Όπως μέντα επηρεάσει την ανδρική ικανότητα;

Αιώνιο χορτάρι, πράσινο και αρωματικό φυτό που ονομάζεται μέντα, έχει δεκάδες είδη που κυρίως καλλιεργούνται, αναπτύσσονται στην κρεβάτια και hardy άγρια στα δάση, και μαζί τους, και υποείδη. Έτσι, το φυτό αυτό χρησιμοποιείται στην ιατρική βιομηχανία, ποιες είναι οι επιπτώσεις της μέντας για την ανδρική δύναμη; Αυτή με επιτυχία αντιμετωπίζει στομαχικές παθήσεις, ηρεμιστική επίδραση στο υπερδιέγερση νεύρα, ρυθμίζει την εφίδρωση.

όπως μέντα επηρεάζει την δραστικότητα

Το τσάι πρόσθεσε μερικά μικρά φύλλα από φρέσκο φωτεινό πράσινο μέντα εμφανώς τονώνει και ανανεώνει για ένα μεγάλο διάστημα το καλοκαίρι. Ωστόσο, η επιρροή της στις ορμόνες τους άνδρες και τη σεξουαλική δραστηριότητα κάνει θεραπευτές και επιστήμονες να υποστηρίζουν από την αρχαιότητα μέχρι την εποχή μας.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια δίνει η μέντα έντονες αρωματικές ιδιότητες, κυρίως η οξύτητα και δροσερή, απόλυτα μοναδική γεύση. Είναι χάρη σε αυτή την ποιότητα μέντα σε ζήτηση στην διαδικασία παραγωγής των καλλυντικών προϊόντων, φαρμακολογικές και, φυσικά, βιοτεχνία τροφίμων της κάθε πόλης. Κέρδισε τις πιο δημοφιλείς γεύσεις, που περιέχουν μέντα. Αυτό που έχουμε στο τέλος; Πρέπει μόνο να εξετάσει τα οφέλη και τους κινδύνους από αρωματικά χόρτα, που είναι, τις αρνητικές και θετικές ιδιότητες σε σχέση με την ισχυρή πάτωμα.

Μέντα είναι διαφορετική

Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιήστε μία από τις πολλές ποικιλίες των μέντες, δηλαδή μέντα, εμπλουτίζει τη γεύση και το αξέχαστο άρωμα του φρέσκου μη αλκοολούχα και αλκοολούχα συμπεριλαμβανομένων μαύρο και πράσινο τσάι, τα καλλυντικά, τα τσιγάρα και το βήχα. Δεν μέντα σχετικά με τη δραστικότητα της οι κύριοι και πώς, θα πρέπει να φοβούνται για το τι λένε; Αν φοβάσαι τις φήμες σχετικά με τους κινδύνους από το εκχύλισμα μέντας για την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, όχι σε μια βιασύνη να το εγκαταλείψουν.

Αγόρασε την αγαπημένη σας οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα με γεύση μέντας και μπορεί να παραμείνει στο ράφι, μην βιαστείτε να πετάξετε gel μέντας για το ξύρισμα. Επειδή όλα αυτά τα μέσα που περιέχουν μόνο τα ληφθέντα αφύσικες χημικές ουσίες τρόπο μυρωδιά της μέντας, που δεν έχουν απευθείας στο εργοστάσιο, είναι άσχετο.

Πού περιέχει νόστιμα μέντας στη φυσική του μορφή; Το συνηθισμένο τσάι και διάφορα βότανα, αλλά όχι όλα, από εκεί αντικαθίσταται με τη φθηνή, αρωματικές ουσίες, τεχνητά. Το αιθέριο έλαιο της μέντας είναι ένα σε μια σειρά από διαφορετικά αρωματικά έλαια, πολύ δημοφιλής δεκάδες χρόνια. Συσκευασμένα αποξηραμένα μέντα μπορείτε να αγοράσετε στο τοπικό σας φαρμακείο, και ως φρέσκο, τότε θα μπορεί να ανταποκριθεί στα προάστια παρτέρια, περιποιημένο κήπο οικόπεδα, και από καιρό σε καιρό στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

μέντα είναι διαφορετική

Ποια είναι τα οφέλη στον άνθρωπο που φέρνει το mint

Πτητικές, όλα τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία, βιταμίνη συγκρότημα, και ένα κομμάτι της τανίνες - όλα περιέχουν μέντα. Μια τέτοια σύνθεση έχει μια θετική επίδραση στο αρσενικό σύστημα. Πώς μέντα επηρεάζει την ικανότητα; Υπάρχουν ενδείξεις ότι η μέντα μπορεί να μειώσει τη δραστικότητα λόγω της ηρεμιστικές ιδιότητες. Ναι, ηρεμεί και χαλαρώνει, επιτρέποντας την αρχική σωματική και ψυχολογική διέγερση, αλλά καμία επίδραση αρνητικά την ισχύ του ισχυρότερο φύλο σε μικρές ποσότητες όπως ένα Φλιτζάνι τσάι ή ένα ποτήρι Μοχίτο. Πραγματικά χαμηλότερη είναι η ισχύς, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τη μέντα σε μεγάλες ποσότητες τακτικά. Επίδραση στο σώμα σας παρακάτω.

Νευρικό σύστημα. Μαύρο, και το καλύτερο πράσινο τσάι με μέντα ή αλκοολούχα έγχυση καταπραΰνει, αποβάλλει το άγχος και όλα τα είδη της φύσης, σημαντικά διευρύνει το μυαλό, τονώνει και αυξάνει την αποδοτικότητα, χωρίς να προκαλεί υπνηλία.

Το στομάχι. Μέντα συμβάλλει στην επιδείνωση της όρεξης, ομαλοποίηση του οξέος και την ισορροπία του νερού, για να απαλλαγούμε από ναυτία. Αυτό αυξάνει τη συνολική ταχύτητα και την ποιότητα της πεπτικής διαδικασίας, γρήγορα αποτρέπει οποιαδήποτε παρόρμηση για σοβαρή ναυτία, εάν είναι απαραίτητο.

Η γενική. Η μέντα έχει τη λειτουργία της εξουδετέρωσης της φλεγμονώδεις διεργασίες, λειτουργεί ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, έχει μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Από βοτανολόγους, σήμερα, είναι αποδεδειγμένο ότι η μέντα έχει μια καλή επίδραση στο νευρικό σύστημα. Και στην αρχαιότητα οι άνθρωποι τα νόστιμα και φρέσκα χόρτα από τον κήπο μέντας, έλαιο δυόσμου και το άρωμα από το λαμπτήρα για την επίλυση δύσκολων καταστάσεων στη διαδικασία στρατιωτικές συμβουλές και προσφορές. Οι πρόγονοί διαισθητικά χρησιμοποιείται μέντας, να παρατηρήσει τις επιπτώσεις στον εγκέφαλο.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια-δυο σταγόνες από το έλαιο της μέντας μπάνιο για να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα. Για κάθε άνδρες μέντα θεωρείται χρήσιμο και αρωματικό, πικάντικο βότανο που υποστηρίζει την υγεία και βελτιώνει τη διάθεση. Επιπλέον, ότι:

 • Δροσιστικό
 • Βελτιώνει τη διάθεση
 • Καταπραΰνει
 • Αποχρώσεις
 • Λοιπόν χαλαρώνει
 • Καταπραΰνει
 • Προστατεύει από την έκθεση σε ακτινοβολία
 • Μειώνει την αρτηριακή πίεση
 • Βελτιώνει τον ύπνο και βοηθά με την αϋπνία
 • Αποτελεσματικό σε παθήσεις που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα
 • Μια εξαιρετική θεραπεία για το κρυολόγημα και το λαιμό πρόβλημα
 • Παυσίπονο

Ένα τσάι που γίνεται από αυτό το μαγικό πράσινο φυτό σίγουρα θα βελτιωθεί η Γενική κατάσταση των τραυματιών σύστημα είναι σημαντικό για την αναπαραγωγή όργανα και, το σημαντικότερο, σε μια συνεπή κατάσταση τόσο ευάλωτη αρσενικό σώμα. Κατευναστικός τα νεύρα, η μέντα έχει μια φωτεινή δράση του τη συναρπαστική φύση του την ικανότητα (ή την έλλειψη αυτών) σε σεξουαλική άποψη. Το κύριο πράγμα είναι να πίνετε περισσότερο (ή λιγότερο) μια-δυο αδύναμη κούπες συμπυκνωμένο πόσιμο. Το τμήμα αυτό θα βοηθήσει τον άνθρωπο να αισθάνεται άνετα και να είναι πάντα έτοιμοι για την οικειότητα με μια γυναίκα. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε πολύ περισσότερο, τα αποτελέσματα μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη.

Η επίδραση της μέντας μπορεί να είναι αρνητική

Δεν μέντα στο αρσενικό δραστικότητα αρνητικό τρόπο; Έχουμε ήδη καταλάβει ότι υπάρχει. Σήμερα, φυσικά, μπορείτε να ακούσετε μια τέτοια άποψη στην κοινωνία των ανθρώπων, που μέντα - γυναικών γρασίδι, περιέχουν ανάλογη των οιστρογόνων, που είναι γνωστή ως χρήσιμο για το γυναικείο σώμα ορμονών των ανδρών και να είναι επιβλαβής. Αυτός είναι ο λόγος για πολλά από τα αρσενικά εκπρόσωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι τίποτα καλό δεν μέντα δεν θα φέρει, εκτός από το κακό.

Να είστε σίγουροι, όλα είναι πολύ υπερβολικές. Για τους άνδρες είναι απολύτως ασφαλές να καταναλώνουν το τσάι με μέντα, συμπεριλαμβανομένων ημερήσια, εκτός από μερικά φύλλα του φυτού σε μια σαλάτα. Καμία ζημιά και ένα καυστήρα πετρελαίου γεμάτη με πέντε σταγόνες έλαιο μέντας, άναψε πριν το πολυαναμενόμενο ραντεβού με μια κοπέλα. Περίπτωση χορήγησης της δόσης.

Για να προκαλέσει τουλάχιστον κάποια απώλεια της ανδρικής σεξουαλικής δύναμης, πρέπει να πιείτε ένα συμπυκνωμένο ρόφημα γαλόνια της μέντας, και να χρησιμοποιούν μόνο τα φυσικά και φρέσκα ή αποξηραμένα μέντα, όχι τσάι από μια τσάντα. Θα πρέπει να προσθέσετε σε σαλάτες, τσαμπιά από μέντα σε καθημερινή βάση, αλλά είναι απίθανο ότι θα είναι νόστιμο, δεν είναι πικρή και γενικά φαγώσιμα.

Τέλος πάντων, και mint είναι αναμφίβολα χρήσιμο για κάθε άνθρωπο από βλαβερά. Θα φτιάξει το κέφι όταν το χρειάζεστε, τονώνει και βελτιώνει τη συνολική υγεία, ομαλοποιεί την εφίδρωση καλύτερα από ακριβά αλοιφές και ασφαλής. Το πιο σημαντικό μέτρο. Αυτό ισχύει για οποιαδήποτε θεραπεία φυτό θαύμα ή το τελικό φάρμακο.

Αποφύγετε την κατάχρηση

Να είστε προσεκτικοί, αν πίνετε πάρα πολύ ισχυρό τσάι που γίνεται από ένα μόνο μέντα, ετησίως και το επιτρεπόμενο ποσοστό θα είναι σημαντικά υψηλότερο από το επιτρεπτό, θα υπάρξουν κάποιες παρατυπίες σε σεξουαλική εξάρτηση. Δυστυχώς, όλα αυτά αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε ανικανότητα, μείωση της τεστοστερόνης, η υποχώρηση της στύσης.

Ως αποτέλεσμα της εισόδου στο σώμα του αρσενικού δοσολογία είναι άκρως που περιέχονται σε αυτό το υπέροχο φυτό ουσίες θα πρέπει να παρέχονται με μια επιζήμια επίδραση στο υγιές μια φορά την ισχύ. Εν τω μεταξύ, η κανονικοποιημένη κατανάλωση μέντα επηρεάζει μόνο ένα ευνοϊκό. Οι άντρες δεν πρέπει να επιδοθούν σε νόστιμο ζεστό ή κρύο τσάι με νόστιμα πράσινο της μέντας.

Αυτές οι συνταγές είναι 100% θα αυξήσει την δραστικότητα

συνταγές για την αύξηση της δραστικότητας

Έχουμε δει πως η μέντα επηρεάζει την ισχύ των ανδρών, καθαρό και απλό. Πώς μέντα σε συνδυασμό με άλλα βότανα κατάλληλα για αυτήν; Αποκλειστικά θετικό! Το σωστό συνδυασμό των τελών και θα σας βοηθήσει να βελτιώσει τη δύναμη στους άνδρες.

1. Αποτελεσματικό μέσο δραστικότητα μπορεί να παρασκευαστεί από το τριφύλλι μεγαλώνει σε κάθε γκαζόν θεωρείται ένα ζιζάνιο, τσουκνίδα, St. wort του Ιωάννη Παντοδύναμος και απαλή μέντα. Η έγχυση από αυτά τα βότανα περιλαμβάνει τη χρήση των 5 κουταλάκια του γλυκού από κάθε βότανο και 1 λίτρο βραστό νερό. Το ζουμί είναι μαγειρευτεί για 15-20 λεπτά. 200-250 ml αρκετές φορές την ημέρα θα σας βοηθήσει να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα.

2. Μόλις 2 πρέζες της μέντας, του δεντρολίβανου και τέσσερις αλμυρές θα σας βοηθήσει να αυξήσει την κίνηση φύλων και θα προσθέσει ενέργεια. Τα βότανα πρέπει να αλέσει, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το βραστό νερό. Επιμένω στο μείγμα για πολύ. Συνιστάται να προσθέσετε μέλι ή ζάχαρη και μαρμελάδα για να δοκιμάσετε.

3. 100 γραμμάρια μαντζουράνα, το ίδιο του το St. john's wort και η μέντα, επίσης, να επιμείνουμε σε βραστό νερό. Τσάι που γίνεται από τα τρία βότανα βελτιώνει τη διάθεση και κατάσταση.

4. Η απλή συνταγή περιλαμβάνει τη χρήση των 10 κουταλάκια του γλυκού δυόσμο και ένα λίτρο βραστό νερό. Όλα αυτά χύνεται σε ένα θερμός και να επιμείνουμε σε μισή ώρα. Στέλεχος της επούλωσης ελιξίριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την ημέρα 250 ml. Είναι περίπου το ήμισυ του ένα Κύπελλο.

5. Προετοιμασία δροσιστικό berry-μέντα κοκτέιλ. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε το παγωτό, σιρόπι μούρων και φρέσκο δυόσμο. Διαλύετε 30 g σιρόπι σε ένα ποτήρι διατηρημένα με απλή ψύξη βραστό νερό και να προσθέσετε 100-150 γρ βανίλια ή παγωτό σοκολάτα. Όλα αυτά θα πρέπει να είναι ένα καλό μίγμα και η προκύπτουσα σύνθεση θα συμπληρώσει με επιτυχία κλαδάκι μέντας.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες

Η μέντα έχει το ελιξίριο της ζωής και το βότανο της μακροζωίας, οι ευεργετικές του ιδιότητες ήταν πάντα ιδιαίτερα αξιόλογο. Λοσιόν από μέντα χυμό θεραπεία πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος. Σε μια σειρά από ασθένειες αποτελεσματικά βοήθησε ένα αφέψημα από μέντα και το τσάι.

 • Ακόμη και πριν την εμφάνιση των διαφημίσεων καταγράφεται η ανθρώπινη χρήση μέντα. Τα στοιχεία της πινακίδες με σφηνοειδή γραφή των Ασσυρίων, η παρουσία μέσα σε Αιγυπτιακούς τάφους, τα γραπτά του ο Ματθαίος στο ευαγγέλιο
 • Ήξερες ότι υπήρχε μια θεά που ονομάζεται Minthe, που έδωσε το όνομα μέντα;
 • Στην παλιά ρωσική οικογένειες λουτρά με θεραπευτικές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας μέντα
 • Το γάλα δεν θα ξινό αν το βάλετε σε φύλλα μέντας

Το πιο δημοφιλές 3 είδη μέντας:

 1. Το πιπέρι. Γνωρίζατε ότι δεν είναι ανεξάρτητα προκύψει φυτό στη φύση; Είναι ένα τεχνητό υβρίδιο κήπο και το νερό μέντα. Πολλά από τα μινθόλη σε μια μέντα. Υψηλά επίπεδα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το peppermint για ιατρικούς σκοπούς. Από ένα μεγάλο αριθμό ασθένεια μπορεί να αντιμετωπιστεί με, για παράδειγμα, ρευματισμούς, αλλεργίες, ασθένειες του αναπνευστικού.

 2. Το λιβάδι ή το πεδίο. Ένα τέτοιο μέντα που ονομάζεται άγρια, γιατί χρειάζεται προσοχή. Φύεται η ποικιλία στη Ρωσία, στην Ινδία, στην Ασία και στο Νεπάλ.

 3. Αρωματικά. Δημοφιλή σε μάθημα μαγειρικής. Έχει έντονο άρωμα μέντας που κάνει αυτό ένα απαραίτητο στο ποτών προϊόντα και το μαγείρεμα.

Η μελίσα και δραστικότητα

Παρόμοια με το δυόσμο, το βότανο είναι Μελίσα. Είναι πολύ παρόμοιο με μέντα για τις επιπτώσεις. Μέντα και τη δραστικότητα των ανδρών μπορεί να έχει καλές σχέσεις με την τήρηση μέτρων, και πώς να είναι με την Μελίσα; Το φυτό αυτό μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της αϋπνίας, ανακουφίζοντας δερματίτιδα, έρπη, φλεγμονές του στόματος, πιτυρίδα, οίδημα και πονοκέφαλο. Η μελίσα και μέντα που ηρεμεί τα νεύρα, βοηθά να απαλλαγούμε από έμετο και ναυτία. Το κακό Melissa υπερβολικά υπερβολική. Phytoandrogens Melissa δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις. Τσάι με λεμόνι βάλσαμο είναι αποτελεσματική για τον πόνο στην καρδιά, σε Γενικές γραμμές, όταν η διαταραχή του καρδιακού ρυθμού, και τη χρόνια κόπωση.

Η γεύση, το βάλσαμο λεμονιού λίγο διαφορετική από τη γεύση της μέντας, τόσο σημαντικό για περιοδικά αντικαταστήσει το mint με το λεμόνι βάλσαμο, ετοιμάζω το τσάι με τον τεμαχισμό ή σαλάτα. Το βότανο αυτό θα χρησιμεύσει ως ένα εξαιρετικό καρύκευμα για τα ψάρια και το κρέας και δεν φέρνουν το σώμα τους άνδρες οποιαδήποτε ζημιά

19.08.2018