Το κάπνισμα και η δραστικότητα στους άνδρες μια ισχυρή σχέση

Το κάπνισμα και η δραστικότητα στους άνδρες υψηλή συσχέτιση. Καπνού μπορεί να επηρεάσει το προσδόκιμο ζωής, η δύναμη ενός άντρα και τη μείωση της ποιότητας των οικειότητα μεταξύ των συντρόφων. Η ανάπτυξη της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να περιπλέξει σοβαρά τη ζωή του, όχι μόνο οι ηλικιωμένοι αλλά και νέοι σε ηλικία. Οι άνδρες, για διάφορους λόγους, πήρε ένα τσιγάρο και δεν είναι σε θέση να μέρος με αυτό, σήμερα, απειλώντας τον αριθμό. Κακή συνήθεια εντελώς υποτάσσει την βούληση του ανθρώπου, με καταστροφικές συνέπειες για ένα άτομο φυσική κατάσταση, καθώς και στον ευαίσθητο τομέα της ζωής του. Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, εκφράζοντας ανησυχία για την επίδραση της νικοτίνης για την σεξουαλική υγεία των ανδρών. Που σχετίζονται ουρολόγους προστατίτιδα και το Κάπνισμα, να σημειωθεί ότι η εξάρτηση από τον καπνό επιδεινώνει τα προβλήματα σε ένα καθαρά αντρικό τομέα δραστηριότητας.

Το κάπνισμα

Πώς αυτό επηρεάζει τη δραστικότητα του Καπνίσματος

Αυτό από τη φύση του την ικανότητα του ανδρικού σώματος να διατηρήσει μια στύση κατά τη σεξουαλική επαφή με την ηλικία μπορεί να μετριαστεί, αλλά και να επιδεινώσει την κατάσταση μπορεί να την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Για την αντικειμενική απάντηση, δεν το Κάπνισμα σε ισχύ, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τη σύνθεση των τσιγάρων, όπου υπάρχουν 60 ουσίες και ενώσεις που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων. Στην περιοχή της πυέλου είναι μια στένωση των αιμοφόρων αγγείων, που δεν επιτρέπει στο αίμα να κυκλοφορούν πλήρως. Απόφραξη των αγγείων που οδηγεί σε διαταραχή της ροής του αίματος, έτσι και στο σεξ όργανα δεν λαμβάνουν επαρκή αίμα. Η επίδραση του Καπνίσματος στην δραστικότητα αποδεικνύεται από εμπειρογνώμονες πραγματοποίησαν μια μελέτη, η οποία ήρθε σε ένα απογοητευτικό συμπέρασμα:

 • καθημερινά καπνίζουν ένα πακέτο τσιγάρα άνδρες 60% περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από ανικανότητα, από αυτά που έχει καπνίσει ποτέ;
 • περίπου 20% των καπνιστών που έχουν βιώσει τη στυτική δυσλειτουργία;
 • μεταξύ των μη Καπνιστών ανδρών μόνο 12.5% έχουν σοβαρά προβλήματα με τη δραστικότητα;
 • οι καπνιστές είναι 35% περισσότερες πιθανότητες από τους μη καπνιστές να έχουν στυτική δυσλειτουργία.

Κάθε έμπειρος γιατρός στη διαλεύκανση των αιτίων της ανδρικής ανικανότητας λέει ότι στο 85% των περιπτώσεων, έρχεται την ανικανότητα από το Κάπνισμα. Με βάση τις πρακτικές και την παγκόσμια έρευνα σε αυτό το πεδίο, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το Κάπνισμα και την ισχύ των ανδρών είναι αλληλένδετα.

Αλλά ο αντίκτυπος των τσιγάρων στην ικανότητα;

 1. Η νικοτίνη και η πίσσαπου περιέχεται στη σύνθεση του καπνού των τσιγάρων, είναι επιβλαβείς για το κυκλοφορικό σύστημα, με αποτέλεσμα την αγγειακή σπασμός. Η ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης με την απόφραξη και την ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή, επειδή τα αιμοφόρα αγγεία ανδρισμό είναι πολύ πιο μαλακό από την καρδιά.
 2. Αρνητικές επιπτώσεις του Καπνίσματος στην καρδιά, έτσι, τον κίνδυνο για έμφραγμα του μυοκαρδίου στους καπνιστές, αυξάνει. Το μονοξείδιο του άνθρακα που περιέχεται στον καπνό των τσιγάρων, εμποδίζει την παραγωγή του οξυγόνου από το σώμα μας ως σύνολο, η οποία επηρεάζει αρνητικά το έργο όλων των ζωτικών συστημάτων.
 3. Επιδεινώνοντας την κατάσταση του Καπνίσματος στον προστάτη, όταν οι άνδρες έχουν προβλήματα με τη στύση, αλλά και διαταραχές του ολόκληρο το ουροποιητικό σύστημα. Η στασιμότητα της ροής του αίματος στην περιοχή της πυέλου που συχνά οδηγεί σε φλεγμονή του προστάτη αδένα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αδένωμα του προστάτη, με όλες τις αρνητικές συνέπειες.
 4. Ανάμεσά τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη Κάπνισμα και η τεστοστερόνη. Την παραγωγή της ανδρικής ορμόνης, για έναν καπνιστή, είναι μειωμένη, η οποία επηρεάζει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Έχασε έλξης για τις γυναίκες. Αλλά αυτό δεν αντανακλάται μόνο στη σεξουαλική σφαίρα, αλλά και στην κοινωνική δραστηριότητα των ανδρών.
 5. Φροντίδα για τα παιδιά δεν είναι περιττό να ξέρω ποιες είναι οι επιπτώσεις του Καπνίσματος στην ανδρική δύναμη. Τσιγάρα απειλούν την αναπαραγωγική λειτουργία. Η μειωμένη κινητικότητα του σπέρματος. Επιδείνωση του σπέρματος ως φορέα των γενετικών πληροφοριών, γιατί το τσιγάρο επηρεάζει την δραστικότητα του ανθρώπου και το μέλλον των παιδιών. Τοξικές ουσίες που βλάπτουν την ποιότητα του σπέρματος, μειώνοντας τη συγκέντρωση των βιώσιμων κυττάρων. Τα νεογνά παρουσιάζουν συχνά παθολογία.
Το κάπνισμα και δραστικότητα

Η σύνθεση των τσιγάρων και τις επιπτώσεις της στην δραστικότητα

Είναι αφελές να πιστεύουν πολλοί καπνιστές ότι τα προϊόντα καπνού είναι επικίνδυνο μόνο νικοτίνη. Στη σύνθεση του καπνού παρουσιάσει τοξικές ενώσεις, ικανές της συνεχούς Κάπνισμα μπορεί να βλάψει το σώμα τους άνδρες και άλλα για ανθρώπους που αναγκάζονται να εισπνέουν τον καπνό με πτητικές ενώσεις. Οι γιατροί σήμερα αναγνωρίζουν ότι το Κάπνισμα και την ισχύ των ανδρών είναι αλληλένδετα. Μετά από προσεκτική μελέτη της σύνθεσης των τσιγάρων, κάθε παρακολουθούν μαθήματα χημείας στο σχολείο μπορείτε να φανταστείτε πώς το Κάπνισμα επηρεάζει τη δραστικότητα, και τι μπορεί να φέρει.

Τις γελοίες δικαιολογίες τους καπνιστές να σέβονται το γεγονός ότι το φίλτρο είναι σε θέση να εμποδίσει τη διείσδυση βλαβερών ουσιών στο σώμα, οι επιστήμονες δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Μόνο το 35-40% των τοξικών ουσιών περιορίζεται από το φίλτρο. Είναι δυνατόν να δικαιολογήσει την εξάρτηση από τα τσιγάρα, σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γνωρίζοντας ποια είναι η βλαπτική επίδραση του Καπνίσματος στην δραστικότητα είναι τέτοιες ουσίες, όπως:

 • Η νικοτίνη είναι ένα ήπιο φάρμακο, η χρήση του οποίου υπάρχει μια σύντομη διέγερση, ζάλη, ευφορία, αλλά παράγει βραχυπρόθεσμη επίδραση, που απαιτεί μια νέα δόση. Δεν είναι μόνο η επίδραση της νικοτίνης σχετικά με τη δραστικότητα και τις ορμόνες, αλλά επίσης επηρεάζει το νευρικό, το αναπνευστικό, το ουροποιητικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.
 • Το κάδμιο και ο μόλυβδος, όπως τα βαρέα μέταλλα, έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα νεφρά, που οδηγεί σε ευθραυστότητα των αιμοφόρων αγγείων, συμβάλλοντας στην απόπλυση του ασβεστίου από τα οστά ιστό. Το προβάδισμα γίνεται από την κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα όργανα, διαπερνά τους ιστούς και τα κύτταρα.
 • Το μεθάνιο προκαλεί εμετό, ζάλη. Πώς ένα δηλητηριώδες αέριο σε ανθρώπους που ξέρουν όλοι: ότι είναι σε θέση να έχουν μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες για το σώμα, που συμβάλλει στην τοξικότητα στο σώμα, προκαλώντας προβλήματα με τη δραστικότητα της.
 • Φαινόλη προκαλεί ερεθισμό των βλεννογόνων, η οποία οδηγεί στην ανάπτυξη του καρκίνου της τραχείας, του λάρυγγα και του οισοφάγου. Δυσκολία στην αναπνοή, η παρατεταμένη βήχα, αναπνευστικά προβλήματα, εμποδίζοντας την πλήρη σεξ άνθρωπο, γιατί είναι απλά δεν είναι αρκετά ισχυρή.
 • Στο συγκρότημα νικοτίνη, ακεταλδεΰδη, ισοπρένιο, το μονοξείδιο του άνθρακα μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, που δεν επιτρέπει να χαλαρώσετε πλήρως κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης. Αυτό αποτρέπει την επιθυμητή ροή του αίματος στο αρσενικό όργανο, το οποίο επηρεάζει την στύση.
 • Ραδιενεργών ουσιών, αρσενικό, φορμαλδεΰδη, νιτροβενζόλιο , προσθέστε ένα γραφικό αφής για να την οπτική εικόνα, η οποία αποδεικνύει ότι το Κάπνισμα και την ισχύ των ανδρών είναι αλληλένδετα.

Το κάπνισμα και η δραστικότητα στους άνδρες μια ισχυρή σχέση

Είναι αποδεδειγμένο ότι παθολογικά επηρεάζουν τσιγάρα σε ισχύ. Σκόπιμα δηλητηρίαση του σώματος με τοξικές ενώσεις, άνθρωπος, αργά ή γρήγορα έρχεται η συνειδητοποίηση ότι το Κάπνισμα και η ανικανότητα είναι αιτία και συνέπεια. Ανδρική ανικανότητα υποφέρουν οι κάτοικοι του πλανήτη, ανεξάρτητα από τη χώρα διαμονής, το επίπεδο και την κατάσταση της ζωής. Εξάρτηση από τη νικοτίνη συμβάλλει στη μερική ή πλήρη απουσία της σεξουαλικής επιθυμίας στους άνδρες, προβλήματα με την εκσπερμάτιση. Ερευνώντας το μηχανισμό του πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την ισχύ, μπορεί να σημειωθεί ότι μετά από να καπνίσει τσιγάρα, τη σεξουαλική δραστηριότητα και την ποιότητα του σπέρματος μειώνεται.

Βαρείς καπνιστές μπορεί να εξετάσει τις επιπτώσεις των τσιγάρων, όταν απέχουν από το Κάπνισμα για 8 ώρες και, στη συνέχεια, μπορείτε να συγκρίνετε τον οργασμό και τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Λαμβάνοντας υπόψη ότι μετά από να καπνίσει πολλά τσιγάρα στη σειρά προβλήματα στύσης.

Οι επιστήμονες και οι γιατροί λένε ότι το Κάπνισμα και η ανικανότητα είναι συνδεδεμένα, γι ' αυτό και η πρώτη σημείο για την επιτυχή θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι η άρνηση των τσιγάρων.

Το κάπνισμα και δραστικότητας, όπως το Κάπνισμα επηρεάζει την δραστικότητα

Η άρνηση από τον εθισμό στη νικοτίνη και την ανάκτηση της δραστικότητας

Μια νηφάλια ματιά σε εξάρτηση από τη νικοτίνη, οι κίνδυνοι για τη ζωή και την υγεία, την αναγνώριση της επίδρασης του Καπνίσματος στην ανδρική δύναμη – όλα αυτά σας επιτρέπει να αναγνωρίσει την κλίμακα του αντίκτυπου των τσιγάρων στην υγεία και τη ζωή. Η ανάκτηση της δραστικότητας μετά τη διακοπή του Καπνίσματος εξαρτάται από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του οργανισμού, το μήκος του καπνιστή και την επιθυμία να ζήσουν πλήρως. Γνωρίζοντας πώς η νικοτίνη επηρεάζει την δραστικότητα, μια σοφή απόφαση θα ήταν να δώσει τον εθισμό. Τη δυνατότητα, μετά την άρνηση από το Κάπνισμα είναι πολύ βελτιωμένη. Εκείνους που έχουν αποφασίσει να σταματήσουν το Κάπνισμα στην πρώτη φάση είναι απίθανο να είναι σε θέση να αξιολογήσει τα αποτελέσματα, μετά από όλα, εξοικειωμένοι με τη νικοτίνη, το σώμα θα επίμονα ζήτηση δόση. Αλλά ένα μήνα αργότερα, όταν το σώμα θα ξεφύγουν από τη νικοτίνη αιχμαλωσία, ο άνθρωπος θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι η διακοπή του Καπνίσματος και η δραστικότητα είναι αλληλένδετα. Όσοι σταματήσουν το Κάπνισμα πω ότι:

 1. στύση είναι βελτιωμένη?
 2. αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;
 3. επιθυμία η σεξουαλική οικειότητα θα εμφανίζονται πιο συχνά και το εξέφρασε πολύ πιο φωτεινή;
 4. βελτίωση της δραστικότητας και τη γενική υγεία;
 5. κανονική εκσπερμάτωση και να επιτευχθεί μια πλήρη οργασμό.

Για να ανακτήσει το σώμα διαφορετικά καπνιστές μετά την εγκατάλειψη τσιγάρα είναι διαφορετική. Η καλή διατροφή και τον ύπνο, τη δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να ανακτήσει σε 2-3 μήνες, το σώμα, και με την εξομάλυνση του αγγειακού τόνου, χωρίς έκθεση σε νικοτίνη και η δραστικότητα θα ανακάμψει και η υγεία σου θα βελτιωθεί.

Γνωρίζοντας ότι το Κάπνισμα προκαλεί ανικανότητα, αξίζει να κάνετε μια συνειδητή επιλογή για το τι είναι σημαντικό στη ζωή – μια υγιή σεξουαλική ζωή ή την καθημερινή υποβολή στο τσιγάρο.