Λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες χωρίς παρενέργειες

Βαριά σωματική εργασία, η κακή οικολογία, συνεχές άγχος και δυσκολίες στην προσωπική τους ζωή – όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των ανδρών, που συχνά οδηγεί σε μειωμένη λίμπιντο. Δεν είναι πολλοί οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ στα γρήγορα με ένα τόσο λεπτό ζήτημα με το γιατρό, προσπαθώντας να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι τους. Για να βοηθήσει την αντιμετώπιση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, μπορεί να βοηθήσει απλή και προσιτή σε όλα τα διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Πώς να αυξήσει τη δραστικότητα στους άνδρες λαϊκές θεραπείες

Το αρσενικό λίμπιντο μπορεί να μειωθεί για διάφορους λόγους – είναι συνεχές άγχος, νευρικό άγχος, τα ψυχολογικά εμπόδια, το Κάπνισμα. Αυξημένη δραστικότητα λαϊκές θεραπείες περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών τσάι, τσάι από βότανα, ντους και αρωματικά λουτρά, μασάζ με olea aromatum. Επηρεάζουν θετικά τη δραστικότητα μακρά ανάπαυση, άσκηση και σωστή διατροφή.

Σε κάθε περίπτωση, η βελτίωση της δραστικότητας σε άνδρες με λαϊκές θεραπείες θα πρέπει να γίνεται μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό σας. Παλιές συνταγές θα είναι αποτελεσματικό μόνο αν οι αιτίες της μειωμένης λίμπιντο δεν σχετίζονται με την υγεία. Αν ο γιατρός διέγνωσε ένα αδένωμα, προστατίτιδα ή άλλες ασθένειες της σεξουαλικής σφαίρας θα πρέπει να ξεκινήσει μια πορεία των αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων, συνιστάται πρωκτολόγος, αλλά λαϊκή συνταγές χρησιμοποιείται ως βοηθητικό μέσο.

Βοτανική ιατρική

Η μακροχρόνια πρακτική δείχνει ότι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας είναι βότανα. Διορίζονται ως monacredit ή ως μέρος μιας πολύπλοκης θεραπείας με τη μορφή των βοτάνων. Για να είναι απολύτως σίγουροι για τη σωστή συλλογή και την αποθήκευση των φαρμακευτικών φυτών, οι ειδικοί συνιστούν να αγοράσετε από το φαρμακείο.

Λαϊκές θεραπείες για την αύξηση της δραστικότητας σε άνδρες με τα βότανα έχουν ένα ευρύ φάσμα δράσης. Δεν είναι μόνο ευεργετική για το αρσενικό σεξουαλική λίμπιντο, και συμβάλλει στην ενίσχυση του σώματος, ενισχύει την ασυλία. Μερικά από τα βότανα που έχουν αποσυμφορητικό, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βοτανική ιατρική είναι προτιμότερη για τους ασθενείς που έχουν πολλές αντενδείξεις για τα συμβατικά φάρμακα.

Αφεψήματα από βότανα δεν έχουν παρενέργειες, αλλά για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της λήψης τους θα πρέπει να είναι μακροχρόνια μαθήματα. Στη μάχη για την υγεία των ανδρών είναι εγκατεστημένα τα εν λόγω φυτά:

οι παραδοσιακές μέθοδοι
 • Τσουκνίδα. Χρησιμοποιείται βάμμα σε αλκοόλ, ζωμοί, μείγματα, απλά να το προσθέσετε στο φαγητό σας. Δημιουργήθηκε φάρμακα με βάση το φυτό αυτό αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία, που ομαλοποιεί τις λειτουργίες του το γεννητικό και ουροποιητικό σύστημα, να βοηθήσει στη θεραπεία των ασθενειών που προκαλούν στυτική δυσλειτουργία. Πριν από τη χρήση τσουκνίδα αξίζει να αναφερθεί ότι αυξάνει την πήξη του αίματος, έτσι ώστε οι άνθρωποι με υψηλό κίνδυνο θρόμβωσης είναι καλύτερα να εγκαταλείψουμε την εν λόγω επεξεργασία.
 • Ginseng. Η ρίζα του φυτού χρησιμοποιείται ενεργά για την παρασκευή των φαρμάκων και τα συμπληρώματα διατροφής, που προορίζονται για τη θεραπεία της ανικανότητα. Το φυτό έχει ιδιότητες τονωτικές – προωθεί την αγγειοδιαστολή, ενεργοποιεί, επηρεάζει τη διατήρηση της στύσης, αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτωση, ξυπνά την επιθυμία. Η πρόσληψη ginseng αντενδείκνυται σε μολυσματικές ασθένειες, αιμορραγία, φλεγμονή.
 • Το θυμάρι ή το θυμάρι. Περιέχει μεγάλες ποσότητες από φλαβονοειδή, τανίνες, οργανικά οξέα που έχουν μια θετική επίδραση στην δραστικότητα. Το θυμάρι χρησιμοποιείται για την πρόληψη της προστατίτιδας, αδένωμα, ανικανότητα. Το φυτό αυξάνεται ο αριθμός των κινητών σπερματοζωαρίων.
 • Calamus ρίζα. Το φυτό περιέχει κόμμι, ασκορβικό οξύ, καμφορά και μαγνήσιο. Έχουν τονωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Calamus ρίζα διεγείρει την παραγωγή του σπερματικού υγρού, ενισχύει το λίμπιντο. Για να επιτύχει την επίδραση των παραδοσιακών θεραπευτών συνιστάται να μασάτε τις ρίζες τρεις φορές την ημέρα.
 • St. wort του Ιωάννη. Το φυτό αυτό χρησιμοποιείται για monolecte, και ως μέρος της θεραπείας συνδυασμού. Σε βραχυπρόθεσμη χρήση του St. john's wort να ξυπνήσει το ενδιαφέρον στο σεξ, αυξημένη επιθυμία. Με παρατεταμένη χρήση, το βότανο βοηθά να αντιμετωπίσει αγχωτικές καταστάσεις, βελτιώνει τη διάθεση, βοηθά στην πρόληψη ουρογεννητικό ασθένειες.
 • Το ντουμπρόβνικ. Παραδοσιακή ιατρική θεωρεί ότι αυτό το φυτό είναι απαραίτητη για τη θεραπεία των σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες. Γρασίδι Ντουμπρόβνικ, αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτωση, και έχει μια ισχυρή τονωτική επίδραση, βοηθά στην πρόληψη της προστατίτιδας. Οι θεραπευτικές ιδιότητες του ζωμοί, arcu libero βάμμα του Ντουμπρόβνικ.
 • Τα κουκιά. Οι ρίζες του φυτού περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, ασκορβικό οξύ. Παστινάκη βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος να αντιστέκεται σε κρυολογήματα, σε συνδυασμό με το μέλι αυξάνει την σεξουαλική ικανότητα σε άνδρες.
 • Ginkgo biloba. Αυτό είναι ένα σπάνιο φυτό, έτσι ώστε να το βρείτε στο φαρμακείο, σε καθαρή μορφή δύσκολο. Ginkgo biloba περιλαμβάνεται στη σύνθεση των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και ειδικά συμπληρώματα για τους άνδρες. Το φυτό ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή, μειώνει το επίπεδο του σακχάρου και χοληστερόλης στο αίμα.
 • Αλόη. Για θεραπευτικούς σκοπούς, χρησιμοποιώντας χυμό αλόης Βέρα. Παρασκευάζεται από ένα μείγμα από κρασί, το χυμό λεμονιού, το μέλι, τα καρύδια. Η αλόη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή, βοηθά στην αύξηση της λίμπιντο.

Προϊόντα

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι πολλές σεξουαλικές δυνατότητες του ανθρώπου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το τι είδος των τροφίμων που τρώει. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα φυτικής και ζωικής προέλευσης, τα οποία συμβάλλουν στην αύξηση της δραστικότητας. Σήμερα ονομάζονται αφροδισιακά, το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά – την αγάπη της ευχαρίστησης. Τα ισχυρότερα τονωτικά της δραστικότητας είναι:

καρύδας για δραστικότητα
 • Καρύδα – αυξάνει τον αριθμό και την ποιότητα του σπέρματος. Γάλα καρύδας, αναμιγνύεται με το μέλι, αποτελεσματικά σβήνει τη δίψα, βελτιώνει την πέψη, αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία.
 • Φοινίκη – αρχαία θεραπεία για την αύξηση της λίμπιντο. Βρώσιμα φρούτα κορεστεί η γλυκόζη του αίματος είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης επαφής.
 • Αυγά – πρωτεϊνικό προϊόν που δρα ως ένα υψηλής ποιότητας σεξουαλικό διεγερτικό. Ο ίδιος ο Καζανόβα για να τονώσει την ανέγερση συνιστάται να πίνετε πριν από κάθε πράξη της συνουσίας στο 1 ρούντις αυγό.
 • Σκόρδο περιέχει σπάνιο ορυκτό το γερμάνιο. Τουλάχιστον μια σκελίδα σκόρδο στη διατροφή για την πρόληψη της ανικανότητας που σχετίζονται με την αγγειακή συστολή.
 • Μαϊντανό, άνηθο, κόλιαντρο – μπαχαρικά που όχι μόνο θα βελτιώσουν την ικανότητα, αλλά επίσης να βοηθήσει να αφαιρέσει τα σημάδια της κόπωσης, αυξάνει το επίπεδο της τεστοστερόνης στο αίμα.

Η σύγχρονη ιατρική λέει ότι το σεξ τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορεί να μην λειτουργούν σωστά, εάν το σώμα σας θα υποφέρουν από ανεπάρκεια βιταμινών Ε, Α, β και Γ.

Θεραπείες με βάση τα φαρμακευτικά βότανα

τα αφεψήματα

Πολλά φάρμακα είναι δημοφιλείς συνταγές με βάση τα βότανα και τα φυτά. Μπορεί να είναι θρεπτικά, με ένα μείγμα από μέλι και καρύδια, βάμματα, αφεψήματα, αφεψήματα. Λαϊκές θεραπείες έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φάρμακα. Η:

 • τουλάχιστον αντενδείξεις και παρενέργειες.
 • η ανάγκη για χρήση μόνο φυσικών συστατικών *
 • διαθέσιμα κόστος συστατικά σε σύγκριση με τα δισκία, οι ρινικές σταγόνες και άλλα φάρμακα;
 • υψηλή αποδοτικότητα.

Τσουκνίδα έγχυση με ένα κόκκινο κρασί και μέλι

Τσουκνίδα φύλλα έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες, έτσι ώστε το φυτό να απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των βοτανολόγων και οι οπαδοί της εναλλακτικής ιατρικής. Για να βελτιώσει την ισχύ της λαϊκής οι βοτανολόγοι συνιστούν να προετοιμάσει το εξής εργαλείο:

 1. 100 γραμμάρια ψιλοκομμένα μυρωδικά χύστε σε ένα θερμός.
 2. Ρίχνουμε την τσουκνίδα 300 ml βραστό νερό.
 3. Να επιμείνω για 5-6 ώρες.
 4. Για να λάβει, όταν οι διαταραχές της σεξουαλικής σφαίρας ½ Φλιτζάνι 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.
 5. Να βελτιώσετε τη γεύση του ποτού μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.
 6. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 1-2 μήνες.

Ένα αφέψημα από θυμάρι

Το θυμάρι περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες, μεταξύ των οποίων θα πρέπει να αναφέρεται χωριστά ο ψευδάργυρος και το μολυβδαίνιο. Αυτά τα ιχνοστοιχεία βοηθούν να λύσει πολλά σεξουαλικά προβλήματα – αύξηση της λίμπιντο, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέπει την πρόωρη εκσπερμάτωση. Το θυμάρι χρησιμοποιείται για να προετοιμάσει μίγματα με άλλα phytocomponents, οι εγχύσεις και decoctions. Αν η στυτική δυσλειτουργία είναι μια αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία:

 1. Θα πρέπει να λάβει 100 γραμμάρια αποξηραμένα μπουμπούκια του θυμαριού.
 2. Χύστε σε ένα θερμός, ρίξτε 200 ml βραστό νερό.
 3. Ποτό να επιμείνουμε σε 1-2 ώρες.
 4. Όλα τα όγκος θα πρέπει να πίνετε όλη την ημέρα.
 5. Η διάρκεια της θεραπείας – 2-3 μήνες.

Αφέψημα από τέφρα βουνό και άγριο τριαντάφυλλο

Αυξήθηκαν τα ισχία και Rowan κάνει χρήση της για την ενίσχυση της ασυλίας, τη θεραπεία της γρίπης και του κρυολογήματος. Αυτά τα μούρα μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία και να κάνουν ένα θετικό αντίκτυπο στην υγεία των ανδρών. Αφεψήματα και αφεψήματα της τέφρας με rose hips για να βοηθήσει να μειώσει τη φλεγμονή του προστάτη αδένα, τον τόνο, την ομαλοποίηση του μεταβολισμού, την αύξηση της λίμπιντο. Σε δημοφιλή πρακτική που χρησιμοποιείται συχνά αυτός ο συνδυασμός σημαίνει:

 1. 150 γραμμάρια αποξηραμένα φρούτα τέφρα βουνό, 50 g από τους γοφούς.
 2. Προσθέστε τα μούρα 50 γραμμάρια ξερά φύλλα από φραγκοστάφυλο.
 3. Περιχύνουμε τα υλικά με 1 λίτρο βραστό νερό.
 4. Έλκους ποτό σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.
 5. Μετά την ψύξη, η θεραπεία στέλεχος.
 6. Πάρτε 200 ml 3 φορές την ημέρα.
 7. Διάρκεια της θεραπείας – 1-2 μήνες.

Το μέλι και η πρόπολη

το μέλι και η πρόπολη

Τονωτικό, τονωτικό και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες όλων των προϊόντων της μέλισσας. Για την ενίσχυση της δραστικότητας λαϊκούς θεραπευτές συνιστούμε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας το μέλι, αντικαθιστώντας την με νόστιμο προϊόν ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Πρόπολης βάμμα παρασκευάζεται στο αλκοόλ. Πάρτε αυτά τα φάρμακα με προσοχή όλους εκείνους που υποφέρουν από τροφικές αλλεργίες.

Orekhovo-μέλι μείγμα

Για επιδόρπιο, τα άτομα που πάσχουν με μειωμένη λίμπιντο, συνιστάται να τρώνε μέλι-καρύδι μείγμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ξηρούς καρπούς – φιστίκια, κάσιους, αλλά καλύτερα από τα υπόλοιπα έχουν αποδειχθεί καρύδια. Συνταγή για νόστιμο φάρμακο είναι απλή:

 1. Ανακατέψτε ίσες αναλογίες από υγρό μέλι και τη φλούδα ψίχα καρυδιού.
 2. Για ευκολία, πριν από την ανάμειξη των καρύδια ελαφρώς συνθλίβονται.
 3. Προσθέστε στο μίγμα 2 φέτες από αποξηραμένα βερίκοκα, 1 Σύκο (αποξηραμένα φρούτα για να ενισχύσει την επίδραση του φαρμάκου).
 4. Κάνει καρύδι μέλι επιδόρπιο χρειαστείτε 1 κουταλιά της σούπας δύο φορές την ημέρα.
 5. Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δύο εβδομάδες.

Το γάλα με το βάμμα της πρόπολης

Ένα ισχυρό φυκιών σώμα είναι η πρόπολη. Αυτό όχι μόνο αυξάνει τη δραστικότητα, αλλά και ανακουφίζει από τη φλεγμονή του προστάτη αδένα (αν υπάρχει), για να σκοτώνει τα μικρόβια, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, ανακουφίζει από τον πόνο κατά την ούρηση. Για τη θεραπεία της ανικανότητα είναι απαραίτητο για να προετοιμάσει αυτό το φάρμακο:

 1. 20 γραμμάρια πρόπολη άλεσμα, το βάζουμε σε ένα βάζο.
 2. Ρίχνουμε 80 ml αλκοόλ ή ένα καλό βότκα.
 3. Βάλτε το βάζο σε ένα σκοτεινό, δροσερό μέρος.
 4. Φάρμακο επιμένουν 2 εβδομάδες, περιστασιακά quatiens.
 5. Ολοκληρωθεί η έγχυση, πάρε με ζεστό γάλα 3-4 φορές την ημέρα. 1 Φλιτζάνι υγρό θα πρέπει να πάρετε 40 σταγόνες από το φάρμακο.
 6. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 2 εβδομάδες.

Ορθού κεριά από το κερί κέικ μελιού

Να απαλλαγούμε από τη φλεγμονή του προστάτη αδένα, τη θεραπεία αιμορροΐδες, αύξηση της λίμπιντο βοηθήσει αποτελεσματικά τα προϊόντα αποβλήτων των κεριών moth – κέικ. Είναι κατασκευασμένο υπόθετα του ορθού για αυτή η συνταγή:

 1. Ανακατέψτε ίσες αναλογίες με τη βότκα και τη ραεκ γεύμα.
 2. Βράζουμε τη σύνθεση σε ατμόλουτρο για να το σημείο, όταν το μείγμα γίνει ένα καραμελένιο χρώμα και να πήξει λίγο.
 3. Χωρίς να αφαιρέσετε από το λουτρό ατμού, προσθέστε τα συστατικά ασβός ή χοιρινό λίπος.
 4. Από κρυώσει λίγο το μείγμα για να σχηματίσουν τα χέρια κεριά.
 5. Κατάστημα υπόθετα στο ψυγείο χρησιμοποιώντας 1 υπόθετο πριν από το κρεβάτι.
 6. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 3-5 ημέρες.

Αντί για ζωικό λίπος μπορεί να πάρει φαρμακείο γλυκερίνη και βαζελίνη, η οποία πριν από την ανάμειξη θα πρέπει να λιώσει σε ένα λουτρό ατμού. Κάποιοι θεραπευτές συνιστούμε να προσθέσετε υπόθετα αλόη. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε τα φύλλα του φυτού, πάνω από τρία χρόνια, το άλεσμα και πιέστε το χυμό. Πριν από την εισαγωγή των κεριών στον πρωκτό, είναι καλύτερα να αδειάσει το έντερο και ένα κλύσμα.

Μέλι-cucurbita μείγμα να ενισχύσει την ανέγερση

Να ενισχύσει τη σεξουαλική επιθυμία μια καλή βοήθεια του σπόρους κολοκύθας. Θα εξομαλύνει το έργο του προστάτη, να αποκαταστήσει την αναπαραγωγική λειτουργία στους άνδρες, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος και την κινητικότητα του σπέρματος. Όταν ασχολούμαστε με την ανικανότητα έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα τέτοιο δημοφιλές εργαλείο:

 1. Σπόροι κολοκύθας στεγνώσει στο φούρνο ή σε ένα φυσικό τρόπο, φλούδα.
 2. Ανακατεύουμε τους σπόρους με το μέλι σε ίσα μερίδια.
 3. Πάρτε νόστιμα φαρμακευτική αγωγή 6 φορές την ημέρα για 1 κουταλιά της σούπας μετά από ένα γεύμα.
 4. Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις τέσσερις εβδομάδες.

Ένα αφέψημα από το φλοιό του aspen

ένα αφέψημα από το φλοιό

Δέντρο φλοιός του aspen έχει μια ισχυρή διουρητική, αναλγητική, επανορθωτική και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτό το συστατικό είναι το μέρος του πολλά φάρμακα, τα οποία στοχεύουν στην ενίσχυση της λίμπιντο. Πριν από τη θεραπεία είναι να επαληθευθεί η απουσία αντενδείξεων. Decoctions και βάμματα του aspen αντενδείκνυται για άτομα με αλλεργίες, έλκος στομάχου, γαστρίτιδα ή άλλες ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα.

Σε διαταραχές της σεξουαλικής επιθυμίας είναι η προετοιμασία ενός αφεψήματος:

 1. 200 γραμμάρια αποξηραμένου φλοιού chop.
 2. Το προϊόν ρίξτε 1 λίτρο βραστό νερό.
 3. Αφήνουμε να πάρει μια βράση σε αδύναμη φωτιά, δροσερό.
 4. Ας ius να εμποτιστεί για 2-3 ώρες, στη συνέχεια στέλεχος.
 5. Πάρτε 100 ml για Πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.
 6. Μια τυπική διάρκεια της θεραπείας είναι 5-6 ημέρες.
07.08.2018