Αυξημένη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60: πώς

Κοντά σαράντα άντρες μπορεί να εμφανίσουν δυσφορία που συνδέονται με την παραβίαση της ορμονικό υπόβαθρο του οργανισμού, η οποία επηρεάζει αρνητικά τη φυσική κατάσταση και την ψυχική ισορροπία.

αυξημένη δραστικότητα μετά από 60

Ως αποτέλεσμα, το πρώτο αποτυχίες σχετικά με τη σεξουαλική μέτωπο, και ο μεγαλύτερος άνθρωπος γίνεται, όσο πιο συχνά αποτυχίες να συμβεί. Ως εκ τούτου, η αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες μετά τα 60 για μια πολύ σημαντική πρόκληση για την ιατρική, ειδικότερα, και την κοινωνία γενικότερα.

Παράγοντες χαμηλή ανδρική λίμπιντο

Η ανάκτηση της δραστικότητας μετά από 60 χρόνια, είναι αναγκαία για το λόγο ότι σε αυτή την ηλικία ένα ισχυρό φύλο αρχίζει να εξαφανίζεται μας είναι κύρια ορμόνη τεστοστερόνη, η οποία υπερβαίνει δίνει το λόγο μια έντονη αίσθηση δύναμης και υπεροχής. Από μείωση του σωματικού ένα άτομο αρχίζει σταδιακά να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ. Αξίζει να επισημάνω τους βασικούς παράγοντες, η παρουσία των οποίων στη ζωή ενός ανθρώπου αμέσως φέρνει πιο κοντά στο σημείο χωρίς επιστροφή σε μια φυσιολογική ζωή, συμπεριλαμβανομένων της σεξουαλικής:

 • Η χρήση των ναρκωτικών καταστρέφει τα κύτταρα του εγκεφάλου και διαταράσσει την κυκλοφορία του αίματος.
 • Αλκοόλ — βάζει τέλος στην κανονική ζωή, σε οποιαδήποτε ηλικία, και η ισχύς στην περίπτωση του μια ισχυρή προσκόλληση στο "πράσινο φίδι" είναι το πρώτο να υποφέρει.
 • Ο εθισμός στη νικοτίνη των ανθρώπων που άμεσα χτυπήματα των αιμοφόρων αγγείων, αναπόφευκτα φέρνει την κατάρρευση της σεξουαλικής ζωής.
 • Νευρικό στέλεχος στο οποίο όλοι οι άνθρωποι έχουν μια πολύ αρνητική επίδραση στην δραστικότητα.
 • Η απόρριψη από τη σωματική δραστηριότητα και την τεμπελιά είναι η κύρια τους συντρόφους του για την ανικανότητα, όπως το αίμα λιμνάζει στο κάτω μέρος του σώματος.
 • Συνεχή κόπωση επηρεάζει αρνητικά την παραγωγή της τεστοστερόνης. Το αποτέλεσμα – υπνηλία, λήθαργος, να μετατραπεί σε ένα "φυτικό".
 • Μεγαλύτερους εχθρούς των ανθρώπων, όσον αφορά τις σεξουαλικές της μακροζωίας είναι πλούσια σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη. Αυτοί αμέσως να προσθέσετε επιπλέον βάρος και η περίσσεια σακχάρου στο αίμα.
 • Καρδιαγγειακή νόσο, σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις, προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα – αυτοί οι παράγοντες κατηγορείται, επίσης, για τη μείωση της λίμπιντο.

Μέθοδοι για να επιστρέψετε στην προσωπική ζωή

Για να επιστρέψετε στην ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή πρέπει να συμμορφώνονται με ορισμένες προϋποθέσεις που έχουν καρποφόρα αποτελέσματα στο σώμα τους άνδρες:

 • Η χρήση της φαρμακοθεραπείας. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά αποτελεσματική, αλλά πολύ ακριβό. Αμέσως αυξάνει την αρρενωπότητα, ανεξάρτητα από τη σεξουαλική έλξη για το σύντροφό σας, και σε 70 χρόνια στύση μπορεί να βελτιωθεί λόγω της ανόδου των σκαφών και την κατεύθυνση των ισχυρών της ροής του αίματος στο πέος. Αυτή η ένεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει το αρσενικό δραστικότητα δεν υπερβαίνει τα 3 ενέσεις σε μία εβδομάδα. Απαγορεύεται η χρήση αυτών των ενέσεων, όταν ο ασθενής έχει εγκεφαλική δραστηριότητα και την υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη στο σώμα. Αυτή η θεραπεία μπορεί να προκαλέσει στύση μόνο στην πιο απελπιστική κατάσταση που προκαλείται από σοβαρές ασθένειες.
 • Η μέθοδος χρησιμοποιεί τις ειδικές ταμπλέτες. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για άμεση επίδραση στην δραστικότητα, δεν επηρεάζει τις άλλες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Η χρήση των ναρκωτικών με τη μορφή χαπιών που γεμίζουν με τη σεξουαλική επαφή αξέχαστες αισθήσεις, αυξάνοντας τα συναισθήματα και συναισθηματικό υπόβαθρο. Το πλεονέκτημα του να χρησιμοποιείτε τα δισκία για να επαναφέρετε τη σεξουαλική δραστηριότητα συγκρίνεται ευνοϊκά με την ευκαιρία να απολαύσουν τους χώρους, ζημιά στο σώμα φυσικά, δεν αποκάλυψε.
 • Σωστά επιλεγμένα τρόφιμα και καλοφτιαγμένο πρόγραμμα ανάκαμψης της δραστικότητας μέσα από μια ειδική γυμναστική. Σαφώς η έμφαση στον υγιεινό τρόπο ζωής και την απόρριψη από πολλές κακές συνήθειες μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει μόνιμα και όχι για βραχυπρόθεσμα, τα οποία εγγυώνται τα φάρμακα. Προκειμένου να ανακτήσει την επιθυμητή ισχύ με τη φυσική σωματική άσκηση και υγιεινά τρόφιμα, θα πρέπει να είναι ψυχολογικά προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα χρειάζεται χρόνο και όλη η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη, έτσι ώστε η επίδραση του "εδώ και τώρα" για την επιλογή της μεθόδου αποκατάστασης των σεξουαλική δύναμη δεν μπορεί να αναμένεται.
 • Φυσικά, μερικοί ασθενείς έχουν να στραφούν σε ειδικούς για ιατρική παρέμβαση. Οι γιατροί περιγράφουν με σαφήνεια το πώς να αυξήσει την δραστικότητα σε 60 χρόνια από την εκτέλεση εργασιών απευθείας στο πέος. Προκειμένου ο άνθρωπος να απολαμβάνουν τη ζωή και να αισθάνονται νέοι και 70 ετών και άνω, τα αιμοφόρα αγγεία του πέους, υπόκεινται σε ειδικό καθαρισμό, μετά την οποία η κυκλοφορία αρχίζει να βελτιώνεται σημαντικά, υπάρχει χάσει τη στύση. Φυσικά, πριν από τη χειρουργική επέμβαση, μια διεξοδική εξέταση, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις η επίδραση της λειτουργίας δίνει στους ηλικιωμένους τη δυνατότητα να ζήσουν χωρίς τους περιορισμούς σχετικά με τη σεξουαλική μέτωπο.

Τα δώρα της φύσης για να κερδίσει την εξουσία

Με την παρουσία των γεννητικών οργάνων διαταραχές, συνιστάται η χρήση διεγερτικών ουσιών, καθώς και η λαϊκή μεθόδους της θεραπείας της νόσου:

 • Γνωστό και ως αφροδισιακά, παράγοντες της σεξουαλικής επιθυμίας θα σας βοηθήσει να αναπνέετε νέο κύμα της δύναμης στη σεξουαλική ζωή. Αξίζει να σημειωθεί η επίδραση από την εφαρμογή των μέσων της διέγερσης για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στη συνέχεια, τη βελτίωση της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Αν αποκαθιστώντας τη σεξουαλική λειτουργία παρεμποδίζεται από διάφορους παράγοντες, τη χρήση διεγερτικών ουσιών, με μεγάλη πιθανότητα θα φέρει μια θετική επίδραση στο σεξ.
 • Σπόροι κολοκύθας μπορεί να είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, και τους οπαδούς ξέρω πώς να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Ουρογεννητικό σύστημα ενός ατόμου κάτω από την επιρροή των σπόρων είναι σημαντικά ενισχυμένη, γιατί θα βοηθήσει στη θεραπεία της προστατίτιδας. Η χρήση τους σε πρώιμα στάδια της νόσου θα βοηθήσει, σε συνδυασμό με τη θεραπεία για να επιστρέψετε στην κανονική σεξουαλική δραστηριότητα.
 • Δεν είναι μυστικό ότι το νευρικό σύστημα επηρεάζεται από το στρες που επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το St. wort του Ιωάννη, εποικοδομητικά επηρεάζουν την ειρήνη του μυαλού και να ανακουφίσει νευρική ένταση, που επηρεάζει άμεσα τις ανεγέρσεις.

Μέταλλα και ιχνοστοιχεία για να ενισχύσει το ανθρώπινο σώμα

βιταμίνες για τη δραστικότητα

Τρώει τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε ανόργανα στοιχεία, ως πρόσθετο κίνητρο για να επιστρέψετε στην κανονική σεξουαλική ζωή μπορεί να είναι η απάντηση στο ερώτημα πώς να αυξήσει την δραστικότητα σε 60 χρόνια:

 • Ψευδάργυρος – ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να έχει θετική επίδραση στην σιγοκαίει σεξουαλικής απόδοσης ενός άνδρα, που παράγουν την τεστοστερόνη. Το περιεχόμενο του ψευδαργύρου σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να βρεθεί σε μούρα, για παράδειγμα, σμέουρα και φράουλες, έτσι ώστε η αύξηση της σεξουαλικής δυνατότητες να προκαλέσει ένα τόσο νόστιμο τρόπο.
 • Ο σίδηρος είναι ένα πολύτιμο πηγή σας για υψηλής ποιότητας σεξ και το άγχος. Να αναζητήσετε στο συκώτι, το βόειο κρέας, τα θαλασσινά.
 • Φώσφορος – το στοιχείο χωρίς το οποίο ο άνθρωπος είναι δύναμη στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα θα αρχίσει να μειώνεται. Προκειμένου να αποφευχθούν οι αρνητικές τάσεις ιδιαίτερη προσοχή αξίζει το ψάρι.
 • Κάλιο επηρεάζει τη σεξουαλική δραστηριότητα και την επιθυμία. Για συνεχή σθένος θα πρέπει να καταναλώνουν αποξηραμένα βερίκοκα, τα φύκια, και σόγια.
 • Πρωτεΐνη – δίνει ώθηση στην παραγωγική διαδικασία στο σώμα του σπέρματος. Αυτός μπορεί να είναι ένας βοηθός του αριθμού επανάληψης σεξουαλικών πράξεων. Κοτόπουλο, Κρέας, τυρί θα σας βοηθήσει να μείνετε σε φόρμα.

Ασκήσεις για να βελτιώσει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα

Μέγιστο φορτίο φυσική μετά από 70 χρόνια είναι πολύ αμφιλεγόμενη, αλλά υπάρχουν μια σειρά από βασικές ασκήσεις, το αποτέλεσμα της οποίας είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το χαμένο σεξουαλική απόδοση:

 • Καταλήψεις — θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε την ελαστικότητα των μυών και να αυξήσει τη ροή του αίματος στην πύελο.
 • Η περιστροφή των ισχίων σε διαφορετικές κατευθύνσεις, τουλάχιστον 50 φορές θα είναι το κλειδί για μια καλή διάθεση και θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την κατάσταση του αναπαραγωγικού συστήματος.
 • Εκτείνεται από την κλίση του κορμού θα έχουν μια θετική επίδραση στην κατάσταση της σπονδυλικής στήλης και το πέος.

Πολλοί άνθρωποι, που αντιμετωπίζουν με την ηλικία προβλήματα στύσης, πρόωρη σταματήσει να παλεύει για το δικαίωμα να έχουν μια πραγματική σεξουαλική ζωή έως τα βαθιά γεράματα. Η ανάκτηση της δραστικότητας μετά από 60 χρόνια είναι διαθέσιμη σε όλους, για αυτό είναι απαραίτητο μόνο για προσεκτικά για να παραμείνουν υγιείς, επιλέξτε υγιεινά τρόφιμα, κάνουν την ποιότητα των ναρκωτικών και τακτικές εξετάσεις αίματος για να παρακολουθεί την κατάσταση του ουροποιητικού συστήματος. Η εφαρμογή των εν λόγω συστάσεων θα εγγυηθούν τη διατήρηση ανδρική εξουσία για πολλά χρόνια.

11.09.2018