Λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι

Κάθε ενήλικας μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με μειωμένη δραστικότητα. Σταθερή "ρετάρει" αναγκάστηκε να αναζητήσει τρόπους για να επαναφέρετε γρήγορα τις ικανότητές τους άντρες τόσο αποτελείται ότι δεν μπορούν να θεωρούν τους τη ζωή πλήρης αν ανήμπορη στο κρεβάτι.

Λαϊκές θεραπείες για την ανικανότητα μερικές φορές δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα και να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής, αλλά να θυμάστε ότι χωρίς την αντιμετώπιση των αιτίων της στυτικής δυσλειτουργίας η επίδρασή τους δεν θα είναι μακρύς. Εδώ είναι ένα σημαντικό αρμόδιες και ολοκληρωμένη προσέγγιση, που να περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, φυσιοθεραπεία ή με τη βοήθεια ενός σεξολόγος στην περίπτωση των ψυχολογικών προβλημάτων.

οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Οι λόγοι για την πτώση της δραστικότητας

Όλοι οι παράγοντες που ενεργούν αρνητικά για την ισχύ, μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες: σε ψυχογενή και οργανικά.

Ψυχογενής:

 • Κόπωση και ψυχική εξάντληση που οφείλεται σε υψηλά φορτία (μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην εργασία, συναισθηματική δυσφορία, ψυχολογικό στρες που συνδέεται με την μάθηση ή την επεξεργασία μεγάλου όγκου πληροφοριών);
 • Κατάθλιψη ή υπο-καταθλιπτική κατάσταση;
 • PTSD (όπως τη βιώνουν μετά από δύσκολα γεγονότα της ζωής, όπως το διαζύγιο, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, κλπ.) *
 • Αυτο-αμφιβολία και αυξημένο άγχος που σχετίζονται με αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, τη δυσαρέσκειά τους για την εμφάνιση, το μέγεθος του πέους, κ. λπ. *
 • Συνηγορήσουμε – υπερβολική ανησυχία για την υγεία τους, όταν ένας άνδρας κοιτάζει μια ανύπαρκτη ασθένεια ή υπερβάλλει ως προς τον κίνδυνο διαθέσιμα και φοβάται να χάσει ανδροπρέπεια για πάντα.
 • Συγκρούσεις με το σύντροφο, η οποία οδήγησε στην εξαφάνιση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Οργανικά:

 • Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος: υπογοναδισμό, όγκων της υπόφυσης, του θυρεοειδούς, κ. λπ., καθώς και η ανεξέλεγκτη πρόσληψη αναβολικά στεροειδή για την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας;
 • Αγγειακές διαταραχές: μείωση της αρτηριακή παροχή αίματος στο πέος. Αυτό σχετίζεται συνήθως με atherosclerosis, τις καρδιακές παθήσεις και τα αιμοφόρα αγγεία (υπέρταση, ισχαιμική καρδιοπάθεια);
 • Νευρολογικές διαταραχές;
 • Τοξικολογικές παράγοντες: το Κάπνισμα, η κατάχρηση αλκοόλ, ψυχοδραστικών ουσιών *
 • Θεραπεία: μερικές φορές, μια χαμηλή δραστικότητα είναι μια παρενέργεια των φαρμάκων που προορίζονται για μακροχρόνια χρήση.
 • Παράγοντες φλεγμονώδη: οξεία και χρόνια προστατίτιδα, λοιμώξεις, σεξουαλικά μεταδιδόμενες.

Από τους λόγους αυτούς, στην πράξη, η πιο κοινή ψυχογενή ανικανότητα της φύσης (κόπωση, άγχος, μειωμένη όρεξη) και η υποχώρηση της στύσης οφείλεται σε αγγειακές διαταραχές, προστατίτιδα. Είναι μαζί τους και να συμβάλλει με επιτυχία σε αγώνα για την λαϊκή ιατρική, επειδή αυτές οι αιτίες ενήργησε οι άντρες πάντα, και το υπουργείο Οικονομικών της λαϊκής σοφίας που συγκεντρώθηκαν πολύ αποτελεσματικές συνταγές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και είναι διαθέσιμη για χρήση στο σπίτι.

λαχανικών

Βότανα στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας

Με κόπωση, κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας βοήθεια φυσικά διεγερτικά και αντικαταθλιπτικά: Panax ginseng, το Siberian ginseng, Echinacea, Schizandra, Rhodiola rosea, και φλοιό βελανιδιάς, ομαλοποίηση του νευρικού συστήματος. Παραδοσιακές συνταγές με βάση τους έχουν τις ακόλουθες συνέπειες:

 • τονωτικό;
 • αντιτοξικά;
 • ανοσοτροποποιητικές;
 • αντι-φλεγμονώδη;
 • ομαλοποίηση του νευρικού συστήματος;
 • προσαρμογόνο.

Πώς να παίρνετε το ginseng root

Αυτό το παραδοσιακό και πολύ γνωστό φυτικό προϊόν που παρουσιάζεται σε άνδρες κάθε ηλικίας. Βοηθά στην αποκατάσταση ατόμων δύναμη και να βελτιώσει την αντοχή στο κρεβάτι. Αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, διεγείρει την παραγωγή της τεστοστερόνης και ενισχύει τη λίμπιντο.

Αντενδείξεις για το αλκοόλ βάμμα:

 • αλκοολισμό;
 • αρτηριακή υπέρταση;
 • κατάσταση μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Για την προετοιμασία της έγχυσης, πάρτε 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη ρίζα (πωλείται στα φαρμακεία) και ένα ποτήρι 70% αλκοόλ. Να σκληρύνει για 7 ημέρες σε σκοτεινό μέρος. Το τελικό βάμμα θα γίνει καφέ. Διάρκεια: 30 ημέρες 30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα.

Αν ένας άνθρωπος αντενδείκνυται αλκοόλ, μπορεί να κάνει την σύνθεση του μελιού. Ρίζα (3 κουταλιές της σούπας.) τριμμένο σε σκόνη, ανακατεμένο με 350 g υγρού μέλι, διατηρούνται σε σκοτεινό μέρος για μια εβδομάδα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Διάρκεια: 30 ημέρες έως 1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Πώς να πάρετε το Rhodiola rose

Επαναφέρετε γρήγορα τη δραστικότητα μετά από το στρες και την ασθένεια μπορεί να βοηθήσει Rhodiola. Αντενδείξεις για την πρόσληψη αυτού του φυτού είναι τα ίδια με εκείνα του ginseng. Το βάμμα παρασκευάζεται ως εξής: 50 g φυτικές πρώτες ρίχνουμε ένα μπουκάλι βότκα. Επιμένουν 7 ημέρες, κουνώντας. Διάρκεια: 3 εβδομάδες 25 σταγόνες μισή ώρα πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα.

Αντί για βάμμα μπορεί να ετοιμάσει το λεγόμενο "άνδρες του τσαγιού": ρίχνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένη ρίζα με μισό λίτρο νερό. Βράζουμε για 10 λεπτά και το στραγγίζουμε. Πιείτε ένα Φλιτζάνι δύο φορές την μέρα το ανακατεύουμε με το ζωμό με μια κουταλιά μέλι.

Πώς να πάρετε το φλοιό δρυός

Αυτό το πολύτιμο προϊόν περιέχει θειαμίνη, τη σταθεροποίηση του νευρικού συστήματος, στυπτικές και αντιφλεγμονώδεις χαρακτηριστικά που βοηθούν να "δαμάσει" χρόνια προστατίτιδα. Oak φλοιός είναι η καλύτερη θεραπεία για να αποτρέψει την πρόωρη εκσπερμάτωση και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή.

Ένα αφέψημα του φλοιού βελανιδιάς, που παρασκευάζεται ως εξής: 1 κουταλιά της σούπας φλοιό ρίξτε 200 ml βραστό νερό, βράζουμε 30 λεπτά σε ένα λουτρό νερού. Το ποσό που προκύπτει λάβει τρεις δόσεις για μία ημέρα. Την επόμενη ετοιμάστε ένα φρέσκο αφέψημα. Θεραπεία: για δύο εβδομάδες, στη συνέχεια να σπάσει για μια παρόμοια περίοδο.

Το ίδιο αφέψημα είναι συνιστάται για mikroklizm άνδρες με ΚΥΠ, η οποία είναι συχνά στους ηλικιωμένους.

Πώς να πάρετε το Siberian ginseng

Με μείωση στην σεξουαλική λειτουργία, που σχετίζονται κυρίως με την παχυσαρκία, το διαβήτη, τις καρδιαγγειακές παθήσεις μεγάλη βοήθεια Eleutherococcus. Αυτός είναι ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για την ενίσχυση της στύσης, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου είναι ένα φυτό με επιτυχία μάχες με αθηρωματικών πλακών και αυξάνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων.

Η λήψη φαρμάκων, βάσει των Eleutherococcus είναι ένα γρήγορο τρόπο για να δώσετε στον εαυτό σας δύναμη – το αποτέλεσμα εμφανίζεται μέσα σε 10 λεπτά. Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό το χορτάρι, υπέρταση, αϋπνίες και αυξημένο άγχος. Μια παρενέργεια είναι ότι ταχυκαρδία, πονοκεφάλους και υπερδιέγερση κατάσταση.

Πώς να προετοιμάσει το βάμμα: 200 g της ρίζας ρίχνουμε ένα λίτρο βότκα και εμποτίζουν για μια εβδομάδα. Πάρτε ½ κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Η διάρκεια της θεραπείας – 2 εβδομάδες.

Πώς να πάρετε το λεμονόχορτο

Να αυξήσει την αντοχή στο κρεβάτι, γρήγορη αποκατάσταση, την ικανότητα να re-σεξουαλικές πράξεις – αυτό είναι ό, τι δίνει το λεμονόχορτο Κινέζος. Δύο με τρεις αποξηραμένα μούρα του φυτού είναι καλό για να φάει άμεσα "πριν από τη μάχη". Αλλά για τακτική χρήση χρήσιμο το ίδιο βάμμα: μούρα χύστε τη βότκα σε αναλογία 1 προς 5 και επιμένουν εβδομάδα. Ποτό μια φορά την ημέρα σε ένα κουταλάκι του γλυκού.

Για όσους οδηγούν και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το βάμμα, συνιστάται τσάι: χύστε σε ένα θερμός 2 φλιτζάνια βραστό νερό και 2 κουταλιές της σούπας μούρα. Να επιμείνει νύχτα. Να πίνετε μετά το μεσημεριανό και το Πρωινό Φλιτζάνι του τσαγιού κατά τη διάρκεια του μήνα.

Αντενδείξεις για τη χρήση του λεμονόχορτο: υπέρταση, αρρυθμία.

Πώς να πάρετε το Echinacea

Το φυτό αυτό χρησιμοποιείται για να καθαρίζει το αίμα και το συκώτι, να ενισχύσει την ασυλία, να βελτιώσει τη δραστικότητα. Καλή βοήθεια σε άτομα των οποίων το σώμα είναι εξασθενημένο από επιβλαβείς συνήθειες και η ανθυγιεινή διατροφή.

Echinacea βάμμα παρασκευάζεται ως εξής: το φυτικό υλικό είναι θρυμματισμένο, χύνεται μέσα στο μπουκάλι, ρίξτε βότκα 1 έως 4, εμποτισμένη για 10 ημέρες. Λαμβάνονται σε 5 ml τρεις φορές την ημέρα με το φαγητό. Τη διάρκεια της θεραπείας με Echinacea – 2 μήνες. Τόσο καιρό την ανάγκη να πιει, καθώς το φυτό λειτουργεί ήπια και σταδιακά.

Ζωμό: 1 κουταλιά της σούπας. l. ρίξτε 0,5 λίτρα βραστό νερό, επιμένουν για μισή ώρα. Ποτό ένα Φλυτζάνι ημερησίως, μετά τα γεύματα, με ένα κουτάλι μέλι.

Σημαντικό! Ένα τεράστιο πλεονέκτημα αυτού του φυτού είναι ότι μεταξύ των αντενδείξεις για τη λήψη της δεν υπέρταση, η οποία εμποδίζει τη χρήση του πολλά φυσικά διεγερτικά.

των ζώων

Προϊόντα ζωικής και ανόργανης προέλευσης

Αυξημένη δραστικότητα λαϊκές θεραπείες περιλαμβάνει όχι μόνο συνταγές που βασίζονται σε φυτικά συστατικά. Στον αγώνα με τη στυτική δυσλειτουργία λαϊκή σοφία χρησιμοποιεί άλλα εργαλεία:

 • Φυσικό μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα;
 • Ασβός λίπος.

Τα προϊόντα της μέλισσας

Ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιωθεί η ποιότητα της στύσης στο σπίτι είναι να τρώτε τακτικά ένα μείγμα από μέλι με καρύδια σε ίσες αναλογίες. Φαγητό νόστιμο φάρμακο για 20 g τρεις φορές την ημέρα. Σημαίνει ότι αυτό δεν ισχύει για την υψηλή ταχύτητα, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με άλλες.

Υπάρχει μια δημοφιλής συνταγή με μέλι που βοηθά να αυξήσει προσωρινά το πέος και και να αυξήσει την παροχή αίματος: ανακατεύουμε τα θρυμματισμένα σπόρους τσουκνίδες με μέλι σε αναλογία 1 προς 2, και αυτό το μίγμα λιπαίνετε το πέος. Αυτό θα παράσχει μια ξαφνική βιασύνη του αίματος και αύξηση του σωματικού όγκου. Μετά από 5-10 λεπτά η μάσκα θα πρέπει να ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Αποτελεσματικό αφροδισιακό homogenate saxove resedit.Περιέχει ένα τεράστιο αριθμό των βιολογικά ενεργών ουσιών που βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος και να αποκαταστήσουν τη φυσιολογική λειτουργία του προστάτη και διεγείρουν την παραγωγή των ανδρογόνων. Αυτό το προϊόν είναι ιδιαίτερα συνιστάται για όλους τους άνδρες μετά την ηλικία των 40, ειδικά για εκείνους που θέλουν σε αυτή την ηλικία για να έχουν ένα μωρό.

Homogenate, η οποία καλείται επίσης drone το γάλα, το ποτό αυτό μέσα σε ένα μήνα δύο φορές την ημέρα ανάμεσα στα γεύματα. Δόσης – 3 g. Παράλληλα, συνιστάται να λαμβάνουν βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε κάψουλες.

Εκείνοι που υποφέρουν από κακή κυκλοφορία του αίματος, κατάθλιψη, μειωμένη λίμπιντο, θα βοηθήσει Βασιλικό πολτό. Αυτό είναι ένα καλό μέσο για να ανακουφίσει την κούραση και να αφυπνίσει την λίμπιντο. Δόση 0.5 g δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ασβός λίπος

Τα ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε σε αυτό το προϊόν, αυξάνουν την ελαστικότητα και τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων. Επιπλέον, ασβός λίπος έχει ένα βακτηριοκτόνο δράση, ώστε να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία προστατίτιδα, πυελονεφρίτιδα. Πιστεύεται ότι το λίπος ασβός θεραπεύει την σεξουαλική ανικανότητα, ακόμα και ηλικιωμένους άνδρες, βοηθά με την υπογονιμότητα, Υπογλυκαιμίας - και ασπερμία. Πηγαίνει καλά με τα προϊόντα της μέλισσας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παράλληλα.

Με τον ιατρικό σκοπό αυτό προϊόν, χρησιμοποιήστε ένα κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Σε εξειδικευμένα καταστήματα μπορείτε να βρείτε μερικές φορές το λίπος σε κάψουλες (6 κομμάτια σε ένα χρόνο). Στην προστατίτιδα, αδένωμα, αδύναμη στύση συνιστάται να ΤΡΊΒΕΤΕ το λίπος στην περιοχή μεταξύ όρχεων και πρωκτού βράδυ.

Σημαντικό! Αντένδειξη αυτό σημαίνει ότι μέσα είναι παγκρεατίτιδα, χολοκυστίτιδα, ηπατική νόσο. Για εξωτερική χρήση αντενδείξεις, εκτός από την ατομική δυσανεξία, όχι.

φυσιολογικές

Φυσιολογικές μεθόδους για την αύξηση της δραστικότητας

Για τη θεραπεία της ανικανότητα λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται και τεχνικές που είναι μια φυσιολογική φύση, και μπορούν και πρέπει να συνδυαστεί με τη χρήση φυσικών φυτικών και ζωικών προϊόντων. Όλες αυτές οι μέθοδοι είναι διαθέσιμα στο σπίτι, δεν απαιτούν πολύπλοκα και ακριβά φωτιστικά. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά

Μουστάρδα ως ένα ασθενοφόρο

Είναι ένας γρήγορος τρόπος για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για 30-40 λεπτά. Απλά σημειώστε ότι η μουστάρδα θα σας βοηθήσει μόνο αν δεν υπάρχουν σοβαρές νευρολογικές και ενδοκρινικές διαταραχές. Αυτή η μέθοδος αντενδείκνυται για άτομα με στηθάγχη, στεφανιαία νόσο.

Αιθέριο έλαιο σιναπιού για να διεγείρει το αντανακλαστικό ζώνες που βρίσκονται στα πόδια, να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και να επιταχύνει το μεταβολισμό. Για να πάρετε μια γρήγορη επίδραση, είναι απαραίτητο για να απολαύσετε 2 granum sinapis emplastrum dicetis σε ζεστό νερό (45° με αυτή τη θερμοκρασία μέγιστη επισημαίνονται με λάδι μουστάρδας). Στη συνέχεια πιέζονται ελαφρά μουστάρδα σοβάδες που εφαρμόζονται για τα πόδια για 10-15 λεπτά. Στην κορυφή μπορείτε να φοράτε κάλτσες.

Για να ενισχύσει το αποτέλεσμα, συνιστάται να προσθέσετε δύο granum sinapis emplastrum dicetis στην ουρά και τυλίξτε τα με μια πετσέτα.

Χαλί Kuznetsova

Μια άλλη αποτελεσματική σπίτι μέθοδο, με βάση το αντανακλαστικό επιρροή της βελόνες για το πόδι και το άλλο ανθρώπινο σώμα. Με την εφαρμογή του παρόντος φραγκοσυκιές Χαλί συνιστάται στη σύνθετη θεραπεία της χρόνιας προστατίτιδας και καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Η εφαρμογή αυτή massager για τη χαμηλότερη πλάτη, τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών έχουν μια τονωτική επίδραση, να αυξήσουν τη σεξουαλική δραστηριότητα. Στο χαλί καθορίζουν, τοποθετώντας κάτω από το πίσω μέρος, ή να σταθεί με γυμνά πόδια. Διαδικασία ώρα και 10 λεπτά, δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) για μισή ώρα πριν από τα γεύματα ή 1 και 15 ώρες μετά.

Μετά από λίγα reflexotherapeutic διαδικασίες είναι σαφώς αισθητή επίδραση: αυξημένη υπερδιέγερση, η ανέγερση εμφανίζεται γρηγορότερα και διαρκεί περισσότερο, αυξάνοντας τη φωτεινότητα της οργασμό.

Αν προστατίτιδα συνιστάται η ακόλουθη μέθοδο:

 1. Πίνετε πολλά υγρά για την πλήρωση της ουροδόχου κύστης;
 2. Πάρτε το απλικατέρ είναι μικρό σε μέγεθος, με βελόνες πράσινο και πίεσε για το καβάλο περιοχή, όπως μπορείτε να ανέχεται;
 3. Για να ξεκινήσετε την ούρηση, συνεχίζοντας να κρατάτε το απλικατέρ, για την πλήρη κένωση της κύστης.

Συνιστάται να εκτελέσει τέτοιες θεραπείες την ημέρα για 20 ημέρες.

Αντίθεση διαδικασίες νερό

Η έκθεση σε ακραία θερμοκρασία επιτρέπει επίσης να βελτιώσει την ποιότητα της στύσης, με την αύξηση της τριχοειδούς ροής αίματος στην περιοχή της πυέλου. Επιπλέον, η τεχνική αυτή τρένα το αυτόνομο νευρικό σύστημα, εξαλείφοντας ένα τέτοιο πρόβλημα, όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση. Αν θα πρέπει να γρήγορα να άρει το πέος και να επιτύχει την επίμονη στύση, την αντίθεση διαδικασία πρέπει να οργανώσει άμεσα πριν από την επαφή.

Για μπάνιο sitz χρήση δύο βαθιά μπολ με ζεστό (+38-40°) και κρύο (+20° c) το νερό. Κάθονται εναλλάξ για 20 δευτερόλεπτα. Σε κάθε μία από τις λεκάνες πρέπει να καθίσει τουλάχιστον τρεις φορές. Τελειώνει η διαδικασία με κρύο νερό, στη συνέχεια ΤΡΊΨΤΕ προσεκτικά στεγνώστε με μια πετσέτα.

Χρήσιμο και μαλάκας με μια διαφορά θερμοκρασίας 10-15°, η οποία συνιστάται να κάνετε σε μια μέρα (μία φορά κατά την ώρα να πάω έξω). Τόνωση ντους για την αύξηση της δραστικότητας: μέσα σε 2-3 λεπτά κατευθύνεται προς την περιοχή του περινέου δροσερό νερό (25°), το πότισμα και την ψυχή. Το όσχεο, ενώ καλύπτει με το χέρι του να μην το κάνει τη ροή του νερού. Για να αποκτήσετε μια ορατή επίδραση θα πάρει τουλάχιστον 15 καθημερινές διαδικασίες.

16.08.2018