Βότανα που αυξάνουν τη δραστικότητα: κύρια αποτελέσματα και τις μεθόδους χρήσης

Διάσημοι γιατροί της αρχαιότητας στα γραπτά του για τη θεραπεία της δραστικότητας βότανα που περιγράφονται περισσότερα από 1000 είδη που ενισχύουν την δραστικότητα.

μέσα για την ενίσχυση της δραστικότητας

Με βάση αυτά τα βότανα δημιούργησε πολλά σύγχρονα φάρμακα για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας και να βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Ginseng

Για αρκετές χιλιετίες στην Ανατολική ιατρική αναρωτιέστε τι βότανα για την αύξηση της δραστικότητας, ginseng χρησιμοποιείται ως θεραπεία για την ανικανότητα. Αυτό το φυτό έχει έντονη τονωτική δράση, προκαλεί και την τόνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Χρησιμοποιείται σε σκόνες, λύσεις και βάμματα, δισκία και κάψουλες.

Για την ανάπτυξη του επιθυμητού αποτελέσματος ανεπαρκής δόση, multi-μέρα την απαραίτητη θεραπεία. Αλλά και οι νέοι να βελτιώσουν τη στύση μπορεί να πάρει και ένα χρόνο, περίπου το 6-8 ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Το Ginseng δεν είναι τόσο ενισχύει τη στύση πόσο αυξάνει τη διάρκειά του. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτό το βότανο δεν πρέπει να λαμβάνεται κατά τη διάρκεια ενός hangover, διότι μπορεί να προκαλέσει αίσθημα παλμών της καρδιάς.

Δέντρο ποντάρισμα

Αυτό το φυσικό διεγερτικός είναι γνωστό στις χώρες της Αφρικής, όπως το χόρτο για την αύξηση της δραστικότητας. Πωλείται σε μορφή σκόνης και δισκίων. Είναι ένα αρκετά ισχυρό εργαλείο, οπότε συνήθως συνιστάται σε ηλικιωμένους άνδρες με σοβαρή παραβίαση της δραστικότητα.

Αυτό το φυτό θα πρέπει να καταναλώνονται 30-60 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή. Η ανεξέλεγκτη χρήση μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες και ακόμα και επώδυνες στύσεις. Τα άτομα που πάσχουν από υπέρταση ή καρδιαγγειακή ανεπάρκεια, είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε παρασκευάσματα του φυτού.

Rhodiola

Rhodiola rosea, που ονομάζεται επίσης Golden root, είναι ένα ποώδες πολυετές φυτό. Από τις ρίζες και ριζώματα το εκχύλισμα παρασκευάζεται από 40% αλκοόλ. Αυτό το φυτό για εκατοντάδες χρόνια στη λαϊκή ιατρική του Αλτάι χρησιμοποιείται ως μέσο για την ενίσχυση της λίμπιντο και είναι γνωστό ως το γρασίδι ισχυρό.

Επιπλέον, Rhodiola μειώνει την κούραση και αυξάνει την αποδοτικότητα. Εκχύλισμα πάρει 5-10 σταγόνες μισή ώρα πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα για δύο εβδομάδες.

Leuzea

Από τη ρίζα levzei, εκχύλισμα αλκοόλης έχει ισχυρή διεγερτική επίδραση. Αυτό το φυτό στην αρχαιότητα χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ισχύ του ακόμη και σε πολύ ηλικιωμένους άνδρες.

Όπως και πολλά άλλα βότανα για την αρσενική ισχύ, leuzea έχει μια Γενική τονωτική δράση και ανακουφίζει από την σωματική και διανοητική πίεση. Το εκχύλισμα θα πρέπει να πάρτε 20-30 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα.

Yohimbe

Το yohimbe δέντρο μεγαλώνει στην Αφρικανική ήπειρο. Ο φλοιός έχει από καιρό γνωστό για την τόνωση δραστικότητα ιδιότητες. Αυτό το φυτικό φάρμακο, ακόμη και περιγράφεται με διάφορους μύθους. Στις Ευρωπαϊκές χώρες, τελικά, άρχισε να κατασκευάζει το φάρμακο από το φλοιό yohimbe, που ονομάζεται το yohimbine.

Οι ουσίες που περιλαμβάνονται στη σύνθεση των φυτών, όχι μόνο την αύξηση της ζωτικότητας, αλλά επίσης να αυξήσει την παραγωγή των αρσενικών ορμονών του φύλου, ασκεί ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική δύναμη των ανδρών. Όπως και πολλά παρόμοια φάρμακα, το yohimbine είναι δεν συνιστάται για χρήση σε καρδιακή ανεπάρκεια.

Διαβόλου

Ο διάβολος είναι ένα φυτό της οικογένειας Araliaceae, το οποίο φύεται στην άπω Ανατολή. Η δράση των βάμμα του ρίζες και ριζώματα zamanihi πλησιάζει το εκχύλισμα ginseng. Ο πράκτορας θα πρέπει να ληφθούν στο ποσό των 30-40 σταγόνες, 30 λεπτά πριν από τα γεύματα, 2-3 φορές την ημέρα. Το φυτό αυτό χρησιμοποιείται όχι μόνο για να υποκινήσει τη σεξουαλική ενέργεια, αλλά και ως Γενικό τονωτικό, αλλά εξακολουθεί να είναι περισσότερο γνωστή ως το γρασίδι βελτιώνει τη δραστικότητα.

Securinega

Αυτό βότανα για την ισχύ που συμβαίνουν στην άπω Ανατολή, απομονωμένη αλκαλοειδές securinine. Η εφαρμογή ενδείκνυται για την ανικανότητα, η οποία εμφανίζεται λόγω της νευρο-ψυχολογικές διαταραχές, και ως ισχυρά εργαλεία. Λύση χρησιμοποιώντας συνήθως αποδίδεται 20-30 σταγόνες 3 φορές την ημέρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τη μορφή δισκίων.

Η Αράλια

Βάσει του aralia προετοιμάσει το αλκοόλ βάμμα σε 70% αλκοόλη. Αυτό το εργαλείο έχει θετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία, λόγω της Γενική τονωτική δράση. Βάμμα του aralia πρέπει να λάβει 30 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα. Υπάρχει επίσης ένα φάρμακο saparal, από τις ρίζες του φυτού. Είναι μια σκόνη, διαλυτό στο νερό.

Επιπλέον, το παραγόμενο δισκία, τα οποία διορίζονται συνήθως για 1 κομμάτι, 1-3 φορές την ημέρα. Η διάρκεια του φαρμάκου πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Τα παραπάνω τα φυτά δεν είναι μια πλήρης λίστα με τις φυσικές θεραπείες που αποκαθιστούν και να βελτιώσει την ισχύ. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται ότι είναι εντελώς ακίνδυνο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πριν από το φαγητό κάθε φυτό, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, επειδή ορισμένες ασθένειες δεν μπορεί να λάβει ορισμένα προϊόντα, καθώς μπορούν να προκαλέσουν έξαρση ή να επιδεινώσει την ασθένεια.

Επίσης αδύνατον να χρησιμοποιούν το βότανο για την αύξηση της δραστικότητας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να εμφανιστεί αρνητικές παρενέργειες. Αυτό οφείλεται στη συσσώρευση στο σώμα των επιβλαβών ουσιών που περιέχονται στο φυτό. Επιπλέον, το θεράποντα ιατρό, λαμβάνοντας υπόψη συνδυασμού μπορεί να επιλέξει τα βότανα που όχι μόνο να αυξήσει τη δύναμη, αλλά επίσης να μειώσει τα συμπτώματα άλλων ασθενειών.

06.09.2018