Λαϊκές θεραπείες για να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες μετά από 60 χρόνια

Στην ενήλικη ζωή, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερο φύλο, θέλετε να έχετε την ίδια ενεργή σεξουαλική ζωή, όπως στα νιάτα του. Απώλεια της λίμπιντο, είναι πάντα οδυνηρή. Ως εκ τούτου, η δραστικότητα στους άνδρες 60 ετών και την προώθηση των λαϊκών ένδικα μέσα, τα φάρμακα και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα σε αυτή την ηλικία, και ακόμη παλαιότερα, οι άνδρες γίνονται πατέρες. Αλλά για να γίνει αυτό είναι αρκετά ένα κομμάτι:

Δραστικότητα σε 60 χρόνια
 1. Να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
 2. Να κάνω δίαιτα και να τρώτε σωστά.
 3. Να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες.
 4. Αθλητισμού και της φυσικής αγωγής.
 5. Παρακολουθεί την υγεία και ειδικά για το ουροποιητικό σύστημα.
 6. Για να υποστηρίξει τη σεξουαλική λειτουργία σε υψηλό επίπεδο με τη βοήθεια της ιατρικής.

Χαρακτηριστικά της λειτουργίας του αναπαραγωγικού συστήματος του 60-year-old άνδρες

Σε αντίθεση με τις γυναίκες, των οποίων το αναπαραγωγικό σύστημα έχει περιορισμούς ηλικίας, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ πολύ περισσότερο αισθάνονται την ανάγκη για προσωπικές τους σχέσεις και να γίνουν γονείς, και για εβδομήντα χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η δραστικότητα στους άνδρες και 60 χρόνια εξακολουθεί να μην είναι ό, τι ήταν 20-30 ή ακόμη και 40 χρόνια. Οι γονάδες εξασθενίζει, η διέγερση διαρκεί περισσότερο χρόνο, αλλά η επιθυμία δεν είναι αρκετό για να έρθει στύση, θα πρέπει επιπλέον τόνωση της ερωτογενείς ζώνες. Τα κύρια σημάδια γήρανσης:

 • δεν είναι αρκετά ισχυρή για σεξουαλική επαφή ευερεθιστότητα;
 • πρόωρη εκσπερμάτωση (εκσπερμάτωση);
 • αδύναμη οργασμούς ή όχι;
 • μεγάλη ανάκαμψη μεταξύ έρωτα;
 • η μείωση του αριθμού και της κινητικότητας των σπερματοζωαρίων;
 • μείωση των όρχεων και απώλεια της ελαστικότητας;
 • σημαντική, σημαντική χαλάρωση του οσχέου.

Τα προβλήματα με τη δραστικότητα εμφανίζονται σε διαφορετικές ηλικίες και για διαφορετικούς λόγους. Μερικά από αυτό που συμβαίνει σε 30 ή 40 χρόνια, και σε άλλα, και στο 80 αρσενική δύναμη που είναι αξιοζήλευτη για τους νέους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημαντικό ρόλο παίζει η τεστοστερόνη. Όταν η μείωση στην σεξουαλική λειτουργία επιδεινώνεται, αλλά κάθε εκπρόσωπο του ισχυρότερο φύλο ποσοστό τη μείωση των σεξουαλικών ορμονών στο αίμα του ατόμου.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την δραστικότητα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδηγούν σε σεξουαλικές διαταραχές σε άνδρες άνω των 60 ετών:

 1. Το βάρος, και ως αποτέλεσμα, μια καθυστέρηση στο λίπος του σώματος της τεστοστερόνης.
 2. Η εξασθένηση της δραστηριότητας από την εσωτερική έκκριση αδένων, επηρεάζει την ανάπτυξη των ορμονών του φύλου.
 3. Μια κακή διατροφή.
 4. Παραβίαση του μεταβολισμού του σώματος.
 5. Εξαρτήσεις: αλκοόλ, νικοτίνη, ναρκωτικά.
 6. Η επιδείνωση των αιμοφόρων αγγείων.
 7. Ο διαβήτης.
 8. Κόπωση.
 9. Άγχος, στρες, κατάθλιψη, και άλλες ψυχολογικούς λόγους.
 10. Αϋπνία.
 11. Χαμηλή κινητικότητα, που οδηγεί σε διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος στα όργανα της πυέλου.
 12. Νόσο των νεφρών, του ουροποιογεννητικού συστήματος.
 13. Σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις και ούτω καθεξής.

Αν ξέρεις την ακριβή αιτία της μειωμένης λίμπιντο, μπορείτε πάντα να βρείτε έναν τρόπο για να γρήγορα και αποτελεσματικά να επιλύσετε αυτό με διάφορους τρόπους και να επιστρέψει το σεξ με την πρώην ευκρίνεια.

Τρόπους για τη βελτίωση

Υγιεινά τρόφιμα

Αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας σε άνδρες Ώριμη ηλικία μπορείτε σχεδόν πάντα. Το κύριο πράγμα – την επιθυμία και την τήρηση όλων συστάσεις που δίνονται από το γιατρό.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, να αυξήσει την δραστικότητα στους άνδρες μετά τα 60 περιλαμβάνει τη χρήση στην θεραπεία δεν είναι ενιαία διαδικασία, το μέτρο του ανοίγματος, και όλο το σύμπλεγμα των αποτελεσματικές τεχνικές:

 • Η αλλαγή στη διατροφή: συμπερίληψη στη διατροφή του ένα μεγαλύτερο αριθμό των υγιεινών τροφίμων και την αποχή από την τροφή που έχει αρνητικές επιπτώσεις όχι μόνο για τη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά για την υγεία γενικότερα.
 • Να απαλλαγούμε από το υπερβολικό βάρος, το Κάπνισμα, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά.
 • Καλό ύπνο, χωρίς άγχος.
 • Ενεργό αθλητισμό.
 • Το κανονικό σεξ.
 • Η χρήση των φαρμάκων.
 • Θεραπεία διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Η συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς αυτούς και προηγούμενη διαβούλευση με εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα μας πει τι να επικεντρωθεί, τι πρέπει να πληρώσει περισσότερο χρόνο και πώς τον αγώνα με τη στυτική δυσλειτουργία θα σας επιτρέψει να γρήγορα και αποτελεσματικά να επιστρέψει η δύναμη ενός άντρα.

Στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι η συνδυασμένη θεραπεία είναι πολύ καλύτερη και πιο αποτελεσματική από ό, τι, για παράδειγμα, λαμβάνουν μόνο ένα φάρμακο, ή διατροφή ή την άσκηση.

Σωστή διατροφή

Για να επαναφέρετε ή να ενισχύσει τη σεξουαλική λειτουργία σε μεγάλη ηλικία, για να ξεκινήσει η θεραπεία δεν θα πρέπει να με φάρμακα και αλλαγές στη διατροφή. Θα πρέπει να είναι δυνατό να μειωθεί η κατανάλωση τροφών που περιέχουν χοληστερόλη, επηρεάζοντας αρνητικά το καρδιαγγειακό σύστημα και, κατά συνέπεια, τη δραστικότητα.

Διατροφή, η οποία βασίζεται σε μέταλλα και βιταμίνες, δεν πρωτεΐνες με υδατάνθρακες, θα αυξήσει την στύση. Ως εκ τούτου, οι άνδρες θα πρέπει να έχουν τακτικά τα ακόλουθα προϊόντα:

 1. Πράσινο σταυρανθή λαχανικά (κουνουπίδι και το Λάχανο, το μπρόκολο, γογγύλια, ραπανάκια, τα λαχανάκια Βρυξελλών και το λάχανο, κράμβες σγουρές, κ. λπ.).
 2. Όλων των ειδών τα φρούτα, τα μούρα.
 3. Τα όσπρια.
 4. Σιτάρι.
 5. Το τυρί.
 6. Ξινό γάλα προϊόντα.
 7. Όλα τα είδη των ξηρών καρπών μαζί με το μέλι και αποξηραμένα φρούτα.
 8. Λιπαρών ψαριών θάλασσας.
 9. Φρέσκους χυμούς, πράσινο τσάι.

Αρνητικό αντίκτυπο στην ανάκαμψη της δραστικότητας μετά από 60 χρόνια, έχουμε τα ακόλουθα προϊόντα:

 • χοιρινό;
 • λουκάνικα;
 • βούτυρο *
 • ξινή κρέμα *
 • κρέμα *
 • αυγά;
 • αλμυρά γεύματα;
 • ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα ποτά *
 • το αλκοόλ;
 • μαύρο τσάι, δυνατό καφέ.

Χωρίς την κατάλληλη, ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή για να ενισχύσει το λίμπιντο σχεδόν αδύνατο.

Σπορ

Ένα σημαντικό συστατικό της συνολικής θεραπείας για τα άτομα ηλικίας 60 ετών είναι φυσικό πολιτισμού. Η μέτρια σωματική δραστηριότητα είναι ευεργετική για την υγεία, τη μείωση της χοληστερόλης του αίματος, αποβάλλει τα περιττά κιλά, να ενισχύσει τις ανεγέρσεις.

Γιόγκα

Σε αυτή την ηλικία, πρέπει να δίνεται προτεραιότητα σε επαγγέλματα που δεν απαιτούν μεγάλες δαπάνες της εξουσίας. Το πιο αποτελεσματικό και αποδεκτό είναι:

 1. Κουνταλίνι γιόγκα, χάρη στην οποία οι άνδρες επέστρεψαν σεξουαλική ενέργεια, αυξημένη επιθυμία. Είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε στην αρχή. Το φορτίο πρέπει να είναι μέτρια και να αυξήσει σταδιακά.
 2. Αερόμπικ, συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων.
 3. Ασκήσεις που ενδυναμώνουν τους μυς του πυελικού εδάφους, το οποίο είναι ένα σταματήσετε την ούρηση και όταν πηγαίνει στην τουαλέτα, και την εναλλαγή έντασης και χαλάρωσης των μυών 40-50 φορές σε μια προσέγγιση σε καθιστή ή όρθια θέση. Οι ασκήσεις αυτές θα πρέπει να εκτελείται τρεις φορές την ημέρα.

Καλή διεγερτικά βελτίωση ανδρική δύναμη έχουν ως εξής:

 • άσκηση το πρωί;
 • το περπάτημα;
 • το κολύμπι.

Αλλά θα πρέπει να είναι μια απλή άσκηση μαθήματα, με μέτριο φορτίο, κατά την οποία πρέπει σίγουρα να σφυγμού οργάνων ελέγχου πίεσης του αίματος, όργανο ελέγχου για την ευημερία και δικά τους συναισθήματα. Υπερβολικό φορτίο δεν θα φέρει κανένα απολύτως όφελος. Αντίθετα, θα επιδεινώσει μόνο τη Γενική κατάσταση και την περαιτέρω μείωση της σεξουαλικής λειτουργίας.

Η τακτική σεξουαλική ζωή

Ένα τεράστιο ρόλο στη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου της στύσης κατά την ενήλικη ζωή, να παίξετε ένα κανονικό στενή σχέση. Πολύ, πολύ διαλείμματα μεταξύ έρωτα και το ισχυρότερο φύλο μετά από 60 χρόνια αντενδείκνυται. Σε αυτή την ηλικία το σεξ πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η γυναίκα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσει τον συνεργάτη, ως μία επιθυμίες και φαντασιώσεις σεξουαλικής φύσης δεν είναι αρκετή για την ισχυρή σεξουαλική διέγερση. Επιδέξια χειραγώγηση, την τρυφερότητα και το χάδι ενισχύσει τη στύση. Δεν είναι απαραίτητο να κρύψει τις αδυναμίες τους και να είναι σιωπηλός σε μια τέτοια κατάσταση, το μόνο που θα επιδεινώσει την κατάσταση. Θα πρέπει να ψάξουν για τις αιτίες της μειωμένης δραστικότητας και να ασχοληθεί μαζί τους, να εξαλείψει τους σε όλους τους δυνατούς τρόπους.

Φάρμακα

Η καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας και μειωμένη λίμπιντο είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς φάρμακα. Ωστόσο, η χρήση τους θα πρέπει να συμφωνηθεί με έναν ειδικό για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες συνέπειες και αντιδράσεις σε ορισμένα φάρμακα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, κατά κανόνα, οι γιατροί συνταγογραφήσει φάρμακα:

 1. Τη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων που οδηγούν σε φυσιολογικό μεταβολισμό, βελτιώνουν την παραγωγή ενζύμων και ορμονών.
 2. Που έχει ανόργανα άλατα, βιταμίνες, βιολογικά ενεργά συστατικά για την τόνωση του μεταβολισμού.
 3. Βελτιώνει το ενδοκρινικό σύστημα.
 4. Την αναστολή της φωσφοδιεστεράσης-5 (PDE-5), που χρησιμοποιείται ακριβώς πριν από μια οικεία σχέση. Για τους ηλικιωμένους άνδρες η συνιστώμενη δόση – 5 mg – λιγότερο από το μισό για τους νέους, όχι περισσότερο από μία φορά ανά ημέρα.
 5. Ορμονική (χάπια, κρέμες, τζελ, σοβάδες και ούτω καθεξής), την ομαλοποίηση της σεξουαλικής δραστηριότητας.
 6. Αντικαταθλιπτικά.

Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε άλλα φάρμακα. Όλα εξαρτώνται από τους λόγους για τη μείωση στην σεξουαλική λειτουργία, την υγεία του ασθενή, την ύπαρξη ορισμένων ασθενειών. Θεραπεία για κάθε ιατρό ξεχωριστά.

Η θεραπεία είναι πιο συχνά πραγματοποιούνται στο σπίτι. Έτσι, οι άνδρες πρέπει να κατανοήσουν ότι τα ναρκωτικά έχουν αντενδείξεις και ακατάλληλη εφαρμογή μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές και αρνητικές συνέπειες, η δυσκολία της θεραπείας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις συστάσεις που δίνονται από τον ειδικό.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες

Ιδιαίτερη προσοχή όταν αποκαθιστώντας τη σεξουαλική λειτουργία σε άνδρες γιατρούς πληρώσει λαϊκή ιατρική – φυτικά φαρμακευτικά προϊόντα, τα συνθετικά προϊόντα. Φυσικά, η δράση τους είναι πιο αργή, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο και περισσότερο.

Σχεδόν κάθε τα φάρμακα, που παρουσιάζονται με τη μορφή βάμματα, εκχυλίσματα φυτών, που μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο, έτοιμο προς χρήση.

Τα πιο δημοφιλή λαϊκές θεραπείες για την αύξηση λίμπιντο:

Dubovnik
 • Το αλκοόλ βάμμα του ginseng, προωθεί την ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών, των ορμονών, οι άνδρες αισθάνονται ένα κύμα της δύναμης, της ενέργειας, μια επιθυμία σε σχέση με τις γυναίκες, θα γίνει πιο σκληρό.
 • Σπόροι φύτευση κάνναβης που αυξάνουν την τεστοστερόνη στο αίμα και ο αριθμός των γεννητικών κυττάρων (σπερματοζωάρια).
 • Οι σπόροι του σπαραγγιού και της Ευρωπαϊκής dodder σχεδιαστεί για να ασχοληθεί με την ανικανότητα και αυξάνει την διέγερση των ηλικιωμένων.
 • Ambrosia – μη μεταποιημένα φυτικά γύρη, δίνει ενέργεια, σθένος, την αντοχή τους άνδρες. Μπορεί να βοηθήσει να παρατείνει το σεξ.
 • Ένα αφέψημα από germander συνηθισμένο, το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση της στύσης μέσα σε ώρες μετά την πρόσληψη και για την καταπολέμηση της ανικανότητας.
 • Alcoholate του jet αρσενικό musk ελάφια – ένα προϊόν που διεγείρει την σεξουαλική σύστημα. Το αποτέλεσμα μετά τη χρήση ένιωσα πολύ γρήγορα.

Για να βελτιωθεί ή να αποκατασταθεί η δραστικότητα μπορεί επίσης ακόλουθα τρόφιμα:

 1. Καρύδια.
 2. Αποξηραμένα φρούτα, ειδικά τα δαμάσκηνα.
 3. Med.
 4. Σκόρδο.
 5. Το τόξο.

Για να ενισχύσει το αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε τα σύκα, τα δαμάσκηνα, σπόρους παπαρούνας, τα καρύδια και οι σπόροι σουσαμιού σπόροι και κιμά. Αυτό το μείγμα λαμβάνεται καθημερινά μέσα μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.

Μόνο μια ολοκληρωμένη θεραπεία, η αποφυγή επιβλαβών συνηθειών και την τήρηση όλων των συστάσεων των γιατρών θα επιτρέψει σε άνδρες άνω των 60 ετών για να επαναφέρετε τις ανεγέρσεις και πάλι και να αισθάνονται αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι.

15.09.2018