Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την δραστικότητα

Ασκήσεις για την ισχύ, που αναπτύχθηκε από επαγγελματίες εμπειρογνώμονες σε θέση να σας βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων με τη σεξουαλική ζωή.Η σεξουαλική δραστηριότητα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του τυχόν εκπροσώπου του ισχυρότερο φύλο. Μετά την πλήρη επαφή, η αυτοεκτίμηση των ανδρών αυξάνεται ραγδαία, την υγεία και τη διάθεση — βελτίωση. Στο σεξ ήταν πάντα φωτεινά συναισθήματα, θα πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς την υγεία του ουροποιογεννητικού συστήματος, και αυτός ο κανόνας επεκτείνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία. Ο κόσμος, σήμερα, γίνονται συχνά η αιτία για διάφορες διαταραχές που μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη της ανικανότητα. Αυτή η ασθένεια δεν επιτρέπει να κάνουμε σεξ επειδή στύσεις είναι είτε αδύνατη ή εντελώς απούσα. Αυτό οδηγεί σε νευρικότητα, κατάθλιψη, και άλλες συνέπειες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να επιστρέψει ένας άντρας την δύναμη του είναι αρκετά δυνατό.

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης για τη δραστικότητα

Σαφώς μελετημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με παρόμοια μαθήματα των ασκήσεων για την ενίσχυση της δραστικότητας:

 • Μεγάλες μύες είναι καλοδουλεμένες, και κρατώντας το σώμα μου τονισμένο θεωρείται θεμελιώδης παράγοντας για τη φυσιολογική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.
 • Ειδικές ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα συμβάλει στην εντατική διαμόρφωση της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Ελέγχει την ποιότητα της στύσης και τη δραστηριότητα των σπερματοζωαρίων.
 • Η αφαίρεση όλων των στάσιμες διαδικασίες που συμβαίνουν στην καθιστική μέρη του σώματος. Αυτό το κοκκυγικό περιοχή της πλάτης και του ισχίου. Να απαλλαγούμε από τη στασιμότητα παρέχει την κανονική ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.
 • Ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας βοηθήσει να αφαιρέσει κάποια από την αδρεναλίνη. Αν η ορμόνη δεν βρείτε μια φυσική θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό στρες. Συναισθηματική υπερφόρτωση μειώνει τη δραστικότητα, έτσι είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την εμφάνιση και την ανάπτυξη.
 • Τη συνολική υγεία και την κατάσταση του σώματος είναι πολύ βελτιωμένη. Ο άνθρωπος αισθάνεται ένα κύμα της ενέργειας, της ζωτικότητας, προωθεί την παραγωγή των ενδορφινών – των ορμονών της χαράς. Έχουν θετικό αντίκτυπο στην αποκατάσταση των βασικών λειτουργιών του σώματος.
 • Ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας και να ανακουφίσει την ένταση των μυών στο σώμα, το οποίο δίνει την ειρήνη του μυαλού, χαλαρώνει, βοηθάει στην αντιμετώπιση με σωματική άσκηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ασκήσεις για τον προστάτη και την ισχύ έχουν μόνο ένα μειονέκτημα είναι η ανάγκη για τη συστηματική εφαρμογή της. Ορατά αποτελέσματα δεν είναι άμεσα. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα θετικά αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν μετά από ένα μήνα από την τακτική άσκηση.

Σε αντίθεση με την κατάποση των ναρκωτικών επιτεύγματα για τη βελτίωση της δραστικότητας διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ειδικοί λένε ότι οι ασκήσεις για την ενίσχυση της δραστικότητας, ικανό για τη ζωή για να παρέχει έναν άνθρωπο μια πλήρη σεξουαλική ζωή, με την προϋπόθεση ότι τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά ή σύντομες αποδράσεις.

Το συγκρότημα είναι αποτελεσματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης για τη δραστικότητα

Ποια άσκηση είναι καλή για την ικανότητα; Προκειμένου να μην χάσει την αρρενωπότητα, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ μετά την ανίχνευση από τα πρώτα αρνητικά συμπτώματα θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Ο γιατρός θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας, αναθέτοντας την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και ασκήσεις που αυξάνουν την δραστικότητα. Το σεξολόγους ισχυρίζονται ότι ειδικά προγράμματα κατάρτισης είναι σε θέση να ανακτήσει το χαμένο σεξουαλική ευκαιρίες, αρκεί μια υπεύθυνη στάση για να τους εκτελέσει.

 • Άσκηση # 1 για να αυξηθεί η δραστικότητα. Θα πρέπει να καθίσει σε ένα σκαμνί, τοποθετώντας τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων. Τα χέρια πρέπει να είναι λυγισμένα στους αγκώνες και κάτω. Όταν τρέχεις για να τεντώσει και στη συνέχεια να χαλαρώσετε τους μυς των γλουτών. Η αναπνοή είναι σίγουρα μέσα από τη μύτη, με την αναπνοή που συνοδεύεται από μια μικρή θόρυβο. Είναι απαραίτητο να εκτελέσει 6 σετ των 10 συστολές – χαλάρωση κάθε 25 δευτερόλεπτα. Η απόδοση αυτής της άσκησης για την αύξηση της δραστικότητας για τους άνδρες έχει μια επίδραση ενίσχυση του ουροποιητικού συστήματος και την κατάσταση του ορθού. Η άσκηση είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα – την αναζωογόνηση του σώματος σε οποιοδήποτε μέρος: στο σπίτι, στη δουλειά, ενώ ταξιδεύετε.
 • Ασκήσεις που αυξάνουν την δραστικότητα. Εκτελεί την άσκηση για τη βελτίωση της δραστικότητας σε όρθια θέση. Τα πόδια είναι τοποθετημένα στο άνοιγμα των ώμων και ελαφρά λυγισμένα τα γόνατα, τα χέρια θα πρέπει να αναγράφεται στην ζώνη. Το μάθημα απαιτεί απομόνωση από τους άλλους, γιατί η ιδανική επιλογή για την προπόνηση στο Γυμνό. Θα πρέπει να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με τη λεκάνη προς τα εμπρός και στη συνέχεια πίσω. Γεννητικά όργανα πρέπει να λικνίζονται στο ρυθμό της εκτελούνται κινήσεις. Θα πρέπει τουλάχιστον 5 προσεγγίσεις, καθένα από τα οποία διαρκεί για 3 λεπτά. Μεταξύ της σειράς των ασκήσεων να λάβει σύντομα διαλείμματα, περίπου 3 λεπτά. Η άσκηση ενισχύει τη δύναμη, κατάλληλη για την πλήρη αποκατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση.
 • Μαθήματα για την ενίσχυση της δραστικότητας. Θα πρέπει να τρέξει με τον ίδιο τρόπο όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, αφαιρέστε όλα τα ρούχα σας, στη συνέχεια, squat και να τραβήξει το όσχεο. Ενώ οι μύες των γλουτών και της κοιλιάς πρέπει να είναι σε ένταση. Είναι σημαντικό να παίρνετε γρήγορες ανάσες, καθώς εκπνέετε να χαλαρώσει τους μυς. Θα πρέπει να τρέξει τουλάχιστον 7 προσεγγίσεις, με ένα διάλειμμα από μισό λεπτό. Τακτική παραβίαση ασκήσεις για να ενισχύσει τη δραστικότητα στους άνδρες, εμποδίζει την ανάπτυξη των παθολογικών διαδικασιών στους όρχεις.

Προπόνηση για τη βελτίωση της δραστικότητας

Ας εξετάσουμε μερικές ασκήσεις για την ανικανότητα στους άνδρες, που φέρει επίσης την επίδραση της τακτικής εκπλήρωση:

 1. Το τέντωμα. Πλήρες τέντωμα απαραίτητο για τις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, καθώς βελτιώνει σημαντικά τη σεξουαλική απόδοση, ανακουφίζει από τη νευρική και μυϊκή ένταση. Αυτή η άσκηση για τη δραστικότητα ως εξής: είναι απαραίτητο να σταθεί στα τέσσερα, που στηρίζεται στα χέρια και τα γόνατα στο πάτωμα. Τα πόδια θα πρέπει να κατευθύνεται προς τα πίσω. Πρέπει να εισπνέετε και να εκπνέετε αργά κάτω από την περιοχή των γλουτών κάτω και ελαφρά προς τα πίσω μέχρι να αγγίξει τα τακούνια. Μετά την έγκριση των εν λόγω διάταξη είναι απαραίτητη για να τραβήξει τα χέρια μπροστά του, στη συνέχεια, σιγά-σιγά να ισιώσει τα πίσω, τεντώνοντας κάθε σπόνδυλο. Εκτελέστε αυτήν ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, βοηθά να ανακουφίσει την συμπίεση των νεύρων που συχνά εμποδίζουν την κανονική πέρασμα των ερεθισμάτων της lumbosacral περιοχή. Επιπλέον, το επάγγελμα έχει μια επίδραση μασάζ στον προστάτη, η οποία βελτιώνει σημαντικά τη στύση.
 2. Το συγκρότημα είναι αποτελεσματικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας
 3. Η γέφυρα. Αυτές τις ασκήσεις για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες, όχι μόνο να βοηθήσει να βελτιώσει τη σεξουαλική απόδοση, αλλά επίσης να λειτουργήσει έξω τους κοιλιακούς μυς, τους γλουτούς και το κάτω μέρος της κοιλιάς. Προπόνηση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου. Ένας άνθρωπος θα πρέπει να πάρει τη θέση που βρίσκεται στο πίσω και να ακουμπά τα πόδια του στο πάτωμα. Για να εξασφαλίσει την άνεση, χρησιμοποιήστε ένα άνετο Χαλί. Είναι σημαντικό να φέρετε τα πόδια προς την λεκάνη. Είναι απαραίτητο να σηκώστε τους γλουτούς από το πάτωμα, να ακουμπά στα πόδια και τους ώμους. Αυτό θα πρέπει να ωθήσει τη λεκάνη. Η εισπνοή πρέπει να πάμε κάτω και να πάρει την αρχική του θέση. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση για άνδρες δραστικότητα είναι τουλάχιστον 10 φορές. Μετά από έλεγχο της κίνησης, μπορείτε να περιπλέξει λίγο. Για να το κάνετε αυτό, η λεκάνη πρέπει να κινείται εναλλάξ σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένας άλλος τρόπος, το οποίο βοηθά να διαφοροποιήσουν τις ασκήσεις για να αυξήσει την αρσενική ισχύ, είναι η χρήση των βαρών. Επιπλέον βάρους στην κοιλιακή χώρα.
 4. Καταλήψεις "plie". Είναι απαραίτητο να λάβει μια μόνιμη θέση και βάλτε τα πόδια σας ώμο πλάτος χώρια. Κάλτσες χωρίζονται σε γωνία 45°. Σιγά-σιγά κατάληψη, μειώνοντας τους γλουτούς σας προς το πάτωμα. Είναι σημαντικό να αποφευχθεί η κάμψη του γόνατος σε μια απότομη γωνία. Επιστροφή στην αρχική θέση, ενώ την εισπνοή. Κατά την εκτέλεση αυτής της άσκησης για την ισχύ για άνδρες που αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο βάθος της κατάληψης. Σκεφθείτε τις δικές σας δυνατότητες και την κατάσταση του ισχίου και του γόνατος αρθρώσεις. Οι άνδρες που θέλουν να αυξήσουν το φορτίο που πρόκειται να εκτελέσει το πόδι ταλαντεύεται προς τα πλάγια με κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο. Καταλήψεις "plie" είναι μια αποτελεσματική άσκηση για την ισχύ, η οποία σας βοηθά να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου, βελτιώνει την κατάσταση των αρθρώσεων του ισχίου. Επιπλέον, οι ασκήσεις αυτές σφίξτε τους μυς των μηρών και των γλουτών.
 5. "Πεταλούδα". Για να αρχίσει την κατάρτιση, θα πρέπει να ξαπλώστε στο Χαλί, τεντώστε τα πόδια στο πάτωμα και λυγίστε τα γόνατά σας. Θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίσταση με τα χέρια σας και να φυτέψει το λυγισμένο πόδι σας στο πλάι. Για να το κάνετε αυτό είναι απαραίτητο στην εκπνοή. Αυτές οι ασκήσεις για τη δραστικότητα εξαιρετική δουλειά με το άνοιγμα τις αρθρώσεις του ισχίου, η ανάπτυξη των μυών των γλουτών, των μηρών, του perineum. Ως αποτέλεσμα, η ροή του αίματος αυξάνει, αλλά σεξουαλικής απόδοσης στους άνδρες βελτιωθεί. Όταν κάνεις ασκήσεις για την καλή δραστικότητα δεν είναι με το πρώτο μάθημα να προσπαθήσουμε να το φτάσει με τα γόνατά σας στο πάτωμα. Σε άνδρες που δεν είναι πολύ ενεργό τρόπο ζωής, τις αρθρώσεις δεν είναι σε θέση να κινηθεί πλήρως.
 6. "Το εκκρεμές". Θα πρέπει λίγο να καθίσεις. Τα πόδια πρέπει να τοποθετούνται πλάτος των ώμων. Η λεκάνη προχωρήσει στην εκπνοή, και στη συνέχεια επιστρέφει στην αρχική του θέση, και εισπνεύστε — κινήσεις πριν. Οι μετακινήσεις αυτές θα πρέπει να εκτελεστεί με διαφορετική απόκλιση και την ταχύτητα. Ο αριθμός των επαναλήψεων θα πρέπει να είναι όχι λιγότερο από 10-15 φορές. Προκειμένου να μην χάσει την ισορροπία του, τα χέρια του πρέπει να διατηρούνται σε μια ζώνη ή να χρησιμοποιήσετε πρόσθετη υποστήριξη, για παράδειγμα, η πλάτη της καρέκλας.
 7. Άσκηση για τη βελτίωση της δραστικότητας. Όταν εκτελείτε ασκήσεις για την ενίσχυση και την αύξηση της δραστικότητας, η ανάκτηση των λειτουργιών του κράτους πρέπει να καθίστε στο πάτωμα και λυγίστε τα γόνατά σας. Γρήγορη αναπνοή θα πρέπει να ωθήσει το αριστερό σας ώμο προς τα εμπρός και ταυτόχρονα να άρει και, στη συνέχεια, ισιώστε το αριστερό πόδι. Πάρτε μια μεγάλη ανάσα και να ισοπεδώσουν όλους τους μυς. Μετά από αυτό, θα πρέπει να λάβει την αρχική θέση και κάνε το ίδιο με το δεξί ώμο και το πόδι. Άσκηση αν έχετε προβλήματα με τη δραστικότητα θα πρέπει να επαναλαμβάνεται 10 φορές.
 8. Άσκηση για την αύξηση της λίμπιντο. Αρχική θέση – που βρίσκεται στην πλάτη του. Θα πρέπει να ΤΡΊΨΕΤΕ τις παλάμες τους επιφάνεια έγινε ζεστό. Στο δεξί του χέρι ας το κεφάλι και το αριστερό να αποδίδουν τα γεννητικά όργανα. Σφίξτε τους μυς των ποδιών και του πρωκτού, στη συνέχεια, τα γεννητικά όργανα και ελαφρά τη καρδία να τους τραβήξει. Άσκηση για να αυξήσει το λίμπιντο είναι να επαναλάβετε 20 φορές, κάνοντας προσεγγίσεις όχι περισσότερο από 7 φορές.
 9. Άσκηση για την ενίσχυση της δραστικότητας. Πάρτε καθιστή θέση στο πάτωμα, η πλάτη πρέπει να είναι ίσια. Είναι απαραίτητο να τεθεί το αριστερό πόδι στο δεξί πόδι και να παράγει την τριβή. Την ίδια άσκηση για το αρσενικό δραστικότητα γίνεται με το άλλο πόδι. Θα πρέπει να γίνει σε 30 μαθήματα, χρησιμοποιώντας τουλάχιστον 5 προσεγγίσεις.
 10. Άσκηση για την αποκατάσταση της δραστικότητας. Πάρτε μια άνετη θέση σε οποιαδήποτε θέση: ύπτια, όρθια, άμισχα. Αρχικά θα πρέπει να τεντώσει τον πρωκτό για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Μετά από αυτό να συμβεί χαλάρωση. Τουλάχιστον μια ντουζίνα προσεγγίσεις με ένα διάλειμμα 30 δευτερόλεπτα.
 11. Άσκηση για να αυξήσει τη δραστικότητα. Μία από τις καλύτερες ασκήσεις για την δραστικότητα είναι το περπάτημα για 30 δευτερόλεπτα. Τα χέρια πρέπει να είναι λυγισμένα στους αγκώνες και κρατήστε την πλάτη σε ευθεία θέση. Τα υπόλοιπα είναι μισό λεπτό. Θα είναι αρκετό για να τρέξει 5-6 από αυτές τις προσεγγίσεις.
15.08.2018