Πώς να αύξηση, βελτίωση ανδρική δύναμη φυσικούς τρόπους

Αν και μερικές γυναίκες που είναι επιρρεπείς σε ψυχρότητα, επίσης, ενδιαφέρονται για τις διάφορες μεθόδους. Υπάρχουν μια σειρά από μεθόδους που βοηθούν με τη δραστικότητα της. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να καταφύγουν σε φαρμακευτική αγωγή.

πώς να αυξήσει την ισχύ

Συστάσεις

Πολλά είναι τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται για το πώς να ενισχύσει τη δύναμη των ανδρών του φυσικούς τρόπους. Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες που θα σας βοηθήσουν να το λύσουμε.

Πρώτον, είναι συνιστάται να συμμετάσχουν σε τακτική σεξουαλική ζωή. Αυτό το άρθρο είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τη δραστηριότητα της σεξουαλική ζωή, αν αρχίζουν τα προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό να αναπαραγωγικά όργανα είχε πάντα επαρκή ποσότητα της κατάρτισης, δεν λαμβάνει υπόψη μόνο τη διάρκεια αλλά και τη συχνότητα. Όπως κάθε μυς και τα όργανα, το αναπαραγωγικό σύστημα που απαιτούνται για ορισμένα φορτία. Βελτίωση της δραστικότητας εξαρτάται από το κανονικό σεξ. Εκτός από την επαφή θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την ποιότητα του σπέρματος που παράγεται στο σώμα. Ποσοτική παράμετρος είναι επίσης μια ανησυχία.

Δεύτερον, την αύξηση της δραστικότητας εξαρτάται από την κατάσταση του αναπαραγωγικού συστήματος. Άλλα συστήματα στο σώμα, επίσης, να επηρεάσει, ώστε να είναι σίγουρος όχι μόνο να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες ή ελέγχου τους, αλλά και να εφαρμόσουν τα προληπτικά μέτρα που θα βοηθήσει να αποτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων ασθενειών. Ιδιαίτερα σημαντική για την πρόληψη ασθενειών που μεταδίδονται σεξουαλικά. Πρέπει να διαγνωστεί από γιατρό. Πολύ συχνά αφροδίσιο νόσημα εξελίσσεται λίγο ή καθόλου συμπτώματα στα αρχικά στάδια. Αλλά σε μεταγενέστερα στάδια για τη θεραπεία τους ήδη θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Σίγουρα πρέπει να δοκιμαστεί για να ελέγξετε την κατάσταση του σώματος. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνδρες δεν τηρούν αυτόν τον κανόνα, η νόσος μπορεί να αναπτυχθεί εύκολα, χωρίς δυσκολίες και εμπόδια. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα εκπλαγείτε από όχι μόνο το αναπαραγωγικό σύστημα, αλλά και άλλα συστήματα που παρέχουν τα προς το ζην.

Τρίτον, θα πρέπει να μειώσει την ποσότητα των αλκοολούχων ποτών που πίνει, αν θέλεις να βελτιώσει την ανδρική δύναμη. Και τότε είναι καλύτερα να αρνηθεί από το αλκοόλ, διότι θα επιδεινώσει μόνο την κατάσταση. Λογικός κανόνας για το αλκοόλ: το λιγότερο χρησιμοποιείται τόσο το καλύτερο για την ισχύ, και για όλο το σώμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το αλκοόλ κάψει όλα τα θρεπτικά συστατικά στο ανθρώπινο σώμα, έτσι ώστε στο μέλλον όχι μόνο επιδεινώνεται δραστικότητα, αλλά και αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι όλα τα όργανα, συμπεριλαμβανομένου και του αναπαραγωγικού συστήματος, μπορεί να υποφέρουν από διάφορες ασθένειες που θα επιδεινώσουν την κατάσταση με δραστικότητα. Φυσικά, ορισμένοι πιστεύουν ότι ένα ποτήρι σαμπάνια ή κρασί είναι ένα καλό κίνητρο για σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά αν υπάρχουν προβλήματα δραστικότητα στους άνδρες, κάτι για το αλκοόλ για να ξεχάσεις. Σε ορισμένες ασθένειες, τα αλκοολούχα ποτά γενικά αντενδείκνυται. Για παράδειγμα, σχετίζεται με την προστατίτιδα. Εξάλλου, δεν εμπιστεύονται το δικό σας δραστικότητα πολύ αμφισβητήσιμη διεγερτικά, τα οποία περιλαμβάνουν το αλκοόλ. Είναι καλύτερα να την αποκλείσει από τη διατροφή.

Το βάρος του ατόμου

Μερικοί άνδρες αναρωτιούνται πώς να αυξήσει τη δύναμη. Σε αυτό το ζήτημα θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο βάρος του ατόμου. Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουν το δικό τους βάρος στο φυσιολογικό. Θα πρέπει να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά, αλλά αυτό θα βοηθήσει το άθλημα ασκήσεις και διατροφή. Πολύ συχνά ο λόγος για την αποδυνάμωση της δραστικότητας έγκειται ακριβώς στο γεγονός ότι οι άνθρωποι τείνουν να είναι υπέρβαροι, πολύ βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε άγχος, την κακή διατροφή και την καθημερινή ρουτίνα, η καθιστική ζωή και η χαμηλή δραστηριότητα.

Επιπλέον, ορισμένες ασθένειες, επίσης, να προκαλέσει παχυσαρκία. Σίγουρα πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να το πρωί ασκήσεις. Τρεις φορές την εβδομάδα θα πρέπει να ασκήσει για αρκετές ώρες. Κατάλληλο για κολύμπι, γυμναστήριο, το τρέξιμο και άλλες δραστηριότητες. Πολύ χρήσιμο για την απώλεια βάρους και την υγεία μαθήματα στα γυμναστήρια. Εκτός αυτού, έχουμε αναπτύξει ειδικές ασκήσεις που αυξάνουν τη δραστικότητα. Δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν παίρνει πολύ χρόνο, έτσι ώστε να μπορεί να εκτελέσει κάθε πρωί ως Συμπλήρωμα το πρωί ασκήσεις. Επιπλέον, χάνει τη διατροφή βάρους. Δεν εμπλακούν σε σύντομο δίαιτες. Μόνο που υπονομεύουν την υγεία, αλλά δεν βελτιώνουν την κατάσταση στη σεξουαλική τους ζωή. Καλύτερα να καθοριστεί η δίαιτα. Την τακτική μικρότερα γεύματα — μπορείτε να τρώτε συχνά, αλλά σε μικρές μερίδες. Εξάλλου, δεν είναι απαραίτητο να εισαγάγει πολλούς περιορισμούς. Διαφορετικά, η συναισθηματική κατάσταση χειροτερεύει, και δεν θα επηρεάσει τη δραστικότητα στους άνδρες.

Εδώ έρχεται ένα άλλο κράτος — θα πρέπει να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από το φούσκωμα και τη νευρικότητα κάθε μέρα. Εξαρτάται, επίσης, από αυτή τη δραστηριότητα σεξουαλικά. Πρέπει να εξημερώσεις την ανησυχία σας συνήθεια. Ιδιαίτερα βλαβερά για την υγεία ανησυχείτε συνεχώς για ήσσονος σημασίας λόγους που δεν εξαρτώνται από το άτομο. Αυτό μόνο επιδεινώνει την υγεία του. Να είναι λιγότερο οξύθυμος και νευρικός, θα πρέπει όχι μόνο να αφηρημένο από επίμονη προβλήματα και να τους κάνει πιο σφιχτό, αλλά και να μάθουν να χαλαρώσετε.

Τέτοιες συναισθηματικές μεταπτώσεις κάψει όλη την ενέργεια του σώματος, έτσι ώστε η σεξουαλική δραστηριότητα έχει μείνει τίποτα. Να ασχοληθεί με νευρικότητα, θα πρέπει να συχνά βόλτα στον καθαρό αέρα, την άσκηση, επιλέξτε ένα χόμπι για την ψυχή, να κολυμπήσετε, να συμμετάσχουν σε ένα ευχάριστο δουλειές του σπιτιού, ψώνια, ταξίδια και πολλά άλλα. Και σίγουρα πρέπει να πάρετε κάποια ύπνο. Καλό ύπνο, όχι μόνο θα δώσει το σώμα σας ένα υπόλοιπο και να αποκτήσουν δύναμη, θα είναι σε θέση να αυξήσει την ισχύ. Αποκατάσταση διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να κοιμηθείτε τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα. Αν και στην ιδανική περίπτωση, φυσικά, θα πρέπει να είναι 8 ώρες.

Άσκηση

Αυξημένη δραστικότητα μπορεί να επιτευχθεί με τη βοήθεια αναπτύχθηκε ειδικά για αυτή την άσκηση. Η φυσικοθεραπεία περιλαμβάνει την ηβική μυϊκές ομάδες. Αυτές οι μύες έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα της στύσης, τη διάρκεια και τη σοβαρότητα. Έτσι, η καλύτερη αναπτύξει τους μυς σε αυτούς τους τομείς, τόσο καλύτερη είναι η στύση. Μία φορά την ημέρα είναι χρήσιμο να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους γυμναστική.

Η πρώτη άσκηση που θυμίζει την ανάγκη για να κρατήσει την πέτρα. Πρέπει να σηκωθείς και να θέσει τα χέρια στους γοφούς, ενώ κάμψη τα γόνατά σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσπαθήσετε να λυγίσει τα γόνατά μου ακόμα περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα την ένταση και χαλάρωση σας γλουτιαίων μυών. Απαγορεύεται εντελώς ισιώστε τα πόδια. Θα πρέπει να φανταστείτε ότι ανάμεσα στα πόδια σας βρίσκεται η πέτρα.

δραστικότητα στους άνδρες

Μια άλλη άσκηση για να ενισχύσει τη δραστικότητα, ως εξής: θα πρέπει να σταθεί ακόμα, και τα χέρια του να πέσει κάτω. Τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει να αυξήσει τα πόδια όσο πιο ψηλά γίνεται. Το καλύτερο είναι να αγγίξει τα γόνατα στο στομάχι. Το βήμα θα είναι παρόμοιο με το μέτωπο.

Να αυξήσει την αρσενική δύναμη μέσα από την κίνηση, η οποία ονομάζεται η γέφυρα. Ο άνθρωπος θα πρέπει να ξαπλώσει ανάσκελα. Τα γόνατα πρέπει να είναι λυγισμένα κατάσταση. Τα χέρια τοποθετούνται κοντά στο σώμα. Κατά τη διάρκεια της αυτό το έργο, θα πρέπει να προσπαθήσει να αυξήσει πάνω από την λεκάνη και στη συνέχεια να επιστρέψει στην αρχική του θέση.

Για την αύξηση της δραστικότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη άσκηση. Πρέπει σε ύπτια θέση με χαλαρή αγκαλιά να κάνετε τα εξής: τα πόδια να αυξάνεται. Κάνουν περιστροφικές κινήσεις, που μοιάζουν με το Ποδήλατο. Μερικές φορές μπορείτε να το κάνετε επιτάχυνση.

Σωστή διατροφή

Πριν σκεφτεί για το πώς να βελτιώσουν την ισχύ με φαρμακευτικές ουσίες, για να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα με ορισμένα τρόφιμα. Για παράδειγμα, όλοι ξέρουν ότι τα θαλασσινά είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό, έτσι ώστε πριν από τη σεξουαλική επαφή μπορεί να προσφέρει ένας άνθρωπος δεν είναι το κρέας, το οποίο στο στομάχι αισθάνεται το βάρος, και τα ψάρια ή θαλασσινά. Το βασικό τους συστατικό είναι το σελήνιο και ο ψευδάργυρος. Είναι αυτά τα ιχνοστοιχεία και είναι υπεύθυνοι για τη βελτίωση της στύσης. Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι βελτιώνει την παραγωγή τεστοστερόνης βοηθά τα λιπαρά ψάρια.

Για την αύξηση της δραστικότητας θα βοηθήσει μια ποικιλία από μπαχαρικά και καρυκεύματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να το προσθέσετε σε διάφορα φαγητά, κανέλα, βανίλια, τα μπαχαρικά, κ. λπ. Το πιο κοινό συστατικό για τη βελτίωση της στύσης είναι το μαϊντανό, αυτό που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν. Αυτό το προϊόν σταθεροποιεί ένα ορμονικό υπόβαθρο. Η δραστική ουσία του μαϊντανού μειώσει την παραγωγή των γυναικείων ορμονών, η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε αυξημένη παραγωγή της τεστοστερόνης. Επιπλέον, το μαϊντανό να είναι η καλύτερη προληπτική θεραπεία για την προστατίτιδα. Τα κρεμμύδια και το σκόρδο, επίσης, να προσθέσετε διάφορα πιάτα. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, την αύξηση της έντασης της τεστοστερόνης (η σύνθεσή τους είναι, επίσης, το σελήνιο), και είναι φυσικά αντιβιοτικά, λοιπόν, τα κρεμμύδια και το σκόρδο — μια καλή πρόληψη διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Πολύ χρήσιμο να έχουν σοκολάτα.

Είναι γνωστό αφροδισιακό. Αλλά η σοκολάτα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 65% κακάο. Η σοκολάτα όχι μόνο βελτιώνει τη διάθεση και ενισχύει την ικανότητα. Ιδιαίτερα χρήσιμο σοκολάτα με ξηρούς καρπούς. Είναι καλύτερο να επιλέξετε τα αμύγδαλα, τα καρύδια ή φιστίκια.

Το φαγητό δεν πρέπει να είναι πολύ έντονη πριν από τη σεξουαλική επαφή. Τα προϊόντα πρέπει να είναι ελαφρύ — ψάρια, σαλάτες, λαχανικά και φρούτα. Κατάλληλο τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση προϊόντων. Όσο για τα φαρμακευτικά φυτά που θα σας βοηθήσει να λύσει το πρόβλημα της δραστικότητας, είναι μια πικραλίδα, γλυκάνισο, St. wort του Ιωάννη, το θυμάρι, το εστραγκόν, το λεμονόχορτο. Είναι πολύ χρήσιμο να τρώνε μέλι, ειδικά λιωμένο στο ατμόλουτρο. Από τον τρόπο που το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως appliqués στα γεννητικά όργανα.

Ο ψυχολογικός παράγοντας

Το ερώτημα δραστικότητα είναι πολύ σημαντικό για πολλούς άνδρες. Τα προβλήματα στη σεξουαλική τους όρους μερικές φορές να φέρει τον άνθρωπο σε νευρικότητα, ευερεθιστότητα, ή, αντίθετα, η απάθεια. Μην απελπίζεστε και αμέσως να καταφύγουν σε φαρμακευτική αγωγή. Θα πρέπει πρώτα να μάθετε τους λόγους για αυτή την κατάσταση του σώματος. Ίσως το πρόβλημα να είναι στο ψυχολογικό νόημα, ή έχουν προβλήματα υγείας των διαφόρων οργάνων. Σε κάθε περίπτωση, είναι πρώτα απαραίτητο να θεραπεύσει το σώμα.

Ίσως το πρόβλημα να είναι μια στύση, επίσης, θα εξαφανιστούν με την ανάκαμψη. Αν η ερώτηση είναι πώς να βελτιώσει την ισχύ της, παρέμεινε, είναι δυνατόν, να καταφύγουν σε άλλες μεθόδους. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούν τη δίαιτα. Υπάρχουν πολλά αφροδισιακά τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν με τη σεξουαλική επαφή, έτσι ώστε τα χημικά φάρμακα που δεν χρειάζονται. Θα πρέπει επίσης να ασκεί και να εκτελεί κάθε μέρα ασκήσεις. Επιπλέον, λαϊκή ιατρική έχει επίσης μια σειρά από συνταγές που θα βοηθήσουν στην λύση του αρσενικού ερώτηση.

20.09.2018