Πώς μπύρα μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα;

Οι άνθρωποι που σχετίζονται με την ιατρική, μιλάμε για το κακό της μπύρας για τους άνδρες. Ανέφερε ο σχηματισμός με την πάροδο του χρόνου της εξάρτησης από το αλκοόλ, η συχνή χρήση του αρσενικού μπύρα, το τελευταίο έχει μια πολύ αρνητική επίδραση στην δραστικότητα. Οι στατιστικές δείχνουν ότι η μπύρα εξάρτησης από το αλκοόλ, σε σύγκριση με βότκα, σχηματίζεται πολύ πιο γρήγορα.

Μπύρα

Με την πάροδο του χρόνου χειροτερεύουν, όχι μόνο σωματική αλλά και ψυχική ευεξία, υπάρχει απώλεια της δύναμης και της επιδείνωσης της αυτοεκτίμησης. Ωστόσο, οι οπαδοί του το ποτό πιστεύω ότι δεν είναι μόνο δεν είναι επιβλαβή, αλλά επίσης φέρνει πολλά οφέλη.

Ας δούμε πώς η μπύρα επηρεάζει την ισχύ και την κατάσταση του σώματος, και τι διεργασίες συμβαίνει στο σώμα όταν είναι παρατεταμένη και συχνή χρήση.

Η μπύρα

Πρώτα, ας μιλήσουμε για τα στοιχεία που συνθέτουν αυτή την μπύρα, καθιστώντας σαφές πίνακα:

Το όνομα του στοιχείου Η λίστα και τα χαρακτηριστικά
ΒιταμίνεςΗ βύνη που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του ποτού που παρέχει τις βιταμίνες του συμπλέγματος β, το φολικό οξύ και τα παράγωγά του – το φυλλικό οξύ.
Φυτικές ίνες Άτομο ανά ημέρα θα πρέπει να καταναλώνεται 30 γραμμάρια φυτικών ινών, το 1/3 των οποίων θα πρέπει να υποβληθεί στο διαλυτό κλάσμα. Η χρήση του ένα περιορισμένο ποσό της μπύρας μπορεί να προσφέρει το 17% διαλυτές φυτικές ίνες που βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και την αποφυγή της δυσκοιλιότητας.
Ιχνοστοιχεία Στο νερό, χάρη στο malt περιέχει περισσότερα από 30 ιχνοστοιχεία σε ένα λίτρο είναι σχεδόν 50% από την απαιτούμενη ημερήσια πρόσληψη μαγνησίου, φωσφόρου στο ποσό των 40%, 20% κάλιο και ακόμη και μερικά ασβεστίου. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το ρόφημα παρασκευάζεται σε δοχεία κατασκευασμένα από κράματα μετάλλων. Ως εκ τούτου, μπορεί να περιέχει ένα μικρό χαλκού ή ψευδάργυρου. Οι ίδιοι μαγιά μπύρας είναι μια πηγή σιδήρου, χαλκός, ψευδάργυρος, μολυβδαίνιο, σελήνιο και το χρώμιο. Η σύνθεση της μπύρας περιλαμβάνει το πυρίτιο – αυτό το στοιχείο είναι που απαιτείται από το σώμα να παράγει κολλαγόνο, μέρος του ιστού.
Αιθανόλη Οι ουσίες αυτές βρίσκονται σε όλα τα αλκοολούχα ποτά και να τα τρώμε σε μεγάλες ποσότητες να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του. Μελέτες έχουν δείξει ότι η αιθανόλη σε μικρές ποσότητες σε κάποιες περιπτώσεις αποτρέπει τις βλάβες στο αγγειακό σύστημα του εγκεφάλου, την ανάπτυξη της στεφανιαίας νόσου και διαβήτη, προωθεί την καλή χοληστερόλη.
Μαλτοδεξτρίνη Το ποτό περιέχει σημαντική ποσότητα των θρεπτικών συστατικών . Είναι οι σύνθετοι υδατάνθρακες, το χρόνο, το διαχωρισμό, το οποίο είναι μεγάλες. Κατά συνέπεια, η απελευθέρωση της γλυκόζης συμβαίνει σταδιακά, εμποδίζοντας την ανάπτυξη της υπογλυκαιμίας.
Λυκίσκου Αυτό το στοιχείο διαφοροποιεί την μπύρα από άλλες αλκοόλ. Σχετικά με τις θετικές ιδιότητες του λυκίσκου λέω ότι είναι αντι-φλεγμονώδη και βακτηριοκτόνο δράση. Αντιβακτηριακή αντίσταση παρέχουν οξύ στη σύνθεση των φυτικών πολυφαινολών, οι οποίες είναι φυσικά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης τα αντιοξειδωτικά στο ποτό, την πρόληψη της γήρανσης και την ανάπτυξη των καρδιαγγειακών νοσημάτων
Τεστοστερόνη

Κατά συνέπεια, οι ουσίες που εισέρχονται στη σύνθεση της μπύρας, για το μεγαλύτερο μέρος, χρήσιμο και απαραίτητο από το σώμα. Διαμάχη που αυξάνει το θερμιδικό περιεχόμενο της μπύρας, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά το βάρος της πότες.

Ωστόσο, αν εξετάσουμε προσεκτικά την ετικέτα στο μπουκάλι, μπορεί να σημειωθεί ότι 200 ml ποτό περιέχει μόνο 90 θερμίδες. Μη αλκοολούχα μπύρα με το ίδιο ποσό, περιέχει μόνο 34 θερμίδες. Με όλα αυτά, οι άνδρες που κάνουν κατάχρηση ποτό, υπάρχει μια "κοιλιά μπύρας". Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι για τις θερμίδες και τις παραπάνω ουσίες, και για τις γυναίκες είναι ορμόνες φυτικής προέλευσης που επηρεάζουν αρνητικά το ορμονικό φόντο του οργανισμού.

Το οιστρογόνο και το ανδρικό σώμα

Παρά το γεγονός ότι τα οιστρογόνα ανήκουν στο γυναικείο φύλο ορμόνες που παράγονται από τις ωοθήκες σε αρσενικό σώμα είναι επίσης παρούσα, αλλά σε μικρότερες ποσότητες. Η παραγωγή αυτών των ορμονών, οι άνδρες που ασχολούνται με τους όρχεις με το φλοιό των επινεφριδίων. Ωστόσο, για το μεγαλύτερο μέρος, η παραγωγή των οιστρογόνων στους άνδρες – είναι η μετατροπή των μορίων της τεστοστερόνης. Αν σκεφτεί κανείς τι κάνει μια μπύρα από την άποψη της παρουσίας των οιστρογόνων, θα πρέπει να ξεκινήσετε από την εισαγωγή τους θετικές ιδιότητες για τους άνδρες:

 • είναι σε θέση να διατηρήσει εντός των αποδεκτών ορίων, η χοληστερόλη;
 • σε συνδυασμό με την τεστοστερόνη παρέχει βελτιωμένη μυϊκή ανάπτυξη *
 • υποστήριξη της αειφόρου μέλος του νευρικού συστήματος;
 • με ανεπαρκή ποσότητα των οιστρογόνων ούτε οι γυναίκες ούτε οι άντρες δεν έχουν ανοσία από τη μείωση της λίμπιντο.

Καθώς μεγαλώνουν οι άνδρες, σε φυσική ορμονική ισορροπία αλλαγές. Τα επίπεδα της ορμόνης τεστοστερόνης μειώνεται σταδιακά καθώς μεγαλώνουν οι άνδρες, υπάρχει μια αύξηση των οιστρογόνων. Όταν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα της τεστοστερόνης αρχίζουν εναπόθεση λίπους που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στην περιοχή του στομάχου. Αυτή είναι μια περιοχή transformirovalsya της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο, αυξάνεται ο αριθμός των οποίων είναι η επιδείνωση της υγείας γενικότερα.

Περίσσεια οιστρογόνων μπορεί να οδηγήσει σε κατάθλιψη και το άγχος, μπορεί να αναπτύξουν γυναικομαστία, στυτική δυσλειτουργία, κατέστειλε την παραγωγή της τεστοστερόνης, η εναπόθεση του λίπους παρουσιάζεται στο θηλυκό τύπο.

Τα επίπεδα των οιστρογόνων μπορεί επίσης να αυξήσει όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω του τρόπου ζωής, των σωστά επιλεγμένη διατροφή όταν μενού τρόφιμα περιέχουν πολλές από αυτές τις ουσίες.

Η επίδραση της μπύρας στην ισχύ των ανδρών, με συχνή χρήση, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εμφάνιση ενός προσώπου. Τα Γενικά χαρακτηριστικά οι άνδρες είναι όλο και θηλυπρεπής. Στη λίστα των ανεπιθύμητων γεύματα, αυξάνοντας το επίπεδο των οιστρογόνων προέρχονται από τη σόγια, η οποία είναι μέρος της πολλά προϊόντα όπως τα γαλακτοκομικά και το κρέας, και επιδόρπια, πράσινα φυτά, συμπεριλαμβανομένων φασόλια, τα όσπρια και τα μπιζέλια.

Το επίπεδο των οιστρογόνων αυξάνεται στο φόντο της κατάχρησης του καφέ. Και τέλος, θα πρέπει να εξετάσει μία από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους του αλκοόλ, μπύρα, που χαρακτηρίζει ένα σημαντικό αντίκτυπο για το ανδρικό σώμα, ειδικότερα, σχετικά με το αρσενικό δραστικότητα – οιστρογόνα, αναστέλλοντας τις ορμόνες στο οργανισμών από εκπροσώπους των ισχυρότερο φύλο, την αιτία, για την οποία σχηματίζεται μια σεξουαλική δυσλειτουργία.

 • η εναπόθεση λίπους στα πλάγια, τους γοφούς;
 • επέκταση περιοχή της πυέλου;
 • είναι η ανάπτυξη του μαστού αδένες;
 • υπάρχει μερικές φορές μια τσιριχτή φωνή;
 • μειώνει το μέγεθος του πέους.
Η επίδραση του αλκοόλ στο αρσενικό δραστικότητα

Για μια τέτοια παγκόσμια αλλαγή είναι επαρκής για καθημερινή χρήση περίπου μία και μισή λίτρα μπύρας. Οι επιστήμονες διεξήγαγαν πειράματα που εμπλέκονται ζώα της φάρμας. Η ουσία του πειράματος συνίστατο στη διατροφή τους τα φυτά, που αποτελείται από φυτο-οιστρογόνα.

Ως αποτέλεσμα, τα πειραματόζωα είχαν προβλήματα με την υγεία – τα ζώα που έχουν χάσει την ικανότητα να αναπαράγονται. Με βάση αυτή την εμπειρία, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η επίδραση της μπύρας με την ισχύ – είναι απίθανο ότι θα είναι θετική, όπως την ικανότητα να παράγουν απογόνους.

Μιλήσουμε για το πώς η κατάχρηση της μπύρας επηρεάζει τη δραστικότητα. Η εμφάνιση και η ανάπτυξη των ανδρικών χαρακτηριστικών δεν είναι δυνατή χωρίς την τεστοστερόνη, η ορμόνη αυτή δεν είναι μόνο για τους άνδρες ως επί το πλείστον, αλλά επίσης εύκολα να transformirovalsya σε φυτο-οιστρογόνα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Η αντίστροφη μετατροπή. Είναι η τεστοστερόνη έχει σημαντικές επιπτώσεις στη στύση. Πολλοί εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ σε χαμηλότερα επίπεδα της ορμόνης τείνουν να πέσουν σε κατάθλιψη, άρνηση της σεξουαλικής επαφής.

Μπύρα και δραστικότητα ασυμβίβαστη αν το ποτό που καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Την παραγωγή της τεστοστερόνης στους όρχεις, τα οποία είναι υπό την επήρεια αλκοόλ που περιέχουν τα ποτά με την πάροδο του χρόνου θα ατροφία. Μια άλλη παρενέργεια της κατάχρησης αλκοόλ – παραβίαση της ηπατικής λειτουργίας, με αποτέλεσμα την παραγωγή των ενζύμων που καταστρέφουν την τεστοστερόνη.

Η τακτική κατανάλωση μπύρας είναι γεμάτη με προβλήματα με την εκσπερμάτιση έλεγχο και τη στύση. Η μπύρα έχει ένα πρόβλημα με την ανικανότητα, όταν η ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα δεν είναι επαρκής:

 • Η τεστοστερόνη κατάθλιψη επηρεάζει την ποιότητα των εκσπερμάτωση.
 • Το σπέρμα να γίνει λιγότερο κινητή.
 • Για να επιτευχθεί ο οργασμός είναι δύσκολο, γιατί με τη συνεχή χρήση της μπύρας σταδιακά καταστραφεί το υποφλοιώδεις δομή του εγκεφάλου.
 • Η μπύρα επηρεάζει αρνητικά την ουροποιογεννητικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των νεφρών, η οποία επίσης μειώνει την δραστικότητα.
 • Αν είστε σε θέση να πραγματοποιήσει τη γονιμοποίηση, ο κίνδυνος γέννησης παιδιών με διάφορα ελαττώματα, τόσο σωματική όσο και ψυχική.

Μετά την κατανάλωση αλκοόλ ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα stabiliziruemost για τουλάχιστον ένα μήνα. Το αλκοόλ κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά το σπέρμα, και όλο αυτό οδηγεί σε μια μείωση στο ποσοστό των σπερματοζωαρίων και αλλαγές στη δομή του την εκσπερμάτωση.

Σημαντικό! Ενημερώθηκε το σπέρμα με τρεις μήνες το διάστημα, και, αν σκοπεύετε να συλλάβουν ένα παιδί, τουλάχιστον για αυτή την περίοδο θα πρέπει να αρνούνται να δέχονται αλκοολούχο ποτό.

Ένα άλλο σημείο, στο πλαίσιο των επιπτώσεων της μπύρας στο αρσενικό σώμα. Σπάνια που πίνουν αυτό το ποτό από μόνη της, το φορτίο για να είναι πρόχειρα φαγητά, λιπαρά και πικάντικα πιάτα με κρέας, λουκάνικα, λουκάνικα, τηγανητά τρόφιμα. Αυτό το μενού δεν επηρεάζουν τη χοληστερόλη, το αρνητικό σημείο είναι η απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων, η οποία επίσης μειώνει την δραστικότητα.

Τα οφέλη της μπύρας

Θετικές πτυχές της κατανάλωσης μπύρας

Λαμβάνοντας υπόψη όλες οι αλλαγές σε όργανα και συστήματα πίνοντας μπύρα, υπάρχουν φυσικές ανησυχίες και οι αμφιβολίες, όπως και να δώσει το νόστιμο ποτό άνδρες δεν είναι έτοιμοι. Σουηδοί επιστήμονες αποφάσισαν να κάνουν μια θετική στο μυαλό των μαζών, αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα, να δικαιολογούν το γεγονός ότι η μπύρα μπορεί να είναι ευεργετικά αποτελέσματα για το λίμπιντο παράγοντα. Ωστόσο, για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να ακολουθούμε δύο κανόνες:

 • Είναι αδύνατο να υπερβαίνει το ημερήσιο ποσοστό ποτό – μέγιστη ένταση για τους άνδρες είναι όχι περισσότερο από ένα ποτήρι.
 • Ένα άλλο σημαντικό σημείο – η ποιότητα του ποτού και του βαθμού του. Δυστυχώς, η σύγχρονη μπύρα παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μπύρας σε σκόνη είναι ένα προϊόν που σκόπιμα αφύσικο. Για το λόγο αυτό, και η χρησιμότητά του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Απέδειξε ότι συχνά ο λόγος για την ανάπτυξη των προβλημάτων υγείας είναι η κατανάλωση της μπύρας σκούρο ποικιλίες. Ωστόσο, στα αρχικά στάδια και όταν μικρές ποσότητες μπύρας για να υποστηρίξει την υγεία των νεφρών οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ένα φυσικό διουρητικό. Επίσης λαμβάνουν περιορισμένες ποσότητες της μπύρας τονώνει την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, ενισχύει τα τοιχώματα των οργάνων, βελτιώνει την όρεξη και μεταβολικές διαδικασίες, εμποδίζει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος, ομαλοποιεί την εντερική χλωρίδα και δεν αποτελούν νεφρική πέτρες.