Φάρμακα για την αρσενική δύναμη

Η σεξουαλική υγεία είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη ζωή ενός ανθρώπου. Να είστε πάντα στην κορυφή των ισχυρών πάτωμα, θα βοηθήσει όχι μόνο αρσενικό-ειδικές διεγέρτες, αλλά επίσης μια λογική σχέση με τα αποθέματα του οργανισμού τους.

Υπάρχουν δύο τύποι φαρμάκων για την τόνωση δραστικότητα:

 • φαρμακευτικήδημιουργηθεί συνθετικά;
 • φυσικής προέλευσης (διεγέρτες, φυσικά συμπληρώματα).
Φαρμακευτική αγωγή για να αποκαταστήσει την δραστικότητα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΆ προϊόντα

 • Χάπια για τη δραστικότητα σημαντικά ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία, να αυξήσει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και την ποιότητα του σεξ σε Γενικές γραμμές. Έτσι, επιστρέφουν οι άνδρες εμπιστοσύνης.
 • Σύγχρονη ρυθμιστές της σεξουαλικής λειτουργίας είναι βολικό, επειδή μπορείτε να εφαρμόσετε τους μόνο όταν το χρειάζεστε. Το επιθυμητό αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετό καιρό. Είναι δυνατόν ως εφάπαξ δόση, και την τακτική χρήση. Τα φάρμακα δεν προκαλούν εθισμό και την πράξη, ακόμα και με συχνή χρήση.
 • Το γνωστό παγκόσμιες μάρκες είναι αναστολείς PDE-5 και χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της ισχύος και τη θεραπεία κάθε μορφής οργανικά και ψυχογενή στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες άνω των 18 ετών.
 • Όλα PDE-5 αναστολείς για τη στυτική δυσλειτουργία έχουν αντίστοιχα αρχή δράσεις: αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα, αλλά είναι αποτελεσματικά μόνο μετά τη σεξουαλική διέγερση.
 • Η λήψη και η δοσολογία πρέπει να επιβεβαιώνονται με έναν ειδικό σε χρόνια νόσο ή κατά την περίοδο χρήσης άλλων φαρμάκων. Έτσι, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται σε ασθενείς που πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη.Όλοι οι αναστολείς της fed-5 είναι αυστηρά απαγορευμένο να λάβει ταυτόχρονα με τους δωρητές των οξειδίων του αζώτου και προϊόντα που περιέχουν οποιαδήποτε δόση και τη μορφή οργανικά νιτρικά άλατα (νιτρογλυκερίνη, isosorbide Mononitrate, δινιτρικό, κ. λπ.). Υπάρχουν άλλες αντενδείξεις, τόσο πριν την εφαρμογή, να είστε βέβαιος να διαβάσει τις οδηγίες.
 • Η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών ατόμου (μπορεί να απουσιάζει ή να εμφανίζονται σε διαφορετικό βαθμό). Ανεπιθύμητες ενέργειες είναι επίσης παρόμοια: πονοκέφαλο, ερύθημα προσώπου, ρινική συμφόρηση, πόνο στην πλάτη, ναυτία, κ. λπ. η εμφάνιση δυσφορίας ή παρενέργειες σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
 • Ονομάζεται PDE-5 αναστολείς διαφέρουν κυρίως ως δραστική ουσία και τη διάρκεια της δράσης.

ΦΆΡΜΑΚΑ ΦΥΣΙΚΉΣ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ

Τα φυσικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση της σεξουαλικής λειτουργίας, διαφορετικές ως προς τη σύνθεση. Υπό όρους μπορούν να διαιρεθούν σε δύο ομάδες:

 • ας υποθέσουμε κατεύθυνσης υποδοχή;
 • αποτελεσματική σε ενιαία υποδοχή.
Ginseng root

Τα συστατικά μέσα σε αυτές, κατά κανόνα, να βελτιώσει την Γενική φυσική κατάσταση του σώματος, που εκδηλώνεται σε σχέση με τη σεξουαλική λειτουργία. Υπάρχουν, επίσης, πρόσθετα που έχουν μια πιο επιλεκτική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία.

ρίζα ginseng χρησιμοποιείται ευρέως στην Ανατολική Ασία ως τονωτικό και αφροδισιακό, έχει μια επανορθωτική, rejuvenator.

ιππόκαμπος είναι μια δημοφιλής θεραπεία στην παραδοσιακή ασιατική ιατρική, συμπεριλαμβανομένης της μειωμένης δραστικότητας. Θεωρείται ένα πολύτιμο φάρμακο, και ο συνδυασμός ginseng και να σπείρουν-Γαϊδουράγκαθο - ένα ολοκληρωμένο αφροδισιακό που αυξάνει τη λίμπιντο, τη σεξουαλική δύναμη, που ενισχύει τη φωτεινότητα του οργασμού.

Hedysarum neglectum (κοινό όνομα "κόκκινη ρίζα") - ενδημικά του Αλτάι, είναι αποτελεσματικά τα συμπτώματα των παθήσεων του ουροποιογεννητικού συστήματος στους άνδρες, καθώς και σε σύνθετη μεταχείριση των ασθενειών από τη σεξουαλική σφαίρα, αποκαθιστά και ενισχύει την ανδρική δύναμη και την εξουσία του * έχει μια επίδραση ενίσχυση για ολόκληρο το σώμα.

ελαφιών, ελαφόκερας βελούδου είναι γνωστό για την αναζωογονητική και διεγερτική σεξουαλική δραστηριότητα συστατικού, με βάση κέρατα και το αίμα του ελαφιού γνωστό στη λαϊκή ιατρική για πάνω από 2000 χρόνια.

εκχύλισμα Χορτά longifolia (Malaysian Tongkat ρίζα ή Χρυσή Ρίζα Ali) είναι ένα διεγερτικό της λίμπιντο και τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Palmetto – διεγείρει το ορμονικό σύστημα, την παραγωγή του σπέρματος, την αύξηση της λίμπιντο και αντιφλεγμονώδη δράση σε λοιμώξεις του ουροποιογεννητικού συστήματος.

εκχύλισμα φύλλων Damiana (Μάγια - "Σταγόνες αγάπης") - έχει μια τονωτική επίδραση, αυξάνοντας τη λίμπιντο.

το εκχύλισμα από το φλοιό του δέντρου yohimbe περιέχει υοχιμβίνη, διεγείροντας την παραγωγή της τεστοστερόνης.

το τζίντζερ είναι ένα μπαχαρικό που διεγείρει την παραγωγή των αρσενικών ορμονών του φύλου.

Εκχύλισμα φύλλων Damiana

ΣΗΜΕΊΩΣΗ

 • "Ευάλωτες" ισχυρότερο φύλο κάνεις κακές συνήθειες (ιδιαίτερα η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά τη δραστικότητα), την κατάθλιψη, το στρες, η μόλυνση, η καθιστική ζωή, η ηλικία.
 • Για να αντιμετωπίσει τους παράγοντες κινδύνου μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά για να μειώσει τις επιπτώσεις τους είναι πολύ πραγματική. Χρήσιμο για τη δραστικότητα με μια ισορροπημένη διατροφή, η κανονική εναλλαγή ηρεμίας και σωματικής δραστηριότητας.
 • Προβλήματα στην σεξουαλική σφαίρα, συχνά δείχνει την παρουσία άλλων ασθενειών (διαβήτης, υπέρταση, στεφανιαία νόσο, κ. λπ.). Ως εκ τούτου, τη σημασία της έγκαιρης και ειδική διάγνωση για να βρούμε την πραγματική αιτία του προβλήματος.
 • Να αποκατασταθεί η δραστικότητα επί του παρόντος ευρέως φαρμακευτική αγωγή και η χειρουργική θεραπεία.
 • Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, η πιο αποτελεσματική θεραπεία!
17.09.2018