Πώς να αυξήσει την ισχύ με σπρέι

spam

Να βελτιώσει τη στύση τους άντρες να χρησιμοποιήσετε όλα τα είδη των μεθόδων. Εκτός από τις δημοφιλείς ταμπλέτες και κάψουλες, απολαμβάνοντας μεγάλη επιτυχία σπρέι. Κάθε φάρμακο έχει τη δική του ειδική σύνθεση και έχει ορισμένες ιδιότητες. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, πρέπει να καταλάβουμε κάθε στοιχείο και μόνο μετά από αποκλεισμό αντενδείξεις να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο σπρέι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε και ποια είναι τα οφέλη του ψεκασμού

Προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, αρκεί να ψεκάσετε μια σταγόνα στο αρσενικό μέλος. Κάποια κεφάλαια εφαρμόζονται μόνο στο σώμα του πέους, αποφεύγοντας το κεφάλι. Επιπλέον, μερικές σταγόνες θα πρέπει να κατανέμεται ομοιόμορφα, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως, ενώ άλλοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως lubrikanta. Για το λόγο αυτό, πριν από την εφαρμογή του ψεκασμού, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το σχόλιο. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά.

Όταν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά βεβαιωθείτε ότι η σύνθεση του φαρμάκου επιτρέπει τη χρήση του σε συνδυασμό με αντισυλληπτικά.

Οποιαδήποτε δραστικότητα σπρέι έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Πρώτα απ ' όλα, είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Για να ενισχύσει τη στύση μέσα σε μόλις λίγα πατήματα στην ψεκασμού και να διανέμουν ομοιόμορφα τις σταγόνες στο δέρμα του πέους. Παίρνει μερικά δευτερόλεπτα από το χρόνο, και το αποτέλεσμα φαίνεται ήδη σε 8-14 λεπτά. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα φάρμακα για τους άνδρες έχει μια ευχάριστη γεύση και άρωμα που θα σας φέρει σε σεξουαλική ζωή του μια ξεχωριστή εμπειρία. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, εξαλείφει την ανάγκη για μια βαθιά απορρόφηση που επιτρέπει τη χρήση του σπρέι δεν είναι μόνο να ενισχύσει την ανέγερση, αλλά και ως lubrikanta.

Σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα, όταν χρησιμοποιείτε το σπρέι δεν απαγορεύεται να πίνουν αλκοόλ

Αλλά η κύρια οφέλη που απορρέουν από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μορφή. Με δεδομένο το γεγονός ότι οι σταγόνες εφαρμόζεται στο δέρμα του πέους, μειώνει σημαντικά τον κατάλογο των αντενδείξεων. Ενεργά συστατικά είναι άμεσα απορροφάται από τον ιστό του πέους και να έχουν ένα αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει από το στομάχι, το συκώτι ή τα νεφρά. Λόγω αυτής αντενδείξεις που σχετίζονται με αυτά τα όργανα, δεν θα είναι ένας περιορισμός στη χρήση των κεφαλαίων αυτών για την βελτίωση της στύσης. Επιπλέον, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει από την πρόσληψη αλκοόλ ή τα λιπαρά τρόφιμα.

Το ίδιο ισχύει και για τις παρενέργειες. Ψεκασμοί δεν προκαλούν ναυτία, ζάλη, αύξηση της πίεσης. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε παρόμοια μέσα για να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή και την ενίσχυση της στύσης σε σχεδόν όλους τους άνδρες.

Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Σπρέι για στύση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

• κατάσταση μετά από να υποστεί μια καρδιακή προσβολή;
• polostnyje λειτουργίες για τους τελευταίους 6 μήνες *
• psihonevrologicheskije απόκλιση;
• τραυματισμοί του πέους;
• παραμόρφωση του μέλους.

Με άλλα λόγια, η περιορισμένη χρήση οποιαδήποτε φάρμακα για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι η παρουσία των Μελών που θα απαγορεύει τη σεξουαλική διέγερση.

Πριν χρησιμοποιήσετε κάτι για να παρατείνει τη στύση και να ενισχύσει την επιθυμία, είναι σημαντικό να αποκλείσει σοβαρές αποκλίσεις, την επίσκεψη στο γιατρό.

02.08.2018