Φυσική θεραπεία για την αύξηση της δραστικότητας. Χρειάζονται μόνο 2 υλικά!

Αν η σεξουαλική δυσλειτουργία οι άνδρες συχνά καταφεύγουν σε φάρμακα. Χημικές ουσίες λύσει το πρόβλημα, αλλά μόνο για μια στιγμή, μέχρι το "χάπι" ... είναι Πολύ πιο αποτελεσματικό να πάει ο άλλος τρόπος.

συνταγή για τη δραστικότητα

Θα πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στη Γενική υγεία, να ακολουθήσει τη δίαιτα, το καθεστώς ύπνο και ξεκούραση, για να συμμετάσχουν σε ενεργό σωματική δραστηριότητα. Στιγμή που θα φέρει το σώμα σε ύφος εντελώς, σεξουαλική απορίες θα λυθούν από μόνα τους! Μην αμελήσετε λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας και εδώ είναι μια συνταγή, η αποτελεσματικότητα των οποίων έκπληξη...

Μέσο για την αύξηση της δραστικότητας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ

  • 1 καρπούζι
  • 1 λεμόνι

Το ΜΑΓΕΊΡΕΜΑ

  1. Κόψτε το καρπούζι σε μικρά κομμάτια και πιέστε το χυμό έξω από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το juicer. Μπορείτε να πάρετε περίπου 1 λίτρο φρέσκο, αρωματικό χυμό καρπουζιού. Επίσης, συμπιέστε το χυμό από 1 λεμόνι.
  2. Ρίχνουμε το χυμό καρπουζιού στην κατσαρόλα σε φωτιά και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το χυμό λεμονιού. Μειώστε τη φωτιά και ο Τομ, ένα ποτό για 15 λεπτά. Το περιεχόμενο του τηγανιού πρέπει να μειωθεί στο 2 φορές.
  3. Κρυώσει το μείγμα, το ρίχνουμε σε ένα γυάλινο μπουκάλι και φυλάξτε στο ψυγείο. Πάρτε με άδειο στομάχι, η δόση εξαρτάται από το βάρος: περίπου 2-5 κουταλιές της σούπας 1 ώρα ανά ημέρα.

Η κιτρουλίνη είναι ένα αμινοξύ που περιέχεται στο καρπούζι πολτό. Η ουσία αυτή βοηθά στην αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, την αντοχή, βοηθά στη βελτίωση της ροής του αίματος.

Το καρπούζι είναι πλούσιο σε χρήσιμες ουσία, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που ενισχύει την ενέργεια και την ικανότητα του σώματος να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες του στο υψηλότερο επίπεδο.

29.08.2018