Πώς να αυξήσει το μέγεθος του πέους στο σπίτι - μέθοδοι

Παρά τα υφιστάμενα πρότυπα και δείκτες, ποιο πρέπει να είναι το μέγεθος του πέους, πολλοί άνδρες εξακολουθούν να παραμένουν δυσαρεστημένοι με τις παραμέτρους τους. Οι γιατροί αποδίδουν αυτή την αδυναμία χρήσης του σώματος και η χαμηλή ποιότητα του σεξ, η δυσαρέσκεια με τις γυναίκες από το σεξ και τα στερεότυπα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσει το κράτος.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Φαίνεται ότι η μόνη ενέργεια που εξασφαλίζει την αύξηση της το μήκος και το πάχος του πέους σας, αλλά σήμερα ασκείται από πολλές εναλλακτικές μεθόδους, που θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσει μερικά επιπλέον ίντσες στο σπίτι σας. Το κύριο πράγμα είναι να αναλύσει το πόσο προβληματική είναι η κατάσταση, αν είναι απαραίτητο να κάνουμε κάτι, και στη συνέχεια να επιλέξετε το καλύτερο τρόπους.

Είναι δυνατόν να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι;

Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες πρέπει να ξέρετε, είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος χωρίς πλαστικά και χειρουργική επέμβαση. Ιατρικές εμπειρογνώμονες προσφέρουν μια ποικιλία από εναλλακτικούς τρόπους, που λειτουργούν με την ακόλουθη αρχή:

 • το τέντωμα του σηραγγώδους και σπηλαιώδης ιστούς του φαλλού είναι υπεύθυνοι για το μέγεθος του οργάνου κατά τη διάρκεια της στύσης;
 • αυξημένη ροή του αίματος, η οποία εξασφαλίζει επίσης την ισχυρή στύση;
 • η αυξημένη ισχύ, την ανέγερση και την λίμπιντο για την αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας των ανδρών σε Γενικές γραμμές.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το μέγεθος του πέους σπάνια παίζει ρόλο στη σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου και την αναπαραγωγική υγεία. Αλλά αν το μέγεθος του προκαλούν ψυχολογική δυσφορία, προκαλώντας συγκροτήματα, αυτο-αμφιβολία και την απομόνωση, πρέπει να λύσει το πρόβλημα, αλλιώς μπορεί να οδηγήσει σε ψυχογενή ανικανότητα.

Σημαντικό! Η πιο εντυπωσιακή αύξηση των επιδόσεων ενός κράτους υπόσχεση μόνο διαφορετικές μεθόδους της χειρουργικής επέμβασης. Συντηρητικές μέθοδοι δεν δίνουν αποτέλεσμα περισσότερη ανάπτυξη στο 2-4 cm

Ειδικές ασκήσεις για να αυξήσει το αρσενικό όργανο

Ο πιο σημαντικός τρόπος για να αυξήσει το μήκος και τη διάμετρο του πέους είναι ασκήσεις που θα κάνουν τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος, πιο ευέλικτη και επεκτάσιμη. Ασκήσεις επίσης να βοηθήσει να βελτιώσει την τοπική κυκλοφορία, και, όπως γνωρίζουμε, από την βιασύνη του αίματος στο πέος εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος κατά τη στύση.

Μέθοδοι Jelqing

Για την ορθή διευρύνει το σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου που θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να εξετάσετε το ενδεχόμενο του εξοπλισμού άσκησης. Τα πιο δημοφιλή και έχουν εγκριθεί από τους γιατρούς – Jelqing είναι μια αρχαία τεχνική που χρησιμοποιήθηκε ακόμη και οι Αφρικανοί και οι Ινδοί. Η αρχή των ασκήσεων είναι θυμίζει το άρμεγμα μασάζ.

Για να κάνετε τις ασκήσεις που χρειάζεστε σε μια ημι όρθια κατάσταση όχι περισσότερο από 60-75% της πλήρους ισχύος. Ας υποθέσουμε ότι δύο ασκήσεις:

 1. Πρώτον, το σηραγγώδες σώμα χρειάζεται κάποια θερμότητα, έτσι ώστε να γίνει ελαστικό και εύκαμπτο. Μπορείτε να πάρετε το θερμαινόμενη αλάτι, τυλιγμένο σε ένα πανί τσάντα, βάζοντας το όργανο σεξ. Περαιτέρω, το σώμα αλειμμένο με λιπαντικό, την τόνωση λίγο, γύρω από τη βάση να κάνει ένα δαχτυλίδι, έσφιγγα τα χέρια και τα δάχτυλα. Αυτό το δαχτυλίδι είναι με γνώμονα την βάση του κεφαλιού του, τότε η άσκηση επαναλαμβάνεται 40 φορές.
 2. Σώμα να προετοιμαστεί για την ίδια αρχή, τώρα πιάνοντας το χέρι του στη βάση. Πρώτα θα πρέπει να έχετε 10 δευτερόλεπτα για να στερεωθεί το πέος στη ρίζα, αλλά σε όλο το μήκος της ήταν καλυμμένο από την παλάμη του χεριού. Την επόμενη κρατούσε, αλλά χωρίς τον πόνο και την ταλαιπωρία του πέους πρέπει να τραβήξει προς τα δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω.

Για να αρχίσει με, θα είναι 30-40 επαναλήψεις των δύο ασκήσεων, αλλά με το χρόνο ο αριθμός τους μπορεί να αυξηθεί σε 200. Είναι σημαντικό ότι η τεχνική ασκείται τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα, από τουλάχιστον 1 μήνα και περισσότερο.

jelqing

Το τέντωμα

Για να αυξήσετε το μήκος ενός κράτους, είναι απαραίτητο να εκτελούν τακτικά απλή άσκηση που περιλαμβάνει το τέντωμα. Για το σκοπό αυτό, το σώμα πρέπει, επίσης, κάποια θερμότητα για να μην τραυματίσουν τα κύτταρα και τους ιστούς. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το πτώμα ήταν σε μια χαλαρή κατάσταση, διαφορετικά η στύση θα αποτρέψει ορισμένους φορείς να τεντώσει.

Πρώτα να πάρει το στέμμα, στη συνέχεια, τραβήξτε μπροστά σας. Σε τεντωμένο προϋπόθεση για να κρατήστε πατημένο το για περίπου 15 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, εκτίθεται για να χαλαρώσετε και να δώσει το σώμα να ξεκουραστεί. Με την ίδια αρχή του φαλλού τέντωμα στη δεξιά και αριστερή πλευρά, επαναλαμβάνοντας την άσκηση σε έναν κύκλο. Η άσκηση είναι σωστή, αν δεν έχετε πόνο.

Αναστολή των εμπορευμάτων

Για να αυξήσετε το μέγεθος του φαλλού στο σπίτι χωρίς φάρμακα και γιατρούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο ανάρτησης φορτίων. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή είναι μια μάλλον τραυματικό τρόπο, απαιτώντας προσοχή και μέτρο. Η ουσία της έγκειται στο τέντωμα ορισμένων οργανισμών και συνδέσμων του πέους με το βάρος.

Για να εκτελέσετε την άσκηση με τους εξής τρόπους:

 • το πέος πρέπει να θερμαίνεται με ένα απαλό μασάζ;
 • γύρω από το κεφάλι για να επισυνάψετε το ασβεστοκονίαμα με το οποίο το κράτος είναι συνδεδεμένη με το δαντέλες *
 • η δαντέλλα κρεμασμένα μικρά βάρη;
 • σε αυτή τη θέση θα πρέπει να αντέξουν για να ξεκινήσετε 25 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, είναι σημαντικό ότι το πέος δεν ένιωθα μούδιασμα και πόνος, διαφορετικά μπορεί να τραυματίσει το σώμα. Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε το ελάχιστο φορτίο, αυξάνοντας σταδιακά το βάρος και τη διάρκεια της άσκησης.

Η χρήση των συσκευών

Αν ασκήσεις περιλαμβάνουν την αθροιστική επίδραση για πολύ καιρό, για μια γρήγορη, αλλά μια φορά επίδραση αρσενικά μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές συσκευές και εργαλεία. Φυσικά, για να μεγαλώσεις δεν θα βοηθήσει, αλλά να απολαύσετε τις νέες αισθήσεις από την αυξημένη παραμέτρους του φαλλού εγγύηση.

Ακροφύσιο

Υπάρχουν πολλές συμβουλές που όχι μόνο θα προσθέσει στο πέος σας το πάχος και το μήκος, αλλά επίσης να βοηθήσει να ενισχύσει στύσεις, και ως εκ τούτου η ποιότητα της σεξουαλικής επαφής αυξάνει επίσης. Το ακροφύσιο μπορεί να είναι κλειστού και ανοικτού τύπου, κλειστού πιο κατάλληλο για να αυξήσει το μήκος του φαλλού.

Λοιπόν, αν το ακροφύσιο είναι κατασκευασμένο από ελαστικό και εύκαμπτο υλικό όπως λάτεξ ή σιλικόνη. Η μέγιστη αύξηση στο μήκος του φαλλού μπορεί να είναι + 10 εκατοστά, κατά μέσο όρο, οι κατασκευαστές προσφέρουν + 3-6 δείτε το Ακροφύσιο στην κορυφή μειώνει την ευαισθησία του πέους κεφάλι, και έτσι παρατείνει τη σεξουαλική πράξη, που λύνει το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Αντλία

Η συσκευή αυτή μοιάζει με μια αντλία, η αρχή λειτουργίας του εξασφαλίζει αυξημένη ισχύ, την ανέγερση και τη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής αντρών επιπλέον να αυξήσει το μέγεθος του οργάνου. Αλλά το θέμα είναι ότι η αντλία σας επιτρέπει άτομα να επιτύχουν μια στύση ακόμα και με τη στυτική δυσλειτουργία με τη βοήθεια του κενού που προκαλεί το αίμα να φτάσει στα ειδικά όργανα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού θα πρέπει με τον ακόλουθο τρόπο:

 • μέλος των cream, και στη συνέχεια να εισαχθεί στον κύλινδρο της συσκευής?
 • ο κύλινδρος αντλείται ο αέρας που οδηγεί σε πίεση στο σώμα;
 • η πίεση αυξάνει τη ροή του αίματος, αυξάνοντας έτσι το μήκος και το πάχος του πέους σας;
 • ενσωματωμένος μετρητής πίεσης ρυθμίζει την πίεση στο σώμα;
 • χρησιμοποιήστε την αντλία πριν από την επαφή.

Το αποτέλεσμα, το οποίο υπόσχεται να αντλία, στην πραγματικότητα προσωρινά, ώστε να χρησιμοποιείται σε άτομα με στυτική δυσλειτουργία και μικρά μεγέθη, όπως η βοηθητική συσκευή.

βοήθεια για το πέος

Μασάζ

Ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσουμε τα κράτη σε μέγεθος – αυτό το ειδικό μασάζ. Την ορθή εκτέλεση εξασφαλίζει όχι μόνο μια αύξηση στο πάχος και το μήκος του οργάνου, αλλά επίσης να αυξήσει την ικανότητα και τη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών. Για να εκτελέσετε το μασάζ είναι απαραίτητο ως εξής:

 • πριν από τη διαδικασία, το σώμα χρειάζεται να το ζεστάνετε με ένα ζεστό πανί (πετσέτα εμποτισμένο με ζεστό νερό και τυλίξτε το σώμα)?
 • το ζέσταμα θα πρέπει να επαναλαμβάνεται αρκετές φορές σε μια σειρά;
 • στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας διάφορες διατάσεις και άλλες κινήσεις μασάζ από τον κορμό του πέους.

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες τεχνικές που μπορείτε να εκτελέσετε το μασάζ μέλος, μπορείτε να δείτε και στο βίντεο στο Διαδίκτυο. Σημαντικό, η διαδικασία δεν προκαλεί δυσφορία και πόνο, και ήταν επίσης μια τακτική. Αυτό θα βελτιώσει την τοπική αιμάτωση, η οποία έχει μια θετική επίδραση στην δραστικότητα και την ποιότητα της στύσης, την πρόληψη στάσιμες διαδικασίες.

Λιπαντικά

Γρήγορα να αυξήσει το πέος σας θα βοηθήσει τα ειδικά μέσα από την τοπική εφαρμογή των λιπαντικών. Η επίδραση αυτών των φαρμάκων λόγω των φυσικών συστατικών στη σύνθεση, χάρη στην οποία διαστέλλονται ιστό του πέους. Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα που περιέχουν ορμόνες, ώστε να εφαρμόσει καλύτερα ειδικός ραντεβού.

Λιπαντικά έρχονται σε 3 τύπους:

 1. Αλοιφή γρήγορη δράση – μετά τη θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες του πέος αυξήθηκε κατά μερικά εκατοστά, θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα πριν από την επαφή.
 2. Τζελ για να αυξήσει το φαλλό – χρήση προϊόντων αυτό το είδος χρειάζεται αρκετούς μήνες για να επιτύχουν ένα σωρευτικό αποτέλεσμα.
 3. Βοηθητικές αλοιφή είναι να εφαρμόσετε αυτό το είδος των πόρων που χρειάζεστε σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους, για παράδειγμα, ταυτόχρονα κατά την εκτέλεση των ασκήσεων ή να χρησιμοποιείτε ακροφύσια.

Η χρήση των λιπαντικών είναι απολύτως ασφαλής και η καλύτερη μέθοδος του πέους διεύρυνση. Αλλά πριν από την εφαρμογή, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις και πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Χάπια για τη διεύρυνση πεών

Αυξάνεται το πέος στο σπίτι είναι, επίσης, τη χρήση φαρμάκων που μπορούν να συνθετικό και φυσικό (διαιτητικά Συμπληρώματα). Η αρχή της δράσης έγκειται συχνά στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος και την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στο πέος που φυσικά εκτείνεται στο στυτικής ιστούς.

Κινέζικα tablet – σήμερα είναι το πιο δημοφιλές φάρμακο για να αυξήσει τον φαλλό, το κύριο συστατικό των οποίων είναι το Κινέζικο ginseng. Αυτή η ουσία που ενισχύει το σώμα είναι η αντοχή και η προστατευτική λειτουργία, αυξάνει τον τόνο των ιστών και του δέρματος, και επιταχύνει επίσης τη ροή του αίματος. Λόγω του σωρευτικού αποτελέσματος αυξάνει το ρυθμό.

Συμπληρώματα διατροφής είναι φάρμακα με βάση φυτικά συστατικά και βιταμίνες, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές. Καλό Συμπληρώματα περιέχουν τα ακόλουθα στοιχεία:

 1. Το σιτέλαιο – αυτό το προϊόν περιέχει σελήνιο και ο ψευδάργυρος, τα οικοδομικά υλικά τη σύνθεση της τεστοστερόνης.
 2. Η βιταμίνη Ε είναι μια σημαντική ουσία για την αναπαραγωγική υγεία, την ελαστικότητα των ιστών του πέους, καθώς και για την αύξηση της δραστικότητας και της λίμπιντο των ανδρών.
 3. Σπόροι κολοκύθας – ένα απαραίτητο ρυθμιστής της αναπαραγωγικής λειτουργίας.

Επίσης, χρήσιμα στοιχεία θεωρούνται φαρμακευτικά βότανα όπως το ginseng και schisandra, Siberian ginseng, και σημαίνει αφροδισιακά. Τα ταμεία αυτά δεν είναι φάρμακα, αλλά ενεργεί ως βοηθητικό μέσο για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εγχώριας θεραπείας.

το ακροφύσιο κράτη

Λαϊκές θεραπείες

Λαϊκή ιατρική έχει μια μακρά λίστα με τα εργαλεία και συνταγές για την χρήση που είναι κατάλληλες σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους για τη διεύρυνση πεών. Αποδεδειγμένη διαφορετικά βότανα, καθώς και τη σόδα και τα προϊόντα της μέλισσας. Οι άνδρες πρέπει να επιλέξει για τον εαυτό τους την καλύτερη συνταγή και να εφαρμόζει αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες.

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα

Παρά το γεγονός ότι πολλοί εμπειρογνώμονες αμφιβάλλουν για το αν μπορείτε να αυξήσετε το κράτος σόδα, πολλοί άνδρες από το παράδειγμα τους για να αποδείξει την αποτελεσματικότητα αυτής της τεχνικής. Η βασική προϋπόθεση για την ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία είναι η σωστή εφαρμογή μαγειρική σόδα, μια συνταγή της παραδοσιακής ιατρικής.

Σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή λουτρά για το πέος, και επειδή κάνει την απολέπιση για να κάνετε μασάζ στα γεννητικά όργανα. Ερεθισμός ιστών θα οδηγήσει σε κυτταρική διαίρεση και τη διεύρυνση του πέους, και αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος. Είναι σημαντικό να μην το παρακάνετε με την αρχική θεραπεία.

Συνταγή με μέλι

Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος για την αύξηση των κρατών – χρήση του μελιού, και αυτή η μέθοδος έχει λάβει έγκριση από τους περισσότερους γιατρούς ουρολόγους και άλλους γιατρούς. Θα πρέπει να εφαρμόζεται με τον ακόλουθο τρόπο:

 • πιείτε το διάλυμα και το μέλι μικτά συστατικά σε μια ομοιογενή μάζα και να εφαρμόζουν τακτικά μέσα;
 • για το μέλι, προσθέστε καρύδια, χρησιμοποιώντας μια κουταλιά της σούπας με άδειο στομάχι κάθε πρωί;
 • για το μέλι, προσθέστε τα φουντούκια, τα καρύδια και αυξήθηκαν τα ισχία, συνθλίβονται και σαντιγί μάζα, φαγητό καθημερινά 1-2 κουτάλι.

Το μέλι είναι ένα φυσικό αφροδισιακό, το οποίο είναι το πιο ευνοϊκό τρόπο που επηρεάζει την περιοχή των γεννητικών οργάνων ανδρών. Επομένως, για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συνταγές που χρειάζεστε σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές και για την πρόληψη των σεξουαλικών διαταραχών.

Τροφή για μεγάλο καβλί

Η σωστή διατροφή είναι ένα άλλο κλειδί για την καλή υγεία και την ομαλή λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων των ανδρών. Για να διευρύνει το πέος, φυσικά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ως πολλά από τα ακόλουθα προϊόντα:

 • Καρπούζι – μούρα συστατικά επιταχύνει τη ροή του αίματος, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς του πέους.
 • Πρωτεΐνες τρόφιμα – αυτή η ουσία είναι υπεύθυνη για τα επίπεδα τεστοστερόνης και την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού, έτσι ώστε οι άνδρες πρέπει να καταναλώνουν τακτικά τα αυγά, το κρέας και το γάλα.
 • Καρύδια – η πηγή όλων των ανδρών βιταμίνες και ουσίες που αυξάνουν την σύνθεση της τεστοστερόνης.
 • Τα θαλασσινά είναι ένα φυσικό αφροδισιακό, καθώς και πηγές ψευδαργύρου, η οποία βελτιώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και τη σεξουαλική ικανότητα των ανδρών.
 • Πράσινοι – ιδιαίτερα το σπανάκι, το σέλινο, το μαϊντανό, επίσης, ότι αυξάνει την τεστοστερόνη και την ενίσχυση της υγείας γενικότερα.

Καλή διεγερτικά σεξουαλικές λειτουργίες θεωρούνται φυτικά έλαια, βότανα, και, επίσης, σκούρα σοκολάτα, μούρα και λαχανικά νωπά.

Συμπέρασμα

βότανα για τα κράτη

Στην πραγματικότητα να αυξήσει το μέγεθος του πέους στο σπίτι χωρίς χειρουργική επέμβαση οι γιατροί – δεν είναι μύθος αλλά πραγματικότητα και συνέπεια και σκληρή δουλειά. Οι άνδρες πρέπει να πάρει τις τεχνικές που έχουν περιγραφεί παραπάνω, και στη συνέχεια τακτικά για να εφαρμόσει όλες τις συστάσεις να ακολουθήσει τη δίαιτα και τον τρόπο ζωής. Μην περιμένετε μια γρήγορη και εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως η ανάπτυξη σε περισσότερες από 3-4 cm έως τις υπάρχουσες ρυθμίσεις μπορεί να δώσει μόνο το πλαστικό και τη χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν συντηρητικούς τρόπους.