Είναι δυνατόν να κάνει το πουλί μεγαλύτερο: είναι δυνατόν, μύθος ή πραγματικότητα;

Πολλοί άνδρες με νοιάζει πώς τον ανδρισμό τους. Βλέποντας πορνογραφία, διαβάζοντας τις πολυάριθμες προσωπικές ιστορίες, φόρουμ και chat rooms, καταλαβαίνουμε ένα πράγμα – ό, τι και να πει κανείς ότι το μέγεθος μετράει.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Μπορώ να αυξήσω το μέλος;

Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι το πέος διεύρυνση είναι ένας μύθος. Και είναι σαφές. Διαφημιστικών banners, pop-up από το πουθενά, πουθενά για να αγοράσει ένα "θαύμα κρέμα" ιούς, το οποίο είναι γεμάτο με τέτοια sites – όλα αυτό προκαλεί τη δυσπιστία. Ωστόσο, η απάντηση στο ερώτημα "είναι δυνατόν να αυξήσει το μέγεθος του πέους" — ναι, ναι και Ναι! Αυτή είναι μια πραγματική διαδικασία. Υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές τεχνικές των οποίων η αποτελεσματικότητα θα έχουν συζητηθεί σε αυτό το άρθρο.

Πώς λειτουργεί; Μύθος ή πραγματικότητα;

Εάν χρησιμοποιείτε αλοιφές ή κρέμες αυξάνει τη ροή του αίματος και του κορεσμού των κυττάρων με τις απαραίτητες βιταμίνες. Αν η μέθοδος είναι το τέντωμα άσκηση χρησιμοποιώντας συσκευές ή ύφασμα κράτη προσαρμοστεί για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους και να αυξήσει σταδιακά τη δομή των ιστών. Μερικοί άντρες είναι πολύ επιτυχώς με χειρουργική μέθοδο.

Είναι δυνατόν να αυξήσει το κράτος, εφαρμόζοντας κρέμες και τζελ;

Όλα τα φάρμακα μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις τύπους:

 1. κρέμες βραχείας δράσης. Θα πρέπει να εφαρμόζεται στα κράτη αρκετά λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή (ωστόσο, το αποτέλεσμα διαρκεί για ένα έως δύο ώρες). Αν ανησυχείτε πριν από το σεξ είναι ό, τι χρειάζεστε: όχι μόνο δεν θα αυξήσει το πέος, αλλά επίσης ενισχύει τη στύση.
 2. Μακροχρόνια τζελ ενεργούν με βάση τη ροή του αίματος. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άσκηση και σωστή διατροφή. Το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο, το αποτέλεσμα είναι σταθερό. Μπορείς πραγματικά να αυξήσει τα κράτη που χρησιμοποιούν τέτοιες κρέμες; Κρίνοντας από το πραγματικό σχόλια αγόρασε τη γυναίκα ευτυχισμένη :).
 3. Θυγατρική κρέμες, είναι αποτελεσματική μόνο σε Συμμαχία με άλλες τεχνικές. Δεν αυξάνουν το μέγεθος, αλλά την αύξηση της δραστικότητας.

Χάπια

Είναι δυνατόν να αυξήσει το μέγεθος του πέους με αυτό το τρόπο; Διαφορετικές εταιρείες προσφέρουν τους άνδρες να χρησιμοποιούν τα χάπια και τα συμπληρώματα. Οι κατασκευαστές υπόσχονται να αυξήσουν τη σεξουαλική απόδοση, παρατεταμένη στύση και την εκσπερμάτωση ελέγχου, ισχυρότερο οργασμό και την εμπιστοσύνη στη δική σας δύναμη, και θετικές αλλαγές στην περίμετρο του πέους.

Τα πλεονεκτήματα των tablets – δεν έχουν αντενδείξεις, η σύνθεση είναι εκατό τοις εκατό φυσικό. Και ως μπόνους θα λάβετε μια αύξηση στην ευαισθησία της κεφαλής και μόνο μέλος. Το φάρμακο θα πρέπει να ληφθούν για 4 μήνες, ένα χάπι δύο φορές την ημέρα,

Jelcing

Jelcing - που ονομάζεται το τέντωμα των κρατών για την αύξηση. Πλεονεκτήματα της τεχνικής είναι εύκολη, γρήγορη επίδραση, αριθ. - το υλικό συνημμένα.

 1. Πριν από την άσκηση θα πρέπει να ζεσταθεί το οικείο μέρος. Ντους, κάντε μια κομπρέσα με ζεστό νερό και να αρχίσει να ασκεί.
 2. Σταθερά, αλλά απαλά πιέστε το κεφάλι και το μέγιστο τράβηγμα κράτη μακριά από το σώμα.
 3. Μετά από 5 λεπτά ανάπαυση, να αποκαταστήσει την κυκλοφορία του αίματος λίγο μασάζ, επαναλάβετε την άσκηση 4 φορές, πίνοντας τα κράτη σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μην ξεχάσετε να χαλαρώσετε!

Με αυτό μπορείτε να διευρύνει το πέος για 2 — 2,5 cm

Άσκηση

Η φυσική αγωγή δεν θα σας βοηθήσει να διευρύνει το πέος, αλλά για την ενίσχυση της υγείας, και κατά συνέπεια τη δραστικότητα. Το αποτέλεσμα θα νιώθω μετά από μια εβδομάδα. Ξεκινώντας με 10 επαναλήψεις από κάθε εργασία, να αυξήσει σταδιακά το φορτίο. Βασικές ασκήσεις για την αύξηση της δραστικότητας:

μέσο για τη διεύρυνση πεών
 • Ξαπλώστε στην πλάτη σας, χαλαρώστε τα χέρια σας και τοποθετήστε τα στο πλάι σας, λυγίστε τα πόδια σας, έτσι ώστε τα πόδια ξεκούραστα στο πάτωμα. Κάντε μερικές κινήσεις με την λεκάνη πάνω και κάτω.
 • Στέκεται με ίσια την πλάτη, κάτω από το βραχίονα. Μιμούνται τα πόδια, αυξάνοντας τα γόνατά του και πατώντας τους με το στομάχι του.
 • Σε όρθια θέση, ελαφρώς λυγίστε τα γόνατά σας. Οκλαδόν, κάμψη και χαλαρώνοντας τους, ενώ το τέντωμα των μυών των γλουτών.

Μασάζ

Για τη διαδικασία του μασάζ για τη διεύρυνση πεών, να είναι σίγουρος για να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό. Φέρει το κράτος σε κατάσταση στύσης, το αρπάξει με τα δάχτυλά σας στη βάση του κορμού. Κάνει μια παλινδρομική κίνηση στο κεφάλι και την πλάτη, αυξάνοντας το ρυθμό. Με αυτή τη μέθοδο το αίμα διατηρείται στο παχύτερο κράτη, και μπορείτε να τραβάτε σε αυτό.

Συνεχή εκπαίδευση θα οδηγήσει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Για ηρεμία και χαλάρωση κρατών, είναι δυνατόν να κάνετε κυκλικό μασάζ, χρήση ενυδατική κρέμα με βότανα.

Διαλυτικά

Διαλυτικό χρώματος – ορθοπεδικός εργαλείο κατασκευασμένο από μέταλλο, το πλαστικό και σιλικόνη. Μέθοδο της διεύρυνσης πέος είναι το τέντωμα. Σε μία εβδομάδα – εθιστικό, θα πρέπει να φορούν ένα ειδικό προσάρτημα με ράβδους για 30 λεπτά. Σταδιακά η ράβδος, για παράδειγμα: 20 λεπτά twist ανά εκατοστό, μέσα στα επόμενα 20 λεπτά. Η έννοια της άσκησης είναι να αυξήσει σταδιακά το φορτίο.

Στα τελικά στάδια συνιστάται να φοράτε τη συσκευή επέκτασης για περίπου 4-6 ώρες την ημέρα ή 2-3 ώρες μερικές φορές την ημέρα.

Είναι δυνατόν να αυξήσει το μέγεθος του πέους με χρήση της συσκευής επέκτασης; Ναι, η χρήση των εργαλείων μπορεί να αυξήσει το μήκος του πέους σας με 2-4 cm

Αντλία και μπορώ να αυξήσω το πέος την εφαρμογή τους;

Προπόνηση με την αντλία βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, προκαλώντας το πέος αυξάνει σε μήκος και πάχος. Τυποποιημένη αντλία αποτελείται από μια πλαστική φιάλη με συνημμένη την αντλία και ένα ελαστικό σφραγιστικό. Εισαγωγή το κράτος στο δοχείο, ερμητικά το συνδέσετε με το σώμα – μόνο τότε θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε δεν κρατήσει την αντλία περισσότερο από 5 λεπτά. Το βέλτιστο χρόνο για την παρακολούθηση ασκήσεις – 15-20 λεπτά. Άντληση αέρα από την αντλία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζώνη χαμηλότερης πίεσης γύρω από το πέος του, προκαλώντας τη ροή του αίματος.

Είναι δυνατόν να αυξήσει το πέος χρησιμοποιώντας την αντλία; Καιρό δεν λειτουργεί, αλλά ως μία από τις επιλογές για την αύξηση του μέγεθος για ένα μικρό χρονικό διάστημα αμέσως πριν το σεξ.

Ακροφύσιο

Είναι δυνατόν να αυξήσει το μέγεθος του πέους συμβουλές; Ναι, αλλά μόνο προσωρινά!

Πολλά οικεία καταστήματα που προσφέρει μια ευρεία επιλογή των ακροφυσίων από οποιοδήποτε μέγεθος, το χρώμα και το σχήμα. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για τους άνδρες που θέλουν να διευρύνουν το πέος είναι να φορά τη συνουσία, χωρίς κανένα κόστος. Ακροφύσιο εγγυημένη για να προσθέσετε ένα μέλος σε λίγα εκατοστά, να ενισχύσει την ανέγερση, και να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η συσκευή θα πρέπει να είναι μαλακή και ευέλικτη χρήση σιλικόνης ή λατέξ. Αύξηση κράτους από το ακροφύσιο – προσωρινή, αλλά πολύ ενδιαφέροντα τρόπο.

ασκήσεις για το κράτος

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Μία από τις επιλογές σπίτι της διεύρυνσης πέος είναι το θαυματουργό μέλι βάλσαμο. Η σύνθεση παρασκευάζεται σύμφωνα με μια αρχαία συνταγή, θα σας βοηθήσει να λύσει όλα τα προβλήματα με τη δραστικότητα της. Είναι εύκολο να κάνετε στο σπίτι: θα χρειαστείτε μισό κιλό μέλι, το ίδιο θρυμματισμένα φύλλα της αλόης και 500 g ξηρού κρασιού.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και το αφήνουμε σε δροσερό μέρος για 5 ημέρες, στη συνέχεια στέλεχος. Πάρτε ένα μικρό κουτάλι πριν από κάθε γεύμα. Αν έχετε την ευκαιρία να βρείτε παστινάκη – κάθε μέρα τρώω 2-3 κουταλιές της σούπας (μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα δευτερεύον πιάτο ή σαλάτα) ή το ποτό μισό Φλιτζάνι έγχυμα από τους σπόρους αυτού του φυτού.

Είναι δυνατόν να αυξήσει το μέγεθος του πέους με παραδοσιακές μεθόδους, διαφορετικά βότανα και αφεψήματα; Όχι, φυσικά. Αλλά για να τραβήξει την δραστικότητα μπορεί να είναι πολύ καλή.

Το φαγητό και να αυξήσει το πέος να τρώει σωστά;

 1. Ένα θετικό αντίκτυπο στην υγεία των ανδρών έχει ένα σκόρδο – θα πρέπει να τρώτε μια-δυο σκελίδες κάθε μέρα.
 2. Άπαχο στο σπόροι κολοκύθας και το μέλι, ακόμα και στη Ρωσία, που χρησιμοποιήθηκαν ως αφροδισιακά.
 3. Ποτό χυμό καρότου με μέλι και τζίντζερ, φάτε τα καρύδια για λίγο πριν από το φαγητό.
 4. Για να ενισχύσει τη δραστικότητα καλή θαλασσινά. Μην ξεχάσετε το ψάρι, το κοτόπουλο και τα αυγά ορτυκιού, και τα φρούτα και τα λαχανικά.

Είναι δυνατόν να αυξήσει το μέγεθος του πέους με το φαγητό;

Αύξηση των κρατών από τις μεθόδους που είναι απίθανο να πετύχει, αλλά τα προβλήματα με τη στύση και τη διάρκεια της επαφής σας δεν θα είναι ακριβής. Τρώμε με μέτρο – να θυμάστε ότι το επιπλέον βάρος δεν είναι ευνοϊκό για καλή δύναμη και ισχυρή στύση.

Λειτουργία

Χειρουργική επέμβαση – πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση που χρησιμοποιεί Γενική αναισθησία. Η διάρκεια είναι περίπου 20 λεπτά. Ο χειρουργός κάνει μια μικρή τομή στο όσχεο, ανοίγει η ειδική ίνα από το υποστηρικτικό τους συνδέσμους, τα κόβει με το νυστέρι. Το κλειστό μέρος των κρατών τεντωμένο, είναι σταθερό, και η πληγή ράβεται. Η λειτουργία δημιουργεί προϋποθέσεις για την αύξηση του πέους.

Κατά την περίοδο της αποκατάστασης που πρέπει να ληφθούν αντιβιοτικά, παρατηρήστε προσεκτικά την υγιεινή και να υποβάλλονται σε περιοδική εξέταση από γιατρό. Μετά από χειρουργική επέμβαση συνιστάται να απέχουν από το σεξ για τρεις εβδομάδες.

Τι θα μπορούσε να είναι οι συνέπειες;

Αν είστε εξάσκηση για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα jelcing ή μασάζ, το πέος σας μπορεί να μαυρίσουν και τις φλέβες να αυξηθεί και να γίνει πιο αισθητή. Μερικές φορές μπορεί να παρατηρήσετε την εμφάνιση των μικρών, σαν ένα σφηνάκι κηλίδες στο κεφάλι. Την πλειοψηφία και το σύμπτωμα δεν είναι επικίνδυνο για την υγεία και είναι μόνο για μια-δυο μέρες.

Υψηλό κίνδυνο ενέργειες που σχετίζονται με τη χειρουργική επέμβαση. Μετά την αύξηση κράτος μπορεί να υπάρξει μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Για πρώτη φορά μετά την επέμβαση μπορεί να ανοίξει αιμορραγία, να εμφανιστεί αιμάτωμα, μόλυνση ή παρατεταμένη πρήξιμο. Η ευαισθησία της κεφαλής του πέους μπορεί να αυξηθεί και να μειωθεί, κατά τη διάρκεια της στύσης μπορεί να είναι οδυνηρή. Μερικές φορές ο ασθενής αλλάζει τη γωνία της ανέγερσης (το πέος δεν ήταν πάνω, κάτω ή προς τα εμπρός).

οι παραδοσιακές μέθοδοι

Αυξήσει το μέγεθος του πέους – μύθος επινοήθηκε από διαφημιστικές εταιρείες σε αναζήτηση του κέρδους. Τα εν λόγω ταμεία υπάρχουν, και ποια μέθοδο αύξησης, αποκλειστικά για εσάς. Προσοχή λήξει και πλαστά προϊόντα, μην αμελήσετε τις συστάσεις του γιατρού και να είναι ευχαριστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή!

14.11.2018