Δράση του St. john's wort δραστικότητα: τα οφέλη και τους κινδύνους για τους άνδρες αντενδείξεις

Επίδραση του Hypericum σχετικά με τη δραστικότητα καθορίζεται από το περιεχόμενο στο γρασίδι των θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλουν στην αύξηση της λίμπιντο. Κατά συνέπεια, η μέγιστη απόδοση της μονάδας θα δείξει αν η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται από τη χρόνια κόπωση και το άγχος.

Σύνθεση

Για να καταλάβετε ποια είναι η χρήση του Hypericum για τους άνδρες, είναι αρκετά για να μελετήσουμε τη σύνθεση.

St. wort του Ιωάννη για την δραστικότητα

Κύρια συστατικά:

  • φλαβονοειδή – ένα σημαντικό γεγονός που να αποκαθιστούν την κανονική κυκλοφορία, καθώς και ένα αγγειοδιασταλτικό δράση, καθώς και θεραπευτικές και αντι-φλεγμονώδεις;
  • το ασκορβικό οξύ βοηθά στην ανακούφιση από τη φλεγμονή.
  • η quercetin είναι ένα από τα φλαβονοειδή που βοηθά να εξουδετερώσει την ανάφλεξη, αφαιρέστε το πρήξιμο, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και έχει αντιοξειδωτική δράση.

Επιπλέον, St. wort του Ιωάννη περιέχει και άλλα χρήσιμα στοιχεία για να κάνουν το βότανο μια μεγάλη θεραπεία για να απαλλαγούμε από πολλές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων εφαρμόζονται και για την αύξηση της δραστικότητας. Είναι οι τανίνες, βιταμίνες P και PP, νικοτινικό οξύ, αιθέριο έλαιο, χολίνη.

Ο ψευδάργυρος είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό που επηρεάζει ευεργετικά την ισχύ και μαγνησίου με τη σειρά του υποστηρίζει την καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Εκτός από αυτή τη σύνθεση του Hypericum έχει στοιχεία όπως το ασβέστιο, το κάλιο, το σίδηρο και το μαγγάνιο.

Τα οφέλη και τους κινδύνους του Hypericum για τους άνδρες

Γνωρίζοντας σχετικά με τη σύνθεση – δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί πόσο St. wort του Ιωάννη επηρεάζει την δραστικότητα (με θετικές και αρνητικές πλευρές). Εξετάσει το θέμα αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι είναι χρήσιμο;

Πλούσια χημική σύσταση του St. wort του Ιωάννη δίνει θεραπευτικές ιδιότητες, χάρη στην οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό για να βελτιώσουν την κατάσταση του σώματος και των συστημάτων, ειδικότερα.

Είναι μια εξαιρετική βοηθητική για την καταπολέμηση παθήσεων του καρδιαγγειακού, του νευρικού, του αναπνευστικού και του πεπτικού συστήματος και των οργάνων του αιμοποίηση.

St. wort του Ιωάννη, όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, έχει μια αξιοσημείωτη αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη, επούλωση των πληγών, αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες.

Το βότανο St. wort του Ιωάννη για την αύξηση της δραστικότητας είναι καλό γιατί βοηθάει στην ενεργοποίηση τους αδένες εσωτερικής έκκρισης, αυξάνοντας έτσι τη σύνθεση της ορμόνης τεστοστερόνης. Και ευχαριστώ για το φυτό έχει την ικανότητα να διεγείρει το αιμοποιητικό σύστημα εμφανίζεται σταθερή στύση. Οι παραπάνω ιδιότητες είναι αρκετά επαρκές για να ονομάζεται St. wort του Ιωάννη είναι ο τέλειος σύντροφος για την αποκατάσταση της στυτικής λειτουργίας τους άνδρες.

Θα μπορούσε να είναι το κακό;

Λοιπόν, αν μπορείτε να το εφαρμόσετε σωστά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξετάσει ορισμένα πολύ σημαντικά σημεία – θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα λάθη.

Έτσι, η βλάβη του St. wort του Ιωάννη για το ανδρικό σώμα έχει ως εξής:

  • το άγχος και το πρόωρο τέλος της συνουσίας είναι εφικτή με την παρατεταμένη χρήση των φυτών (ποσοστό πάνω από 20 ημέρες);
  • η δραστική ανάπτυξη των μαλλιών, αυξημένη έκκριση των σμηγματογόνων αδένων – μια τέτοια ανάπτυξη είναι δυνατό με την υπερβολική κατανάλωση εγχύσεις και decoctions. Μπορεί, τέλος, με την ανάπτυξη των λιπαρή σμηγματόρροια και την επακόλουθη απώλεια μαλλιών, εξανθήματα και ακμή.

Την εφαρμογή St. wort του Ιωάννη για την ισχύ, αξίζει να θυμηθούμε ότι όλα είναι καλά με μέτρο.

Έχει αντενδείξεις;

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τη χρήση των φαρμακευτικών φυτών αντενδείξεις St john's wort άνδρες. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την παρουσία γαστρικό έλκος και δωδεκαδακτυλικό έλκος, σοβαρών παθήσεων στο καρδιαγγειακό σύστημα και είναι υπερευαίσθητοι σε μία ή περισσότερες ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεση. Το ιδανικό θα ήταν η παραλλαγή με την προκαταρκτική διαβούλευση με το γιατρό, ο οποίος θα σας πει αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λαϊκή θεραπεία.

Όπως St. wort του Ιωάννη επηρεάζει την δραστικότητα και την στύση;

Θεωρείται από την αρχαιότητα το φυτό είναι γνωστό και ως το ισχυρότερο αφροδισιακό. Ας αναλύσουμε τις βασικές ιδιότητες χρήσιμες για το ισχυρότερο φύλο.

Hypericum

Χρήσιμες ιδιότητες

St. wort του Ιωάννη για τους άνδρες, τις επιπτώσεις στο δραστικότητα έχει άμεση, σε μεγάλο βαθμό χάρη στις αφροδισιακές του ιδιότητες. Βοηθά στην ανακούφιση από το στρες και να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία. Επίσης, μεγάλη αυξάνει την ευαισθησία και διεγείρει τη στύση. Όλα αυτά είναι δυνατή με τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ομαλοποίηση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος. Μην ξεχάστε για το θετικό αντίκτυπο για την παραγωγή των ανδρογόνων.

Επιδεινώνεται ή βελτιώνεται;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, St. john's wort μπορεί να δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα, αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και σε ποσό μεγαλύτερο από το αναμενόμενο. Συνιστάται να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη δόση, διότι η υπερβολική αποδοχή του φυτού μπορεί να προκαλέσει υπερδιέγερση, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις είναι χειρότερη από την έλλειψη στύσης.

Συνταγές και χαρακτηριστικά της εφαρμογής

Εξέταση του κατά πόσον το St. wort του Ιωάννη για την ισχύ, και, όπως συμβαίνει, είναι ώρα να μάθετε τους τρόπους των φαρμακευτικών βοτάνων για την καταπολέμηση αυτής της νόσου, όπως η έλλειψη στύσης ή σημαντική επιδείνωση.

Χρησιμοποιείται το φυτό σε διάφορες μορφές – με βάση την προετοιμασία βάμματα, αφεψήματα, τσάι, αφεψήματα και εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται. Συνολικά, τα πάντα εδώ είναι καλό, το πιο σημαντικό, ότι είναι έτοιμα με βάση το St. wort του Ιωάννη.

Δυνατό και εξωτερική χρήση. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο και βάμμα αλκοόλ. Καθιστώντας δυνατή για να ενισχύσει το λίμπιντο όχι χειρότερο από το να παίρνεις τις παραπάνω θεραπείες.

Από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι τέτοιες στιγμές:

  • δεν είναι να μειώσουμε και όχι να αυξήσουμε τη διάρκεια της θεραπείας;
  • δεν μειώνουν και δεν προσθέσετε το ποσό των βοτάνων, ανάλογα με καθορισμένες δόσεις;
  • καταναλώνεται πριν από το γεύμα, περίπου μία ώρα και ένα μισό;
  • δεν κινδύνου με την παρουσία αντενδείξεων, και όχι να πάρει το St. john's wort, εάν υπάρχει μια υποψία για την παρουσία τους.

Τσάι

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα φυτά. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του, το βότανο St. wort του Ιωάννη για τους άνδρες θα αποκαλυφθεί, καθώς και. Θα χρειαστείτε 10 g γρασίδι ρίξτε βραστό νερό και αφήστε το για 30 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα το ποτό, το στραγγίζουμε και το πίνουμε. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα φαρμακευτικό τσάι 50 ml τρεις φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες.

Αν θέλετε το τσάι, μπορείτε να προσθέσετε λεμόνι, τριαντάφυλλο, θυμάρι, τζίντζερ και μέλι για να βελτιωθεί η γεύση του και να το κάνει πιο υγιεινό για το σώμα.

Έγχυση

Ωστόσο, τσάι που γίνεται από το St. wort του Ιωάννη για τους άνδρες – δεν είναι μόνο μια καλή συνταγή. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια έγχυση σε νερό ή αλκοόλ. Στην πρώτη περίπτωση, θα χρειαστείτε μια κουταλιά της σούπας αποξηραμένα βότανα ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, δροσερό, στέλεχος και ποτό, όπως το τσάι, 3 φορές την ημέρα για 14 ημέρες.

Για την παρασκευή του βάμματος από το αλκοόλ απαιτεί 0.1 kg θρυμματισμένο αποξηραμένα St. wort του Ιωάννη ρίξτε 0,5 λίτρα βότκα, κλείστε το δοχείο και αφήστε το να εμποτίσει το υγρό μέσα στο 1-1. 5 εβδομάδες. Αποδεκτή από την έγχυση του Hypericum για τους άνδρες 30-40 σταγόνες για δύο εβδομάδες, τότε είναι σημαντικό να κάνετε ένα διάλειμμα (τουλάχιστον 30 ημερών), μετά την οποία το μάθημα μπορεί να επαναληφθεί, αν είναι απαραίτητο.

Το ζωμό

Πιστεύεται ότι σε αυτή τη μορφή, το St. wort του Ιωάννη είναι λιγότερο αποτελεσματική σε σύγκριση με τσάι ή βάμματα. Συνιστάται ως ένα προληπτικό μέτρο και όχι όταν το πρόβλημα που ήδη υπάρχει. Επιπλέον, το ζωμό δε μπορεί να αποθηκευτεί για περισσότερο από μια ημέρα, ως εκ τούτου, μαγειρεύουν πολλά ταυτόχρονα δεν έχει κανένα νόημα.

Για το μαγείρεμα θα πρέπει μια μεγάλη κουταλιά της πρώτης ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, βάλτε το δοχείο στη φωτιά, περιμένουμε να βράσει και να κρατήσει σε χαμηλή φωτιά για ένα τέταρτο της ώρας. Μετά το ζωμό να κρυώσει, το σουρώνουμε, και να λάβει τρεις φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες.

Πόσο θα πρέπει να πίνετε St. wort του Ιωάννη για να θεραπεύσει την ικανότητα;

Όλα τα παραπάνω συνταγές πούμε ότι το εργοστάσιο πρέπει να ληφθούν εντός 14 ημερών, σε όποια μορφή και αν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτή η χρήση του όρου είναι το καλύτερο, όπως St. wort του Ιωάννη για τη βελτίωση της στύσης θα επωφεληθούν και όχι κακό.

Τα σχόλια των ανδρών και οι γιατροί

Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα των μέσων είναι να εισαγάγει τα σχόλια που γράφουν τη γνώμη τους για διάφορες μεθόδους θεραπείας. Αν θέλετε, μπορείτε να μάθετε και τι νομίζετε ότι ο γιατρός σχετικά με τη θεραπεία που επιλέγεται.

Τι κάνουν οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ;

Οι άντρες κυριολεκτικά να εγγραφείτε σε κάθε καλή λέξη που ομιλούνται στην διεύθυνση St. wort του Ιωάννη, ως το βότανο αυτό όχι μόνο σας βοηθά να καθορίσει τη σεξουαλική ζωή, αλλά επίσης να βελτιώσει τη γενική υγεία.

Όσοι έχουν ήδη δοκιμάσει St. wort του Ιωάννη, ως μέσο για την αύξηση της δραστικότητας, σας συμβουλεύω να το κάνεις σε άλλους άνδρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο κρεβάτι.

Η γνώμη του ιατρικού προσωπικού

Οι γιατροί περισσότερα επαρκώς ματιά σε όλα τα προβλήματα στο ανθρώπινο σώμα και δεν συμφωνώ πάντα με την επεξεργασία από την παραδοσιακή ιατρική (ιδιαίτερα τις μεγάλες πόλεις).

Ωστόσο, αν το πρόβλημα με την στύση είναι συχνές άγχος και την κούραση, ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι το βαλσαμόχορτο βοηθά πραγματικά να βελτιώσει την σεξουαλική ευεξία των ανδρών.

Τώρα, γνωρίζοντας τι βαλσαμόχορτο είναι χρήσιμο για τους άνδρες, πώς να προετοιμάσετε και να καταναλώνουν, μπορείτε να προχωρήσετε στην άμεση αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης (μην ξεχάσετε να έχετε υπομονή, γιατί το στιγμιαίο αποτέλεσμα να περιμένουμε, όταν χρησιμοποιεί το "γιαγιά" συνταγές άσκοπο).

04.09.2018