Δραστικότητα και το αλκοόλ: η προθυμία και την ικανότητα της στύσης

Η λέξη "δύναμη" - η έννοια της συλλογικής, κυριολεκτικά σημαίνει "δύναμη".

Ο όρος περιλαμβάνει τις ακόλουθες πτυχές:

 • η παρουσία σεξουαλική επιθυμία (desire)
 • η έναρξη της ανέγερσης
 • κίνηση του πέους μέσα στον κόλπο, σε εύθετο χρόνο, ώστε να συναντήσει τον σύντροφό της,
 • εκσπερμάτωση με τον οργασμό.
Η επίδραση του αλκοόλ στη δραστικότητα

Εάν οποιαδήποτε σύνδεση είναι σπασμένη, μιλάμε για μια αδύναμη δύναμη.

Η κύρια και η πιο κοινή αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι το αλκοόλ. Ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι μπύρα μετατραπεί σε αναπόσπαστο συστατικό της το βραδινό γεύμα. Το αλκοόλ δεν κάνει καμία γιορτή ή συναθροίσεις με φίλους στο sports pub. Και αυτή η συνήθεια που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, δηλαδή κυριολεκτικά που σε γενετικό επίπεδο.

Αλλά μερικά μπορεί να αρνηθεί την ολέθρια επίδραση του αλκοόλ στην υγεία των ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπερβολικό ποτό, προσφέροντας έχουν αρνητική επίδραση σε όλα τα μέρη της στυτικής λειτουργίας.

Οι αρνητικές επιπτώσεις του αλκοόλ στο δραστικότητα πρόσωπα κάθε τρίτο ζευγάρι, και το αλκοόλ που περιέχουν τα ποτά που καταναλώνονται, ακόμη και νέοι που ενδιαφέρονται για την υγεία τους.

Αλλά δεν είναι όλοι τους γνωρίζουν τις καταστροφικές επιπτώσεις της αιθανόλης στην αρσενική δύναμη, γιατί ούτε ένα μπουκάλι βότκα δεν είναι γραμμένο: "Ποιος ήταν φίλοι με βότκα, ότι το σεξ δεν είναι απαραίτητη!" Κρίμα, γιατί είναι η αλήθεια.

Η επίδραση του αλκοόλ στη δραστικότητα

Πρώτον, το αλκοόλ επηρεάζει τη λειτουργία του ήπατος, μέσω του μετασχηματισμού της υψηλής ποιότητας κύτταρα – ηπατοκυττάρων σε ουλώδη ιστό. Το συκώτι είναι υπεύθυνο για τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αίμα των ανδρών που καθορίζει την αντρική συμπεριφορά, ειδικότερα, και την ισχύ ικανότητας.

Ακόμη και αν καταναλώνουν αλκοόλ καθημερινά σε μικρές δόσεις, δεν επηρεάζει τις ορμές του.

Με την ηλικία, το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα μειώνεται και η αιθανόλη επιδεινώνει αυτή την κατάσταση. Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι ακόμη και 100 γραμμάρια ανά ημέρα, μειώνει την ανταπόκριση των νευρικών απολήξεων.

Ο αλκοολισμός και η ισχύς είναι άμεσα συνδεδεμένες μεταξύ τους, επιπλέον, η τακτική κατανάλωση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την ποιοτική και ποσοτική σύνθεση του σπέρματος.

Ο αλκοολισμός είναι μια αιτία της στειρότητας, ή η γέννηση ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες.

Πώς το αλκοόλ επηρεάζει τη στύση σας

Ανικανότητα στους άνδρες, σε πολλές περιπτώσεις, σχετίζεται με στένωση των αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν το πέος. Κατά κανόνα, διαστέλλονται κατά τη διάρκεια της ανέγερσης και συστέλλονται κατά τη σεξουαλική επαφή.

Το αλκοόλ αλλάζει αυτό το μηχανισμό, και την ανέγερση ή δεν συμβεί, ή να κρατηθεί πάνω από ανεπαρκή χρόνο.

Πώς το αλκοόλ επηρεάζει τη στύση σας

Περιοδική απουσία εκσπερμάτωση μετά από παρατεταμένη σεξουαλική διέγερση – είναι η κύρια αιτία της συμφορητικής προστατίτιδα, με όλες τις συνέπειες.

Οι άνδρες νομίζουν ότι η αιθανόλη έχει θετική επίδραση στην δραστικότητα, καθώς βοηθά στην αύξηση της λίμπιντο και την αύξηση της διάρκειας της σεξουαλικής επαφής, λόγω της καθυστέρησης της εκσπερμάτωσης.

Αλλά αυτό ισχύει μόνο για μικρές δόσεις, να πω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, εάν η συγκέντρωση οινοπνεύματος στο αίμα είναι υψηλότερο, ο οργασμός θα είναι αδύνατη. Τα νευρικά ερεθίσματα απλά θα πρέπει να αποκλειστεί και δεν θα πάρει στον εγκέφαλο.

Το αλκοόλ είναι ύπουλη και απατηλή, στην αρχή, όταν το σώμα είναι ακόμα υγιής και όχι η χρόνια δηλητηρίαση από οινόπνευμα, ο άνθρωπος με ασθενή δραστικότητα έρχεται μια βραχυπρόθεσμη βελτίωση:

 • βελτιώνει τη διάθεση,
 • ανακουφίζει από την κόπωση,
 • εμφανίζεται η στύση και η λίμπιντο.

Μετά από ένα ορισμένο χρονικό κανονικό ποτό, το σεξ δεν είναι απαραίτητο, ή τη δραστικότητα επιδεινώνεται με ταχείς ρυθμούς, και το σώμα δεν απαιτεί μόνο το σεξ και το αλκοόλ.

Μια πολύ δημοφιλής ερώτηση: "Πόσο μπορεί μια μέρα να πίνουν χωρίς βλάβη για την υγεία;"

Οι Αμερικανοί – ένα υγιέστερο έθνος από τους Ρώσους, η διάρκεια ζωής αντίστοιχα περισσότερο. Ρίξτε μια ματιά στο τι τις συστάσεις που παρέχονται από το Αμερικανικό ειδικούς σχετικά με τη χρήση αλκοόλ, τα ποτά, για να ζήσει και ευτυχισμένα και να έχουν πολλά παιδιά.

Οι γιατροί μας είναι 40 γραμμάρια καθαρής αλκοόλης ή 100 ml πνεύματα ή 1 λίτρο μπύρα.

Ωστόσο, δεν είναι όλα narcologists με αυτή τη δήλωση, συμφωνώ. Καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ είχε χαρακτηριστεί ως "οικιακά μέθη", το οποίο είναι το πρώτο στάδιο της χρόνιο αλκοολισμό.

Η ταξινόμηση της χρόνιο αλκοολισμό

 • Στάδιο ι - η ανάπτυξη παθολογική έλξη προς το αλκοόλ και η μετάβαση από την περιστασιακή κατανάλωση συστηματική
 • Στάδιο ΙΙ - ανάπτυξη σύνδρομο στέρησης σε περίπτωση διακοπής του αλκοόλ
 • Στάδιο ΙΙΙ - μια απότομη μείωση στην ανοχή στο αλκοόλ και την εμφάνιση των σημείων των αλκοολούχων βλάβες εσωτερικών οργάνων

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυσικά οιστρογόνα (ουσίες με τη δράση των γυναικείων ορμονών) στους άνδρες είναι η μείωση της τεστοστερόνης στο αίμα.

Το αυξημένο επίπεδο των οιστρογόνων οδηγεί σε απώλεια της αρσενικές ιδιότητες, υπάρχει μια κοιλιά μπύρας, αύξηση του μαστού (γυναικομαστία), η αλλαγή της φύσης.

Αν η κατάχρηση της μπύρας ήταν καθυστερημένη, ανάπτυξη της υπογονιμότητας.

Επιπλέον, η δύναμη της μπύρας γίνεται μικρή, σταδιακά, ο άνθρωπος γίνεται όλο και πιο δυνατό ποτό, και εδώ δεν είναι σε ισχύ, να μείνει ζωντανός.

Στάδια της στυτικής δυσλειτουργίας ανάλογα με την ποσότητα του αλκοόλ που καταναλώνεται

Δώστε δόσεις αλκοόλ σε όρους καθαρής αλκοόλης.

Η επίδραση της αιθανόλης ξεκινά μετά από 2 λεπτά από την κατάποση στο στομάχι.

40 mg - βελτιώνει τη διάθεση, ανακουφίζει την κούραση.

60 mg - αύξηση στη σεξουαλική επιθυμία, τη χειραφέτηση.

120 mg – η αδυναμία να πραγματοποιήσει το σχέδιό του για φυσιολογικούς λόγους.

500mg – μοιραία.

Η διέξοδος από την κατάσταση

Ανέκδοτο: Για την υποδοχή στον ουρολόγο ο ασθενής.

-Ποιο είναι το πρόβλημά σου;

-Όταν πίνω, δεν μπορώ να σταματήσω.

-Μην πίνετε!

- Αν δεν πάρω – δεν μπορεί να ξεκινήσει!

Για να μην γίνει όμηρος από μια τέτοια κατάσταση, είναι καλύτερα να αναλάβει τη φροντίδα της υγείας και αρσενικό προβλήματα να λύσει με πολιτισμένο τρόπο.

Ο γιατρός

Αν εν αγνοία σας δεν ήρθε να τη διάγνωση της "χρόνιο αλκοολισμό", τη λήψη αλκοόλ για να βελτιώσει την ισχύ, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να ενισχύσει την ανδρική εξουσία, δηλαδή:

 • ναρκωτικών
 • Η φαρμακευτική αγορά έχει αρκετά φάρμακα για τη διόρθωση της στυτικής δυσλειτουργίας. Μετά τη διαβούλευση, ο γιατρός θα επιλέξει το φάρμακο που θα σας βοηθήσει.

 • χειρουργική
 • Χρησιμοποιείται σε σοβαρές μορφές της στυτικής δυσλειτουργίας, για παράδειγμα, το ιστορικό του σηματοδότησε την αγγειακή παθολογία, όταν η εμφάνιση της στύσης, είναι αδύνατο, κατ ' αρχήν. Μετά lingham προσθετική σεξουαλική ζωή των ασθενών, συνήθως προσαρμοστεί.

 • φυσιοθεραπεία
 • Υπάρχουν μια σειρά από συσκευές για το κενό μασάζ του πέους, η οποία λόγω της αρνητικής πίεσης που προκαλεί στύση. Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, και ακόμη και να αυξάνει το μήκος του πέους.

Αυτά αντλία συσκευές είναι σταθερές και θεραπεία στο σπίτι.

Σε μόνιμες εγκαταστάσεις μπορεί να είναι ένα επιπλέον χρόνο αποτελέσματα από ηλεκτροπληξία και ακτινοβολία λέιζερ σχεδόν σε κάθε link στο ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα που επιτρέπει σε σας για τη θεραπεία προστατίτιδα, ουρηθρίτιδα, πρόωρη εκσπερμάτωση και άλλα αρσενικά προβλήματα.

19.09.2018