Ο αντίκτυπος της κόλασης για τη δραστικότητα του βάμματα, χυμούς, stupri infernum με μέλι

Κόλαση για τη δραστικότητα είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής — που εργάζονται σε έναν υπολογιστή, ιππασία στο αυτοκίνητο συνδέεται με τον περιορισμό της σωματικής δραστηριότητας. Αυτός ο παράγοντας επηρεάζει άμεσα την υγεία των ανδρών. Το πρόβλημα γίνεται και σε μικρότερη ηλικία τμήματος. Ως εκ τούτου, απότομα, υπάρχει ένα ερώτημα σχετικά με το πώς να ασχοληθεί με δραστικότητα, χωρίς να βλάπτουν τον οργανισμό των νέων. Χρησιμοποιήστε φυσικές θεραπείες που γίνονται από φαρμακευτικά φυτά αποφέρει θετικά αποτελέσματα και αποκαθιστά τις λειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος.

κόλαση για τη δραστικότητα στους άνδρες συνταγές

Η χημική σύνθεση των φυτών

Χρένο είναι πλούσια σε βιολογικά ενεργές ουσίες των διαφόρων ομάδων. Για την αποκατάσταση της ανδρικής δύναμης κατάλληλα μέρη των φυτών του εδάφους και της ρίζας.

Φρέσκο expressum χυμός περιέχει λυσοζύμη, ένα ένζυμο με αντιβακτηριακές ιδιότητες. Αποτελείται από μια μεγάλη ποσότητα νερού. Αποφασίζοντας σχετικά με το παθογόνο από την υδρόλυση, καταστρέφει την κυτταρική μεμβράνη. Έτσι είναι η ζημιά και την καταστροφή του μολυσματικού παράγοντα. Αυτό είναι σημαντικό όταν η σεξουαλική δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της προστατίτιδας.

Οι βιταμίνες που περιέχονται στο φυτό:

 • Το ασκορβικό οξύ είναι ένα αντιοξειδωτικό, που παρέχει φυσιολογικές διαδικασίες, προστατεύει το αναπαραγωγικό σύστημα από τις αρνητικές επιπτώσεις των εξωτερικών παραγόντων.
 • Η θειαμίνη είναι υπεύθυνος για το νευρικό ρύθμιση των δραστηριοτήτων όλων των οργάνων, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων. Βιταμίνη β1 υποχρεωτική οδηγεί στην ολοκληρωμένη διαχείριση της δραστικότητας.
 • Ριβοφλαβίνη (2) — επηρεάζει την δραστηριότητα των ενδοκρινών αδένων. Έλλειψη αυτής της ουσίας οδηγεί σε μια μείωση στην σεξουαλική δραστηριότητα.
 • Το νικοτινικό οξύ (3) — βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, το φαγητό σε κυτταρικό επίπεδο. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, παρέχοντας τη ροή του αίματος στο όργανο. Παίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην δραστικότητα που σχετίζεται με καρδιακή νόσο.
 • Πυριδοξίνη (6) — επηρεάζει την ψυχική κατάσταση. Η βιταμίνη ηρεμεί το νευρικό σύστημα, μειώνει το επίπεδο της επιθετικότητας που απαιτούνται άνδρες καπνιστές και σε καταθλιπτικές καταστάσεις.
 • Το φολικό οξύ (Β9) — παρέχει τη φυσιολογική παραγωγή σπέρματος. Η έλλειψη αυτής της ουσίας θα διαταράξει τη φυσική μικροχλωρίδα των βλεννογόνων, η οποία επηρεάζει την κατάσταση των αναπαραγωγικών οργάνων.
 • Βιταμίνη Ε ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, την τοίχων μεμβρανών των κυττάρων, βελτιώνει τη διαθεσιμότητα του οξυγόνου εμποδίζει την ανάπτυξη της υποξίας.

Στη σύνθεση των λαχανικών είναι το αιθέριο έλαιο, έτσι ώστε να είναι ένα φυσικό αφροδισιακό. Ευεργετικές επιπτώσεις στην ψυχο-συναισθηματική κατάσταση, ανακουφίζει από την ένταση σε καταστάσεις στρες, χρόνια κόπωση.

Χρένο σε πολλά χρήσιμα ιχνοστοιχεία: Ca, K, Mg, Na, P, Cu, Mn, Fe, As. Το φυτό είναι χαμηλά σε θερμίδες. Σε 100 g του προϊόντος — 44 kcal.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα της κόλασης με διαταραχές στη σεξουαλική σφαίρα

Χρήσιμο ποιότητα λαχανικών στη θεραπεία των ατόμων με προβλήματα προκύπτουν από τη μοναδική του σύνθεση. Ως αίτια για τις διαταραχές στη σεξουαλική σφαίρα είναι ευέλικτο, καλό είναι ολοκληρωμένη σχετικά με την σωματική και ψυχολογική κατάσταση των ασθενών.

Κύριες θεραπευτικές του ιδιότητες:

 • αντιμικροβιακή;
 • αντι-φλεγμονώδη;
 • τονωτικό;
 • επανορθωτική;
 • ηρεμιστικό.

Η χρήση λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της λίμπιντο. Επίμονη στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Φυσιολογικό κατά τη σεξουαλική επαφή, η εισαγωγή του πέους γίνεται ανεμπόδιστα. Ένας άνθρωπος μπορεί να διαπράξει μια σειρά από τριβές, η οποία είναι απαραίτητη για την πλήρη ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής με έναν σύντροφο. Μετά τη θεραπεία με χρένο αυξάνει την οξύτητα των αισθήσεων του οργασμού. Να εξαλειφθεί αυτό το σύμπτωμα είναι η πρόωρη εκσπερμάτιση.

Η σεξουαλική δυσλειτουργία δεν είναι μια ανεξάρτητη ασθένεια. Αυτό είναι συχνά μια ταυτόχρονη διαταραχή του αναπαραγωγικού συστήματος παθολογία ή ψυχική αστάθεια. Σε αυτή την περίπτωση, τα σκατά που επηρεάζει όλες τις αιτίες της δραστικότητας.

Το φυτό εμπλέκεται στη ρύθμιση της ορμονικής φόντο. Βοηθά στη σταθεροποίηση των επινεφριδίων, του θυρεοειδούς, του προστάτη, των όρχεων. Ομαλοποιεί το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα, η οποία είναι σημαντική για το διαβήτη (ασθένεια επηρεάζει άμεσα την ισχύ).

Η διαταραχή της στυτικής λειτουργίας μπορεί να σχετίζονται με υπογοναδισμό — ανεπάρκεια των όρχεων, όταν μειώνονται τα επίπεδα των αρσενικών ορμονών του φύλου. Έτοιμη χρένο προϊόντα (βάμματα, τσάι, σαλάτες) αυξάνουν το περιεχόμενο της τεστοστερόνης στο αίμα, να αποκαταστήσει το έργο των όρχεων και την υπόφυση. Μπορούν επίσης να συμβάλουν στη ρύθμιση των δραστηριοτήτων του εγκεφαλικού φλοιού, η οποία είναι το κέντρο ελέγχου του σεξουαλικές λειτουργίες.

Τα προβλήματα με το αρσενικό δραστικότητα είναι συχνά λέγεται λοιμώδης-φλεγμονώδεις παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, το οποίο κάνει τη σεξουαλική επαφή επώδυνη:

 • ουρηθρίτιδα;
 • κυστίτιδα;
 • προστατίτιδα;
 • ασθένειες, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (χλαμύδια, mycoplasmosis, βλεννόρροια).

Κόλαση στη σύνθετη θεραπεία μειώνει τη σοβαρότητα της φλεγμονής, μειώνει την υπεραιμία, φαγούρα των βλεννογόνων. Ανακουφίζει από τον πόνο κατά την ούρηση και την εκσπερμάτωση. Ενεργά καταπολεμά τα σημάδια ισχυρό.

κόλαση για τη δραστικότητα άντρες συνταγές

Το ρόλο των φυτών σε νευροψυχιατρικές διαταραχές σε άνδρες

Στο 20% των περιπτώσεων στυτικής δυσλειτουργίας είναι νευροψυχιατρικές διαταραχές που εκδηλώνονται με τη μορφή του άγχους, κατάθλιψη, νευρωτική συνθήκες. Δραστικότητα — συνέπεια της ψυχογενείς διαταραχές.

Αυτό είναι ένα λεπτό ζήτημα, ότι οι άνδρες δεν σπεύδουν να απευθυνθεί σε εμπειρογνώμονες, και εμπειρίες επιδεινώσει την κατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, το θέρετρο με την παραδοσιακή ιατρική. Η χρήση χρένο για την υγεία των ατόμων με νευρική πίεση είναι αναμφισβήτητη.

Το εργοστάσιο έχει μια κατευναστική επίδραση. Μετά τη θεραπεία περάσει τη νύχτα αυθόρμητες στύσεις, κανονική λίμπιντο. Ένας άνθρωπος μπορεί να ελέγχει την εκσπερμάτωση.

Σταδιακά ανανεώνει την επιθυμία για μια ενεργή σεξουαλική ζωή. Συνεργάτης παύει να αποφεύγετε την επαφή με τη γυναίκα και γίνεται ακόμα εμπνευστής της σεξουαλικές σχέσεις.

Αυτό το φυτό αποβάλλει τέτοια συναισθήματα, όπως το άγχος, αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις, τις ανησυχίες, τους φόβους.

Σημαντικό! Μειωμένη δραστικότητα προκαλεί μακροχρόνια κατάποση φάρμακα, αντικαταθλιπτικά, ηρεμιστικά, αντιψυχωσικά, και Αλλεργία φάρμακα. Χρένο βοηθά στην εξάλειψη χημικών ουσιών από το σώμα. Αποκαθιστά τις φυσιολογικές μεταβολικές διαδικασίες και να σταθεροποιηθεί στο ενδοκυτταρικό επίπεδο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κόλαση, όταν στυτική δυσλειτουργία

Για ιατρικούς σκοπούς χρησιμοποιούν τα φύλλα και η ρίζα του φυτού. Το λαχανικό τρώτε φρέσκα, μάγειρας εγχύσεις και decoctions.

Συνταγές χρένο για τη δραστικότητα άνδρες είναι ποικίλες και προορίζονται για χορήγηση από το στόμα. Δεν είναι μόνο η αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας, αλλά επίσης να βελτιώσει την όρεξη, την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών, την κυκλοφορία, τροφικές (σίτισης) των ιστών και των κυττάρων.

Συνταγή Νο 1. Συνθλίβονται χρένο αναμιγνύεται με τα φύλλα της καρυδιάς σε αναλογία 4:1, προσθέστε ένα κλαδάκι Βασιλικού. Πρώτες ύλες (4 κουταλιές της σούπας), χύστε το ζεστό, ξηρό κόκκινο κρασί (0, 5). Το αφήνουμε για 4-5 ώρες. Πάρτε 50 ml 2 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Συνταγή №2. Ψιλοκόβουμε 200 γρ αποφλοιωμένες ρίζες, ξενέρωτος, ρίξτε βραστό νερό και επιμένουν 7 ημέρες. Στη συνέχεια, προσθέστε 150-200 ml φρέσκο μέλι και το χυμό από 3 λεμόνια. Ανακατέψτε καλά και ρίξτε 1 κουταλιά της σούπας πρωί και βράδυ πριν από τα γεύματα. Το τελικό προϊόν αποθηκεύεται στο ψυγείο.

Συνταγή Νο 3. Σαλάτα με χρένο — αυτό είναι ένα καλό μέσο για την αύξηση της δραστικότητας. 20 g χρένο, και 300 γραμμάρια βρασμένα παντζάρια. Έδαφος σε ένα τρίφτη, προσθέστε 15 g από οποιοδήποτε φυτικό λάδι 10 γραμμάρια ξύδι. Η σαλάτα είναι υγιεινό, χαμηλό σε λιπαρά, αποκαθιστά την ανδροπρέπεια.

Συνταγή Νο 4. Το αλκοόλ βάμμα από την κόλαση από τη δραστικότητα. Υλικά: βότκα 40% (0,5 l), χυμός φρέσκα καρότα (100 ml) χυμό τεύτλων (100 ml), το υγρό μέλι (100 ml), το πηλού από τη ρίζα του χρένου (100 g). Προσεκτικά ανακατέψτε και επιμένουν στο ψυγείο για 10 ημέρες. Πάρτε 2 φορές την ημέρα 50 ml.

Συνταγή №5. Φρεσκοστυμμένο χυμό λαχανικών έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Οι ρίζες πλένονται καλά κάτω από τρεχούμενο νερό, καθαρίζονται και τα ψιλοκόβουμε. Θα πρέπει τόσο οι πρώτες ύλες για την παρασκευή 100 ml χυμού. Προσθέστε 50 γρ. μέλι και ανακατεύουμε. Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα μετά τα γεύματα.

Στο σπίτι μπορείτε να ετοιμάσετε ένα υγιεινό ποτό με την ισχύ, την stupri infernum με μέλι. Περιλαμβάνονται στη σύνθεση συστατικά του έχουν ευεργετική δράση στα εσωτερικά όργανα, το νευρικό σύστημα και την κυκλοφορία του αίματος.

Σύνθεση:

 • το οινόπνευμα ή βότκα δεν υπερβαίνει το 45% — 1 λίτρο
 • ρίζωμα χρένο — 100 g;
 • ξύσμα από ένα λεμόνι;
 • med — 30-50 g;
 • σκελίδες 3-5 Τεμ.;
 • τα μπαχαρικά για γεύση — το τζίντζερ, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, βανίλια.

Κόλαση κομμένα σε χοντρές φέτες ή φέτες, το ξύσμα του είναι σκόνη σε μια μηχανή κοπής κιμά. Όλα τα συστατικά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε 0.7 λίτρα αλκοόλ. Εγχύεται για 5 ημέρες. Στη συνέχεια, φιλτράρεται, καθαρό βάμμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα 300 ml αλκοόλ και το αφήνουμε για 4-5 μέρες ακόμα. Το ποτό που προκύπτει από την κόλαση χρήσιμο για την αδύνατη τη σεξουαλική λειτουργία.

κόλαση για άνδρες δραστικότητα χρήση

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χρήση του καλό είναι επικίνδυνο για την υγεία

Παρά τη θετική επίδραση της κόλασης σε ισχύ, αυτό το προϊόν μπορεί να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις μετά την κατάποση. Αυτό οφείλεται στην πλούσια περιεκτικότητά του σε βιολογικά ενεργές ουσίες.

Σημαντικό! Τι χρήσιμο κόλαση, μπορεί να βλάψει την υγεία, ειδικά σε άτομα με εσωτερικές ασθένειες. Το φυτό επηρεάζει το έργο των οργάνων και αδένων στο ορμονικό επίπεδο. Έτσι ώστε να συνταγογραφείται με προσοχή σε ασθενείς με διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος, τα κακοήθη νεοπλάσματα, οι παθήσεις του αίματος.

Αντενδείξεις για τη χρήση του:

 • ατομική δυσανεξία στο λαχανικών?
 • ιστορικό τροφική Αλλεργία;
 • φλεγμονή του στομάχου που συνδέονται με την υπεροξύτητα;
 • η παρουσία έλκη και διαβρώσεις του πεπτικού συστήματοσ;
 • οξείες φλεγμονώδεις διεργασίες στο γαστρεντερικό — παγκρεατίτιδα, σκωληκοειδίτιδα, ηπατίτιδα, εντερίτιδα, κολίτιδα;
 • υπέρταση;
 • η αιμορραγία διαταραχή, η αιμορροφιλία;
 • σοβαρή ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια.

Χρήση χρένο για τη δραστικότητα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Ακατάλληλη προετοιμασία των συνταγών μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα των βλεννογόνων του στόματος, του οισοφάγου, του στομάχου. Αν ο άνθρωπος είναι που υποβάλλονται σε θεραπεία με αντιβιοτικά, για παράδειγμα, όταν προστατίτιδα δεν θα πρέπει να λαμβάνουν εγχύσεις. Το φυτό μειώνει την αντιμικροβιακή δράση των φαρμάκων.

Όταν υπερβαίνει η ένδειξη δόσεις στην συνταγή προκαλεί ναυτία, πονοκεφάλους, ζάλη, και η επιδείνωση της συνολικής υγείας. Εάν έχετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, θα πρέπει να αναιρέσετε τη θεραπεία κόλαση.

17.09.2018