Τα βότανα και τα βάμματα για τη δραστικότητα στους άνδρες: μια λίστα εγκαταστάσεων και συνταγές

Ειδικά για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες, δεν είναι απαραίτητο να πίνετε ναρκωτικά-διεγερτικά στα φαρμακεία. Γνωρίζοντας ποια βότανα για την αύξηση της δραστικότητας, μπορείτε να πάρετε την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

βότανα για τη δραστικότητα

Η θεραπευτική δύναμη της φύσης

Είναι γνωστό ότι σχεδόν όλα τα φυτά είναι χρήσιμα και έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες. Το μόνο ερώτημα είναι ποια από αυτά περιέχουν ουσίες που είναι απαραίτητες για την βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής των ανδρών, σε τι συγκέντρωση συμμετέχουν και πώς να πάρει αυτά τα βότανα για την ισχύ της για να βελτιώσει τη στύση. Προκειμένου να εξεταστεί η επίδραση που θα έχει συνταγές, βάμματα και τα βότανα για την αύξηση της δραστικότητας, είναι απαραίτητο να ταξινομούν το πρόβλημα αφορά: την έλλειψη της δραστικότητας ή της πολυπλοκότητας με την επέκταση και ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής σε σχέση με την αρχικά αυξημένη λίμπιντο.

Στην πρώτη περίπτωση, το πρόβλημα της μείωσης της δραστικότητας θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη βελτίωση της αρσενικό λίμπιντο, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος που οδηγεί σε στύση. Προκειμένου να αυξήσει την ισχύ των ανδρών, για να προκαλέσει την επιθυμία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα ακόλουθα βότανα, επιλέγοντας από την:

 • Ginkgo biloba.
 • Hawthorn.
 • Gorjanki.
 • Ginseng.
 • Ivan-τσάι.
 • Τσουκνίδα.
 • St. wort του Ιωάννη.
 • Το θυμάρι.
 • Το ντουμπρόβνικ.

Αυτά τα βότανα προκαλέσει την βελτίωση των αρσενικών δραστικότητα και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία τελικά οδηγεί στην ομαλοποίηση της σεξουαλικής ζωής των ανδρών. Επιπλέον, αυτά τα φαρμακευτικά φυτά που μπορούν να επηρεάσουν ένα άτομο είναι ψυχολογική κατάσταση, βοηθώντας στην εξάλειψη υψηλό άγχος και βελτιώνει τη διάθεση. Έτσι, το εκχύλισμα του St. john's wort έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό ως θεραπεία για την κατάθλιψη ως χάπια και βάμματα με βάση το Ginkgo biloba – η καλύτερη θεραπεία για τη χρόνια κόπωση.

Αν το πρόβλημα της μείωσης της δραστικότητας δεν προκαλείται από οργανικές βλάβες, δηλαδή δεν είχε καμία ζημία, εξαιτίας της οποίας υπάρχει βλάβη στο μηχανισμό της στύσης, ή μια σοβαρή σωματική ασθένεια, ενώ οι άνδρες λαϊκές θεραπείες για να ενισχύσει και να ενισχύσει τη δύναμη θα παράγει σίγουρα θετική επίδραση στη βελτίωση της ποιότητας της ανδρικής σεξουαλικής ζωής.

Ένα άλλο πρόβλημα, όταν η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής αντρών είναι μειωμένη δεν οφείλεται σε έλλειψη στύσης, αλλά λόγω της μικρής διάρκειας της σεξουαλικής επαφής. Για παράδειγμα, όταν ένας άνθρωπος έρχεται ένα γρήγορο οργασμό κατά τη διάρκεια της κανονικής σεξουαλικής επαφής ή η στύση εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, που αρχικά υψηλή. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο όχι μόνο για να πάρει διορθωτικά μέτρα λαϊκά, την αύξηση της δραστικότητας, αλλά να αυξήσει το χρόνο να συνεχίσει λόγω της δράσης των επιλεγμένων κεφαλαίων.

Για το σκοπό αυτό, είναι καλό να πάρετε τα βότανα για να βελτιώσει την ισχύ:

 • Για την άγρια βρώμη.
 • Το σέλινο.
 • Μαϊντανό.
 • Calamus ρίζα.
 • Λεμονόχορτο άπω Ανατολή (Κινέζοι).
 • Άνηθο.

Αυτή η λίστα με βότανα για αφεψήματα ελλιπής, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να καταλάβεις τι φυτά είναι χρήσιμα και να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή, αυξάνοντας το χρόνο της σεξουαλικής επαφής.

Ένας σημαντικός περιοριστικός παράγοντας

Αν συστηματικά και σκόπιμα ισχύουν για την ισχύ των φυτικών φαρμάκων, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα φυτά που είναι σε θέση να μειώσει την επιθυμία να μην χαλάσει το θεραπευτικό αποτέλεσμα την ακούσια χρήση τους για την αύξηση της αντοχής των ανδρών ως πρόσθετο σε ζωμό ή το τσάι. Η μείωση της στύσης το αποτέλεσμα είναι μέντα. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να αποφύγετε όλα τα πιάτα, συνταγές που περιέχουν, επειδή το ποσό αυτό το συστατικό στο τσάι ή τσίχλα είναι τόσο μικρή που δεν θα χαλάσει μεθόδους για τη βελτίωση της δραστικότητας και να αυξήσει την αρσενική σεξουαλική δραστηριότητα.

Αλλά αν ένα άτομο είναι αποδεκτή για θεραπευτικούς σκοπούς, για παράδειγμα, το γρασίδι Ντουμπρόβνικ, δεν είναι απαραίτητο να εξουδετερώσει την επίδραση των ενισχύοντας την αρσενική δύναμη, να πίνουν την ίδια ποσότητα λικέρ μέντας. Υπάρχουν και άλλα φυτά που επηρεάζουν αρνητικά τη δραστικότητα. Έτσι, για να μειωθεί η διέγερση της συνιστώμενης συνταγές από βάλσαμο λεμονιού, motherwort, ρίγανη. Αν το πρόβλημα της βελτίωσης της κλήσης δεν είναι μια άκρη, να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες είναι καλύτερο να αποφεύγονται σε μεγάλες (θεραπευτική) ποσά.

Συνταγές για όλες τις περιστάσεις

Ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε βότανα ως βάμμα, αγοράζοντας από βότανα ή μια ενιαία μονάδα έτοιμη στο φαρμακείο. Οδηγίες για το πώς να κάνει ένα ποτό για να αυξήσει το λίμπιντο, αναφέρεται στη συσκευασία. Μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, αλλά μετά από μακροχρόνια χρήση, ενδέχεται να παρατηρήσετε σημαντική αποτέλεσμα της ανδρικής δύναμης.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα φυτά δεν είναι τόσο ασφαλής όσο συνήθως πιστεύεται. Ενώ η ανεξέλεγκτη πρόσληψη ή την αύξηση δόσεις των φυτών για την αύξηση της δραστικότητας μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση του σώματος είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση υγείας. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι που είναι επιρρεπείς σε υπερβολικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος σε ορισμένα στοιχεία, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Αν θέλετε να μαγειρέψετε το βάμμα τον εαυτό σου, τίποτα δεν είναι πιο εύκολο, γιατί υπάρχουν ειδικές συνταγές.

 1. Θα πρέπει να λάβει σε 5 κουταλιές της σούπας γρασίδι Ντουμπρόβνικ, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Καλύψτε το δοχείο καπάκι και αφήστε το να σταθεί όχι λιγότερο από 4 ώρες. Διαιρέστε το αφέψημα από βότανα για να ενισχύσει τη σεξουαλική ικανότητα σε άνδρες για 4 μερίδες και το ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 εβδομάδες.
 2. Πάρτε οποιοδήποτε αλκοολούχο ποτό, όπως ένα ποτήρι κρασί λιμάνι, και τα βράζουμε. Προσθέστε 5 κουταλιές της σούπας σπόρους από τσουκνίδες, και να πάρει φωτιά για λίγα λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Δροσερό, εμποτίζουν για μισή ώρα και το βάζουμε σε ένα κρύο μέρος. Βάμμα πριν από το κρεβάτι πίνετε 2 κουταλιές της σούπας. Για να αυξήσει το λίμπιντο, θα πρέπει να πίνετε ο αριθμός που προκύπτει από το βάμμα.
 3. 2 κουταλιές της σούπας βότανο St. wort του Ιωάννη, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, το σκεπάζουμε και εμποτίζουν για μία ώρα. Να πιω βάμμα σε μία ημέρα, χωρίζεται σε τρία μέρη. Το μάθημα είναι τουλάχιστον 12 ημέρες. Δημοφιλή παρόμοιο με το πώς το αλκοόλ: πάρτε μία κουταλιά της σούπας ξηρό χορτάρι Hypericum και χύνεται πέντε κουταλιές της σούπας βότκα. Συνταγή εγχύεται για μια εβδομάδα, και στη συνέχεια λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα 40 σταγόνες για την αύξηση της λίμπιντο.
δραστικότητα

Έτσι, κάθε χορταριών για τα άτομα για να αυξήσει τη δραστικότητα που αναφέρονται στις παραπάνω λίστες, μπορείτε να πιείτε ως τσάι, βάμμα ή αφέψημα. Είναι σημαντικό να είναι τακτοποιημένο, συνδυάζοντας διαφορετικά βότανα με το άλλο, επειδή μερικές φορές αυτές οι συνταγές μπορεί να αυξήσει την επιρροή της, προκαλώντας επώδυνες αισθήσεις κατά τη διάρκεια της να ενισχύσει την ανέγερση. Ή, αντιθέτως, οι δραστικές ουσίες των βοτάνων μπορεί να "υποστηρίζουν" το ένα με το άλλο, και το ζωμό, το οποίο σχεδιάστηκε για να αποκτήσουν ένα υψηλό τόνο, μπορεί να είναι ένα μέσο για να μειώσει ή ακόμη και να βλάψουν την υγεία. Ως εκ τούτου, όταν η αβεβαιότητα των δεξιοτήτων τους συλλογή από βότανα για να βελτιώσει την ισχύ είναι καλύτερα να αγοράσετε έτοιμα από το φαρμακείο.

Τρόπος για να ξεχάσουμε την παραβίαση της δραστικότητας μία φορά και για όλα...

Το σεξ μία φορά το μήνα, έγινε ο κανόνας, και πολύωρη μαραθώνιους στο κρεβάτι που έχετε καιρό ξεχάσει; Συνεργάτης δυστυχισμένη, αλλά και πιο δυσαρεστημένοι με τον εαυτό σας τον εαυτό σας; Κατακόρυφη πτώση αυτοεκτίμηση;

Το άγχος και η κόπωση συχνά εμποδίζουν να χαλαρώσετε και να γίνει αιτία των διαλείψεων στο κρεβάτι. Δεν είσαι μόνη σου – το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε 2η αρσενικά ηλικίας άνω των 30 ετών. Τα προβλήματα με τη δραστικότητα συνεπάγεται:

 • Ψυχοσυναισθηματικές διαταραχές (κατάθλιψη, αδικαιολόγητη επιθετικότητα, ακόμα και απόπειρες αυτοκτονίας).
 • Η διαταραχή στην οικογενειακή οικειότητα ζητήματα είναι συχνά η αιτία της κατάρρευσης του γάμου.
 • Προσπάθειες για να διορθώσει την κατάσταση με τα σκληρά ναρκωτικά, η οποία τελικά οδηγεί σε πλήρη ανικανότητα.
01.09.2018