Πώς να διευρύνει το πέος και είναι αληθινό

Οπότε κανόνισε ότι ένας άνθρωπος δεν είναι πάντα ικανοποιημένοι με ό, τι έχει. Το κορίτσι, που είναι ο ιδιοκτήτης του υπέροχη μορφές, είναι συνεχώς προσπαθούν να χάσουν βάρος — τις ατελείωτες δίαιτες και εξαντλητική προπόνηση.

Ή με μπούκλες, πάντα χρησιμοποιεί ένα σίδερο ισιώματος για να ισιώσει. Είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους όχι μόνο το δικαιότερο το μισό της κοινωνίας. Αφορά και τους άνδρες.

πέος διεύρυνση.

Ίσως το πιο κοινό πρόβλημα του εκπροσώπους μιας ισχυρής μισό της κοινωνίας — το μικρό μέγεθος του πέους. Το δεύτερο πιο κοινό πρόβλημα είναι η ισχύς. Όπως γνωρίζετε, αυτά τα δύο θέματα είναι αλληλένδετα. Έτσι, το ερώτημα στο world wide web: "Πώς να αυξήσει το πέος;" αρκετά συχνά. Ο καθένας ξέρει το ρητό "το σεξ Στην ΕΣΣΔ δεν ήταν" κατέθεσε όχι για την πραγματική απουσία, διαφορετικά θα είναι μαζί σας τώρα. Το πιο πιθανό είναι απόδειξη της άγνοιας της κοινωνίας σε αυτά τα θέματα. Σε αυτήν την ημέρα, αν το σχολείο και σχεδίαζε να εισαγάγει μαθήματα σεξουαλικής αγωγής, συχνά παραμένει μόνο στα σχέδια. Γιατί αμέσως τίθεται το ερώτημα του πώς ένα τέτοιο υλικό είναι να παρουσιάσει σωστά.

Προσαρμογή των ξένη λογοτεχνία και βιβλία από μας είναι ένα σοκ, καθώς είναι πολύ κραυγαλέα. Αν και, για να κυριολεκτήσουμε, αυτό το επαίσχυντο ή απαίσια. Αν αυτό το θέμα ήταν που απαιτείται για τη μελέτη, ίσως, λίγοι θα είναι οι άνθρωποι που είναι δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους. Περιττό να πω ότι με τη σύγχρονη τεχνολογία και την ανάπτυξη του world wide Web, η ανθρωπότητα με την κυριολεκτική έννοια της λέξης "subvertit" στη ροή των πληροφοριών. Και ακόμη και αν μια αυτοπεποίθηση πρόσωπο που είναι μερικές φορές χάνεται μέσα στην πληθώρα του υλικού, τότε τι να μιλάμε για εκείνους που δεν είναι.

Το Διαδίκτυο προσφέρει πολλές πληροφορίες μερικές φορές δεν είναι ακριβής. Ελέγξτε έξω αυτό δεν είναι δυνατό. Τόσοι πολλοί άνθρωποι για να το τέλος της ζωής εξακολουθήσει να εξαρτάται από τις αρχικές εσφαλμένες πληροφορίες. Και ως αποτέλεσμα, οι έφηβοι δεν ζητούν συμβουλές από τους μεγαλύτερούς τους, που απλά εισάγετε ένα ερώτημα σε μια μηχανή αναζήτησης, και αμέσως μάθετε τι οι πρόγονοί τους κατά το χρόνο θα μπορούσε μόνο να μαντέψει. Και εδώ είναι που πολλοί πέφτουν στην παγίδα της όχι μόνο δεν είναι αλήθεια, πόσο υπερβολικές πληροφορίες.

Και αυτό, με τη σειρά του, επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο τη σεξουαλική ζωή, αλλά και στη στάση. Πολλοί που είχαν δει το βίντεο ή είχε διαβάσει δεν είναι αρκετά η σωστή ενημέρωση, η ανάπτυξη του συγκροτήματος. Μετά από όλα, το γεγονός ότι η παράσταση μερικές φορές δεν ταιριάζουν με πραγματικούς αριθμούς. Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες θέλουν να ξέρουν πώς να διευρύνει το πέος. Πολλοί, ίσως ακόμη και με τα μαθήματα της βιολογίας, είναι γνωστό ότι ένα κράτος — ένα σώμα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από σπηλαιώδης ίνες. Όταν γεμίζουν με αίμα, αύξηση σε αυτούς τους ιστούς.

Πόσο αυξάνει το μέγεθος, το πάχος και την περιφέρεια (περιφέρεια), είναι αρκετά ένα άλλο θέμα. Είναι εγγενή φύση. Στη συνέχεια, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό, μερικές φορές σημαντικά. Σύμφωνα με τις στατιστικές, περισσότερα από το 70% των ανδρών — οι κάτοχοι των μελών, τα οποία αυξάνουν κατά τη διάρκεια της στύσης σε μήκος, και περισσότερο από το 15% των ανδρών κατόχων της εξουσίας, η οποία είναι αυξημένη σε πλάτος. Να προβλέψει, τι θα είναι το πέος κατά τη διάρκεια της διέγερσης, με βάση το πάχος ή το μήκος στο ενθουσιασμένοι κατάσταση είναι σχεδόν αδύνατη.

Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων το πέος είναι σημαντικό να εξετάσει μερικές αποχρώσεις. Τα κράτη ήταν σε πλήρη διέγερση, η θερμοκρασία πρέπει να είναι περίπου 22 βαθμούς. Το μήκος μετράται κατά μήκος του πίσω μέρος του πέους, από τις τρίχες στο κεφάλι. Ανάμεσα στο σώμα και το πέος πρέπει να παραμείνει ευθεία γωνία. Η περιφέρεια ταινία μέτρησης. Το μέγεθος του πέους — και το θέμα είναι αρκετά επίκαιρο μεταξύ των ανδρών. Τα τελευταία εκατό χρόνια διεξάγεται έρευνα με στόχο τον ορισμό από το κράτος μέλος. Παρόμοιες μελέτες που διεξήχθησαν σε διάφορες χώρες. Διαπιστώθηκε ότι το μήκος και το πλάτος καθορίζεται από τη γενετική προδιάθεση.

το μέγεθος του κράτους

Το φυσιολογικό μέγεθος του πέους

 1. Αν το μέγεθος του πέους σε μήκος ίσο με οκτώ εκατοστά, στη συνέχεια, αυτό το λεγόμενο "μικρό πέος". Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτή η αξιοπρέπεια είναι προικισμένη με 1% από τους εκπροσώπους μιας ισχυρής μισό της κοινωνίας.
 2. Ένα μικρό πουλί είναι ένα όργανο που φτάνουν σε μήκος από 8 έως 12 ίντσες. Ένα τέτοιο σώμα διαθέτει δύο τοις εκατό του ανδρικού πληθυσμού του πλανήτη.
 3. Φυσιολογικό είναι μέλος, του οποίου το μήκος του είναι 12 cm, το μέγεθος είναι προικισμένη με το 55% των ανδρών.
 4. Ένα πέος, το μέγεθος του οποίου είναι πάνω από δεκαπέντε ίντσες είναι πάνω από το μέσο όρο.
 5. Εκπρόσωποι της ισχυρής μισό της κοινωνίας, των οποίων το μήκος είναι 20 cm, είναι οι ιδιοκτήτες του ένα εντυπωσιακό πέος.

Αν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσε να αντισταθεί και να μετρηθεί το σώμα σας, αλλά στο τέλος θα μείνει ανικανοποίητος με το αποτέλεσμα, εδώ είναι ένα μικρό υλικό σε εντυπωσιακό βαθμό.

 • Το μεγαλύτερο είναι το μέγεθος του πέους, τόσο μεγαλύτερη πρέπει να είναι η ποσότητα του αίματος που υποχωρεί. Ο μόνος τρόπος για να φέρει το σώμα για την επιθυμητή διαμόρφωση.
 • Ακόμη και μια μικρή εκροή, μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στη στύση και, κατά συνέπεια, η ποιότητα του σεξ.
 • Ο σχηματισμός στις άκρες για 18 χρόνια. Μετά από αυτό, οι αλλαγές στο πλάτος ή το μήκος τους — όχι περισσότερο από μια οπτική ψευδαίσθηση.
 • Η μείωση κράτος μπορεί να οφείλεται στο υπερβολικό βάρος. Κατά μέσο όρο, κάθε πέντε επιπλέον κιλά "κλέψει" ιντσών πέος. Και πάλι, όλες οι αλλαγές είναι οπτικά, στην πραγματικότητα, το σώμα παραμένει αμετάβλητη.
 • Συρρικνώνεται το πέος πραγματικά (όχι οπτικό αποτέλεσμα). Και λόγω αυτής της, κατά κανόνα, η μείωση του επιπέδου των ανδρογόνων. Για παράδειγμα, bodybuilders που χρησιμοποιούν τα ναρκωτικά που προκαλούν την ορμονική ανισορροπία, πιο συχνά αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα, όπως η μείωση του πέους, και κατά τη διάρκεια της στύσης.
 • Η μείωση του πέους, η οποία μπορεί να οφείλεται σε λανθασμένες και αποτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις στην επιμήκυνση. Ο ένοχος θα μπορούσε να είναι είτε έλλειψη επαγγελματισμού από το χειρουργό, ή φυσιολογικά χαρακτηριστικά.
για να αυξήσετε το κράτος

Το βάθος του κόλπου πιστεύει ότι δεν είναι κάθε, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν, και για πρώτη φορά η σεξουαλική επαφή, μόνο με ένα μέγεθος. Το μέσο βάθος του κόλπου είναι 10 cm. Αυτό υποδηλώνει ότι για το κανονικό σεξ με το μέγεθος του πέους είναι 15 εκατοστά, είναι αρκετά. Η κολπική ιστούς ελαστικό, σας επιτρέπουν να προσαρμοστούν σε ένα ορισμένο μήκος και πλάτος.

Επιτρέπουν σε μας για να παραδώσει το συνεργάτη όλη την ώρα την περισσότερη ευχαρίστηση. Η διαρκής αλλαγή των σεξουαλικών συντρόφων είναι αποθαρρύνονται, επειδή επηρεάζει την ευαισθησία και δεν είναι προς όφελος των πιο δίκαιη μισό της κοινωνίας. Φυσικά, το μέγεθος μετράει. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το μήκος του πέους, αλλά και το πάχος του. Αλλά για να πούμε με βεβαιότητα πως οι άνθρωποι ταιριάζουν μεταξύ τους, χωρίς έλεγχο για το. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι το σεξ — η τέχνη της κατανόησης, όχι μόνο το πλάτος, το μήκος και το βάθος.

05.10.2018