Αντλία για τη διεύρυνση πεών - πώς να διευρύνει το πέος, πώς να το χρησιμοποιήσετε

Οι άνδρες που επιθυμούν να κάνουν σεξουαλικό όργανο, όχι όμως αποφάσισε, μπορεί να βοηθήσει η ειδική αντλία. Η συσκευή αυτή αυξάνει την ροή του αίματος προς την οικεία χώρα, εξαιτίας των οποίων οι δυνατότητες στο κρεβάτι. Τα κράτη γίνεται μεγαλύτερο, και αυτό ευχαριστεί τον άνδρα και τη σύντροφό του.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Η αρχή λειτουργίας της αντλίας

Μετά την εκμάθηση της ύπαρξης αύξηση του μεγέθους του πέους αντλίες, οι άνδρες θέλουν πρώτα να μελετήσει την αρχή της δράσης της. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η συσκευή είναι πολλές φορές αυξάνει την παροχή αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Εξαιτίας αυτού, παρέχει τις ακόλουθες ενέργειες:

 • Αυξημένη πλήρωσης των σπηλαιώδη σώματα. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι το πέος να γίνεται μεγαλύτερο. Το αποτέλεσμα πηγαίνει μαζί με τη διατήρηση της στύσης. Εάν χρησιμοποιείτε την αντλία τακτικά, οι πιθανότητες για μια εκτεταμένη ενοποίηση των αποτελεσμάτων είναι πολύ αυξημένες.
 • Βελτιωμένη στύση. Κατάσταση επιτυγχάνεται μέσα από την ενεργή ροή του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή. Λόγω αυτού, την ανάκτηση μια σταθερή στύση που μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ώρες.
 • Βελτίωση της ροής του αίματος. Αυτή η επίδραση είναι παρέχονται από την εμφάνιση της τεχνητής την κυκλοφορία των σωματικών υγρών στην περιοχή της μικρής πυέλου όργανα. Αντλία ενισχύει τη μεταφορά του αίματος, σύμφωνα με την οποία λύνεται το πρόβλημα της μειωμένης παροχής αίματος. Και είναι μια εξαιρετική πρόληψη, να αποτρέψει την ανάπτυξη της προστατίτιδας και αιμορροΐδες.
 • Η αύξηση της ευαισθησίας. Το αποτέλεσμα αυτό είναι συνεπές με την υπεραιμία των ιστών. Αντλία κάνει τη σεξουαλική επαφή πιο έντονη, και ο οργασμός είναι φωτεινό.

Για την επίτευξη αυτών των επιπτώσεων θα είναι μόνο εκείνοι οι άνδρες που χρησιμοποιούν τη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες.

Εάν, κατά την τέλεση της χειραγώγησης θα γίνει δεκτός γκάφες, μπορείτε να περιμένετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ποικιλίες αντλίες

Αντλία διεύρυνσης πεών μπορεί να είναι διαφόρων τύπων. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η συσκευή αποτελείται από ένα πλαστικό λάμπα, η οποία προκάλεσε τη γραμμή. Το σετ περιλαμβάνει ένα ειδικό ακροφύσιο σφραγίδα, τα οποία βοηθούν να δημιουργήσετε ένα κενό.

Σε ορισμένα μοντέλα, υπάρχουν και επιπλέον στοιχεία με τη μορφή του ρυθμιστή ή βαλβίδα απελευθέρωσης. Υπάρχουν είδη των αντλιών που αυξάνουν τον ανδρισμό:

 1. Εγχειρίδιο. Για να καταργήσετε τη συσκευή από τον αέρα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε αχλάδι ή ένα ειδικό έμβολο. Αντλία χεριών είναι προσιτό και εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, επιτρέπει να επιτευχθεί το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά.
 2. Αυτόματη. Έρχονται με μια αντλία, η οποία γρήγορα μειώνει την πίεση στη φιάλη. Για να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή, πρέπει να τοποθετήσετε τις μπαταρίες. Για τη διεύρυνση πεών με την αντλία δεν απαιτείται να καταβάλουν ιδιαίτερες προσπάθειες, όπως όλοι οι χειρισμοί εκτελούνται αυτόματα.
 3. Νερό. Αυτό είναι ένα σχετικά νέο μοντέλο. Αντί για τον αέρα είναι το νερό. Η φιάλη έχει μια σφαλιάρα με την αντλία. Το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή της συσκευής επιτυγχάνεται γρήγορα. Θεωρείται ασφαλέστερο από ό, τι άλλα είδη των αντλιών.

Κατά την επιλογή το σωστό τύπο της αντλίας, να είστε βέβαιος να δώσουν προσοχή στα χαρακτηριστικά των προτεινόμενων μοντέλων. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να επιλέξει την καλύτερη επιλογή.

αντλία για τη διεύρυνση πεών

Προπαρασκευαστικά στάδια

Πριν χρησιμοποιήσετε την αντλία για την χρήση που προορίζονται, θα πρέπει να εκπαιδευτεί. Πολύ πριν την αγορά, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σχετικά με τη δυνατότητα χρήσης αυτής της συσκευής. Χρειάζεστε ένα τσεκ-απ στην κλινική για να εξασφαλίσει την ασφαλή αυξήσεων πεών.

Πριν τη χρήση της συσκευής σας θέλετε να το ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε σαπούνι. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να προσπαθήσει να βράσει η αντλία και το περιχύνουμε με βραστό νερό, με σκοπό την απολύμανση.

Οι ενέργειες αυτές θα προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 αντλία για πολλούς ανθρώπους, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως προσωπικά στοιχεία.

Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς είναι εύκολα να καταστραφεί. Θα πρέπει να αποθηκεύσετε την αντλία σε ένα σκοτεινό μέρος, όπου η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από 35 βαθμούς. Υψηλότερες θερμοκρασίες έχουν καταστροφικές.

Οδηγίες χρήσης

Αν ένας άνθρωπος έχει ενδείξεις για τη χρήση της αντλίας, για παράδειγμα, προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου ή δυσαρέσκεια με το μέγεθος του κράτους, μπορεί να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή.

Αλλά, πριν να είναι υποχρεωμένοι να μελετήσει προσεκτικά το εγχειρίδιο που συνοδεύει το κάθε μοντέλο.

Όταν χρησιμοποιείτε την αντλία κενού χειρωνακτικός ή αυτόματος τύπος πρέπει να ακολουθήσετε αυτή τη σειρά ενεργειών:

 1. Το σεξουαλικό όργανο θα πρέπει να τοποθετούνται προσεκτικά στη φιάλη, μετά από αυτό που απαιτείται το πιο σφιχτά στερεωμένο στο σώμα. Ελέγξτε την πυκνότητα που χρησιμοποιούν την συμπίεση τρύπες στην φιάλη.
 2. Κρατάτε τη συσκευή, πρέπει να πιέσετε το έμβολο ή ένα αχλάδι. Αν ηλεκτρική αντλία, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην κατάλληλη βαλβίδα για να φέρει τη συσκευή σε δράση. Θα πρέπει να υπάρχει ένα σπασμό.
 3. Μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα, το πέος θα κοκκινίσει, θα εμφανιστεί μια στύση. Ταυτόχρονα απορρίπτοντας την αρνητική πίεση που οφείλεται στη ροή του αέρα από τη συσκευή. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πατήσετε μία ειδική βαλβίδα. Μερικές φορές είναι αρκετή για να ανοίξει η τρύπα που προορίζεται για την αντλία.

Μόλις η στύση είναι λίγο χαλαρή, θα πρέπει να και πάλι να εκτελέσετε όλα αυτά τα βήματα.

Όταν η στύση θα είναι πολύ ισχυρή, το πέος θα πρέπει να φορούν ένα ειδικό δαχτυλίδι. Δεν θα επιτρέψει το αίμα να ρέει γρήγορα για να αναχωρήσει από αυτή τη ζώνη.

Μετά η διαδικασία είναι άμεσα απαραίτητο να πλένετε καλά που χρησιμοποιείται τη συσκευή σε ζεστό νερό με σαπούνι.

Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο απορρυπαντικό, το οποίο έχει απολυμαντικές ιδιότητες. Λοιπόν, αν αυτό είναι που προορίζονται για τη φροντίδα των ερωτικών περιοχές.

Μια παρόμοια αρχή χρησιμοποιείται για την υδραυλική αντλία για άνδρες. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής διαδοχικά βήματα:

πέος διεύρυνση
 1. Θα πρέπει να πάρει άνετα στο μπάνιο, το οποίο είναι ήδη συγκεντρώσει επαρκή ποσότητα νερού. Θέλετε να το πάρετε για να το επίπεδο της μέσης. Σε ζεστό νερό καλό είναι να ξαπλώσετε για λίγα λεπτά για να χαλαρώσετε οικεία περιοχή. Αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.
 2. Φιάλη της συσκευής πρέπει να είναι βυθισμένο σε ζεστό νερό και προσεκτικά φορεθεί σε ένα χαλαρό πέος.
 3. Θα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι των χειρισμούς swing για να αφαιρέσετε την αντλία περιττό αέρα. Λόγω αυτού, μέσα δημιουργεί μια χαμηλή πίεση. Από τη συσκευή θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε την περίσσεια του νερού με την κορυφή της κάψουλας.
 4. Όταν η αντλία είναι αρκετό για να κάνει ο όγκος, θα πρέπει να χαλαρώσετε και παρατηρήστε την ηλεκτρική δύναμη. Αν αρχίσει να εξασθενεί, θα πρέπει να επαναλάβετε την πρωτοβάθμια χειραγώγηση.

Αν ένας άνθρωπος θα τηρούν τους κανόνες εφαρμογής της αντλίας για να αυξήσει το μέγεθος και το πάχος του ανδρισμού, θα είναι σε θέση να το κάνει μεγαλύτερο από περίπου 2-3 cm Είναι ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα για εκείνους που είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους του.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει την αντλία

Μια μέθοδος για την αύξηση του πέους λόγω έκθεσης σε κενό ανάμεσα στα σχετικά ασφαλή. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, είναι δυνατό να πρακτική για τους άνδρες που έχουν προβλήματα με την καρδιά. Ωστόσο, η αντλία έχει, επίσης, τις αντενδείξεις, τις οποίες θα πρέπει να δείτε, πριν να συμμετάσχει σε αυτή τη θεραπεία.

Αν δεν ακολουθούν τους κανόνες, ο άνθρωπος θα αντιμετωπίσει μια σειρά από ανεπιθύμητες ενέργειες. Θα πρέπει να διακόψουν αμέσως τη χρήση της αντλίας, εάν τα ακόλουθα θα συμβούν ανεπιθύμητες αλλαγές:

 • Η εμφάνιση του τραύματα και μώλωπες στο δέρμα των γεννητικών οργάνων.
 • Μια ισχυρή μείωση των στύση μετά τη θεραπεία με τη συσκευή.
 • Τη μείωση της ευαισθησίας του το κεφάλι του πέους.

Η μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δοθεί αιματώματα, η οποία μπορεί να προκύψει στην περίπτωση της καταχρηστικής εφαρμογής της διάταξης. Αν ο άντρας ήταν τραυματίας, θα πρέπει να δείτε έναν ειδικό.

Θα συνταγογραφήσει φάρμακα τοπικής δράσης που βοηθούν στην εξάλειψή τους. Τέτοιες παραβιάσεις συχνά υποδηλώνουν την παρουσία των ασθενειών που σχετίζονται με τα αιμοφόρα αγγεία. Όταν εκτίθενται σε ηλεκτρική είναι πολύ γρήγορα να καταστραφεί, ως εκ τούτου, οι μώλωπες με τους μώλωπες.

Καταργηθεί εντελώς αυτή τη μέθοδο της διεύρυνσης πέος είναι για τους ανθρώπους που έχουν φλεγμονή στην ουρήθρα.

Ισχυρή ροή του αίματος θα αυξηθεί μόνο τα συμπτώματα της νόσου και να οδηγήσει σε ταχεία ανάπτυξη. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες με στένωση της ακροποσθίας.

Για αυτή τη διάγνωση η αντλία θα οδηγήσει σε καταστροφή των υφασμάτων κράτους, αφού το σώμα πολύ γεμάτο με αίμα.

Οι γιατροί συνιστούμε να εγκαταλείψει την αντλίες για τους άνδρες που έχουν μια τάση για μακροχρόνια ανέγερση. Διαφορετικές ασθένειες μέθοδο της διεύρυνσης πέος μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη. Η συσκευή θα αυξήσει μόνο το μήκος όρθια κατάσταση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η λύση αυτού του προβλήματος είναι δυνατή μόνο σε χειρουργική επέμβαση. Αν ο άνθρωπος δεν αντενδείκνυται επιπτώσεις στην κενού πέους, θα τηρούν όλες τις οδηγίες και τους κανόνες σχετικά με τη χρήση της αντλίας, θα είναι σε θέση να αυξήσει το πέος κατά 2-3 cm πάνω από αρκετές συνεδρίες.

τα κράτη

Τα κράτη θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο, όχι μόνο σε μήκος αλλά και διάμετρο. Ωραίο μπόνους πρέπει να ευχαριστήσουν το σύντροφό σας, καθώς θα την κάνει αισθήσεις κατά τη διάρκεια της οικειότητας πιο ζωντανά.