Το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα

Ένα μικρό πέος μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τους άνδρες. Οι ειδικοί λένε ότι, στην πραγματικότητα, το φαινόμενο αυτό είναι λιγότερο από ένα πρόβλημα από το να καταλήξει με τον εαυτό τους, όπως οι άνδρες. Το κύριο πρόβλημα είναι η ψυχολογική πίεση, η οποία επηρεάζει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσει το πέος χωρίς χειρουργική επέμβαση, και με τη βοήθεια των διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Πώς να αυξήσει τα κράτη σόδα και είναι δυνατόν να επιτευχθεί ένα καλό αποτέλεσμα;

μικρό πουλί

Είναι δυνατόν;

Για να αυξήσετε το κράτος, χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα είναι πολύ πραγματική. Ωστόσο, η μέθοδος αυτή είναι αρκετά μεγάλη, οπότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Επιπλέον, ένα τεράστιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση ριζοσπαστικές μεθόδους, όπως η αύξηση του μεγέθους του πέους. Όσοι έχουν δοκιμάσει τη μέθοδο με σόδα, μιλώντας για το αποτέλεσμα της αύξησης της όχι περισσότερο από 3-4 cm.

Πριν να προχωρήσετε με την διαδικασία, θα πρέπει να επαληθεύουν την καταλληλότητά του. Μερικοί άνδρες πιστεύουν λανθασμένα ότι πρέπει. Οι ειδικοί αποκαλούν το "μικρό" μέγεθος είναι το μήκος που δεν υπερβαίνει τα 10 cm σε κατάσταση ενθουσιασμού. Η πιο κοινή μέγεθος μεταξύ των ανδρών της χώρας μας, το μήκος του δεν υπερβαίνει τα 18 βλ Ωστόσο, μερικές φορές ακόμη και οι ιδιοκτήτες του μεγάλου μεγέθους, που υπερβαίνει τα 18 εκατοστά σε διεγερμένη κατάσταση δεν νομίζω ότι είναι η υπερηφάνεια, προσπαθώντας να αυξηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση μαγειρική σόδα δεν θα φέρει αποτέλεσμα.

Το αδύνατο μπορεί να είναι το πέος διεύρυνση. σε αυτή την περίπτωση, αν έχει ένα μικρό μέγεθος, ως αποτέλεσμα των συγγενών ανωμαλιών ή χρόνιες παθήσεις. Έτσι, πριν να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με ένα αρσενικό γιατρό για την υγεία του πέους και ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα. Δυστυχώς, οι περισσότερες από τις ανωμαλίες, είναι δυνατόν να εξαλειφθούν μόνο με χειρουργική επέμβαση. Αν η υγεία του επιτρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα σχετικά με την αλλαγή του μεγέθους του κράτους, τότε η καλύτερη επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε σόδα προϊόν διαθέσιμο σε όλους.

Χρήσιμες ιδιότητες της μαγειρικής σόδας

Για κάποια που είναι εκπληκτικό είναι το γεγονός το πόσο εκτεταμένες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας. Κάποιος που ακόμα πιστεύει ότι αυτό το προϊόν μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο. Στην πραγματικότητα, ακόμη και πολλοί γιατροί να μιλάει για τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας. Υγεία σόδα χρήσιμο στους τομείς:

 • Για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους.
 • Για την εξάλειψη εγκαύματα.
 • Από την καούρα.
 • Να ομαλοποιήσει την οξύτητα στο στομάχι.
 • Να επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες.
 • Για λόγους αισθητικής.
 • Να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος.

Για να αυξήσει το πέος ισχύει η τελευταία ιδιότητα μαγειρική σόδα είναι να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος. Είναι γνωστό ότι το αίμα ρέει στο πέος στο έργο της καρδιάς, που οδηγεί σε μια ανέγερση. Όταν είναι σε κανονική κατάσταση, η πίεση της ροής του αίματος είναι μικρή, και όταν πρόκειται για τη σεξουαλική διέγερση, αυξάνει σημαντικά. Όταν τα υφάσματα κράτους είναι γεμάτα με αίμα, αρχίζουν να μεγαλώνουν σε μέγεθος και να γίνει πιο πυκνό.

Από το μηχανισμό της στύσης, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι εξαρτάται από το καρδιαγγειακό σύστημα, κυρίως από την οργάνωση της ροής του αίματος και την αυξημένη πίεση στην διέγερση. Μία από τις χρήσιμες ιδιότητες της μαγειρικής σόδας είναι μόνο η ικανότητα να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία, εάν είναι απαραίτητο, τη διεύρυνση.

λουτρά με μαγειρική σόδα

Οδηγίες χρήσης

Η πιο κοινή χρήση της σόδας για την αύξηση κράτος είναι ένα μασάζ. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να το εκτελέσει με το σωστό τρόπο, δεν είναι κακό, επειδή το δέρμα του πέους είναι πολύ τρυφερό. Έτσι, η διαδικασία αποτελείται από διάφορα στάδια:

 1. Κατάρτισης. Η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί για να κάνει το δέρμα του πέους εύπλαστο, την ίδια στιγμή, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Θα πρέπει να πάρετε μια πετσέτα, η οποία πρέπει να είναι πολύ μαλακό, για να το υγράνετε με ζεστό νερό και τυλίξτε τα πέη τους, αφήνοντας για λίγα λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία 3-4 φορές.
 2. Μασάζ. Τις ίδιες ασκήσεις μπορεί να είναι αυθαίρετη, κύριος στόχος σας – stretching κράτη. Μεταξύ των ασκήσεων πρέπει να υπάρχει μια αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος, εκτελώντας το φως κινήσεις μασάζ. Όταν το τέντωμα του σώματος, θα λάβετε μια μεγάλη ροή του αίματος και, στη συνέχεια, με μια ομαλή μασάζ θα εξακολουθήσουν να διανέμονται μέσω των φλεβών. Σόδα, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε, ενώ μασάζ. Είναι αρκετά για να πάρετε στο χέρι μια μικρή ποσότητα της σκόνης και φαίνεται να "ΤΡΊΒΟΥΝ" στο δέρμα. Η διαδικασία είναι παρόμοια με τη χρήση ένα scrub.
 3. Ανάκτηση. Μετά την άσκηση για να χαλαρώσετε και να ξαπλώσω. Αν απλά άλμα και να αρχίσει, για το σώμα, είναι το άγχος. Μετά την κυκλοφορία του αίματος, η οποία και μόνο θα μπορούσε να ρυθμιστεί, και πάλι να δουλέψουμε σκληρά.

Οι ειδικοί λένε ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ του πέους, ένας άνθρωπος θα πρέπει να είναι σε καλή διάθεση και εντελώς χαλαρή. Προβλήματα με τη σεξουαλική υγεία, οι άνδρες συχνά έχουν ένα ψυχολογικό χαρακτήρα, ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε σωστά το ίδιο. Σεξολόγους προτείνουν "να τελειώνει" στο κεφάλι μου την επιθυμητή εκατοστά, και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας και να ρυθμιστεί ώστε να θαυμάζεις το επίτευγμά τους.

Λοσιόν με μαγειρική σόδα

Λοσιόν ή κομπρέσες με μαγειρική σόδα είναι μια άλλη μέθοδος για τη διεύρυνση πεών στο σπίτι. Για την προετοιμασία σόδα λύση απαραίτητο να πάρτε 1-2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και διαλύονται σε μισό Φλιτζάνι ζεστό νερό. Στη συνέχεια, βρέξτε με το διάλυμα που προκύπτει γάζα και να εφαρμόζουν στο κράτος. Το μέγεθος του cheesecloth θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο για να τυλίξει όλο το μήκος του σώματος.

Κάνοντας λοσιόν συνιστάται κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του μήνα. Ένα one-time διαδικασία, το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα φέρει. Μπορεί να προστεθεί σε hortus η λύση του μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι το λάδι από κάρδαμο, κυπαρίσσια και άλλα "αρσενικό" αρώματα. Τη μυρωδιά τους βοηθά να χαλαρώσετε και να επικεντρωθεί στο πρόβλημα. Μετά τη διαδικασία συνιστάται να ξαπλώσετε σε μια χαλαρή κατάσταση.

Σόδα μέσα

Η κατάποση μαγειρική σόδα μέσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να Συμπληρώσει οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους του πέους διεύρυνση. Η σόδα έχει πολλές θετικές παράγοντες που επηρεάζουν τα εσωτερικά συστήματα του σώματος. Μερικές φορές αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα το μήκος του πέους δεν είναι εντελώς λόγω αποκαλύπτονται από τις ασθένειες, που ο άνθρωπος δεν ξέρει καν. Μπορούν να προκαλέσουν άλλα προβλήματα με τη στύση. Πίνοντας σόδα θα απαλλαγούμε από τα "σκουπίδια", με τη μορφή της σκωρίας, η οποία μπορεί να είναι η αιτία ορισμένων ασθενειών.

Κάνει σόδα μέσα πρέπει να ακολουθήσουμε τη συμβουλή των γιατρών. Σας συμβουλεύω να ξεκινήσετε με μικρές δόσεις – ¼ κουταλάκι του γλυκού το πρωί και το βράδυ. Αυτό πρέπει να γίνει μεταξύ των γευμάτων. Σταδιακά, η ποσότητα σόδας αυξηθεί σε 1 κουταλιά της σούπας. της αποδοχής.

Η πρόληψη είναι συνιστάται να χρησιμοποιήσετε σόδα λύση 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε μισό ποτήρι νερό. Αυτό θα πρέπει να γίνεται νωρίς το πρωί, με άδειο στομάχι. Φυσικά, άμεσα να πιει σόδα δεν θα επηρεάσει το μέγεθος του πέους σας, αλλά σίγουρα θα επηρεάσει θετικά την υγεία του ανθρώπου και τη συναισθηματική του κατάσταση.

αντενδείξεις

Αντενδείξεις

Μαγειρική σόδα είναι μια φυσική ουσία, και ως εκ τούτου, η εφαρμογή της είναι ασφαλής. Ωστόσο, όπως και κάθε προϊόν έχει αντενδείξεις. Η χρήση μαγειρική σόδα για ένα μασάζ ή να συμπιέζει απαγορεύεται:

 • Με την παρουσία του κακότροπος βλάβες στο δέρμα.
 • Όταν έχετε υπερευαισθησία στο προϊόν από το σώμα.
 • Σε ορισμένες παθολογικές αλλαγές του σώματος (πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό).

Πίνοντας σόδα μέσα έχει όλα από τους ίδιους παράγοντες, όπως εξωτερική χρήση, καθώς και αρκετές επιπλέον αντενδείξεις. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • Χρόνια γαστρίτιδα και άλλων ασθενειών, κατά παράβαση του επιπέδου της οξύτητας του στομάχου.
 • Έλκος.
 • Μια αλλεργική αντίδραση στο προϊόν.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των ληγμένων σόδα, πριν από τη χρήση, πρέπει να βεβαιωθείτε για το πακέτο ζωή του προϊόντος στο ράφι. Επιπλέον, εάν η σκόνη, αν δεν έληξε, αλλά έχει ένα κίτρινο χρώμα, την οσμή ή άλλα ελαττώματα, η χρήση του είναι επίσης απαγορευμένη.

Η επίδραση της σόδας στο ανδρικό σώμα

Χρήσιμες ιδιότητες της μαγειρικής σόδας μπορεί να βελτιώσει την υγεία των ατόμων και την αύξηση των ανδρών δύναμη, αν και η μαγειρική σόδα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τα αφροδισιακά.

Λόγω των ιδιοτήτων σόδα βοηθά υγροποίησης του αίματος, ενεργοποιεί τη ροή του αίματος στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων και των οργάνων της πυέλου. Το σεξουαλικό όργανο με το αίμα εμπλουτίζεται με οξυγόνο, το σπογγώδες σώμα είναι γεμάτο, το κράτος γίνεται δύσκολο.

Οι υποστηρικτές της την σόδα και το θεωρούν αξιόπιστο μέσο για την εξοικονόμηση από τους άνδρες για τα δεινά:

 • Μαγειρική σόδα, μια φορά στο σώμα των ανδρών, ομαλοποιεί το μεταβολισμό και την παραγωγή ορμονών, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης. Αυτό επηρεάζει θετικά τη λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων.
 • Εσωτερική υποδοχή σόδα αυξάνει τη ροή της λέμφου σε όργανα της πυέλου.
 • Η σόδα καθαρίζει το σώμα, αφαιρεί τις τοξίνες και ενισχύει την ασυλία. Ένα δυνατό σώμα και ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα κάνει έναν άνθρωπο να accentus-obsistens, και ως εκ τούτου αντοχή στο κρεβάτι.
η επίδραση της σόδας στο κράτος

Πώς να πάρει

Οι άντρες διαφορετικές μεθόδους του πόσιμου σόδα. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς:

Σόδα ποτό

Σόδα ποτό καταναλώνεται με άδειο στομάχι ή 1 ώρα πριν από τα γεύματα. Το στομάχι δεν πρέπει να πεπτική. Η ρεσεψιόν μπορεί να είναι μακρά, αλλά μόνο 1 φορά την εβδομάδα. Ή μαθήματα για 2 εβδομάδες καθημερινά και διάλειμμα 2 εβδομάδων. Baking soda διαλύεται σε νερό και σε γάλα.

 1. Σε ένα ποτήρι βραστό νερό σε θερμοκρασία δωματίου, πασπαλίζουμε με 0,5 κουταλάκι του γλυκού. μαγειρική σόδα. Πάρτε το πρωί μετά το φαγητό. Το μάθημα διαρκεί για ένα μήνα. Αν και μερικοί πιστεύουν ότι ένας τέτοιος κανόνας δεν είναι αρκετό και εκτραφεί ένα ολόκληρο μικρό κουτάλι.
 2. Η προσαρμοστική μέθοδος περιλαμβάνει μια σταδιακή αύξηση της δόσης κατά τη διάρκεια, ξεκινώντας με 1/2 κουταλάκι του γλυκού. μαγειρική σόδα.

Η επίδραση σόδα ποτό διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι και 3 ώρες, επαρκεί για μία συνεδρία, σόδα μπορεί να κάνει το πέος μεγαλύτερο και παχύτερο από ένα μικρό ποσό σε 3-4 mm. Και λόγω της βιασύνη του αίματος.

Τοπική εφαρμογή σόδα

Τοπική τρίβει τη σόδα στο πέος είναι η κύρια μέθοδος. Σόδα σκόνη εφαρμόζεται απευθείας στο σώμα. Η αποτελεσματικότητα αυτής της διαδικασίας σαφής. Μασάζ διεγείρει τη ροή του αίματος, τη σόδα, διαπερνά το δέρμα, εισέρχεται στο αίμα και λεπταίνει, αυξάνοντας το περιεχόμενο. Για τη διαδικασία του πέους στον ατμό στο μπάνιο ή στο ντους. Αποσύνδεση αυξάνει την απαλότητα και ελαφρώς αυξάνει το μέγεθος.

 1. Μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας για να πάρει τα δάχτυλά σας και ΤΡΊΨΤΕ απαλά το πέος για 3-5 min. το Όσχεο είναι σε θεραπεία με σόδα δεν είναι απαραίτητη. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική πριν από τη σεξουαλική σύνδεση. Κάποιοι σχολιαστές λένε ότι με την επιμονή για 2-3 μήνες καταφέραμε να πετύχουμε αύξηση του μερικά εκατοστά.
 2. Το τρίψιμο με φυτικό έλαιο. Ένα λεπτό στρώμα ζεστό φυτικό λάδι κατανεμημένη σε όλη την επιφάνεια του πέους. Το φιλμ λαδιού για να εφαρμόσετε λίγη μαγειρική σόδα και προσεκτικές κινήσεις μασάζ τρίβονται στο πέος. Η διαδικασία συνεχίζεται έως ότου όλα τα ξηρά συστατικά, για 4-6 λεπτά είναι αρκετά για να αξιολογήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.
 3. Ένας καλός συνδυασμός των συστατικών που όχι μόνο αυξάνει το μέγεθος, και αυξάνει την ευαισθησία, το οποίο είναι επίσης σημαντικό. Προ-σόδα και το μέλι θα πρέπει να αναμιγνύεται σε ίσες ποσότητες. Το τελικό μείγμα είναι κατανεμημένο στα κράτη. Το μασάζ γίνεται με ελαφρύ τρίψιμο κινήσεις.

Συμπλήρωμα Διατροφής

Φάτε με ψημένα αγαθά και τα πιάτα με τη ζύμη πάνω από τη σόδα.

Υπαίθρια λουτρά

 1. Για καθιστική λουτρά θα χρειαστείτε μια λεκάνη ή άλλο κατάλληλο δοχείο. Η ποσότητα του νερού πρέπει να είναι επαρκής για να βυθιστεί το καβάλο. Η λύση είναι έτοιμη μετά την αναλογία 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε 2 λίτρα νερό με θερμοκρασία 38-41°C. η διάρκεια της συνεδρίας – 15 min.
 2. Τοπική λουτρά αποτελεσματικό και απλό. Σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, ρίξτε 1 κουταλάκι του γλυκού. μαγειρική σόδα. Αναμείξτε καλά. Σε ένα διάλυμα σόδας για να βυθίσει το πέος. Διάρκεια της διαδικασίας των 30 λεπτά και μπορεί να Επαναληφθεί όχι περισσότερο από 1 φορά την ημέρα.
η χρήση της σόδας

Microclysters

Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για την 2 εβδομάδα 1 φορά ανά 2 ημέρες. Ξεκινήστε με ένα κλύσμα καθαρισμού με ζεστό καθαρό νερό, στη συνέχεια, σόδα. Σε ένα γυάλινο μπολ διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα σε 200 ml ζεστό νερό βραστό. Η θερμοκρασία του νερού και το σώμα θα πρέπει να ταιριάζουν.

Συμπίεση

Να προετοιμάσει μια κομπρέσα για ένα καθαρό, υγρό πανί από φυσικό ύφασμα πασπαλισμένα ένα ακόμη στρώμα μαγειρική σόδα. Επιβάλλει σε ένα κράτος εκμετάλλευσης, όχι περισσότερο από 20 λεπτά Συμπίεση με μαγειρική σόδα ενεργοποιεί την πλήρωση με αίμα το πέος, γίνεται πιο σφριγηλό. Υπολείμματα ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό.

Ο συνδυασμός σόδας και σύσφιξης

Αν το θέμα της χρήσης της σόδας τις απόψεις του φόρουμ-άνδρες χωρίστηκαν, πολλά αναφέρονται για τις θαυματουργές ασκήσεις που εκτελούνται ταυτόχρονα με την "σόδα " θεραπεία".

Μη ασφαλή άσκηση ονομάζεται στερέωσης. Σε μια κυριολεκτική μετάφραση από τα αγγλικά σημαίνει "σύσφιξης" ζυγό". Το κύριο σημείο της άσκησης – περνώντας εξωτερικές φλέβες να καθυστερήσει την εκροή του αίματος από το πέος.

Η ουσία της τεχνικής:

 • Πρέπει αυτοκίνητο κλειδαράς ή σφιγκτήρες κατάλληλο μέγεθος για cóntere βάση του πέους.
 • Ξεκινήστε την προπόνηση σας με experitur όχι περισσότερο από 5 λεπτά.
 • Κατά την εκτέλεση των ασκήσεων πρέπει να προχωρήσουμε. Απαγορεύεται να κάθεται ή να ξαπλώνει, ακόμη και αν η ταλαιπωρία γίνεται αισθητή.

Κρίνοντας από τα σχόλια, είναι δυνατόν να επιτευχθεί αύξηση του πέους κατά 2-3 cm, αν το τρένο έξι μήνες για κάθε μέρα. Αλλά για σόδα μην ξεχάσετε να κάνετε ένα διάλυμα σόδας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δραστηριότητα είναι ασφαλές. Για όσους έχουν προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία ή τα νοσήματα του ουροποιογεννητικού συστήματος για να εκτελέσει μια άσκηση είναι αδύνατο.

20.10.2018