Δραστικότητα σε 50 χρόνια

Ένας άνθρωπος κάθε ηλικίας που θέλει να είναι το καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για τη σεξουαλική ζωή, και έτσι, όταν δραστικότητα μετά από 50 χρόνια είναι όλο και πιο αδύναμη, πολλοί πέφτουν σε κατάθλιψη, να αποσύρει, να αρνηθεί την οικειότητα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, περισσότερα από το 60% των ανδρών αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

Ένα

Στην πραγματικότητα ο αριθμός είναι πολύ υψηλότερος, πολλοί απλά διστάσετε να πάει στο γιατρό. Αλλά εάν ο χρόνος για να βρεθεί η αιτία της μειωμένης δραστικότητας, καλή στύση θα γίνει ο κανόνας για πολλά χρόνια.

Τα αίτια της υποβάθμισης

Αρσενικό δραστικότητα είναι ένα πολύ ευαίσθητο μηχανισμό, υψηλής ποιότητας εργασία που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ορμόνες, ψυχολογικοί παράγοντες, η Γενική κατάσταση της υγείας επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Και αν σε νεαρή ηλικία το σώμα μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα με τη δραστικότητα σχεδόν δεν συμβεί, τότε η παλαιότερη θα γίνει, το πιο κυνηγάει έναν άντρα προβλήματα με την ποιότητα της στύσης και της σεξουαλικής επαφής.

Η κρίσιμη μείωση της ορμόνης τεστοστερόνης, η οποία επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική δραστηριότητα. Το επίπεδο μειώνεται αμέσως, από περίπου 30 χρόνια ορμόνη μειώνεται ελαφρώς και η δραστικότητα είναι φυσιολογικό, μετά από την ηλικία των 50 ετών, οι περισσότεροι άνδρες παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια της ανδρογόνο ανεπάρκεια. Αν καθυστερήσει η θεραπεία στον ειδικό και να επιλέξετε τη σωστή θεραπεία, αποκατάσταση των δραστικότητα στους άνδρες θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο.

Χρόνιες ασθένειες. Το πέος ενεργεί ως δείκτης για την υγεία των ανδρών, κάθε πρόβλημα υγείας που επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Για να μειωθεί ο πιθανός αντίκτυπος της καρδιαγγειακής νόσου. Η κακή απόδοση των μυών της καρδιάς που οδηγεί σε επιδείνωση της κυκλοφορίας του αίματος στο πέος, η οποία μπορεί να μειώσει την στύση. Στένωση των αγγείων λόγω πλάκες της χοληστερόλης, επίσης, εμποδίζουν την κανονική ροή του αίματος στο πέος.

Εξάλλου, με την ηλικία, την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων μειώνεται, και το πέος αποτελείται από πολλά μικρά αιμοφόρα αγγεία, και ως εκ τούτου, υπάρχει έλλειψη δραστικότητας * το υψηλότερο σάκχαρο του αίματος προκαλεί μια αποτυχία στο ορμονικό σύστημα, που οδηγούν σε μεταβολικές διαταραχές και υποβάθμιση στη λειτουργία του προστάτη αδένα. Στους άνδρες μετά την ηλικία των 50 ετών με σακχαρώδη πολύ χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, η παχυσαρκία, λίπος άνδρες έχουν αδύναμη ισχύ * παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, την χρόνια προστατίτιδα.

Να δραστικότητα στους άνδρες ήταν κανονική χωρίς σωματική δραστηριότητα δεν είναι αρκετό. Καθιστική εργασία γίνεται επίσης μια αιτία της μείωσης της δραστικότητας οφείλεται στη στασιμότητα του αίματος στην περιοχή της πυέλου, με αποτέλεσμα την επιδείνωση της παροχής αίματος στο πέος. Το αλκοόλ και τα τσιγάρα, επίσης, προκαλεί μειωμένη δραστικότητα μετά από 50 χρόνια. Μια μικρή ποσότητα αλκοόλ μπορεί ακόμη και να γίνει ένα είδος αφροδισιακό, αλλά με την μακροχρόνια χρήση, σίγουρα θα οδηγήσει σε αδύναμη στύση.

Συνεχές άγχος, προβλήματα στη δουλειά και στην οικογένεια, να οδηγήσει σε χαμηλότερη λίμπιντο, μείωση του αριθμού των σεξουαλικών πράξεων, και αυτό οδηγεί σε στασιμότητα του αίματος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι στην ερώτηση "Πώς να αυξηθεί η δραστικότητα μετά από 50 χρόνια" είναι σχετικό με τα περισσότερα από τα άτομα έχουν φτάσει το μισό αιώνα επέτειο. Αλλά δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, υπό την καθοδήγηση των εμπειρογνωμόνων, μπορείτε να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική θεραπεία και για την εξάλειψη της αιτίας.

Δύο

Η ανάκτηση της δραστικότητας

Η σύγχρονη ιατρική δεν είναι σε θέση και είναι σήμερα διαθέσιμα πολλά φάρμακα που ενισχύουν την δραστικότητα, αλλά πολλοί από αυτούς δεν εξαλείφουν την αιτία και το αποτέλεσμα της αποκατάστασης θα είναι προσωρινή. Να επιλέξετε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή μπορεί να είναι γιατρός, καθώς πολλά κεφάλαια έχουν ένα μεγάλο αριθμό των αντενδείξεις.

Για να επιτευχθεί βελτίωση σε ισχύ μπορεί να είναι και λαϊκές θεραπείες, η εφαρμογή τους είναι συνήθως αποτελεσματική για μικρές επιδείνωση δραστικότητα σε πρώιμο στάδιο.

Ναρκωτικά

Για να βελτιωθεί η ικανότητα είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές των φαρμάκων:

  • Τα χάπια είναι η πιο δημοφιλής φάρμακα που επιτρέπει να ενισχύσει τη δραστικότητα;
  • Ενέσεις είναι η πιο ταχέως φέρει το πέος πίσω σε κανονικό, και αξιόπιστη, αλλά απαιτούν προσεκτική χρήση, καθώς ο κίνδυνος για βλάβες στο πέος, και επώδυνη στύση αποσύνθεση;
  • Τοπική τζελ, αλοιφές που έχουν ενεθεί απευθείας στην ουρήθρα πριν από την επαφή, θεωρείται το λιγότερο δημοφιλές φάρμακο ενίσχυση της στύσης.

Εκτός από την ταλαιπωρία της χρήσης και χαμηλής απόδοσης, πολλοί άνδρες έχουν προκαλέσει πόνο στη βουβωνική χώρα, και οι όρχεις, και στις γυναίκες μια αίσθηση καψίματος στον κόλπο. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την εικονική ελλείψει αντενδείξεις.

Τμήμα φάρμακα μπορούν να εισέλθουν τόσο συνθετικά όσο και τα φυσικά συστατικά του αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτά τα φάρμακα θα πρέπει να λαμβάνεται με προσοχή από τους άντρες με υψηλή αρτηριακή πίεση * ενεργοποίηση σύνθεση χάρη σε αυτό το λείους μυς να χαλαρώσουν, η οποία οδηγεί σε βελτιωμένη κυκλοφορία.

Τα φάρμακα αυτά δεν προκαλούν αύξηση στην πίεση του αίματος, έτσι ώστε να είναι πιο κατάλληλο για άνδρες μετά τα 50 χρόνια.

Άλφα-αναστολείς, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και την ενίσχυση της λίμπιντο. Ορμονικά φάρμακα που αυξάνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης, χρησιμοποιούνται μόνο με ιατρική συνταγή, αν μειωθεί πολύ το ποσοστό της ορμόνης.

Πρόσφατα διαφημίζονται ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ διατροφής και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα που βοηθούν στην τόνωση της δραστικότητας, αλλά για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτεί παρατεταμένη χρήση, και η απόδοση είναι πολύ χαμηλή. Ως εκ τούτου, αυτά τα φάρμακα είναι καταλληλότερο για να υποστηρίξει την υγεία των ανδρών είναι φυσιολογικό.

Λαϊκές θεραπείες

Στη λαϊκή ιατρική, υπάρχουν πολλές συνταγές που βοηθούν να αυξηθεί η δραστικότητα μετά από 50 χρόνια. Αυτές οι μέθοδοι έχουν περάσει τη δοκιμασία του χρόνου, έχουν λιγότερες παρενέργειες και αντενδείξεις.

Τα πιο δημοφιλή είναι τα ναρκωτικά, με βάση το ginseng root. Δεν ενισχύουν μόνο τη στύση, αλλά επίσης να βελτιώσει τη σεξουαλική αίσθηση. Παρασκευάσματα ginseng μπορούν να αγοραστούν σε ένα φαρμακείο ή να φτιάξετε το δικό σας. Για να προετοιμάσει το βάμμα στο σπίτι χρειάζονται 20 γραμμάρια ρίζας ginseng και 300 ml αλκοόλης. Ρίζα επιμένουν σε σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες και 20 σταγόνες για 14 ημέρες πριν από το φαγητό, και μετά από ένα διάλειμμα 10 ημερών να επαναλάβετε τη διάρκεια.

Επίσης αποδειχθεί για την αύξηση της δραστικότητας σπόρους μοσχόσιτου (τριγωνέλλας) 20 g σπόροι ρίχνουμε ένα ποτήρι ζεστό γάλα και το ποτό μια φορά την ημέρα. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τη σεξουαλική δύναμη κρεμμύδι και το ζωμό. 3 κρεμμύδια ρίχνουμε 500 ml βραστό νερό, να επιμείνει σε 24 ώρες. Πίνετε το αφέψημα 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Μερικές φορές, προκειμένου να βελτιωθεί η δραστικότητα σε 50 χρόνια, αρκεί να προσαρμόσετε τον τρόπο ζωής και τη διατροφή. Στη διατροφή των ανδρών μετά τα 50 έτη θα πρέπει να περιλαμβάνει τρόφιμα που περιέχουν πολλές βιταμίνες Ε, C, e, ψευδάργυρο, σελήνιο. Θα πρέπει να σταματήσουν το Κάπνισμα, προσπαθήστε να πίνετε λιγότερο αλκοολούχα ποτά. Ο άνθρωπος πενήντα, συνιστάται να περνούν περισσότερο χρόνο στον καθαρό αέρα, την άσκηση.

16.08.2018