Το αλκοόλ και η δραστικότητα: η επιρροή των οινοπνευματωδών ποτών, σχετικά με την ανέγερση άνδρες

Ωστόσο, δεν είναι κάθε λαϊκή σοφία είναι ένα αξίωμα. Όσον αφορά το αλκοόλ και η ισχύς αυτής της δήλωσης είναι πολύ επιφανειακή. Σκεφτείτε πώς το αλκοόλ επηρεάζει τη δραστικότητα.

το αλκοόλ και δραστικότητα

Γιατί το αλκοόλ μειώνει την δύναμη του;

Τόσο το αρσενικό και το θηλυκό σώμα είναι οι ορμόνες ευθύνονται για τη λίμπιντο σε άνδρες — τεστοστερόνης στις γυναίκες — οιστρογόνα. Όταν οι ορμόνες παράγονται σε επαρκή ποσότητα, τη συμπεριφορά του και την ικανότητά του να εκτελέσει την πλήρη σεξουαλική επαφή, είναι εντός των φυσιολογικών ορίων.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρέασαν τη δόση της συνθετικής τεστοστερόνης και μειωμένη ανδρική σώμα χάνει την ικανότητα να πλήρως το σεξ. Ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί να καταστρέψει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή και η αιτία της ανικανότητας είναι το αλκοόλ. Ενώ πολλοί παραπλανημένοι από την αρχική θετική επίδραση από τη λήψη αλκοολούχων ποτών.

Σε μικρές δόσεις (1 ποτήρι κόκκινο κρασί) αλκοόλ είναι σχισμένα και να απομακρύνονται από το ήπαρ σε περίπου 1,5 ώρες. Όταν η δόση του αλκοόλ αυξάνει, το σώμα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με την ανασταλτική και τοξική επίδραση της αιθανόλης. Με μεγάλες ποσότητες που εισέρχονται στο σώμα του αλκοόλ στο ήπαρ αρχίζει να παράγει μια τοξίνη που καταστρέφει την τεστοστερόνη. Από την άλλη πλευρά, το αλκοόλ εμποδίζει την διάσπαση των οιστρογόνων.

Σημαντικό! Αν και μικρές δόσεις αλκοόλ έχει θετική επίδραση στην λίμπιντο και το επίπεδο της σεξουαλικής ζωής, μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ιδιαίτερα το συνεχώς αυξανόμενο (και τι ακριβώς θα συμβεί στις περισσότερες περιπτώσεις), μπορεί να καταστρέψει την ευαισθησία του πέους των ανδρών και την ικανότητα να συλλάβει πλήρως.

Η επίδραση της μπύρας στην δραστικότητα

Σε αντίθεση με δημοφιλή πεποίθηση, μπύρα επηρεάζει την ισχύ των ανδρών αποκλειστικά αρνητικό. Και ο λόγος για αυτό δεν είναι ακόμη ένα τεράστιο ποσό των ποτών που μπορεί να απορροφήσει τους οπαδούς του, υπό το πρόσχημα της μια μικρή ποσότητα αλκοόλ. Κατά το μαγείρεμα, μπύρα, ακόμη και μη αλκοολούχα, ένα υποχρεωτικό συστατικό του λυκίσκου. Είναι μια πηγή φυτοοιστρογόνων — οι θηλυκές ορμόνες φυτικής προέλευσης.

Το ποσό των εν λόγω ουσιών σε μπύρα 100 φορές μεγαλύτερη από τη δόση που παράγεται από το γυναικείο σώμα ορμόνη, και σε 3 l του ποτού περιέχει διάταξη για τα οιστρογόνα, τα οποία είναι σε θέση να παράγει στο σώμα της γυναίκας για ένα χρόνο. Παρ ' όλα αυτά, 0.3 mg ορμόνη που συντίθεται από το γυναικείο σώμα είναι μια μέρα, αφήνεις μια γυναίκα να ζήσουν μέχρι και την εικόνα της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίδραση της μπύρας για τους άνδρες μειώνει τον ανδρισμό τους και ακόμη και επιφανειακά οπαδός του αυτό το ρόφημα αρχίζει να προκαλεί Σύνδεσης με το γυναικείο σώμα. Επιπλέον, η κατάχρηση της μπύρας προκαλεί προβλήματα με το μεταβολισμό, με αποτέλεσμα:

 • λιπώδης εκφύλισης του ήπατος;
 • παγκρεατίτιδα;
 • μυϊκή ατροφία;
 • υπογονιμότητα και ισοβαρή.

Οι συνέπειες του αλκοολισμού για τους άνδρες

Οι αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ στο δραστικότητα δεν είναι η μόνη συνέπεια της κατάχρησης αλκοόλ. Ο κύριος κίνδυνος του εθισμού στο αλκοόλ σταδιακά από την ανάπτυξη συμπτωμάτων. Συχνά η εικόνα έρχεται όταν μπορεί να είναι δύσκολο να καθορίσει τίποτα.

Εκτός από τη μείωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής, οι άνδρες έχουν προβλήματα φυσικής:

 • Γαστρίτιδα συχνά θα είναι μια οξεία γαστρικό έλκος. Το πρώτο σημάδι της νόσου — άλγος που εμφανίζεται στο Κεντρικό τμήμα της κοιλιάς, ακριβώς πάνω από τον ομφαλό;
 • Υπέρταση, ή υψηλή αρτηριακή πίεση. Όταν συνδυάζεται με αγγειακή παθολογία αυξάνει δραματικά τον κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο;
 • Ηπατική νόσος: κίρρωση, ίνωση, αλκοολική στεάτωση. Υπερφορτώνεται με τοξίνες ο οργανισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με το φορτίο και αρχίζει να καταρρέει κάτω από τη δράση των δηλητήρια;
 • Η αποσταθεροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος που προκύπτει λόγω της συνεχούς αυξημένο φορτίο στο ανοσοποιητικό σύστημα ως αποτέλεσμα της δηλητηρίασης από αλκοόλ. Ως αποτέλεσμα, αυξάνει δραματικά την πιθανότητα όχι μόνο SARS ή αναπνευστικές παθήσεις, αλλά και σοβαρών παθήσεων όπως η φυματίωση ή το εμφύσημα;
 • Ισχαιμία ή καρδιακή ανεπάρκεια, παρουσιάζεται με φόντο την αύξηση επικαθίσεων σκαφών και μεγάλων αρτηριών ως αποτέλεσμα της συνεχούς μέθης.

Σημαντικό! Εκτός από τις καθαρά σωματικές παθήσεις, σε διαφορετικά στάδια του αλκοολισμού μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα: παραληρητικές ιδέες δίωξης, παθολογική ζήλια, ψευδαισθήσεις, εγκεφαλοπάθεια των βοοειδών (μια διαταραχή του εγκεφάλου, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε παράλυση), άνοια (ψυχική παρακμή).

Μέθοδοι ανάκτησης δραστικότητα

η ανάκτηση της δραστικότητας

Αν αποφασίσετε να κάνετε τη σεξουαλική υγεία σας, τότε θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε ότι το αλκοόλ και η δραστικότητα δεν είναι συμβατές. Το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης μετά από μια μακρά σύρσιμο (ακόμη και μόνο μπύρα) θα πρέπει να είναι μια πλήρης απόρριψη των αλκοολούχων ποτών. Μετά, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα αρμόδιες γνώμη ενός ειδικού για την υγεία τους. Δεν παρεμβαίνουν, και η γνώμη αρκετών ιατρών: ανδρολόγος ουρολόγος, σεξολόγος. Θα πάρετε όχι μόνο τη συνδρομή εμπειρογνωμόνων, αλλά επίσης να διασφαλίσουμε την απουσία παθολογικών καταστάσεων των γεννητικών οργάνων. Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων, θα είναι σε θέση να αρχίσει τη θεραπεία το νωρίτερο στάδιο.

Οι γιατροί είναι διαθέσιμο για να συμβουλευτείτε σχετικά με τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας ένα από δημοφιλείς μεθόδους:

 • Το μέλι και τα καρύδια. Τα συστατικά αναμειγνύονται σε ίσες αναλογίες, το μείγμα που προκύπτει λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα μετά από το γεύμα, 1 κουταλιά της σούπας τη Διάρκεια της θεραπείας — έως και 30 ημέρες.
 • Μπάνιο με φύλλα δάφνης, συνιστάται να κάνετε πριν τον ύπνο για 15 λεπτά για Να ενισχύσει το αποτέλεσμα, μπορείτε να προσθέσετε ένα αφέψημα από χαμομήλι.

Ειδικός θα παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα του, στην περίπτωση σου, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το φάρμακο.

Η αποτελεσματικότητα των κεφαλαίων αυτών μπορεί να διαφέρουν από 10-75%, ωστόσο, η χρήση τους είναι πιο πιθανό να είναι μίας χρήσης στη φύση. Εκτός από τη χρήση εφεδρικές δυνάμεις του σώματος αυτά τα φάρμακα αυξάνουν το φορτίο σε άλλα όργανα και συστήματα, έτσι, διαβούλευση του γιατρού είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, υπάρχουν μια σειρά από προϊόντα που μπορούν να ενισχύσουν τις στύσεις με συνεχή χρήση:

 • τα ψάρια και τα θαλασσινά;
 • το κόκκινο κρέας (άπαχο);
 • τα αυγά, τα καρύδια, μέλι.
 • χόρτα, τα φρούτα, τα λαχανικά;
 • σπόροι κολοκύθας, τα αποξηραμένα βερίκοκα, σύκα.

Σε περίπτωση άρνησης από το αλκοόλ, για να αποκατασταθεί η δραστικότητα θα πρέπει επίσης να διαγραφούν από το μενού λουκάνικο, πατάτες, ζυμαρικά, ρύζι, την ενέργεια και τη σόδα.

Για όσους αμφιβάλλουν, το αλκοόλ και το σεξ, θα πρέπει να εξετάσει μερικά πράγματα:

 • μέχρι το 28% των συμμετεχόντων της σεξουαλικής πράξεις που διαπράττονται υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν μπορώ να θυμηθώ το πρόσωπο του συνεργάτη του;
 • το αλκοόλ αυξάνει τη λίμπιντο μόνο η αρχή, στη συνέχεια, το αλκοόλ μειώνει την ευαισθησία και επιβραδύνει τη σεξουαλική πράξη;
 • το σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ είναι συχνά απροστάτευτο.
12.09.2018