Δεν το Κάπνισμα στο δραστικότητα των ανθρώπων;

Ποιες είναι οι επιπτώσεις του Καπνίσματος στην δραστικότητα, ξέρει λίγο και εφήβων, αρχάριος σεξουαλικά ενεργή, και έμπειρος άνθρωπος. Ίσως το γεγονός αυτό είναι ακόμη περισσότερο από ένα καπνιστή απέχει από την αύξηση της ημερήσιας δόσης σας, από τη δυνατότητα του καρκίνου του στομάχου ή έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αυτό είναι κατανοητό, επειδή η αναπαραγωγική λειτουργία του άνδρα είναι σημαντικό όχι μόνο για να διατηρήσει την κανονική συζυγικές σχέσεις, αλλά και για το σχεδιασμό μια πλήρη οικογένεια με υγιή παιδιά.

μειωμένη δραστικότητα

Γιατί το Κάπνισμα είναι κακό για την δραστικότητα

Επιβλαβής καπνός ουσία, η νικοτίνη δεν έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ικανότητα του πέους, οπότε γιατί να ομαλοποιήσει τη σεξουαλική ζωή οι καπνιστές θα πρέπει να σταματήσουν τη συνήθεια; Δραστικότητα και την λίμπιντο είναι το πρώτο πράγμα που επηρεάζεται από το Κάπνισμα στους άνδρες.

Στην αρχή της ανάπτυξης του εθισμού στη νικοτίνη, το χτύπημα πέφτει στα αγγεία που χάνουν την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα, τον τόνο και να γίνει πιο λεπτό και πιο αδύναμη. Επίσης, σχετικά με τους τοίχους σχηματίζονται αθηρωματικών πλακών, που εμποδίζει τη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος στα ζωτικά περιοχή. Τα αγγεία του πέους σε αυτή την περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση και, επίσης, να χάνουν την ελαστικότητα και την πυκνότητα του, ακόμη και το παθητικό Κάπνισμα. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την πλήρωση των σπηλαιώδη σώματα του πέους με αίμα για να διατηρήσει τη στύση. Κατά συνέπεια, το χειρότερο, την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή αυτή, η πιο αδύναμη στύση ή εντελώς απούσα.

Υπάρχει και μια άλλη σύνδεση του Καπνίσματος με την αναστολή της σεξουαλικής λειτουργίας. Δεν παίρνετε αρκετή διατροφή, μαζί με το αίμα, το ενδοκρινικό σύστημα αρχίζει να λειτουργεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή των σεξουαλικών ορμονών. Η λιγότερη τεστοστερόνη ρίχνονται στο αίμα, το λιγότερο ένας άνθρωπος αισθάνεται έλξη, αποδυναμώνει τη σεξουαλική επιθυμία (libido).

Στατιστικά εφιστά επίσης την προσοχή στο πόσο συχνά αναπτύσσουν την ανικανότητα από το Κάπνισμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου 120 χιλιάδες άνδρες μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας (30-50 ετών) πάσχουν από αυτή τη σοβαρή ασθένεια. Ενώ το 15% των ερωτηθέντων πούμε με βεβαιότητα ότι τα σεξουαλικά προβλήματα εμφανίστηκαν στο φόντο των μακροπρόθεσμων το Κάπνισμα. Το σήμα για τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να προκύψουν από μια προσωρινή απώλεια της στύσης ή λιποθυμία.

Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι η απουσία ή η αδυναμία της στύσης είναι το πρώτο σημάδι της ανάπτυξης των ασθενειών του καρδιαγγειακού συστήματος, εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή. Με τη σειρά του, υπερτασική κρίση, και τις καρδιακές παθήσεις και την επιτάχυνση της ανάπτυξης της ανικανότητα, με αποτέλεσμα ένα φαύλο κύκλο.

Η στυτική δυσλειτουργία είναι μια σημαντική φυσιολογική ζήτημα που προκαλεί την ενεργό τους άνδρες ψυχολογικό κόμπλεξ και ανασφάλειες. Αυτό επηρεάζει κυρίως μια ερωτική σχέση με μια γυναίκα και μειώνει την πιθανότητα να συλλάβουν ένα παιδί, προκαλώντας την αποσύνθεση της σύγχρονης οικογένειας. Ένας άνθρωπος ορισμένων ετών, θα πρέπει για πάντα να συνειδητοποιήσουμε ότι η δραστικότητα και το Κάπνισμα δεν είναι συμβατά.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις του καπνού στην παραγωγή τεστοστερόνης

η επίδραση του Καπνίσματος στην δραστικότητα

Τεστοστερόνη

Μετά το σχηματισμό των αθηρωματικών πλακών και μείωση των αιμοφόρων αγγείων σταματά την κανονική ροή των οργάνων που παράγουν ορμόνες του φύλου. Η παραγωγή της τεστοστερόνης μειώνεται πρώτη, η οποία επηρεάζει το ανδρικό σώμα με διάφορους τρόπους.

Πρώτα απ ' όλα, μια χαμηλή συγκέντρωση της ορμόνης οδηγεί σε μείωση της επιθυμίας (λίμπιντο), έτσι ώστε ο άνθρωπος φυσικά δεν αισθάνονται την ανάγκη για τακτική και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Η έλλειψη προσπάθειες σεξουαλικές σχέσεις, καθώς και η αδυναμία των σκαφών στο ποσό οδηγήσει στην ανάπτυξη της σεξουαλικής δυσλειτουργίας και της ανικανότητας. Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι το κάπνισμα ενός πακέτου την ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου κατά 60%. Θα σας κάνει να πιστεύετε ότι το Κάπνισμα και την ανικανότητα έννοιες, και στις περισσότερες περιπτώσεις έρχονται σε μία "εξάρτηση".

Η χαμηλή παραγωγή τεστοστερόνης επηρεάζει, επίσης, την κινητικότητα και την ποιότητα του σπέρματος. Δηλαδή, η αναπαραγωγική ικανότητα των ανδρών Κάπνισμα μειώνονται, και, όπως προκύπτει από στατιστικά στοιχεία, τα στοιχεία είναι απογοητευτικά — το 75% των καπνιστών που δεν είναι ικανό για γονιμοποίηση. Δυστυχώς, μοντέρνα νεαρός άνδρας δεν σκέφτομαι τις συνέπειες του Καπνίσματος για το μέλλον της οικογένειάς του και απλώς αγνοεί τις στατιστικές πληροφορίες. Αλλά μετά τα πρώτα 5 χρόνια συνεχούς Καπνίσματος, βρέθηκαν τα πρώτα προβλήματα με την ποιότητα του σπέρματος. Εάν η ώρα να πούμε αντίο στην κακή συνήθεια, το σώμα θα είναι σε θέση να ανακτήσει για λίγους μήνες και θα δώσει στον άνθρωπο τη χαρά της οικειότητας.

Η επίδραση του Καπνίσματος στο σώμα του αρσενικού: μύθοι των καπνιστών

Παρά τα έξτρα που εκπονήθηκε από τις πληροφορίες και τις επιστημονικές μελέτες, τα αγόρια και τα Ώριμα άτομα εξακολουθούν να αρνούνται τις επιπτώσεις του καπνού στο δραστικότητα.

Πολλοί αναφέρουν το γεγονός ότι ο καπνός με την πάροδο των ετών, αλλά η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής δεν έχει υποστεί. Οι γιατροί αντικρούσει αυτό το μύθο, καθώς η διαδικασία αποδυνάμωσης των δραστικότητα και την επιδείνωση της ποιότητας του σπέρματος είναι αρκετά μεγάλη και συχνά δεν συνοδεύεται από χαρακτηριστικά συμπτώματα. Η μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση άνθρωπος δεν θα πληρώσει προσοχή σε προσωρινές προσωπικές αποτυχίες, αποδίδοντας τους στα νεύρα, προβλήματα στην εργασία, η κακή διατροφή ή σωματική καταπόνηση στο γυμναστήριο. Δυστυχώς, η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να έρθει εντελώς ξαφνικά και σε πλήρη, ορισμένες διεργασίες θα γίνει μη αναστρέψιμη για τον καπνιστή.

Ένας άλλος μύθος από Ώριμους άνδρες καπνιστές μετά την εγκατάλειψη του καπνού προσωπική ζωή δεν είναι φυσιολογικό. Πρώτον, το Κάπνισμα "ηλικία" δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει τη στύση. Η χρήση του αλκοόλ, κανονική πίεση κατά την εργασία, ασθένειες του καρδιαγγειακού και του ενδοκρινικού συστήματος, κακή διατροφή και η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να προκαλέσει τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Δεύτερον, εκτός από τη φυσιολογική και ψυχολογική ανικανότητα εμφανίζεται, η οποία δεν μπορεί να εξαφανιστεί μετά την εξαφάνιση βλαπτικών παραγόντων. Ο φόβος της αποτυχίας, το ψυχολογικό στρες, και άλλα συστήματα μπορεί να ωθήσει έναν άνθρωπο, ακόμη και μετά την εγκατάλειψη του καπνού, που απαιτεί διόρθωση στο σεξολόγος και ψυχοθεραπευτής.

κακή δραστικότητα

Πολλοί ασθενείς δεν καταλαβαίνω πώς το Κάπνισμα επηρεάζει την πίεση του αίματος και επιβλαβές από το Κάπνισμα άνδρες ασθενείς με υπέρταση. Οι καπνιστές πιστεύουν ότι η νικοτίνη ανακουφίζει σε αυξημένη πίεση (αυτό οφείλεται σε σπασμό των αιμοφόρων αγγείων). Δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν μια συσχέτιση υπέρτασης καπνιστής και η δραστικότητά του. Με την αύξηση της πίεσης και μετέπειτα το Κάπνισμα, η κυκλοφορία του αίματος γίνεται χαοτική, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο για τα μικρά αγγεία του πέους. Έχουν αρχίσει να συρρικνώνεται, δίνοντας την σπηλαιώδη σώματα γεμίζουν με αίμα, και αυτή η διαδικασία διαρκεί τουλάχιστον 7-8 ώρες. Εάν πάσχετε από υπέρταση, αλλά δεν θέλουν να σταματήσουν το Κάπνισμα, προσπαθήστε να καπνίζει το τελευταίο τσιγάρο σε 6-8 ώρες πριν από την οικειότητα, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσει τη στύση και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης ανικανότητας.

Ο ακόλουθος μύθος από τους καπνιστές είναι μια μείωση στην σεξουαλική ενέργεια μετά το Κάπνισμα μινθόλη τσιγάρα. Οι γιατροί έχουν μελετήσει και να αποδεικνύεται συνολικά η αρνητική επίδραση του Καπνίσματος στην ισχύ των ανδρών, ανεξάρτητα από τους τύπους των τσιγάρων, η συγκέντρωση της νικοτίνης και γεύσεις. Μεταξύ των καπνιστών είναι της γνώμης ότι ένα τέτοιο στοιχείο, όπως η μινθόλη μπορεί να ενισχύσει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι. Αντιθέτως, οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι τα φυσικά φυτικά συστατικά που προκαλεί τα αιμοφόρα αγγεία στον τόνο και να προωθήσει την κανονική κυκλοφορία του αίματος, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει τη σεξουαλική δραστηριότητα. Μέντα, επίσης, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, καθαρίζει το σώμα από το στρες και τους μυϊκούς σπασμούς, η οποία μειώνει την πιθανότητα των ερωτικών μια "αποτυχία". Αιτίες των σεξουαλικών προβλημάτων πρέπει να αναζητηθεί στη νικοτίνη, καπνός, ρητίνες και άλλες επιβλαβείς ενώσεις και όχι φυσικά αρωματικά πρόσθετα (αν είναι πραγματική). Και αν μιλάμε για τα αποτελέσματα των χορταριών για την αρσενική δύναμη, δεν συνιστάται να απενεργοποιήσετε in home edition τσιγάρα ρίγανη. Το φυτό αυτό πραγματικά επηρεάζει την στύση.

Η νικοτίνη και η δραστικότητα είναι αλληλένδετα, ως εκ τούτου, τα πρώτα θέματα σεξουαλικής φύσης θα πρέπει να είναι ανάλογη με τη συχνότητα και τη διάρκεια του Καπνίσματος. Και να θυμάστε ότι η αποκατάσταση της σεξουαλικής λειτουργίας είναι δυνατόν. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να κόψω το τσιγάρο, το πιο πιθανό μια πλήρη αποκατάσταση (ακόμη και αν πρόκειται για την ανικανότητα).

03.10.2018