Διεύρυνση του πέους: πότε χρειάζεται χειρουργική επέμβαση;

Το μέγεθος του πέους και τη δυνατότητα να αυξάνει είναι η πιο πολυσυζητημένη αρσενικό θέμα, από το οποίο γεννιέται την πιο συγκροτήματα. Ανά πάσα στιγμή οι άνδρες ενοχλούνται από αυτό το πρόβλημα. Ζήτησαν την βοήθεια των γιατρών και θεραπευτών, οι οποίοι συχνά ακρωτηριάστηκαν άνδρες.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Από την πρώιμη παιδική ηλικία και κατά την εφηβεία τα αγόρια είναι περίεργος για το πώς το πάχος και το μήκος του πέους. Πέος για κάθε εκπρόσωπο του ισχυρότερο τον τρόπο που είναι μια πραγματική περηφάνια και ένα από τα κύρια μέρη του σώματος. Ωστόσο, πολλοί άνδρες τείνουν να υποτιμούν το αγόρι της, πιστεύοντας ότι θα έπρεπε να είναι πιο εντυπωσιακές διαστάσεις. Το ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και συνεργάτη, ακούσια σπρώχνει τη διασκέδαση στο μέγεθος του πέους, και να εκφράζει τις επιθυμίες του όσον αφορά το μήκος.

Στο μέλλον ο άνθρωπος περιβάλλει όλο και περισσότερα συγκροτήματα, μαύρο μπαρ περάσουν από ολόκληρη τη σεξουαλική ζωή. Οι μελέτες δείχνουν ότι η πλειοψηφία των εκπροσώπων που Εκφράζουν αμφιβολίες για τη σεξουαλική τους ικανότητες, επικαλούμενη το μικρό μέγεθος του πέους.

Πώς να διορθώσετε την κατάσταση και να κάνει μια έλλειψη αξιοπρέπειας;

Ένα κομμάτι της ιστορίας

Μελετώντας την ιστορία της ανθρωπότητας, να εξοικειωθούν με την κουλτούρα, τις παραδόσεις και τις εθνικές τελωνειακές, γίνεται σαφές προσοχή στο θέμα με το μέγεθος του ανδρισμού. Τον 16ο αιώνα, το ενδιαφέρον σε αυτό το θέμα ήταν αντανακλάται στα έργα των διάσημων επιστημόνων.

Έτσι, ο ιταλός γιατρός που περιέγραψε για πρώτη φορά τη δομή των σαλπίγγων σε γυναίκες, μεγάλη προσοχή στη διεύρυνση πεών. Αυτός έντονα διάχυτη η άποψη ότι το μήκος του πέους είναι τεράστιας σημασίας για το μέλλον του ανθρώπου. Ως εκ τούτου, από την παιδική ηλικία οι γονείς βάζουν τα παιδιά μικρά βότσαλα κάτω από την ακροποσθία, με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθήσει καθυστέρηση το κράτος σε μήκος. Αλλά τέτοιες τεχνικές δεν είναι τίποτα, αλλά η μόλυνση και λοίμωξη δεν το κάνει.

Ένα χαλαρό πέος, ή το πέος πέρα στύση: τι είναι ο κανόνας;

Το μήκος του πέους σε χαλαρή κατάσταση μέσος όρος είναι 12 cm και το πάχος του φτάνει τα 2.5-3 cm. αν σκεφτείτε ότι το μέσο είναι μια σχετική έννοια, είναι δυνατόν να πούμε με σιγουριά για το ποσοστό από 5 έως 15 cm.

Σκεφτείτε τις στιγμές, όταν ένα μέλος μπορεί να γίνει απότομα απότομα:

 • Το κρύο ντους
 • Κόπωση
 • Υποθερμία
 • Ψυχική και χρόνιες ασθένειες
 • Post

Το πέος κατά τη στύση

Η διεγερμένη κατάσταση του πέους χαρακτηρίζεται από την επιμήκυνση και πάχυνση. Έτσι, το μήκος του μπορεί να φτάσει κατά μέσο όρο 15 cm και πάχους 5 εκατοστών θα Πρέπει να σημειωθεί ότι το 90% των ανδρών να πάρετε κατά τη διάρκεια της ανέγερσης προηγμένη 3-5 cm, άρα το κράτος μπορεί να φτάσει μέχρι και 18 εκατοστά σε μήκος. Ωστόσο, η υπόθεση και η σέξι γιγάντων να 23-26 ίντσες. Το μεγαλύτερο αρσενικό σεξουαλικό όργανο, το οποίο έχει περιγραφεί στην ιατρική βιβλιογραφία, έχει φτάσει τα 30 εκατοστά σε μήκος.

Οι πιο κοινοί μύθοι για τη διεύρυνση πεών

Μύθος 1. Τα περισσότερα πέος, οι πιο δραστήριοι σεξουαλικά

Αυτός ο μύθος παραμένει μύθος, επειδή η άμεση σχέση ανάμεσα στο μέγεθος, τη σεξουαλική επιθυμία και δραστηριότητα δεν υπάρχουν. Η πρώτη προτεραιότητα είναι ο κληρονομικός παράγοντας, το επίπεδο των ορμονών στο σώμα, την υγεία και ευημερία σε όλη την ηλικία της εφηβείας.

Μύθος 2. Ο ιδιοκτήτης του ένα μεγάλο πέος μεγάλος εραστής

Φυσικά, αυτό είναι μια άλλη παρανόηση. Έχοντας ένα μεγάλο ανδρισμό δεν είναι πάντα απόδειξη της δεξιοτεχνίας στην οικεία παιχνίδια. Ένα μικρό πέος μπορεί να φέρει μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερη απόλαυση με την κατάλληλη χρήση. Επιπλέον, η αύξηση του πέους κατά τη στύση είναι αδύναμη, το οποίο επίσης παίζει σημαντικό ρόλο σε στιγμές σεξ.

Μύθος 3. Το μέγεθος του πέους μπορεί να "υπολογιστεί" από το μέγεθος των χεριών, των ποδιών ή τη μύτη

Και πάλι, η δήλωση δεν είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος του σώματος, το οποίο θα υποδηλώνει το μέγεθος του πέους του. Η σχέση ανάμεσα στο μέγεθος του σώματος και τα γεννητικά όργανα, οι επιστήμονες δεν έχουν αποδειχθεί.

Το σχήμα του πέους

Οι άνθρωποι αποδεκτό ότι οι άντρες είναι η σεξουαλική αξιοπρέπειά του θα πρέπει να είναι ίσια. Στην πραγματικότητα, η τέλεια ευθεία σχήμα των κρατών είναι αρκετά σπάνιο. Σε κάποια αρσενικά σεξουαλικό όργανο μπορεί να έχει μια πάχυνση στο μεσαίο τμήμα, μπορεί να πεθάνουν και άλλοι στο τέλος, και το τρίτο - σε σχήμα σπαθί.

πέος διεύρυνση.

Οι περισσότεροι άντρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της κανονικής αντίληψης του σώματος τους από την εφηβεία. Σε αυτό το πλαίσιο, πωλούνται πολλά συστήματα και έλλειψη εμπιστοσύνης στο δικό τους σώμα. Αυτή η διαφορά, ωστόσο, είναι απολύτως φυσιολογικό και είναι συγκρίσιμη με άλλα επιμέρους χαρακτηριστικά, όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

App ανδρικά περιοδικά και ερωτικά βίντεο ανάγκασε τους εκπροσώπους της ένα ισχυρό λόγο να πιστεύω ότι αυτή η επίδειξη είναι ιδανικό και παράδειγμα προς μίμηση. Αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι, όπως φωτογραφίες ή ιστορίες του οι επίλεκτοι άνδρες του μοντέλου εμφάνιση με ορισμένα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων σε στενές περιοχές. Επιπλέον, οι φωτογραφίες που απασχολούνται εκατοντάδες εμπειρογνώμονες στον τομέα του photoshop, κ. λπ.

Διεύρυνση του πέους: πότε χρειάζεται χειρουργική επέμβαση;

Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων, οι ειδικοί στις περισσότερες περιπτώσεις, το κράτος, αντί να φυσιολογικές ατέλειες και ψυχολογική. Συχνά η σωστή τακτοποιημένο συζήτηση μπορεί να μετατρέψει άνδρες σκέφτεται προς τη σωστή κατεύθυνση και να απαλλαγούμε από δικά του συγκροτήματα. Αλλά, δυστυχώς, υπάρχουν άμεσες ενδείξεις για τη διεύρυνση του πέους.

 1. Ιατρική: μικρό πέος σύνδρομο, epispadias, υποσπαδία, το σπηλαιώδης ίνωση, οι επιπτώσεις του τραύματος
 2. Λειτουργικό σύνδρομο της γήρανσης του ανθρώπου (μείωση της ελαστικότητας, υποδόριο παχύ στρώμα, κ. λπ.) κρυμμένη ή webbed πέος.
 3. Αισθητική: η πεποίθηση για την ύπαρξη της ανύπαρκτης σωματικό ελάττωμα

Ένα τέτοιο πράγμα όπως ένα μικρό πέος, συλλογικά. Το φαινόμενο παρατηρείται σε συγγενή ενδοκρινολογικές παθολογία όταν σπάσει διαδικασίες της παραγωγής της τεστοστερόνης, και ιδιοπαθής υποπλασία του πέους. Για το μικρό πέος μπορεί να μιλήσει, όταν το μήκος του σε τεντωμένο όρος δεν υπερβαίνει τα 2 cm.

Κάθε περίπτωση απαιτεί μια συστηματική έρευνα για να προσδιοριστούν οι λόγοι που οδήγησαν στην υπανάπτυξη των γεννητικών οργάνων σε άνδρες. Διεύρυνση του πέους γίνεται μόνο στις περιπτώσεις εκείνες, όπου ο ασθενής παραπονείται για αδυναμία της σεξουαλικής επαφής, αλλά αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, τότε η χειρουργική επέμβαση θεωρείται προαιρετικό.

Αυτή η φοβία είναι τυπικό για τους περισσότερους άνδρες που έρχονται με μια επίσκεψη σε έναν ειδικό. Κριτική στάση σε πολλά μέρη του σώματος, ειδικά στο πέος, ωθώντας τους σε πράξεις όπως η διεύρυνση του πέους, αρκετά συχνά.

Μια ποικιλία από τεχνικές: χειρουργική επέμβαση για επιμήκυνση και αύξηση του πάχους του πέους

Σήμερα υπάρχουν ένα τόσο μεγάλο φάσμα της πλαστικής χειρουργικής και διάφορες τεχνικές για την διόρθωση των διαφόρων μερών του σώματος. Μπορείτε να αλλάξετε το σχήμα των Μαστών, να μειώσει τους γοφούς και την κοιλιά με λιποαναρρόφηση και ακόμη και να περιορίσετε τον κόλπο. Υπάρχουν μέθοδοι μεγέθυνσης πέους; Να εξετάσει όλα τα υπάρχοντα Οπλοστάσιο.

Διεύρυνση του πέους μέσω του μασάζ

Υπάρχουν πολλές τεχνικές μασάζ διορθώσετε το σχήμα του πέους. Η πιο κοινή είναι το μασάζ. Η ουσία της έγκειται στην εφαρμογή του ειδικές κινήσεις μασάζ, τραβώντας τα κράτη, τα χέρια για 30-60 λεπτά. Σε περιόδους τεχνική πρόοδο, μια τέτοια τεχνική είναι να μετατραπεί σε μια ειδική συσκευή.

Φοράτε τη συσκευή κάθε μέρα από τις 3 έως και 12 ώρες την ημέρα για τουλάχιστον έξι μήνες. Φορά που αυτό το μασάζ μπορεί να χωριστούμε. Η διαφήμιση λέει ότι η χρήση αυτής της συσκευής είναι δυνατόν για να αυξήσει το πέος κατά 7 εκατοστά σε ένα έτος. Στην πράξη, όμως, αποδείχθηκε ότι μόνο το 2 να δω Αν και είναι επίσης αρκετά καλό αποτέλεσμα.

Διεύρυνση του πέους με τη βοήθεια των φαρμάκων

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται ένεση του κονίαμα, με βάση το υαλουρονικό οξύ. Η διαδικασία αυτή ενδείκνυται για όσους έχουν από το κεφάλι του πέους είναι δυσανάλογα μικρό. Με την εισαγωγή αυτών των φαρμάκων, το κεφάλι μπορεί να αυξηθεί κατά 30 %. Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι περίπου ένα έτος. Πολύς χρόνος που απαιτείται για να διαλυθεί το υαλουρονικό οξύ.

Χειρουργικές μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Το κεφάλι χειρουργικά καλύτερα να μην αυξηθεί. Υπάρχουν τεχνικές που χρησιμοποιούν μια ειδική μήτρα η οποία τοποθετείται μεταξύ του επικεφαλής και των ειδικών φορέων. Ωστόσο, η τεχνική αυτή είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει σε νέκρωση και, κατά συνέπεια, την απώλεια της κεφαλής. Ποιος έχει το πέος, όπως αν κρυμμένο στο βάθος του ηβικού λίπος λόγω της μικρής επιφανειακή περιτονία την αφαίρεση των λιπαρών ιστών και την εκτομή των συνδέσμων.

τρόπους για την αύξηση

Με την εισαγωγή κάτω από το δέρμα του πέους ιδιωτικό παχιά κύτταρα του ασθενούς είναι δυνατόν να αυξήσει το πάχος του πέους. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται lipofilling.Τροποποιήσεις τέτοιες πράξεις - εισαγωγή στο πέος οργανική μήτρα με τα κύτταρα του συνδετικού ιστού του ασθενούς ή την εισαγωγή των χτυπημάτων, που λαμβάνονται από τον ορθό κοιλιακό μυ.

Η ειδική αύξηση του μεγέθους του πέους

Μια ειδική λειτουργία για να αυξήσει το πέος από τον τεμαχισμό την υποστήριξη των συνδέσμων. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει τη διεύρυνση του πέους από 3-5 εκατοστά, Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την εκτέλεση αυτής της λειτουργίας. Ανάλογα με το είδος της πρόσβασης έρχονται σε διάφορες παραλλαγές:

1. Η εμφύτευση της πρόσθεσης, μαζί με διατομές από το χιτώνα.

Η μέθοδος είναι να τοποθετήσετε τα εμφυτεύματα σε ένα συγκεκριμένο χώρο, και η εκτέλεση της εγκάρσιες τομές, με στόχο την επιμήκυνση και τη διεύρυνση πεών

2. Εμφύτευση σε συνδυασμό με την κινητοποίηση των ποδιών του πέους

Η θετική μεγεθυντικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αφαιρώντας το Κεντρικό τμήμα των σηραγγωδών σωμάτων και τη συμμετοχή τους, την κίνηση και σταθεροποίηση σε ένα ξεχωριστό μέρος.

3. Που χωρίζει τη λειτουργία

Η μεθοδολογία που προβλέπει τον πλήρη διαχωρισμό του σώματος σε συστατικά. Χωρίζονται σπηλαιώδη σώματα σε όλο το μήκος της η βουλευτής από ένα συγκεκριμένο σώμα και το κεφάλι. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε την πλήρη κινητοποίηση των αγγείων και των νεύρων. Εμφύτευση κομμάτια του χόνδρου του ασθενούς ή ένα συνθετικό πρόσθεση πραγματοποιήθηκε μεταξύ τα άκρα των σηραγγωδών σωμάτων και το κεφάλι.

Την ανάπτυξη του πέους παρέχεται λόγω της ελαστικότητας και το τέντωμα του σώματος ειδικών, την ουρήθρα, και τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα.

Ο χειρουργός κόβει την υποστήριξη συνδέσμων, απελευθερώνοντας το πέος. Μετά από αυτό το χειρισμό το κρυφό μέρος του πέους τραβιέται μέσω της επέκτασης, όπως συζητήθηκε παραπάνω. Η περίοδος αποκατάστασης μετά από μια τέτοια επέμβαση διαρκεί περίπου 5 εβδομάδες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χειρουργική επέμβαση αύξηση και πύκνωση του κράτους, μπορείτε να διαβάσετε:Διάφορες τεχνικές για να αυξήσει το πέος

Η εμφύτευση πραγματοποιείται πιο συχνά οι άνδρες που υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση στην περιοχή του ορθού, της ουροδόχου κύστης και του προστάτη. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των προθέσεων. Η πιο αποδεκτή είναι η διογκώσιμη μεταβλητή ακαμψία. Για τη διεύρυνση πεών με την κανονική στύση οι εν λόγω εργασίες δεν εκτελούνται.

Προετοιμασία για τη χειρουργική επέμβαση

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από τη χειρουργική επέμβαση, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε υποχρεωτική κλινική εξέταση, επίσης, να καθορίσετε το μέγιστο στύση. Είναι κάπως κρυμμένο δυναμικό επιμήκυνση του πέους. Το υπερηχογράφημα αποκαλύπτει μια πιθανή κρυμμένα ελαττώματα του σηραγγώδες, ινώδη χιτώνα και την παροχή αίματος. Αναισθησία είναι συχνά τοπικά. Ο ασθενής είναι στο νοσοκομείο για 1 ημέρα.

Διεύρυνση του πέους: τα σφάλματα, τις επιπλοκές και τους κινδύνους

Οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση είναι γεμάτη με διάφορες αρνητικές συνέπειες στο μέλλον. Και χειρουργείο για την ανάπτυξη του πέους δεν στερείται του κινδύνου ανάπτυξης ειδικές επιπλοκές και παρενέργειες.

Όπως γνωρίζετε, η πλαστική χειρουργική έχει δύο στόχους: την άριστη αισθητική, τα λειτουργικά αποτελέσματα και την ικανοποίηση των ασθενών με το αποτέλεσμα της πράξης. Ανεπιθύμητες εμπόδιο είναι η ανάπτυξη των μετεγχειρητικών επιπλοκών και η χαμηλή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του ασθενούς. Αποτελεσματική ανάπτυξη του πέους και χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών εξαρτάται από τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Επαρκή εμπειρία και την ικανότητα του χειρουργού
 • Ρεαλιστικές προσδοκίες του ασθενούς
 • Χρήση σύγχρονων μεθόδων
 • Τήρηση όλων τις οδηγίες του γιατρού κατά τη μετεγχειρητική περίοδο

Ένα από τα πιο σημαντικά αρνητικά αποτελέσματα της πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση είναι ο ασθενής να περιμένει για ένα θαύμα, από τα χέρια ενός ειδικού για την απόκτηση, τελικά, η απογοήτευση από το πραγματικό αποτέλεσμα. Σε μια εποχή που τα αποτελέσματα της παρέμβασης, θεωρείται από τον χειρουργό τέλεια, ο ασθενής αλλαγές φαίνεται αρκετά σημαντική.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι το πέος είναι ένα μοναδικό μέρος του σώματος ενός ανθρώπου που εκτελεί 3 λειτουργίες:

 • Εξασφαλίζοντας τη σεξουαλική επαφή
 • Λειτουργία απέκκρισης
 • Αναπαραγωγική (που τον τοκετό)
μεγάλο πέος

Το σεξουαλικό όργανο είναι να δώσει στον άνθρωπο μια φορά, και αν μεταξύ και μια πλήρη σεξουαλική ζωή γίνεται μέγεθος, είναι απαραίτητο να βελτιωθεί το εργαλείο σας και να απαλλαγούμε από τα συμπλέγματα. Κατά συνέπεια, απογοητευμένος και θυμωμένος άνδρες θα είναι πολύ λιγότερο, και αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες.

14.10.2018