Πώς να μεγέθυνση πέους χωρίς χειρουργική επέμβαση: πώς

Η κύρια ένδειξη για τη διεύρυνση πεών ή τροποποίηση είναι η επιθυμία των ανδρών. Αυστηρές προδιαγραφές μέγεθος του πέους δεν υπάρχει, αλλά αν είναι ακόμα σε διεγερμένη κατάσταση δεν φθάνει το 8 ίντσες, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για την απόκλιση από τον κανόνα.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Βασικά ένας άνθρωπος ορίζει τον εαυτό του, φυσιολογικό ή όχι το μέγεθος του "αξιοπρέπεια". Δεν είναι όλοι οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ είναι ικανοποιημένοι με το μήκος του πέους του, έτσι, αναζητούν κάθε μέσο για να διορθώσει αυτή την έλλειψη. Αλλά αμέσως θέλω να προειδοποιήσω τους άνδρες που δεν μεθόδων εργασίας και την αυτοθεραπεία μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Έτσι, δεν πείραμα στο σώμα σας και τα αναπαραγωγικά όργανα, ειδικά όσο η φύση τους έδωσε σε ένα κομμάτι! Χρησιμοποιείτε μόνο δοκιμασμένες και εγκεκριμένες ιατρικές μεθόδους.

Πώς να αυξήσει το αρσενικό όργανο, χωρίς χειρουργική επέμβαση και χωρίς συνέπειες, μπορείτε να μάθετε σε αυτό το άρθρο.

Ποια είναι η επίδραση του μεγέθους του πέους στην αυτοεκτίμηση των ανδρών;

Πολύ συχνά το μήκος του πέους επηρεάζει το σχηματισμό της ανδρικής του ταυτότητας. Εξαρτάται από την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της επάρκειας. Ικανοποιητικό το μέγεθος του πέους έχει αρνητικές επιπτώσεις κυρίως για την συναισθηματική κατάσταση. Η έλλειψη τακτικής και την ποιότητα του σεξ κάνει τους άντρες να νιώθουν άβολα. Ως εκ τούτου, επιθυμούν να αυξήσει το μήκος του ανδρισμού του είναι δικαιολογημένη και δεν είναι απλά μια μόδα. Έτσι επιδιώκουν να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση, να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή σας, αφαιρέστε συστολή και συγκροτήματα. Για τους άντρες είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν σεξουαλικά ελκυστικές.

Η ψυχολογία των ανθρώπων, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει, σε αντίθεση με το μέγεθος του πέους του. Αλλά πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό;

Τι μεθόδους για να βοηθήσει να αυξήσει το αρσενικό όργανο;

Δεν είναι όλοι οι άνδρες είναι πρόθυμοι να αυξήσει το μέγεθος του κράτους μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν μη-χειρουργικές μεθόδους

  • η συσκευή επέκτασης είναι μια ειδική συσκευή για να μακρύνει το πέος;
  • κρεμώντας εμπορευμάτων *
  • τεχνική jelcing;
  • τα συμπληρώματα;
  • ηλεκτρικό διεγερτικός;
  • το κεφάλι του πέους.

Αύξηση το κράτος, χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι αρκετά αληθινό. Επιπλέον, μπορεί να γίνει στο σπίτι. Αλλά να είστε προσεκτικοί, αν μπορείτε να προσφέρετε ένα εργαλείο που αυξάνει το 10 ίντσες για λίγους μήνες — αυτό είναι μια προφανής απάτη, ως μέρος του ανθρώπινου σώματος δεν είναι σε θέση τόσο να αλλάξετε το μέγεθός του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ίδιο ισχύει και για το θαύμα φάρμακα: χάπια, τζελ, αλοιφές. Στη λίστα αυτή μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να "αρχαίες μεθόδους", τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως από τους τσαρλατάνους για το κέρδος. Επιπλέον, αυτές οι μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές, μπορούν ακόμα να βλάψουν την υγεία σας.

Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, θα πρέπει να έχετε πληροφορίες σχετικά με αποτελεσματικές μεθόδους για να αυξήσει το κύριο σώμα των ανδρών.

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Διαλυτικό χρώματος — μια συσκευή που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος του πέους

Σήμερα, αυτή η μέθοδος είναι η πιο δημοφιλής και της ζήτησης. Ο μηχανισμός δράσης συνίσταται στο τέντωμα ύφασμα κράτους και την τόνωση της ανάπτυξης. Επίσης η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη των εξωτερικών ελαττωμάτων — διόρθωση των κυρτών αρσενικό όργανο.

Η τεχνική αυτή έχει επιστημονική βάση: το ανθρώπινο σώμα μπορεί να ποικίλει κάτω από την επιρροή των σταθερών φορτίων. Λόγω αυτής της αρχής και τα έργα επέκτασης.

Σήμερα μπορεί να υποστηριχθεί ότι αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική. Επιπλέον, για 20 χρόνια, δεν εντοπίστηκαν παρενέργειες. Οι συσκευές είναι εύκολο στη χρήση και αόρατο κάτω από τα ρούχα. Stretching είναι απαραίτητο για την άσκηση κάθε μέρα (περίπου 8 ώρες) για 3-5 μήνες. Αν όλοι οι κανόνες είναι δυνατόν για την αύξηση του πέους από 2,5 έως 3 εκατοστά. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θετική δυναμική που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την καθημερινή χρήση.

Η άσκηση ως τρόπος επιμήκυνση του πέους στο σπίτι

Jelcing— ειδικές ασκήσεις που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε το πέος και να βελτιώσει τις επιδόσεις της. Η τεχνική που βοηθά να αλλάξει όχι μόνο το μήκος του πέους, αλλά και το πάχος του.

Jelcing είναι μία από τις πιο αρχαίες τεχνικές. Έχει χρησιμοποιηθεί για πολλούς αιώνες. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται λόγω την τόνωση της ροής του αίματος στο πέος. Με την πάροδο του χρόνου, με τη βοήθεια των ασκήσεων αύξηση του όγκου του αίματος κοιλότητα και την αύξηση της ροής του αίματος στο πέος. Τέτοιες διαδικασίες έχουν θετική επίδραση στην αύξηση του κράτους.

Στις μέρες μας jelcing τεχνική που μπορεί εύκολα να κατεβάσει από το Internet. Ωστόσο, οι απόψεις των επιστημόνων για την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου διαφέρουν. Ορισμένοι πιστεύουν ότι οι ασκήσεις του πέους αυξάνεται. Άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι jelcing είναι μια αναποτελεσματική μέθοδο, και για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη μέθοδο αυτή, ο άνθρωπος χρειάζεται να δαπανήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Το κενό μέθοδος

Η αρχή της αντλίας κενού με βάση τη συνεχή τέντωμα του πέους. Η συσκευή, που ονομάζεται επίσης μια αντλία κενού.

Η αρχή της δράσης είναι να τονώσει τη ροή του αίματος και την ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας, λόγω του κενού που δρα στο αρσενικό όργανο. Ως αποτέλεσμα, το κράτος αυξάνει σε όγκο όσο και σε μέγεθος. Αλλά η επίδραση αυτή είναι προσωρινή, οπότε μια αντλία κενού, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε αμέσως πριν από την επαφή.

Μπορεί τα φάρμακα να αυξήσει την αρσενική "αξιοπρέπεια";

Διαφημίζονται τα ναρκωτικά δεν είναι καθόλου αποτελεσματική μέθοδος για τη διεύρυνση πεών. Για παράδειγμα, μια προσχηματισμένη εργαλεία είναι οι πιο κοινές βιταμίνες. Και τότε — όπως δισκία, βοηθά να βελτιώσει τη στυτική λειτουργία, αλλά δεν επηρεάζει το μήκος του πέους.

Αν μιλήσω για σκευάσματα για τοπική εφαρμογή (αλοιφές, γέλες, κρέμες), η σύνθεση τους δεν είναι πάντα γνωστά. Μετά τη χρήση, πολλοί άνδρες μπορεί να εμφανίσουν φαγούρα και αλλεργική αντίδραση στο δέρμα.

Ως εκ τούτου, τα φάρμακα για τη διεύρυνση πεών είναι όχι μόνο αναποτελεσματική, αλλά μερικές φορές ακόμη και επιβλαβή για την υγεία.

Συμπληρώματα διατροφής για τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας

Σήμερα είναι πολύ δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής. Χάρη στη φυσική σύνθεση των ναρκωτικών είναι αυξημένη ροή του αίματος στο πέος, τη βελτίωση της στύσης. Η πρόσληψη των Συμπληρωμάτων διατροφής επηρεάζει θετικά την διάρκεια και την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής. Κατά τη γνώμη πολλών καταναλωτών, μετά τη χρήση τους δημιουργεί μια αίσθηση αυξάνοντας το βασικό αρσενικό όργανο. Ωστόσο, αυτά τα φάρμακα έχουν μια προσωρινή επίδραση.

πέος

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να διευρύνει το πέος. Αλλά η χρήση τους είναι μόνο στην περίπτωση που το μέγεθος που πραγματικά γίνεται ένα πρόβλημα. Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τους για το πείραμα, μην ξεχνάτε ότι τέτοιες ενέργειες μπορεί να είναι επικίνδυνες συνέπειες.