιστική ζωή και η κακές συνήθειες προκαλέσουν σεξουαλικές διαταραχές ταλαιπωρούν τους άνδρες. Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει η θεραπεία προέκυψε από τις παραβιάσεις, η υψηλότερη είναι η πιθανότητα αποταμίευσης σεξουαλική δραστηριότητα μέχρι την πιο προηγμένη χρόνια.

Σημάδια της ανικανότητας στους άνδρες 40 χρόνια

Σεξουαλική ικανότητα σε άνδρες και 40 χρόνια δεν μπορεί να περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με την περίοδο μεταξύ τριάντα και σαράντα χρόνια. Με την ηλικία, η παραγωγή της τεστοστερόνης στο σώμα του αρσενικού σβήνει σταδιακά, αλλά ένα υγιές σαράντα ετών, άνδρες, όχι μόνο χάνουν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα, αλλά, αντίθετα, κατά κανόνα, βιώνει μια "δεύτερη νεότητα".

Σύγχρονη σεξολόγους που περιλαμβάνονται στον όρο "ανικανότητα" δεν είναι μόνο η στυτική δυσλειτουργία (διαταραχή της ροής του αίματος στα αγγεία του πέους, προκαλώντας στύση δεν παρουσιάζεται και ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να διαπράξει σεξουαλική πράξη). Μειωμένη λίμπιντο, υποτονική ενδιαφέρον για το σεξ και το αντίθετο φύλο, πρόωρη εκσπερμάτιση ή αδύναμη, ασταθής στύση, επίσης, ανήκουν σε αυτή τη σεξουαλική διαταραχή. Ως εκ τούτου, η απώλεια ή η αποδυνάμωση της ισχύος, είναι δυνατόν να πούμε αν οι ακόλουθες παραβάσεις:

 1. Στύση είναι όχι. Το αρσενικό μπορεί να είναι είτε δεν βιώνουν σεξουαλική έλξη για μια γυναίκα ή δεν θα έρθει σε μια κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης (που χαρακτηρίζεται από την ανέγερση) ακόμη και με την παρουσία του μια συναισθηματική επιθυμία να συμμετάσχουν σε σεξουαλική επαφή.
 2. Ανέγερση υποτονική, αυθόρμητη επανεμφανίζεται και μπορεί ξαφνικά να εξαφανιστεί κατά τη διαδικασία της σεξουαλικής πράξης. Η συχνότητα εμφάνισης αυθόρμητη σεξουαλική διέγερση μειώνεται. Τέτοιες εκδηλώσεις να μειώσει τη δραστικότητα στους άνδρες μπορεί να προκληθεί από ορμονικές διαταραχές ή αγγειακό σύστημα.
 3. Πρόωρη εκσπερμάτωση. Η αποτυχία να σταματήσει την εκσπερμάτωση και να κρατήσει στύση συνδέεται συχνά με δυσλειτουργία του αγγειακού συστήματος.

Αιτίες της ανικανότητα στους άνδρες και 40 χρόνια

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα, 40 χρόνια σε άνδρες εμφανίζονται σε δύο κύριες ομάδες παραγόντων, ψυχολογικών και οργανικών. Η πρώτη ομάδα σχετίζεται με μια αλλαγή στη συναισθηματική κατάσταση. Η έναρξη της ψυχογενή ανικανότητα συμβάλει στην παρακάτω λόγους:

 • μεγάλη πίεση.
 • η παρουσία της σεξουαλικής τραύμα;
 • το αυξημένο άγχος, η κατάθλιψη, η νεύρωση;
 • ο φόβος της αποτυχίας, της ανασφάλειας στη σεξουαλική τους ικανότητες;
 • μακροχρόνια αποχή.

Μειωμένη δραστικότητα υπό την επίδραση των οργανικών (ή φυσιολογική) παράγοντες, η ανεπάρκεια της αγγειακής ή ορμονικά συστήματα που προκαλούνται από τους παρακάτω εσωτερικούς και εξωτερικούς λόγους:

 • Χρόνιες ασθένειες (διαβήτης, ασθένειες του κυκλοφορικού συστήματος, αδένωμα προστάτη, κλπ.)
 • Κακές συνήθειες (Κάπνισμα, κατάχρηση αλκοόλ).
 • Καθιστική ζωή η καθιστική ζωή, η χαμηλή σωματική δραστηριότητα.
 • Παραβίαση του καθεστώτος της ημέρας.
 • Μια κακή διατροφή.
προβλήματα δραστικότητα

Μεθόδους για την αύξηση δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 40 έτη

Για να βρείτε αποτελεσματικές θεραπείες μειωθούν οι άνδρες δραστικότητα μετά από 40 χρόνια, θα πρέπει να αναζητήσουν βοήθεια από τους επαγγελματίες. Αυτοθεραπεία μέσω της χρήσης των φαρμάκων που διεγείρουν την στύση δεν θα επιλύσει το πρόβλημα, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να επιδεινώσει σοβαρά την κατάσταση. Η αύξηση στην ισχύ απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, που έχει επιλεγεί σύμφωνα με τους λόγους.

Φυσιολογικές διαταραχές απαιτούν θεραπεία της υποκείμενης νόσου, να αποκαταστήσει την ορμονική ισορροπία και την φυσιολογική λειτουργία του αγγειακού συστήματος. Ψυχολογική ανικανότητα να διορθωθεί για την ψυχοθεραπεία, με στόχο τη βελτίωση της υγείας του νευρικού συστήματος και την εξάλειψη των προκύψει σε αυτό το φόντο σεξουαλικές δυσκολίες. Οι ασθενείς μετά την ηλικία των 40 ετών, με οποιαδήποτε μορφή της νόσου, θα πρέπει να τηρούν τις ακόλουθες συστάσεις:

 • Για να επαναφέρετε το κανονικό καθεστώς της ημέρας. Να κοιμηθείς, να έχουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να παίξει τον αθλητισμό.
 • Για την εξισορρόπηση της διατροφής. Θα πρέπει να προτιμώνται τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες (άπαχο κρέας, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, όσπρια), τα νωπά φρούτα και λαχανικά. Είναι καλύτερα να εγκαταλείψουμε τα πικάντικα, λιπαρά, τηγανητά τρόφιμα.
 • Για να κόψεις το Κάπνισμα και την κατάχρηση αλκοόλ.

Θεραπεία με το φάρμακο

Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα πρέπει να είναι σύμφωνα με τη φύση της παθολογίας. Σημαίνει αποκατάσταση της λειτουργίας του μηχανισμού erektivnoy λειτουργίες είναι από τους ακόλουθους τύπους:

 • Αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης-5. Έχει άμεση επίδραση, εντός 30-120 λεπτών. Εξασφαλίζει σταθερό μακράς διάρκειας στύση.
 • Εργαλεία που εργάζονται για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Ομαλοποιήσει την ορμονική ισορροπία του οργανισμού, διεγείρουν την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης. Παράγεται με τη μορφή δισκίων, και φάρμακα για τοπικές εφαρμογές και λύσεις για ένεση.
 • Προϊόντα που βασίζονται σε φυσικά βότανα (διαιτητικά Συμπληρώματα). Αύξηση των αρσενικών δραστικότητα όταν χορηγείται με φόντο βελτίωση των μεταβολικών διαδικασιών,την ενίσχυση της παραγωγής της τεστοστερόνης κάτω από την επίδραση των φυσικών μέσων.

Επεξεργασία υλικού

Φυσική θεραπεία με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένες συσκευές που σας βοηθά να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου, επαναφέρει την ευαισθησία των νεύρων και των υποδοχέων του πέους, τονώνει την τοπική ροή αίματος (κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία του πέους). Αυξημένη δραστικότητα παρουσιάζεται ευχαριστώ για την εναλλακτική αντίκτυπο στην σηραγγώδους ιστού από το αρσενικό σεξουαλικό όργανο κύματα που προκύπτουν από ηλεκτρονίων μαγνητικές διακυμάνσεις. Η επιρροή τους είναι εξαλείφει στάσιμη διαδικασίες στα αγγεία, αυξάνει την ελαστικότητά τους.

Συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως για τη θεραπεία της προστατίτιδας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θεραπεία ανικανότητα του υλικού χρησιμοποιείται ως μια βοηθητική μέθοδος, επιταχύνει την έναρξη του θεραπευτικού αποτελέσματος των άλλων μέτρων. Οι ειδικοί συστήνουν να συνδυάζει hardware τεχνική της εκμετάλλευσης μασάζ και την εκτέλεση ειδικών σωματικών ασκήσεων, το οποίο είναι, επίσης, με στόχο τη βελτίωση του αγγειακού συστήματος των οργάνων της πυέλου.

διαβούλευση με ένα γιατρό

Λαϊκή θεραπεία

Φυσικό φυτικό φάρμακο για την αύξηση της δραστικότητας σε πολλές περιπτώσεις, η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή τους στη σύνθετη θεραπεία της ανδρικής σεξουαλικής διαταραχές συνιστάται όχι μόνο παραδοσιακούς θεραπευτές, αλλά και την επαγγελματική σεξολόγους. Δημοφιλή δοκιμασμένη στο χρόνο προϊόντα είναι:

 1. Μέλι με καρύδια (lungwort). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φιστίκια, φιστίκια, κουκουνάρι ή καρύδι για να ταιριάζει στο γούστο σας. Ανακατεύουμε 200 γρ. καρύδια 200 γρ. μέλι. Λαμβάνοντας καθημερινά με άδειο στομάχι, 1 κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα για 2-3 μήνες.
 2. Ένα ποτό με βάση το τζίντζερ. Τσάι που γίνεται από ρίζα τζίντζερ με την προσθήκη θυμάρι ή άγριο τριαντάφυλλο μπορεί να είναι μεθυσμένος, 2-3 φορές την ημέρα, παρασκευή 1 κουταλιά της σούπας από κάθε συστατικό 500 ml βραστό νερό.
 3. Αφεψήματα από βότανα. Για την αύξηση της δραστικότητας μετά από 40 χρόνια συνιστάται ένα αφέψημα από γλυκό σημαία, Hypericum, ginseng. 100 mg ξηρής φυτικής πρώτης ύλης χύνεται βραστό νερό και να διατηρούνται σε ένα θερμός ή σε νερό για 20-30 λεπτά. Πάρτε 2 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα για 3-4 μήνες.

Μασάζ

Κατά τη διάρκεια του μασάζ στην περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι ένα άμεσο αντίκτυπο σε τοπικό επίπεδο, στο οποίο η κανονική αγγειακή πίεση και την ανάκτηση των γονάδων. Η μέθοδος που βοηθά να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα άλλων θεραπειών. Πέρασμα συνεδρίες manual therapy είναι καλύτερα από έναν ειδικό. Τεχνολογία η διαδικασία είναι η εξής:

 1. Σιγά-σιγά, με ισχυρή συμπίεση, και μαλάξεις στην περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό.
 2. Στο επόμενο στάδιο μεταφέρονται στην περιοχή πάνω από το ηβικό οστό.
 3. Χθες το κάνετε μασάζ στην περιοχή μεταξύ των όρχεων και το χαμηλότερο υποκατάστημα του ηβικού οστού.

Ασκήσεις

Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά την ηλικία των 40 περνούν χρησιμοποιώντας συνολική φυσική δραστηριότητα και να εκτελέσει πολύπλοκες ασκήσεις. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα είδη φορτίων:

 • Περιστροφική κίνηση της πυέλου. Βελτιώνει την κυκλοφορία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Θέση πόδια πλάτος των ώμων, τα χέρια στη μέση, περιστρέψτε τη λεκάνη πρώτα προς τα δεξιά και, στη συνέχεια, προς τα αριστερά (30-40 φορές σε κάθε πλευρά, 2-3 σετ), στο μεγαλύτερο δυνατό εύρος.
 • Καταλήψεις. Αποτελεσματική για την πρόληψη της προστατίτιδας και άλλα λιμνάζοντα φαινόμενα στον προστάτη αδένα. Εκτελέστε την άσκηση με τα πόδια σας ώμο πλάτος πέρα, εναλλασσόμενη δυναμική, βαθιά και κλασικό καταλήψεις. Ξεκινήστε με 2-3 προσεγγίσεις στις 10 φορές, τότε ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σταδιακά.
 • Το ποδήλατο. Περιστροφική πόδι κινήσεις παρόμοιες με τις κινήσεις κατά τη διάρκεια της Ποδηλασίας, εκτελέστε που βρίσκεται στην πλάτη σας και να κάθεστε στο πάτωμα για 30-40 περιστροφές για την προσέγγιση. Η άσκηση βοηθά να επαναφέρετε τις μεταβολικές διεργασίες και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.
 • Βάρκα. Ξαπλωμένη μπρούμυτα με τεντωμένα χέρια, η αναπνοή από το πάτωμα την ίδια στιγμή δάκρυ από τους ώμους και τα πόδια σας από το ισχίο. Στην κορυφή είναι καθυστερήσει 3-5 δευτερόλεπτα να εκπνέετε, να πέσει στο πάτωμα. Σε μία προσέγγιση που πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 10-15 ανελκυστήρες.
ασκήσεις
13.08.2018