Τι επηρεάζει τη δραστικότητα στους άνδρες: η κύρια ευνοϊκές και δυσμενείς παράγοντες

Την υγεία των ανδρών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η διατήρηση της φυσικής τους ικανότητα και η επιθυμία να αγαπήσει και να παράγουν απογόνους είναι μία από τις σημαντικές πτυχές μιας ισχυρής μισό της ανθρωπότητας.

Ωστόσο, με την ηλικία, για να διατηρηθεί η καλή δραστικότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Αν ξέρεις τι επηρεάζει το σώμα, ορισμένες επικίνδυνες επιπτώσεις και τους τρόπους πρόληψης είναι διαθέσιμα, μπορεί να είναι παλιά, να νιώθει νέος και ενεργητικός που θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, από άλλους.

Παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των ανδρών

Για να διατηρηθεί η καλή δραστικότητα μέχρι τα βαθιά του γεράματα είναι πολύ δύσκολο, δεδομένου ότι το ανδρικό σώμα έχει αντίκτυπο:

 • το άγχος;
 • σπάνιες επισκέψεις στο γυμναστήριο;
 • μια μη ισορροπημένη διατροφή;
 • η διαφορά μεταξύ της κανονικής παραμέτρους του βάρους, ανάλογα με την ηλικία και την ανάπτυξη *
 • πίνοντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών *
 • κακές συνήθειες και πολλά άλλα.
δραστικότητα

Για να καταλάβετε τι επηρεάζει την δραστικότητα, είναι αναγκαίο να εξετάσει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις συγκεκριμένες παράγοντες.

Μερικοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο χρυσός έχει αρνητικές επιπτώσεις για τη σωματική δραστηριότητα των ανδρών. Ωστόσο, αυτό απειλεί μόνο σε εκείνους τους άνδρες που φορούν τα σφιχτά δαχτυλίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο χρυσός μπορεί να οξειδώνει, την απελευθέρωση επιβλαβών χημικών στοιχείων, από την οποία υπέφερε για τον προστάτη των ανδρών.

Ωστόσο, για να αποφεύγονται επιβλαβείς επιπτώσεις αρκεί να φορούν κοσμήματα σε μέγεθος και τακτικά καθαρό χρυσό με ένα ειδικό σύνθετο. Οι γυναίκες μπορεί και να μην ανησυχείτε γι ' αυτό, γιατί το ορμονικό σύστημα είναι προστατευμένο.

Ηλικία

Μετά από 35 χρόνια, τα αυγά αρχίσουν να μειώνουν τη σύνθεση της τεστοστερόνης κατά 1-2% ετησίως. Αλλαγές στο σώμα του αρσενικού εμφανίζονται πιο γρήγορα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα που προκύπτουν από το συνολικό ανδρικό πληθυσμό.

Αν το άτομο καταχρήσεις αλκοόλ, τσιγάρα, έχει κακές συνήθειες και δεν δίνει προσοχή στην σωματική άσκηση, από την ηλικία των προβλημάτων με τη δραστικότητα της θα πάρει μόνο χειρότερα.

Σε ηλικιωμένους πιο κοινά προβλήματα που επηρεάζουν τη δραστικότητα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος:

 • μείωση του σπερματογένεση;
 • χρόνιες παθήσεις της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων;
 • η χειρουργική επέμβαση, η μεταφορά της σπονδυλικής στήλης;
 • οστεοχόνδρωση της άρθρωσης;
 • πίεση;
 • διαβήτη

Όλα αυτά τα προβλήματα θα οδηγούσε στην εξαφάνιση της σεξουαλικής λειτουργίας των ανδρών.

Η αξία της σεξουαλικής δραστηριότητας

Η τακτική σεξουαλική ζωή έχει μια θετική επίδραση στην υγεία των ανδρών, καθώς επίδραση στην αύξηση της δραστικότητας.

Επιστημονικές μελέτες έχουν επιτρέψει σε μας για να αντλήσουμε ορισμένα ενδιαφέροντα συμπεράσματα σχετικά με τα οφέλη από μια ενεργή σεξουαλική ζωή:

 • σταθερή σεξ αυξάνει την δραστικότητα;
 • προβλήματα στύσης εξαφανιστεί, ο οργασμός γίνεται όλο και πιο ζωηρή
 • σεξουαλική επαφή διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης;
 • με την τακτική σεξουαλική επαφή δεν αποτελεί εμπόδιο για τη διαδικασία αντικατάστασης των ιστών από τους όρχεις του συνδετικού ιστού.

Ωστόσο, τα πάντα θα πρέπει να είναι με μέτρο. Απροστάτευτες σεξουαλικές πράξεις με διάφορους εταίρους οδηγεί στον κίνδυνο προσβολής από σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Τα χλαμύδια, η γονόρροια και η σύφιλη είναι τα αίτια για την εμφάνιση της ανδρικής υπογονιμότητας.

Σωματική δραστηριότητα

Καλή φυσική κατάσταση έχει θετική επίδραση στην δραστικότητα. Το υπερβολικό βάρος είναι ο πρώτος εχθρός της ανδρικής υγείας.

τα προβλήματα με τη δραστικότητα

Η παχυσαρκία οδηγεί τις ακόλουθες συνέπειες:

 • πόνος στους μυς και τις αρθρώσεις;
 • κήλη;
 • η αύξηση της πίεσης;
 • εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακές προσβολές;
 • κατάθλιψη;
 • ορμονική ανεπάρκεια;
 • στυτική δυσλειτουργία και να μειώσει την κινητικότητα του σπέρματος.

Φυσικά, το επιπλέον βάρος επηρεάζει τη δραστικότητα μόνο από μια αρνητική άποψη. Μέτρα βάρος ομαλοποίηση θα είναι το καλύτερο εργαλείο στο δρόμο προς την ανάκαμψη και να αυξήσει την ισχύ και να πάρει καλά αποτελέσματα.

Ξέχασες να αναφέρεις το κολύμπι ή η γιόγκα. Πιστεύεται ότι αυτά τα αθλητικά με τον καλύτερο τρόπο να επηρεάσει την ανδρική δύναμη.

Ιατρική έκθεση

Υπάρχουν τρεις ομάδες των ασθενειών που έχουν τις χειρότερες επιπτώσεις στην ανδρική δύναμη.

Ουροποιογεννητικού συστήματος

Η επίδραση της προστατίτιδας σχετικά με τη δραστικότητα είναι τεράστια. Αν ο προστάτης είναι φλεγμονή, που οδηγεί σε χρόνια κατακράτηση ούρων, κύστη και την έναρξη της φλεγμονώδους διαδικασίας στην κύστη, νεφρική πύελο.

BPH σχετικά με τη δραστικότητα έχει αρνητικό αντίκτυπο. Φλεγμονή της ουρήθρας, την εμφάνιση συγκεκριμένων παθογόνων όπως οι Τριχομονάδες, τα χλαμύδια, gonococci, μπορεί να προχωρήσει σε όλο το ουροποιητικό σύστημα, τι θα υποφέρει και του προστάτη, και την επιδιδυμίδα.

Η καρδιαγγειακή νόσος

Πίεση επηρεάζει άμεσα την αγγείωση του πέους. Στένωση των αγγείων, η επιβράδυνση της κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα – όλα αυτά είναι που ονομάζεται υπέρταση, η οποία επηρεάζει την ανδρική δύναμη δεν είναι ο καλύτερος τρόπος.

η απόφαση-πρόβλημα

Ωστόσο, για να αποφευχθούν αρνητικές συνέπειες δυνατόν, αν συνεχώς για να διατηρήσει την πίεση στο φυσιολογικό. Η ροή του αίματος θα συνεχιστεί, αυτό θα είναι ένας παράγοντας στο δρόμο προς την ανάκαμψη.

Η εξάρτηση από τις κακές συνήθειες

Η δραστικότητα του στρες, της κατάθλιψης που εμφανίζονται για διάφορους λόγους; Φυσικά! Και το λάθος τρόπο ζωής και τις κακές συνήθειες, επίσης, να έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Δεν προκαλεί έκπληξη, διότι όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να αποδοθούν σε νευρικού συστήματος παθήσεις και ψυχικές διαταραχές, που στην ιατρική ονομάζεται ψυχογενής ανικανότητα.

Μπορεί να αυξήσει την πίεση, έχασε τη σεξουαλική έλξη, την επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Όλα αυτό οδηγεί σε μειωμένη δραστικότητα.

Η κιρσώδεις φλέβες σχετικά με την ικανότητα;

Η δραστικότητα είναι, ως εκ τούτου, τα προβλήματα των κιρσών δεν θα πρέπει να έχουν. Μια εξαίρεση μπορεί να είναι μόνο το αίσθημα του πόνου. Ωστόσο, διαταραχές της αναπαραγωγικής λειτουργίας, και αυτό οδηγεί σε αδυναμία να συλλάβουν ένα παιδί. Ώρα συνταγογραφούμενη θεραπεία θα απαλλαγούμε από τον πόνο στο όσχεο και παρέχουν την ευκαιρία για να έχουν τα παιδιά.

Πολλοί αναρωτιούνται: μήπως βουβωνική κήλη την ικανότητα; Η απάντηση είναι Ναι. Αυτή είναι μία από τις πιο σοβαρές παθολογικές καταστάσεις που μειώνουν την ανδρική εξουσία. Το υπερβολικό βάρος, η κληρονομικότητα, η προστατίτιδα είναι μια αιτία για την κήλη. Η έγκαιρη χειρουργική επέμβαση σας επιτρέπει να γρήγορα να ξεχάσουμε το πρόβλημα.

Το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα πρέπει να ελέγχουν και να παρακολουθούν τη διατροφή τους, όπως ο διαβήτης επηρεάζει την δραστικότητα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το πάγκρεας είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με τη λειτουργία της ορμόνης ινσουλίνης, η οποία οδηγεί σε διαταραχή του αγγειακού συστήματος του σώματος, και ως εκ τούτου δραστικότητα. Δεν διαβήτη σε φυσική έλξη άντρες; Φυσικά και όχι, αλλά η διαδικασία της στύσης μπορεί να προκύψει αυθόρμητα.

Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί αν μεθόδους για την ομαλοποίηση της γλυκόζης και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Η σωστή θεραπεία και η θεραπεία θα πρέπει να διορίσει έναν γιατρό.

Υπάρχουν και άλλες παθήσεις:

 • οστεοχόνδρωση της άρθρωσης;
 • ενδοκρινικές παθήσεις;
 • ασθένειες του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού (χημειοθεραπεία);
 • επιληψία;
 • κωδικοποίηση (στρες στο σώμα);
 • ο αλκοολισμός θεραπεία;
 • αδένωμα του προστάτη.

Σημαντικό! Η θεραπεία αυτών των ασθενειών όλων των ειδών τα ναρκωτικά μπορεί επίσης να επηρεάσει τη δραστικότητα. Θα πρέπει να μελετήσει προσεκτικά τις οδηγίες και να αγοράσει ναρκωτικά αυστηρά με ιατρική συνταγή!

Η λύση στο πρόβλημα

Αν ξέρεις τι είναι αυτό που καθορίζει την ισχύ, και να ακούσετε προσεκτικά το σώμα σας, ο άνθρωπος θα είναι πάντα αισθάνονται λίμπιντο και να αισθάνονται μεγάλη. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε ορισμένες συμβουλές.

Προβλήματα στην καθημερινή ζωή οδηγήσει στην παραβίαση του δραστικότητας, το άγχος, την κατάθλιψη όλα αυτά, μόνο μειώνει την φυσική επιθυμία του ανθρώπου. Εδώ από μια γυναίκα, πάρα πολλά εξαρτώνται, επειδή στίχους επηρεάζει τη δραστικότητα πιο άμεσο τρόπο.

Έρχεται σπίτι, ο άνθρωπος θα πρέπει να ξεχάσουμε τα προβλήματά τους, κόπωση, ερεθισμό. Το σπίτι πρέπει να είναι ήρεμη, έτοιμη μπάνιο και ένα νόστιμο δείπνο. Είναι καλύτερα να του δώσεις, να ξεκουραστείς, να ακούσετε απαλή μουσική και δείτε αγαπημένες σας ταινία.

Μια γυναίκα μπορεί να φορέσει όμορφα κοσμήματα, χρυσά και λευκά είδη. Μπορείτε να προσφέρετε ο άνθρωπος να κάνει το πορνό, αλλά όχι στην περίπτωση που υπάρχει ένα διεφθαρμένο πορνογραφία, αλλά είναι καλύτερα να μείνετε στην όμορφη erotica. Το πορνό θα οδηγήσει τους δύο εταίρους και θα σας επιτρέψει να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια.

το πρόβλημα με την ισχύ, την λυθεί

Να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος το πρωί είναι να πάρετε ένα ντους αντίθεση για την ισχύ, η οποία θα πρέπει να είναι μέτρια ζεστό και κρύο.

Αν ούτε τσόντα, ούτε χάδια της γυναίκας δεν φέρει αποτελέσματα, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, ο οποίος μπορεί να συνταγογραφήσει τα απαραίτητα φάρμακα και τρόφιμα.

Συμπέρασμα

Η τακτική άσκηση, η πρόσληψη των απαραίτητων βιταμινών και τα τρόφιμα που περιέχουν ασβέστιο και βιταμίνη C και Ε, την αποφυγή επιβλαβών συνηθειών, αυτό θα οδηγήσει σε ομαλοποίηση της σεξουαλικής ζωής των ανδρών.

15.08.2018