Πέος διεύρυνση: πόσο είναι αληθινό;

Ο καθένας ξέρει ότι όχι αντλίες, χάπια ή ασκήσεις δεν θα κάνει το πέος περισσότερο, ή μπορείτε να το κάνετε;

Δεν μπορείς να αρνηθείς ότι το συντομότερο, για πρώτη φορά, πριν από πολλά χρόνια, είδα μια διαφήμιση για το πέος διεύρυνσης στις τελευταίες σελίδες των ανδρικών περιοδικών, που δείχνει μια απειλητική-συσκευή που αναζητούν με ένα τεράστιο λεζάντα: "Διευρύνει το πέος από εκατοστά!", κάθε φορά που σκέφτηκα: "γιατί να μην το δοκιμάσετε, και εσείς;"

διεύρυνση του πέους

"Μου όλη την ώρα, ζητώντας," λέει ο Michael, MD, ουρολόγος στην ιατρική σχολή του Χάρβαρντ και το νοσοκομείο Γυναικών στη Βοστώνη. "Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για τη διεύρυνση πεών". Αλλά είναι ρεαλιστικό;

Δεν είναι πραγματικά. "Αυτό είναι ανοησία," Ο ' λίρι επαναλαμβάνει κουρασμένα. Στο τέλος, αν δεν ήταν ότι πολύ καιρό πριν κάθε άνθρωπος θα ήταν 30 εκατοστά πέος.

Αλλά η κοινή λογική δεν είναι ακόμη όλες τις στάσεις. Χάρη στην συνεχή δίψα για την αυτο-βελτίωση, διαφήμιση πέος διεύρυνση σε κάθε γωνία. Πωλούνται παράνομα χάπια για τη διεύρυνση πεών διαφημίζονται στην τηλεόραση. Χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεσή σας, το e-mail έρχεται συνεχώς σε αυτό το είδος της διαφήμισης. Περισσότερα από 10.000 άνδρες στις ΗΠΑ, κατά πάσα πιθανότητα, πολύ περισσότερο, είχε περισσότερο από αμφίβολο χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών.

Αλλά μην βιαστείτε να πάρετε τα χρήματα και να αφαιρέσετε το παντελόνι. Έχουμε εξετάσει όλες τις δόλιες μεθόδους του πέους και είναι πρόθυμοι να το μοιραστώ μαζί σας.

Μπορεί να μου πέος μεγαλύτερο;

Πρώτον, ακόμη και αν είστε σίγουροι ότι έχετε ένα μικρό πέος, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι, παραδόξως, το κανονικό μέγεθος. Το μέσο μέγεθος του πέους σε στύση είναι 10-15 εκατοστά. Το μήκος του πέους σε στύση μπορεί να ποικίλει. Αλλά αυτό σημαίνει ότι αν στα αποδυτήρια θα παρατηρήσετε κάποιος πέος εντυπωσιακό μέγεθος, είναι μάλλον απίθανο ότι θα είναι πολύ περισσότερα για να στήσει το κράτος και αντίστροφα, ένα πέος που φαίνεται μικρό, μπορεί να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό.

Δεύτερον, αν εξακολουθούν να πιστεύουν ότι θα έχουν ένα μικρό πέος, ακόμη και αν ο κυβερνήτης λέει το αντίθετο, μπορείτε να βάλετε μια διάγνωση στον τομέα της ψυχιατρικής: dysmorphic disorder για το πέος τους. Η διάγνωση αυτή είναι παρόμοια με μια διαστρεβλωμένη αντίληψη για το σώμα σας για να ανορεξία, όταν ένα πρόσωπο συνεχίζει να θεωρούν τους εαυτούς τους το λίπος, ακόμα και όταν οδυνηρά λεπτά. Σύμφωνα με μια μελέτη, η πλειοψηφία των ανδρών που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών, υπάρχει μια τέτοια διαταραχή. Είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος τους μετά την επέμβαση.

"Οι άντρες με το κανονικό μέγεθος του πέους, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι μικρό, θα σας βοηθήσει ψυχίατρος, χειρουργός", λέει η Κάρεν Ελίζαμπεθ Μπόιλ, MD, επίκουρος Καθηγητής ουρολογίας στην Κλινική της αναπαραγωγικής ιατρικής και χειρουργικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη.

Αντλίες, χάπια, βάμματα από χόρτα του βουνού κατσίκα και σε άλλες μεθόδους του πέους διεύρυνση

τρόπους για την αύξηση

Λοιπόν, αρκετά λογικές συμβουλές των εμπειρογνωμόνων. Εδώ είναι μια σύντομη περιγραφή των μεθόδων για τη διεύρυνση πεών, αν δεν το έχετε εγκαταλείψει.

 • Αντλία κενού. Αυτό είναι ένα κλασικό συσκευή στο είδος της διεύρυνσης πέος. Τοποθετήστε το πέος σε έναν κύλινδρο που συνδέεται με μια αντλία αέρα. Με τη βοήθεια του κενού στο πέος παίρνει περισσότερο αίμα, με αποτέλεσμα την ανέγερση και περισσότερα. Στη συνέχεια, μπορείτε ternum δαχτυλίδι πέους σαν έναν επίδεσμο για να αποτρέψει την αντίστροφη ροή του αίματος.
  Οι αντλίες χρησιμοποιούνται στην ιατρική για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα μεγαλύτερο πέος γρήγορα. Μόλις πάρετε το δαχτυλίδι, το πέος επιστρέφει στο κανονικό της μέγεθος.
  Πιθανοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν προσωρινή ανικανότητα, τα έλκη, μώλωπες, βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα χάνει το φυσικό του χρώμα και γίνεται λεπτότερο. Δαχτυλίδι φοριέται μέγιστο 20-30 λεπτά, μετά την οποία μπορεί να αρχίσει την καταστροφή των ιστών.
 • Ασκήσεις, βάρη, και άλλες συσκευές. Πρώτον, να θυμάστε: δεν μπορείτε να μείνετε πολύ πέος ασκήσεις, όπως το δικέφαλο. Δεν είναι ένας μυς. Ωστόσο, για ορισμένες συσκευές και είδη διέγερσης, υποτίθεται, τεντώστε το δέρμα και να μακρύνουν το πέος.
  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το "jelqing" - ένα σύνολο τραβήξει "άρμεγμα" ασκήσεις. Φυσικά, αυτή η μέθοδος είναι "αρχαία" (διαβάστε το "ψεύτικο") η ιστορία: web site λέει για την αρχαία Αραβική τεχνική που περνούσε από πατέρα σε γιο. Λεπτομέρειες υποσχέθηκε να αποκαλύψει μετά τη μεταφορά των χρημάτων. Αλλά ασκήσεις jelqing το σύστημα απαιτεί μια μεγάλη επένδυση σε χρόνο, είναι 30-60 λεπτά των ημερήσιων ενεργό αναβολές του πέους. Αλλά η πραγματική δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι αυτές οι ασκήσεις πρέπει να δαπανήσουν για να μην erectum πέος. Έτσι, θα πρέπει να αυτο-πειθαρχία, πολύ ελεύθερο χρόνο και την πόρτα κλειδωμένη.
  Μια άλλη μέθοδος για τη διεύρυνση πεών είναι να φορούν μια ειδική συσκευή στο πέος, η οποία εκτείνεται, μερικές φορές είναι η συσκευή θα πρέπει να φορούν για 8 ώρες την ημέρα, με το βάρος. "Όπως μου στάλθηκε ένα τέτοιο πράγμα", λέει Ο ' λίρι, "ήταν σαν ένα μεσαιωνικό συσκευή για τα βασανιστήρια."
  Αν μία από αυτές τις μεθόδους; Boyle λέει όχι. O'leary, πολύ προσεκτικά, και λέει ότι ίσως να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τεντώσει το δέρμα. Αλλά, χωρίς καμία επίδραση στο μέγεθος του πέους. Καθώς οι μέθοδοι αυτές απαιτούν υπεράνθρωπες επιμέλεια. Κίνδυνοι περιλαμβάνουν βλάβη των ιστών, ρήξη των αιμοφόρων αγγείων και άλλα προβλήματα. Ιωάννου έχει πρόσφατα λάβει ο ασθενής, ο οποίος φορούσε μεγάλα βάρη στο πέος erectum και ζημιές, σπάζοντας το ύφασμα. Το αποτέλεσμα είναι αφόρητο πόνο και τη χειρουργική επέμβαση.
 • Χάπια, συμπληρώματα και κρέμες. Ανοησίες. Χωρίς εξαιρέσεις. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα με βάση την "yohimbe" ("φυτικό Viagra"), ginseng, και, φυσικά, τα χόρτα του βουνού κατσίκα. Δεν είναι μια ενιαία περίπτωση διεύρυνσης πεών με τη βοήθειά τους.
αύξηση χειρουργικά

Πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία του μέθοδο της διεύρυνσης πέος, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι αποτελεσματική. Αναγνωρίζουν ότι ακόμη και η κριτική. Φυσικά, υπάρχουν κίνδυνοι και το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακό όσο θα ελπίζω. Σε μια μελέτη του 2006 που δημοσιεύθηκε στο European urology σημειώνει ότι το μέσο μήκος, το οποίο κατάφερε να προσθέσετε χρησιμοποιώντας την επιχείρηση, απέχει λιγότερο από 2.5, του μαρκ P Σολομώντα, MD, πλαστικός χειρουργός σημειώνει ότι τα αποτελέσματα είναι μέτρια, αλλά ελαφρώς καλύτερα από ό, τι πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Υπάρχουν δύο είδη χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών.

 • Την επιμήκυνση του πέους. Το πέος που αποδίδει στην πύελο μέσω ισχυρή funicles, που ονομάζεται υποστήριξη των συνδέσμων. Είναι που συνδέονται με το πέος και να κρύβει μέρος της μέσα στο σώμα. Χειρουργικό περιτομή αυτών των συνδέσμων χαλαρώνει την ένταση και, θεωρητικά, γίνεται σαφές ένα μεγάλο μέρος του πέους. Για να αποτραπεί η εκ νέου συνένωση των συνδέσμων, μπορεί να χρειαστεί καθημερινή φθορά pondus ή η αναβολή προσάρτημα για έξι μήνες.
 • Πάχυνση του πέους. Αρχικά, η διαδικασία συνίστατο στο γεγονός ότι πήρες λιπώδους ιστού από ένα άλλο μέρος του σώματος και να προστεθούν στον άξονα του πέους, καθιστώντας την πιο μαζική. Αλλά τα θετικά αποτελέσματα που αυτό έχει προκαλέσει. Το λίπος μερικώς absorbetur, και το πέος του έδειχνε ανώμαλο. "Αυτά τα πέη έμοιαζε με πλακόστρωτο πεζοδρόμιο", λέει ο Σολομών.
  Νέα παραλλαγή αυτής της τεχνολογίας είναι εμφυτευμένη αλλογενούς, ιστού μεταμοσχευθούν από ένα γενετικά dissimilis σώμα χρησιμοποιείται σε πολλούς τύπους επανορθωτική χειρουργική. Οι χειρουργοί που εκτελούν αυτό το είδος της λειτουργίας του Σολομώντα και ο Brian J. Smith. Rosenthal, MD, ουρολόγος εξάσκηση στο Μπέβερλι χιλς, συμφωνούν ότι η αλλογενούς δίνει ένα μεγαλύτερο και καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε πώς ο δωρητής ιστών μπορεί να οδηγήσει μετά από μεταμόσχευση.

Υπάρχουν και άλλα είδη των χειρουργικών διαδικασιών για τη διεύρυνση πεών. Οι ασθενείς που είναι υπέρβαροι τους λιπώδεις ιστούς στη βάση του πέους αφαιρείται με λιποαναρρόφηση. Μερικοί γιατροί κάνουν τη λειτουργία για την ταυτόχρονη αύξηση στο μήκος και το πάχος του πέους, άλλοι κάνουν τους σε στάδια.

Ενώ ο Δρ Rosenthal προβλέπει το ίδιο ευρεία εφαρμογή των επιχειρήσεων για τη διεύρυνση πεών, όπως αύξηση στήθους, dr. Solomon δεν συμφωνούν μαζί του. Πιστεύει ότι το κύριο εμπόδιο είναι το κόστος λειτουργίας της. Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πεών είναι της τάξης των 5-10 χιλιάδες δολάρια. Ενώ πάχυνση είναι από 5 έως 7 χιλιάδες μόνο και μόνο για την αλλογενούς, χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος του έργου. Λαμβάνοντας υπόψη το έργο της λειτουργίας, θα σας κοστίσει περισσότερα από 20 χιλιάδες δολάρια.

επιπλοκές και κινδύνους

Πέος διεύρυνση, τους κινδύνους και τις επιπλοκές

Φυσικά, πριν πάτε για ύπνο στο χειρουργικό τραπέζι, είναι σημαντικό να εξετάσει τους πιθανούς κινδύνους. Καμία αξιόπιστη ιατρική οργάνωση δεν συνιστούμε να το κάνετε τέτοιες πράξεις τους άνδρες με φυσιολογικό πέος. American Association of urology τονίζει ότι οι πράξεις αυτές δεν αναγνωρίζονται ως ασφαλή ή αποτελεσματικά.

Αρκετές μελέτες σε αυτόν τον τομέα είναι, επίσης, δεν είναι ενθαρρυντικά. Έτσι, η μελέτη της European Association of urology σπούδασε 42 περιπτώσεις πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση, έδειξε ότι μόνο το 35% των ασθενών ήταν ικανοποιημένοι και 50% συνέχισε την αναζήτηση περαιτέρω ενέργειες για τη διεύρυνση πεών.

"Θέλω να δω εφιάλτες", λέει Ο ' λίρι, που περιγράφει περιπτώσεις, όταν είχε να διορθώσει τις συνέπειες των ανεπιτυχείς επιχειρήσεις. Γνωστές επιπλοκές περιλαμβάνουν: ουλές, λοίμωξη, αλλαγή σε κανονική γωνία της στύσης, μείωση της ευαισθησίας και της ανικανότητας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγω χειρουργικής επέμβασης για τη διεύρυνση πεών μπορεί να γίνει μικρότερη, λόγω του γεγονότος ότι οι τομές ιστού crescere να πυελικό πάτωμα και οι περισσότεροι από το πέος, είναι μέσα στο σώμα.

Οι χειρουργοί που διεξάγει την χειρουργική επέμβαση υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες επεμβάσεις είναι επιτυχής, και περιπτώσεις σοβαρές επιπλοκές είναι σπάνιες. "Έχω κάνει χιλιάδες πράξεις", λέει ο Rosenthal. "Είμαστε πολύ προηγμένη τεχνολογία για να βελτιώσει τις διαδικασίες και τους ασθενείς να βοηθήσουν."

Επίσης, έχουν κουραστεί από τα επιχειρήματα ότι οι άνθρωποι που πηγαίνουν για τέτοιες επεμβάσεις είναι πιο πιθανό να βοηθήσει έναν ψυχίατρο. Η λειτουργία επιτρέπει στον άνθρωπο να ακούσουμε καλύτερα τον εαυτό του, λέει. Μια γυναίκα που θέλει να αυξήσει το Στήθος της, γιατί κανείς δεν αποκαλεί τρελό; Έτσι ποια είναι η διαφορά;

O'leary επιμένει ότι υπάρχει μια διαφορά. Σε αντίθεση με χειρουργικές επεμβάσεις για την αύξηση του μαστού, όπως και αν δεν έχουμε ένα, αλλά τα οποία έχουν γίνει μέρος της ιατρικής πρακτικής, η χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών.

"Αν υπήρχε μια νομική διαδικασία των πράξεων αυτών, δεν θα υπήρχαν προβλήματα", συνεχίζει Ο ' λίρι. "Αλλά αυτή η διαδικασία που θα εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα δεν υπάρχει ακόμα".

Γιατρός χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών!

Αν παρ ' ελπίδα να βρούμε ένα νόμιμο τρόπο, μην απελπίζεστε. Υπάρχει και μια άλλη μέθοδος για τη διεύρυνση πεών, η οποία συνιστάται από όλους τους γιατρούς είναι η απώλεια βάρους. Ναι, αυτό ακούγεται σοβαρό, αλλά μπορεί να βοηθήσει.

πέος διεύρυνση

"Πολλοί από τους ασθενείς μου παραπονιέται ότι ένα μικρό πέος, το υπερβολικό βάρος", λέει ο Μπόιλ. Πέος κανονικό μέγεθος ματιά στο ιστορικό του λίπους του σώματος λιγότερο, να κρύβεται στο λίπος πτυχώσεις. Ως εκ τούτου, η απώλεια βάρους οπτικά καταστήστε το πέος μεγαλύτερο και μεγαλύτερο.

Να είστε προσεκτικοί. Οι περισσότερες από τις μεθόδους για τη διεύρυνση πεών είναι μια σπατάλη των χρημάτων. Χειρουργική επέμβαση είναι δαπανηρή, επικίνδυνη και δεν έχουν μελετηθεί. Στον καρκίνο είναι λογικό να μιλήσουμε για την πειραματική χειρουργική επέμβαση, αλλά αυτό δεν είναι η περίπτωση.

Δες το έτσι: το πέος είναι ένα πολύ λεπτό και ευαίσθητο όργανο. Και αυτό τον κάνει τόσο ξεχωριστό. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά, νομίζω, πριν να τολμούν να αυξάνεται. Είναι αξίζει τον κίνδυνο να μετατραπεί σε ένα κανονικό μέγεθος του πέους που λειτουργεί καλά σε ένα τεράστιο πράγμα ταινίες πορνό, οι οποίες, κατά συνέπεια, μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί.

17.10.2018