Ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας στο σπίτι

Καλή δραστικότητα είναι ένα σημάδι της ανδρικής δύναμης, επηρεάζουν άμεσα την αίσθηση της αυτο-εμπιστοσύνης και, κατά συνέπεια, την επιτυχία της ζωής. Αλλά δεν είναι κάθε σύγχρονος άνθρωπος είναι ευτυχισμένος με την προσωπική υγεία και τη σεξουαλική ευκαιρίες, γιατί ένα κακό περιβάλλον και άλλοι δυσμενείς παράγοντες που επιφέρουν αλλαγές στις βιολογικές διεργασίες του ανθρώπινου σώματος. Για να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση θα έρθει η θαυματουργή ασκήσεις που αυξάνουν την δραστικότητα.

Που δείχνει ασκήσεις που αυξάνουν την δραστικότητα

Αυξημένη δραστικότητα

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας θα είναι χρήσιμο στο Οπλοστάσιο των ανδρών κάθε ηλικίας και τρόπου ζωής. Βοηθήσει μια σειρά από ασκήσεις με τα εξής κοινά προβλήματα:

 • την ανικανότητα και άλλες ασθένειες του ουροποιογεννητικού συστήματος *
 • μειωμένη σεξουαλική ορμή (λίμπιντο);
 • η πρόωρη εκσπερμάτιση;
 • χαμηλή αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.

Συχνά τα παραπάνω προβλήματα που προκαλούνται από την κακή κυκλοφορία του αίματος που προκαλείται από την αδράνεια και τη συνεχή κάθεται στον υπολογιστή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα θα έχει σημαντική βοήθεια.

Αν τα προβλήματα με τη δραστικότητα που προκαλούνται από το συνεχές άγχος και νευρική εξάντληση, και εδώ είναι όπου η σωματική άσκηση θα έρθει σε πρακτικό. Κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την μέτρια σωματική δραστηριότητα στο σώμα, ενεργά παράγεται το περιβόητο ορμόνης σεροτονίνης, η οποία βοηθά να ασχοληθεί με το άγχος και την εξάλειψη των συνεπειών της.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! Εάν η δυσκολία με τη δραστικότητα της ήταν το αποτέλεσμα της λήψης ορισμένων φαρμάκων, η άσκηση μπορεί να είναι αναποτελεσματική. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερα να συζητήσετε το θέμα με το γιατρό σας.

Αντενδείξεις

Αντενδείξεις για την άσκηση είναι:

 • η λοίμωξη των ούρων στην οξεία φάση;
 • Το SARS και άλλες καταστάσεις που σχετίζονται με πυρετό και πυρετό;
 • ο καρκίνος.

Με προσοχή για να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις που έχουν οι άντρες που πάσχουν από σοβαρές καρδιαγγειακές παθήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, να αυξήσει το φορτίο χρειάζεται πολύ ομαλά.

Οι κανόνες και τα χαρακτηριστικά του εκτελώντας μια σειρά από ασκήσεις για τη βελτίωση της δραστικότητας

Το πρόβλημα

Το κύριο μυ, το οποίο απευθύνεται η δράση του συγκροτήματος των ασκήσεων – ηβοκοκκυγικό (PC). Είναι υπεύθυνος για την ισχύ και τη σεξουαλική υγεία. Όταν αυτός ο μυς είναι ισχυρή και καλά εκπαιδευμένοι, προβλήματα με τον προστάτη αδένα και η ούρηση δεν συμβαίνει, και οι οργασμοί να γίνει πιο έντονη. Εκτός αυτού, αυτός ο μυς διατηρεί τη σωστή θέση των οργάνων της πυέλου, εμποδίζοντας την πρόπτωση. Αυτό το σέξι μυών ενεργά στην εξέλιξη διεργασίες στο σώμα των αρσενικών ορμονών.

Πριν ξεκινήσετε την προπόνηση, θα πρέπει να βρείτε το μυ. Για να νιώσετε την ηβική-κοκκυγικό μυς είναι πιο εύκολο κατά τη διάρκεια της ούρησης. Ο άνθρωπος έχει δύο δάχτυλα στην περιοχή ανάμεσα στους όρχεις και τον πρωκτό, και για τρία έως πέντε δευτερόλεπτα για να αναστείλει τη διαδικασία της ούρησης ένταση των μυών σεξουαλική υγεία. Κάτω από τα δάχτυλά σας ένταση των μυών είναι σαφώς αισθητή.

Ένας άλλος τρόπος για να νιώσετε την ηβική-κοκκυγικό μυών ανακινήστε απαλά σε όρθια κατάσταση του πέους. Σε αυτό το σημείο, ο άνθρωπος, επίσης, αισθάνονται την επιθυμητή μυών.

Τονίζει την κατάρτιση του μυ PC:

 • η ουσία της κατάρτισης του αυτός ο μυς βρίσκεται σε εναλλασσόμενη ένταση και τη χαλάρωση;
 • μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις, να κάθεται, αλλά η μέγιστη απόδοση θα φέρει την εκπλήρωση όρθια ή ξαπλωμένη θέση.
 • για να το μυ γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά ενισχυθεί, να κάνουμε κάποιες ασκήσεις που απαιτούνται για την πλήρη εκπνοή και κρατώντας την αναπνοή;
 • ανάσα όταν η άσκηση είναι από τη μύτη και εκπνεύστε – μέσα από το στόμα;
 • για να αυξήσετε το φορτίο πρέπει σταδιακά;
 • πρέπει να γυμνάζεστε με άδειο στομάχι, μετά από τουλάχιστον δύο ώρες μετά από ένα γεύμα.

Η απελευθέρωση του οξυγόνου από τους πνεύμονες και κρατώντας την αναπνοή κατά την εκτέλεση ορισμένων ασκήσεων είναι απαραίτητη για την καλύτερη εμπλουτισμό του σώματος εύπεπτη οξυγόνου. Κατά την αναπνοή-εκμετάλλευση σε φάση πλήρης εκπνοή του σώματος έντονα συσσωρεύεται το διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο τα επόμενα αναπνοή είναι ενεργά αντικατασταθεί από οξυγόνο. Αυτό είναι, τα περισσότερα στο σώμα του διοξειδίου του άνθρακα, τόσο περισσότερο θα πάρει το οξυγόνο. Αυτή η ανταλλαγή διοξειδίου του άνθρακα και το οξυγόνο βοηθά να ενισχύσει το μυ PC πολύ πιο γρήγορα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! Στις ημέρες της άσκησης, να πίνουν περισσότερο καθαρό νερό (2,5 λίτρα).

Κατά τη διάρκεια του χρόνου από τις ασκήσεις για να πιει νερό, δεν είναι απαραίτητο, και δεν πρέπει να πίνεται αμέσως μετά το τέλος της προπόνηση στο σπίτι. Είναι λογικό να περιμένω μισή ώρα πριν να σβήσει το αποτέλεσμα δίψα, για να αποφευχθεί η άσκοπη καταπόνηση της καρδιάς.

Το συγκρότημα της αποκατάστασης άσκηση

Complex για να βελτιώσει την ισχύ και αποτελείται από δύο μέρη – την επανορθωτική άσκηση και την προπόνηση του ηβικού-κοκκυγικό μυς. Τονωτικές ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια κοινή κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και να βελτιώσει τον μυϊκό τόνο και την αντοχή. Επανορθωτική γυμναστική είναι μια καλή ζεσταθεί το σώμα. Το συγκρότημα αποτελείται από sit-UPS, περιστροφές της πυέλου, το περπάτημα, η προσομοίωση τρέχει, και, επίσης, η άσκηση που ονομάζεται "ΑΡΚΑ".

Καταλήψεις

Το νερό

Εξοικειωμένοι άσκηση σε αυτό το συγκρότημα είναι λίγο διαφορετικά. Τα πόδια είναι λίγο εκτός, απλά αφαιρώντας τις κάλτσες στα πόδια, να μειώσει το φορτίο στις αρθρώσεις των γονάτων. Κατά τη διάρκεια καταλήψεις είναι απαραίτητο να τεντώσετε τους μυς των γλουτών και να μετακινήσετε το βάρος πίσω, σαν να θέλει να καθίσει στην καρέκλα. Στη χαμηλότερη θέση είναι απαραίτητο να μείνει για δύο ή τρία δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, σιγά-σιγά να επιστρέψετε στην αρχική θέση. Μόνο μία προσέγγιση της 15-30 επαναλήψεις.

Η περιστροφή της λεκάνης

Μια απλή άσκηση από το πρόγραμμα σπουδών, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα όργανα της πυέλου. Με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, τα χέρια στη μέση. Είναι 30-40 περιστροφές της πυέλου σε κάθε κατεύθυνση.

Το τρέξιμο ή το περπάτημα στη θέση του

Αν έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στο Πάρκο ή να κάνετε τζόκινγκ, αυτό είναι υπέροχο! Αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατόν, στο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιήσει την εναλλακτική λύση – το περπάτημα ή το Τρέξιμο επί τόπου. Τα πόδια μπορεί να είναι ψηλά, όπως όταν τρέχει αυτό το μηρό σας είναι παράλληλα με το πάτωμα, και πολύ λίγο, μιμούνται το συνηθισμένο χαλαρό περίπατο. Κατά τη διάρκεια του βραχίονα ασκήσεις επίσης να κάνετε ενεργό κίνημα. Το περπάτημα για πέντε έως επτά λεπτά θα είναι αρκετά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! Αν είναι επιθυμητό και κατάλληλη γείτονες για να αντικαταστήσει αυτή την άσκηση με το σχοινάκι.

Προηγμένη τόξο ή γέφυρα

Ο άνδρας πέφτει στο πάτωμα ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα χέρια τεντωμένα στο πλάι (σε γωνία 45 μοιρών με το σώμα). Πρέπει να είναι από το πάτωμα και σηκώστε τους γοφούς σας, ενώ στηρίζεται στις παλάμες σας και τα τακούνια της στο πάτωμα και όσο το δυνατόν να το σφίγγετε τους γλουτούς. Για να μείνετε σε αυτή τη θέση για μισό λεπτό, και στη συνέχεια να επιστρέψει στην αρχική του θέση. Με την κάθε ημέρα κατάρτισης χρόνος διατήρησης των γοφών, στο ψηλότερο σημείο θα πρέπει να αυξηθεί σε 10-15 δευτερόλεπτα, σταδιακά φέρνοντας έως δύο λεπτά. Μία προπόνηση είναι αρκετό για να κάνει την άσκηση τρεις έως πέντε φορές.

Το συγκρότημα ασκήσεις για την ενίσχυση του ηβική-κοκκυγικό μυς

Ασκήσεις

Αυτή η προπόνηση είναι να εναλλάσσονται ένταση και η χαλάρωση των σεξουαλικών τους μυς. Εκτός από την ανάπτυξη του δύναμη και τον μυϊκό τόνο και να βελτιώσει την ισχύ, τις προτεινόμενες ασκήσεις εκτελούνται τακτικά:

 • διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος των αρσενικών ορμονών.
 • εξαλείψει την πρόωρη εκσπερμάτιση;
 • ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό ευχάριστη αίσθηση κατά τη διάρκεια του οργασμού;
 • βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, αυξάνει την πιθανότητα επιτυχούς σύλληψης;
 • εμπλουτισμένη με οξυγόνο, τα όργανα της μικρής πυέλου;
 • αναπτύσσουν ανοσία ενάντια σε λοιμώξεις του ουροποιητικού;
 • προστασία κατά της ανικανότητας και άλλες ανωμαλίες του ουροποιογεννητικού συστήματος *
 • είναι μια εξαιρετική πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και της πυέλου.

Η κατάρτιση και την ενίσχυση οι περισσότεροι από τους μυς του PC για να ξεκινήσετε με απλές ασκήσεις, αυξάνοντας το φορτίο σταδιακά. Έτσι, κατά τα πρώτα δύο ή τρεις ημέρες θα είναι αρκετά κατά τη διάρκεια κάθε ούρηση καθυστερήσει για λίγα δευτερόλεπτα, η ροή των ούρων από την ένταση των αντίστοιχων μυών. Οι μύες των μηρών, των γλουτών, της κοιλίας, στην περίπτωση αυτή, είναι σκόπιμο να μην στέλεχος, αν και είναι στην πρώτη δύσκολη. Συμπίεση και την ένταση των μυών κατά τη διάρκεια κάθε ταξίδι στην τουαλέτα είναι τρεις ή τέσσερις φορές. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε την πλήρη ασκήσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! Πολύ ζήλο κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν είναι απαραίτητο. Υπερβολικό αριθμό των επαναλήψεων ή πάρα πολύ συμπίεσης μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική προπόνηση το μυ PC και κυκλοφορικά προβλήματα.

ΆσκησηΤεχνικήΟ αριθμός των επαναλήψεων και προσεγγίσεις
Warm-upΓια να εκτελέσετε ξαπλωμένη, να στέκεται ή να κάθεται. Συμπίεση και ξεσφίγγω το μυ PC, μετρώντας από το 1 έως το 60. Συμπίεση και ξεσφίγγω μυς χρειάζεται χρόνο για ένα δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει, μια προσέγγιση του 60 συσπάσεις των μυών που θα διαρκέσει ακριβώς ένα λεπτό. Μετά από 20 δευτερόλεπτα ξεκούρασηΤρία σετ των 60 πιασίματα. Ανάπαυσης μεταξύ των σετ 20 δευτερόλεπτα
ΑναβοσβήνειΓια να εκτελέσετε ξαπλωμένη, να στέκεται ή να κάθεται. Εισπνεύστε από τη μύτη, εκπνεύστε απότομα το στόμα, κρατώντας την αναπνοή πιέστε το μυ PC μαζί με τους μύες του προσώπου. Να μείνει σε αυτή την κατάσταση για δέκα δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε για δέκα δευτερόλεπτα εισπνεύστε και επαναλάβετε την άσκηση από την αρχήΚάντε τρία σετ των δέκα επαναλήψεων. Μεταξύ των σετ υπόλοιπο για ένα λεπτό
ΑνελκυστήραςΗ άσκηση μπορεί να γίνεται ξαπλωμένη, να στέκεται, να κάθεται. Θα πρέπει να μετράνε από το 1 έως το 8. Από τη μία το μυ PC θα πρέπει να συμπιεστεί ελαφρά και κρατήστε το σε αυτή τη θέση για πέντε δευτερόλεπτα, σε βάρος των "δύο" – λίγο πιο δύσκολο να πιέστε και κρατήστε πατημένο για πέντε δευτερόλεπτα, με το "τρία" είναι ακόμη ισχυρότερη και να το κρατήσει. Ο λογαριασμός "οκτώ" μυ PC πρέπει να είναι συμπιεσμένο στο μέγιστο βαθμό. Το κρατάει σε αυτή την κατάσταση για 10 δευτερόλεπτα, να αρχίσει να κινείται το Ασανσέρ επτά ελαφρώς ξεσφίγγω το μυ και κρατήστε πατημένο για πέντε δευτερόλεπτα, έξι ακόμα λίγο για να χαλαρώσει η ένταση στο μυ και κρατήστε πατημένο για πέντε δευτερόλεπτα, και ούτω καθεξής σε "ένα" όταν ο μυς είναι εντελώς χαλαροί. Αναπνέοντας ήρεμα, χωρίς καθυστέρησηΔύο σετ των πέντε επαναλήψεων. Ανάπαυσης μεταξύ των σετ είναι ένα λεπτό ή δύο
ΣκάλαΠου εκτελούνται σε όρθια, ύπτια ή καθιστή. Η τεχνική είναι η ίδια όπως και στην άσκηση "lift", αλλά στα πατώματα για να μείνει για πέντε δευτερόλεπτα, δεν χρειάζεται, ούτε και θα πρέπει να κρατήσει το μυ σε κατάσταση μέγιστης έντασης για 10 δευτερόλεπτα. Αναπνέοντας ήρεμα, χωρίς καθυστέρησηΕπαναλάβετε την άσκηση δέκα φορές στη σειρά χωρίς ξεκούραση

Να εκτελέσει τις ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας χρειάζεστε σε καθημερινή βάση για τουλάχιστον ένα μήνα. Περαιτέρω, είναι δυνατό να συντομεύσει τις κατηγορίες σε δύο ή τρεις την εβδομάδα.

Ολοκληρωμένη προσέγγιση: η απόρριψη από τις κακές συνήθειες, η σωστή διατροφή, η τακτική σεξ

Είναι δύσκολο να διατηρηθεί η δραστικότητα σε υψηλό επίπεδο, αν για το καθημερινό άγχος που συνδέεται με την κατάχρηση αλκοόλ, το υπερβολικό Κάπνισμα ή ακόμη και η υποδοχή του φωτός και τα ναρκωτικά. Ως εκ τούτου, παρά το γεγονός ότι η παροχή συμβουλών σχετικά με την ανάγκη να εγκαταλείψουμε τις κακές συνήθειες ήδη μάλλον γεμιστές στην άκρη όλα, μια υπενθύμιση αυτής της αλήθειας δεν θα είναι περιττή. Αρκεί να πούμε ότι:

 • Το κάπνισμα, η τακτική προκαλεί σπασμό των αιμοφόρων αγγείων, εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος και τη διατροφή των ιστών των αρσενικών γεννητικών οργάνων;
 • η χρήση του αλκοόλ με την πάροδο του χρόνου οδηγεί σε μια μείωση στη σεξουαλική επιθυμία λόγω την καταστολή της παραγωγής τεστοστερόνης και σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας (και, παρεμπιπτόντως, τη γεύση του σπέρματος;
 • ακόμη και οι πιο "ελαφριά" ναρκωτικά – μια άμεση διαδρομή προς ορμονικές διαταραχές, και ως εκ τούτου για τη στυτική δυσλειτουργία.

Αν ένας άνθρωπος δεν είναι σοβαρό, το φτιάξετε θα ' χει τα τρόφιμα, εγκαταλείποντας το γρήγορο φαγητό, με πλούσια γεύση με διάφορες χημικές ουσίες. Ακόμα και η μερική αντικατάσταση των εν λόγω τροφίμων, τα λαχανικά και τα φρούτα θα οδηγήσει σε θετικές αλλαγές στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της σεξουαλικής λειτουργίας.

Αλλά υπάρχουν μερικά δοκιμασμένα προϊόντα, που έχουν θετική επίδραση στην δραστικότητα. Ανάμεσά τους:

 • καφέ (όχι περισσότερα από τρία φλιτζάνια καφέ την ημέρα);
 • καρύδια και φουντούκια;
 • θαλασσινά;
 • αυγά κότας και ορτυκιών *
 • μέλι *
 • το άπαχο κρέας και τα ψάρια;
 • τζίντζερ ρίζα;
 • το σέλινο;
 • τα καρότα;
 • μπανάνες.
 • ημερομηνίες;
 • πίτουρο, ψωμί σικάλεως ψωμί με πίτουρο.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των βιταμινών και ανόργανων στοιχείων που περιέχονται σε αυτά τα προϊόντα, έχουν κερδίσει τη φήμη του αφροδισιακού ενίσχυση της διέγερσης και αναζωογονητικό. Καθημερινά ένταξη αυτών των προϊόντων στη διατροφή θα κάνει η επίδραση της φυσικής μαθήματα ακόμα πιο έντονη.

Για την ενίσχυση του ανδρισμού βοήθεια και τη σοφία της λαϊκής ιατρικής. Διατροφή – ένα αφέψημα από ρίζα αντιδιού. Δεν υπάρχει μαγεία. Θετική επίδραση στην ανδρική σεξουαλική σφαίρα, οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα τους σε βιταμίνες Α, Β και Γ, πολύτιμες φυτικά οξέα και ιχνοστοιχεία.

Η συνταγή είναι απλή: μια κουταλιά της σούπας αποξηραμένο κιμά ρίζα ρίχνουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για πέντε έως επτά λεπτά. Δρόσισε το στέλεχος ζωμό και ρίξτε μια κουταλιά της σούπας δύο φορές την ημέρα μία ώρα πριν από τα γεύματα. Τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ! Η χρήση αυτής της συνταγής απαγορεύεται, όταν η τάση για αλλεργικές αντιδράσεις.

Εκτός από την άσκηση και τη διατροφή, είναι επίσης σημαντικό να διατηρηθεί μια κανονική σεξουαλική ζωή, η οποία δεν πρέπει να είναι μακρά διαλείμματα, και εξαντλώντας σεξουαλικούς μαραθώνιους. Το μέτρο είναι καλό εδώ.

Τακτικές ασκήσεις, ειδικά σε συνδυασμό με τη χρήση των υγιεινών τροφίμων και τη φροντίδα για την υγεία τους, θα σας επιτρέψει όχι μόνο να βελτιώσει την ισχύ και την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας των οργάνων της πυέλου, αλλά και να παραμείνει ενεργή και επιτυχημένη προσωπική και σε άλλους τομείς της ζωής του για τα επόμενα χρόνια.