Πώς να αυξήσει το πέος

Αν το μέγεθος του πέους στους άνδρες και λιγότερο από το μέσο όρο, μπορεί εύκολα να προκαλέσει την ανασφάλεια, προκαλεί άγχος και την κατάθλιψη. Επιπλέον, ο μύθος ότι με λίγο ανδρισμό είναι αδύνατο να ικανοποιήσεις μια γυναίκα προσθέτει μόνο για ένα βαθύ ψυχολογικό πρόβλημα σε ένα άτομο να γίνει μια πηγή σοβαρών συγκροτήματα.

Αυτός είναι ο λόγος που πάνω από το 60% των ανδρών ποτέ αναρωτηθεί πώς να αυξήσει το μέγεθος του πέους και το τι πρέπει να κάνει.

πέος διεύρυνση

Τα κύρια χαρακτηριστικά της δράσης των μέσων

Οι άνδρες θα πρέπει να θυμάστε ότι οι κανόνες για το μήκος των γεννητικών οργάνων δεν υπάρχει, και από πολλές απόψεις, ο δείκτης αυτός καθορίζεται από τα γενετικά χαρακτηριστικά του οργανισμού. Σε αυτή την περίπτωση, αν το μήκος του πέους όταν ενθουσιασμένος είναι λιγότερο από 8 cm, θεωρείται μια απόκλιση από τον κανόνα.

Τα περισσότερα από τα εργαλεία για να αλλάξει το μήκος του μέλους με στόχο την ενίσχυση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα, σύμφωνα με την οποία θα εμφανιστεί μεγαλύτερο. Επίσης μερικά από αυτά αυξάνουν την ανέγερση και συμβάλλουν στην παραγωγή της τεστοστερόνης, η οποία επηρεάζει θετικά την αναπαραγωγική λειτουργία του άνδρα.

Μια επισκόπηση από τα πιο δημοφιλή εργαλεία και τεχνικές

Πριν να αυξήσετε το μέγεθος του πέους του, ο άνθρωπος συνιστάται να εξοικειωθείτε με τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες μεθόδους, οι οποίες είναι:

 • Αντλία κενού. Αυτή η συσκευή δημιουργεί ένα κενό, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, με αποτέλεσμα το πέος να αυξηθεί. Χρήση της αντλίας κενού είναι πολύ απλή. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το πέος μέσα στον κύλινδρο και στη συνέχεια να αντλεί τον αέρα.
 • Η χρήση του ένα ειδικό δακτύλιο. Πρέπει να τεθεί στη βάση του πέους όταν είναι αγχωμένος. Η μέθοδος αυτή θα αυξήσει σημαντικά το κράτος και να παρατείνει το χρόνο της σεξουαλικής επαφής. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μετά την αφαίρεση του δακτυλίου κράτος είναι το ίδιο. Είναι, επίσης, αξίζει να θυμηθούμε ότι το δαχτυλίδι μπορεί να φορεθεί όχι περισσότερο από 30 λεπτά, αλλιώς μπορεί κανείς να έχει σοβαρές συνέπειες.
 • Πέος διεύρυνση με τη βοήθεια της σόδας ψησίματος. Αυτό είναι μια μακροχρόνια λαϊκή μέθοδος που θα σας βοηθήσει να ενισχύσει την ανάπτυξη του πέους. Όταν γίνεται σωστά, είναι απολύτως αβλαβές.
αντλία διεύρυνσης πεών

Για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους του και να μην θέσει τον εαυτό της για το κακό, οι γιατροί συστήνουν να μην εφαρμόσει κάποιες μεθόδους, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές σε ανθρώπους. Έτσι, είναι καλύτερα να επιτύχει μια μικρότερη επίδραση από ό, τι να βάλετε την υγεία σας σε κίνδυνο.

Χάπια

Λαμβάνοντας Συμπληρώματα διατροφής και άλλα μέσα που δεν ελέγχονται δράσεις που μπορούν να προκαλέσουν ορμονική ανεπάρκεια σε ανθρώπους και επίσης να προκαλέσει μια σειρά από διαταραχές στο αναπαραγωγικό σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος για την ανεξέλεγκτη η θεραπεία με την από του στόματος θεραπείες χωρίς ιατρική συνταγή θεωρείται ανεπιθύμητη για την πρακτική.

Αναστολή των εμπορευμάτων

Για να αυξήσετε τον ανδρισμό υποσχέσεις μέθοδος με αναρτημένα φορτία. Το κύριο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο περίβλημα του πέους που προκαλούν οίδημα, ουλές και κάμψη του πέους κατά τη στύση. Αυτές οι συνέπειες είναι μη αναστρέψιμες, με αποτέλεσμα την αναστολή φορτία είναι μια κακή ιδέα για τη διεύρυνση πεών.

Αύξηση του μεγέθους του πέους: η χειρουργική επέμβαση, η αποτελεσματικότητα του μασάζ και τις καλύτερες ασκήσεις

Πιο αποτελεσματική ταυτόχρονα ασφαλείς τρόπους για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους είναι το μασάζ, οι ασκήσεις των ματιών και jelqing.

Ως βοηθητικές μεθόδους για να αυξήσει το μέγεθος του πέους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες λαϊκές θεραπείες, αφεψήματα από βότανα ή εκχυλίσματα.

Μασάζ

Για να εκτελέσετε μασάζ στα γεννητικά όργανα θα πρέπει πρώτα να εφαρμόσετε λάδι για μασάζ. Αυτό θα ενυδατώσει το δέρμα και αποτρέπει από τη ζημία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Για να αρχίσει το μασάζ, θα πρέπει να καθυστερήσει το κεφάλι του πέους. Μετά από αυτό θα πρέπει να μείνει για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε μασάζ στο σώμα το μήκος της. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κατά προτίμηση καθημερινά, προσπαθώντας να μην τραυματίσουν, αλλά για να τεντώσει.

jelqing

Η μέθοδος jelqing είναι κανονικό ζύμωμα και το τράβηγμα των κρατών. Η διάρκεια θα πρέπει να αυξηθεί σταδιακά, φθάνοντας τα 30 λεπτά. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το μασάζ το σώμα θα πρέπει να είναι έτσι ώστε να μην φτάσει σε οργασμό. Αν το άτομο αισθάνεται ότι έρχεται από την απαλλαγή, είναι απαραίτητο για τη σκόπιμη καθυστέρηση αυτή τη στιγμή.

Πέος διεύρυνση θα προκύψουν ως αποτέλεσμα του στρες στο σώμα. Να ενεργεί ο άνθρωπος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην οδηγήσει σε τραυματισμό.

Ασκήσεις

Χρησιμοποιώντας ασκήσεις για να διευρύνει το πέος είναι μία από τις πιο χρήσιμες τεχνικές.

Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε τις ακόλουθες ασκήσεις:

 • Λιπαίνετε το πέος με το λάδι, να σφίξεις μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας στη βάση. Αργά τεντώστε το δέρμα.
 • Σταδιακά να επιστρέψει στη βάση του πέους, και στη συνέχεια, στο κεφάλι, την ενίσχυση της πρόσφυσης.
 • Πιάσε το πέος στη βάση του κεφαλιού. Τεντώστε το σημείο μέχρι να αισθανθείτε δυσφορία.

Επίσης μια καλή ιδέα για να βοηθήσει να αλλάξει το κράτος ασκήσεις Kegel.

Χορήγηση αφεψήματα και αφεψήματα

Για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους στο σπίτι ένας άνθρωπος μπορεί με τη χρήση ειδικών βοτάνων. Οι καλύτερες συνταγές για αυτό είναι:

 • Ginseng. Θεωρείται ένα ισχυρό αφροδισιακό που προκαλεί το πάθος σε άνδρες. Έχω εγγραφεί σε 30 σταγόνες ημερησίως. Η διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να είναι μακρύ.
 • Το ντουμπρόβνικ. Το χρησιμοποιούν κατά προτίμηση με τη μορφή έγχυσης: 5 κουταλιές της σούπας βότανα για να πάρετε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό. Έτοιμο μέσα σε ποτό για 2-3 ώρες.
 • St. wort του Ιωάννη. Επηρεάζει την κυκλοφορία στην πύελο, και ενισχύει την ικανότητα. Για να χρησιμοποιήσετε το St. john's wort, πρέπει να έχει τη μορφή έγχυσης: μια κουταλιά της σούπας βότανα να πάρει 2 φλιτζάνια βραστό νερό.
 • Αλόη. Κουτάλι χυμό του φυτού αναμιγνύεται με το μέλι. Λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα.
 • Sea-buckthorn μούρα. Σε χαμηλή δραστικότητα χυμό από ιπποφαές θα πρέπει να αναμιγνύεται με τη μούμια και ρίξτε μια κουταλιά την ημέρα.
πέος διεύρυνση εαυτό μου

Η χρήση μαγειρική σόδα

Η σόδα περιέχει δισανθρακικό ασβέστιο, το οποίο επηρεάζει τα αντιπηκτικά. Αύξηση κράτους υπάρχει, επειδή το αίμα στο liquefacto κατάσταση παρουσιάζεται στο αναπαραγωγικό σύστημα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να χρησιμοποιήσετε σόδα για το σκοπό αυτό:

 • Λιπαίνετε τα κράτη με φυτικό έλαιο. Μετά εφαρμόστε μαγειρική σόδα στο δέρμα. ΤΡΊΨΤΕ προσεκτικά.
 • Πάρτε μια κουταλιά μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε σε 1 λίτρο νερό. Εφαρμόστε τη λύση για την εκτέλεση λουτρά. Η διάρκεια πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 20 λεπτά.

Χειρουργική επέμβαση για την αύξηση

Σήμερα για να αυξήσει τον ανδρισμό με την εκτέλεση διαφόρων εργασιών. Η πιο αποτελεσματική είναι πλαστικούς χαλινάρια, ανατομή η υπερηβική περιοχή των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος, και επίσης την επιβολή ειδικών εμφυτευμάτων που κάνει το σώμα πιο χοντρές.

Επιπλέον, κατά τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο πρακτική η λειτουργία lipolifting, η οποία είναι βασισμένη στην εισαγωγή στο σώμα του πέους, σώμα σας λίπος.

Πριν από την εκτέλεση χειρουργική επέμβαση συνιστάται για τον άνθρωπο να σκεφτεί καλά, καθώς αυτό είναι μια σοβαρή διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από αρνητικές συνέπειες, με τη μορφή πρήξιμο, πόνος, και η σεξουαλική δυσλειτουργία.

Μπορώ να αυξήσω το κράτος, παρακάμπτοντας όλες τις δυσάρεστες συνέπειες; Πιεστικό ερώτημα όλων των ανθρώπων στη Γη! Έτσι, υπάρχει μια μαγική μέθοδο που θα επιτρέψει σε σας για να αυξήσει το μέγεθος του πέους σας το συντομότερο δυνατόν για να αποφευχθούν τα προβλήματα με την υγεία (πόσο θα πρέπει να δαπανήσουν προσπάθεια); Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε λεπτομερώς.

"Ισχυρότερη από το ξίφος"

Αν το πέος διεύρυνση παρενέργειες μπορεί να είναι και θετική και αρνητική χροιά. Προφανώς το θετικό είναι αυτός που προσπαθεί να επιτύχει τη χρήση της κρέμας στο σπίτι, είναι η αύξηση του μεγέθους των γεννητικών οργάνων. Αρνητικές επιπτώσεις στην ίδια τη χρήση της κρέμας μπορεί να διαφέρουν από την ξηρότητα έως σοβαρό ερεθισκό και την εμφάνιση των εξανθημάτων.

Έτσι ώστε να διευρύνει το πέος και με ποιες μεθόδους μπορεί να γίνει;

Οι επιλογές είναι:

 1. Με τη βοήθεια της επέκτασης.
 2. Διαφορετικές επιλογές για κρέμες.
 3. Το hydropump.
 4. Αντλία κενού.
 5. Εγχειρίδιο τεχνικής (jelqing).
 6. Δισκία (και άλλες μορφές φαρμάκων).
 7. Με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης.
 8. Μασάζ (στο σπίτι).
 9. Αναστολή του φορτίου.
 10. Συμβουλές για το πέος.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, με όλα τα προσωπικά του, σημαίνει ότι μπορεί να αυξήσει το πέος έως 5 cm και Στις πιο τολμηρές διαφημίσεις, το ποσοστό αυτό τείνει στο άπειρο. Αλλά τι είναι αλήθεια και τι πραγματικά να φοβάται, τι τα μειονεκτήματα είναι αναμενόμενες, αλλά τι μπορείτε να "κερδίσετε" τυφλός;

Σημαντική. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι για να αυξήσουμε το μήκος και το πλάτος του πέους από χειρουργική επέμβαση – ωχρό. Όλοι οι άλλοι τρόποι τίποτα περισσότερο από ένα τέχνασμα των κατασκευαστών ειδικά μέσα από το περιβόητο φαινόμενο placebo.

Ανάλυση "τούβλο-τούβλο"

Να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με τη δυνατότητα της διεύρυνσης πέος, θα πρέπει να πάτε για τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους άντρες.

Μύθοι και αλήθειες:

 1. Όταν αρχίζει να αναπτύσσεται ένα πέος; - 10-12 ετών, αρχικά αυξάνει το μέγεθος σε μήκος και στη συνέχεια σε όγκο.
 2. Το μέγεθος του πέους σε κατάσταση ηρεμίας ό, τι είναι φυσιολογικό; - Από 5 έως 12 cm, αλλά σε στρεσογόνες καταστάσεις, και το κρύο μπορεί να είναι μειωμένη.
 3. Είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος με τη βοήθεια των αλοιφές, χάπια, κρέμες και ούτω καθεξής.; - Όχι γεγονότα, επιβεβαιώθηκε από τους ειδικούς, ότι όταν χρησιμοποιείτε μια κρέμα, αντλία πέους στο σπίτι μεγάλωσε σε ένα εντυπωσιακό μέγεθος.
 4. Πώς μπορείτε να αυξηθεί το πέος; -Με μια πολύ δυσάρεστη λειτουργία, η οποία μέσα από μια σειρά από περικοπές φέρει έξω το κρυμμένο τμήμα του πέους. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 6 μηνών. θα πρέπει να φορούν τη συσκευή επέκτασης.
 5. Το μέγεθος του πέους μείωση με την ηλικία; - Ναι, είναι το αναπαραγωγικό όργανο είναι μειωμένη.
 6. Το βάρος και το μήκος του πέους του αλληλένδετα; Το υψηλότερο βάρος ενός άντρα και μεγαλύτερες διαστάσεις στη μέση και τους γοφούς, τόσο μικρότερο είναι το πέος.
 7. Αύξηση αντλία κενού στο σπίτι, αλήθεια; - Αν είναι επιτυχής, να αυξήσει το "new size" δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μια ημέρα. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε αντλίες πολλά μειονεκτήματα: τα διαλείμματα αγγείων στο πέος, μώλωπες ή δυσμορφία του πέους.
 8. Πόσο αποτελεσματική είναι ασκήσεις; - Δεδομένου ότι το πέος δεν είναι που αποτελείται από μυϊκό ιστό και τα σηραγγώδη σώματα, οποιαδήποτε άσκηση θα αυξήσει το μέγεθός της.
μέθοδο της διεύρυνσης πέος
Έτσι, η πλειοψηφία των εμπειρογνωμόνων είναι ομόφωνη, κατά τη γνώμη τους: τη διεύρυνση του πέους λίγες ίντσες είναι σχεδόν αδύνατο, ειδικά στο σπίτι. Το μέγεθος δίνεται από τη φύση και, στις περισσότερες περιπτώσεις, να αυξήσει τα κράτη θέλουν αυτοί που έχουν το πέος σύμφωνα με τις στατιστικές στον κανόνα.

Αρνητικό αποτέλεσμα

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί συμβουλεύουν να αυξήσει το μέγεθος του κράτους μόνο στην περίπτωση, όταν δεν είναι σε θέση να εκτελέσει τις κανονικές φυσιολογικές λειτουργίες (ούρηση), οι οπαδοί του την αμφίβολη τρόποι για την αύξηση της ποικιλίας. Τι εκπλήξεις περιμένουν όσους τολμούν να χρησιμοποιήσετε μία ή την άλλη δημοφιλής μέθοδος;

Ας εξετάσουμε:

 1. Διαλυτικό χρώματος. Περισσότερες καταγγελίες όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή επέκτασης με την σιλικόνη θηλιά. Κατά τον καθορισμό από το κεφάλι του πέους συχνά οφείλεται σε χαμηλή ελαστικότητα-συμπίεση κεφάλια και να σταματήσει την κυκλοφορία του. Μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία, η εμφάνιση των κόμβων, tumidum κόκκινο-καφέ σκέλη.
 2. Αλοιφές, κρέμες. Υπάρχουν πολλά τέτοια εργαλεία που συνιστώνται για τη διεύρυνση πεών. Τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, προκαλώντας το πέος σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και σε διαφορετικούς χρόνους. Συχνά μια αλλεργική αντίδραση στα συστατικά του προϊόντος, οπότε θα πρέπει να επιλεγεί προσεκτικά.
 3. Υδραυλική αντλία (αντλία). Η εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει μώλωπες ή αποστήματα, μικρές μελανιές στο σώμα του κράτους. Όταν χρησιμοποιείτε hydraulicus sentinam exhauriant σπίτι πολύ λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να τους αποφύγει.
 4. jelqing. Όταν η υπερβολική πίεση στο κράτος και την υπερβολική προπόνηση μπορεί να παρατηρηθεί μώλωπες, κακή κυκλοφορία μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο πέος.
 5. Τα χάπια. Τα συμπληρώματα είναι μερικές παρενέργειες αλλά λειτουργεί σχεδόν πάντα με ένα ζευγάρι των διαλυτικών χρώματος ή αντλία. Ορμόνες για να αυξήσει το πέος, θα διορίσει έναν γιατρό, αυτο-διαχείριση του σπιτιού τους μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, το πιο "ακίνδυνο" θα είναι η ναυτία, τις αλλεργίες και δηλητηρίαση. Όλα τα άλλα ταμεία (Levitra, Cialis, κ. λπ.) απτά αποτελέσματα, δεν φέρει, όμως, πολλά τα πλην.
 6. Μασάζ μέγεθος πρακτικά δεν εφαρμόζονται, το κράτος δεν μπορεί να "μεγαλώνουν" μερικά εκατοστά μόνο από τις χαρακτηριστικές κινήσεις. Αλλά αθέμιτη χειραγώγηση μπορεί να βλάψει το πέος.
 7. Αναστολή των εμπορευμάτων. Πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη με βάρη και πόση θα είναι η αύξηση; Επί του παρόντος, η μέθοδος αυτή ουσιαστικά δεν λαμβάνει ως υψηλό κίνδυνο τραυματισμού.
 8. Συμβουλές για το πέος. Μπορεί πραγματικά να διευρύνει το πέος, και την επιδέξια εκτέλεση των ακροφυσίων έχουν τις λιγότερες παρενέργειες.
Ο πραγματικός τρόπος για να αυξήσετε το κράτος παραμένει χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, οι γιατροί τους λένε ότι αν ήξεραν ότι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό τρόπο για να αυξήσετε το μέγεθος, τότε θα γίνουν δισεκατομμυριούχοι.

Η επιθυμία να αυξηθεί το μέγεθος του πέους σας επ ' αόριστον μπορεί να αφήσει μελανιές, ουλές, δυσχρωμίες, παρατυπίες, πόνος κατά τη στύση ή δυσλειτουργία του συν – έρημη τσέπες. Όσο για 1-2 ίντσες από την ανάπτυξη (η οποία είναι ό, τι τα πραγματικά στοιχεία), το αξίζει, παραμένει μια ερώτηση. Αλλά ενώ ο κόσμος θα είναι η λατρεία του "καλός φίλος" και οι διαφημιστές θα αγαπάμε αυτό το αξίωμα στο μυαλό των ανδρών θα δοκιμάσετε διαφορετικούς τρόπους, παρά τα πιθανά αρνητικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το κόστος.

10.10.2018