ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ: ΜΈΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΥΆΣΜΑΤΑ

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί σε άντρες και σε ηλικιωμένους και σε νεαρή ηλικία. Το 52% των ατόμων που πάσχουν από σεξουαλική διαταραχή — στις περισσότερες περιπτώσεις, τα άτομα ηλικίας 40-70 ετών. Προκειμένου να κατανοήσουμε πώς να την θεραπεία της ανικανότητας στους άνδρες, ο γιατρός θα πρέπει να προσδιορίσει τις αιτίες της νόσου. Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 80% των περιπτώσεων, τα αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας είναι οργανικά στη φύση (αν ο ασθενής έχει καρδιαγγειακό, το ενδοκρινικό και άλλες ασθένειες). Στο 20% των περιπτώσεων ανδρικής ανικανότητας αναπτύσσεται λόγω της ψυχογενείς διαταραχές.

Είναι δυνατόν να διατεθούν οι παρακάτω τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους και τα μέσα της θεραπείας της ανικανότητα στους άνδρες.

<1_IMG>

Η ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΉ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΡΟΥΤΊΝΑ

Η ορθολογική οργάνωση της καθημερινής ρουτίνας – μια απλή, αλλά αποτελεσματική μέθοδος για την πρόληψη της ανικανότητας. Σύμφωνα με την "ορθολογική λειτουργία της ημέρας" είναι κατανοητή η βέλτιστη εναλλαγή της εργασίας και της ανάπαυσης. Εάν η εργασία και προσωπικό χρόνο υπολογίζονται σωστά, ότι όλα τα συστήματα του οργανισμού είναι να λειτουργεί σωστά. Γυναίκες των οποίων οι σύζυγοι έχουν ανικανότητα σε πρώιμο στάδιο, είναι σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση υγιή ύπνο γυναίκα του, γιατί χωρίς αυτό αδύνατο για να χαλαρώσετε πλήρως, ο εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα και τους μυς. Η χρόνια στέρηση ύπνου σε άνδρες υπονομεύσει την υγεία και την εξαντληθεί νευρικό σύστημα, αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε εξασθένιση της δραστικότητας. Η διάρκεια του ύπνου για κάθε άτομο, το μέσο όρο ίσο 8-9 ώρες την ημέρα, την ίδια ώρα να πάει για ύπνο, κατά προτίμηση, πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα. Μια τέλεια συνταγή για την πρόληψη της ανδρικής ανικανότητας είναι η Πεζοπορία στον καθαρό αέρα. Επίσης, πριν από το διορισμό των ειδικών παρασκευασμάτων είναι να προσπαθήσουμε να αρνηθεί την εξαντλητική δουλειά, να οδηγήσει μια κανονική σεξουαλική ζωή, και την αποφυγή της μακροχρόνιας αποχής και συχνές σεξουαλικές επαφές.

ΆΣΚΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ

Η τακτική άσκηση στο γυμναστήριο και στο σπίτι βοηθά τον άνθρωπο να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και διατηρεί τον μυϊκό τόνο. Κάθε αγαπημένη του γυναίκα μπορεί να προσφέρει ο σύζυγός της από κοινού εκτέλεση μια σειρά από απλές ασκήσεις για την ανικανότητα.

 1. Το περπάτημα με ψηλά τα γόνατα elevans. Θέση εκκίνησης: όρθιοι, πλάτη ίσια, τα χέρια κάτω. Τα πόδια αύξηση στο πάτημα γόνατα στο στομάχι.
 2. Καταλήψεις. Θέση εκκίνησης: όρθιοι, πλάτη ίσια, τα χέρια στη μέση, τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα. Ένας άντρας πρέπει να κάνει ρηχά καταλήψεις, ενώ το τέντωμα των μυών των γλουτών. Τα πόδια είναι λυγισμένα όσο το δυνατόν περισσότερο.
 3. Εκτελείται επί τόπου. Θέση εκκίνησης: όρθιοι, ίσια η πλάτη, τα γόνατα λυγισμένα. Ο άνθρωπος αρχίζει να τρέχει στη θέση του. Ενώ αυτό το έργο θα πρέπει να είναι μόνο γόβες, κάλτσες δεν έρχονται από το πάτωμα, τα γόνατα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς και πίσω.
 4. Η ένταση και η χαλάρωση των μυών οικεία. Θέση εκκίνησης: θέση. Θα πρέπει εναλλάξ να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε τους μυς ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνηση, την ενίσχυση των μυών οικεία ευθύνεται για την δραστικότητα στους άνδρες.
 5. Η ΚΕΝΉ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΉΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

  Η κενή θεραπεία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες, που επιτρέπει στους άνδρες να απαλλαγούμε από την ανικανότητα (ED). Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική σε περισσότερο από το 90% των περιπτώσεων ανάκτηση της δραστικότητας. Η κενή θεραπεία έχει αποδειχθεί ως μια ασφαλής θεραπεία για τους ΕΔ, που ενεργεί ως εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση (εμφύτευση) και φαρμακευτική αγωγή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας γύρω από το πέος δημιουργεί ένα κενό που προκαλεί η φυσική ροή του αίματος στο πέος.

  <2_IMG>

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΈΣ ΜΕΘΌΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ

  Για τη θεραπεία της ανικανότητα στους άνδρες μπορεί να περιλαμβάνει τις ακόλουθες χειρουργικές μεθόδους.

  Επαναγγείωση του πέους. Για να μεταχειριστεί την αρσενική ανικανότητα μία από τις τεχνικές του μικροχειρουργική επαναγγείωση του πέους. Η πιο δημοφιλής θεραπεία – χειρουργική επέμβαση Michal-2. Ο χειρουργός δημιουργεί ένα αναστόμωση μεταξύ της κατώτερης epigastric αρτηρία και τη ραχιαία αρτηρία του πέους. Επίσης για την καταπολέμηση της ανικανότητας λειτουργία εφαρμόζεται Virag 5, στην οποία υπάρχει alii anastomosin perficiebant κατώτερη epigastric αρτηρία και βαθιά ραχιαία φλέβα.

  Φλεβική χειρουργική επέμβαση. Αυτή η μέθοδος θεραπείας για την ανικανότητα, όταν αλλοιώσεις φλεβο-αποφρακτική μηχανισμό του πέους. Η χειρουργική θεραπεία είναι διαφόρων τύπων:

  • spongiosis,
  • απολίνωση πόδια πέος,
  • ενδοαγγειακές εμβολισμός των φλεβών του πέους,
  • απολίνωση και εκτομή corporis και emissarnyh φλέβες.

Φλεβική χειρουργική επέμβαση είναι συχνά εκτελείται σε συνδυασμό με τις συμβατικές θεραπείες και φάρμακα.

Endofalloprotezirovanie. Αυτή η χειρουργική θεραπεία θεωρείται η πιο αποτελεσματική. Σας επιτρέπει να απαλλαγούμε από την ανικανότητα στο 90% των περιπτώσεων. Η θεραπεία βοηθά στην επαναφορά της ακαμψίας του πέους κατά τη διάρκεια της εμφύτευσης του εμφυτεύματος μέσα στο σηραγγώδη σώματα.

ΛΑΪΚΉ ΣΥΝΤΑΓΈΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑΣ

Παραδοσιακή ιατρική γνωρίζει πολλές συνταγές για την ανικανότητα: αποδοχή και φάρμακα με βάση τα βότανα, τρώγοντας φρούτα και λαχανικά. Τα ακτινίδια χρήσιμο για τους άνδρες, καθώς περιέχουν πολύ βιταμίνη C και κάλιο – ένα φυσικό προϊόν για την τόνωση του οργανισμού. Αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία για την καταπολέμηση ανικανότητα θεωρείται καρύδια και τα κουκουνάρια. Η θεραπεία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χυμός από σέλινο, το αλκοόλ βάμμα του ginseng, και περισσότερα. Αν αποφασίσετε για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής διαταραχής με τη χρήση της λαϊκής μεθόδους και συνταγές, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε με το γιατρό σας.

23.08.2018