Πώς να αυξηθεί ένα μέλος της σόδας - κανόνες εφαρμογής, αντενδείξεις

Πολλοί άνδρες δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε μια μέθοδο που θα σας επιτρέψει να διευρύνει το πέος. Για το σκοπό αυτό, οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων σεξ χρησιμοποιήστε μια μεγάλη ποικιλία από συνταγές και μεθόδους, μερικές από τις οποίες απειλούν την υγεία και να οδηγήσουν σε ανίατες ασθένειες. Ανάμεσα στις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής που παρασκευάζονται με απλές και διαθέσιμα στοιχεία, όμως, δείχνουν υψηλή απόδοση και πολύ ασφαλής. Μία από αυτές είναι η σόδα. Αυτό το προϊόν είναι σε κάθε σπίτι, και το κόστος του δεκάρα. Πριν να αυξήσετε το κράτος με μαγειρική σόδα, θα πρέπει να εξετάσει σημαντικές πτυχές και τους κανόνες χρήσης της ουσίας.

σόδα για τη διεύρυνση πεών

Πόσο αποτελεσματική είναι η μαγειρική σόδα για το πέος διεύρυνση;

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν μπορείτε να αυξήσετε το κράτος χρησιμοποιώντας σόδα; Για να απαντήσετε έξυπνα, μόνο μετά την ανάλυση της σύνθεσης του προϊόντος.

Η σόδα χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, επειδή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την καταπολέμηση της φλεγμονής και τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Δεν χρειάζεται να σκεφτώ, όταν χρησιμοποιεί αυτή την ουσία για το πέος σας θα αυξηθεί αλματωδώς. Μελέτες έχουν δείξει ότι η σόδα αυξάνει την αποδοτικότητα κατά τη χρήση άλλων μεθόδων, που είναι, είναι σκόπιμο να εφαρμόζεται επικουρικά.

Πώς να αυξήσει τα κράτη χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα; Η δυνατότητα να αλλάξετε το μέγεθος του πέους οφείλεται στο γεγονός ότι η ουσία δεν μπορεί να διαπεράσει ελεύθερα στους ιστούς, και λόγω των μοναδικών δράσεων του αραιώνει το αίμα. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει την απαραίτητη σκόνη – ενεργά αυξάνει το μέγεθος του πέους. Πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα δεν θα δείξει το κανονικό αποτελέσματα, αν δεν εκτελέσει τις ασκήσεις ή τη χρήση ειδικών εργαλείων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το προϊόν είναι μεγάλη προστατεύει το πέος από τον τραυματισμό και διάφορες επιπλοκές. Κάποια σωματική άσκηση μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα των θρόμβων αίματος, αλλά σόδα, λόγω της μοναδικής του σύνθεσης μπορεί να αραιώνουν το αίμα, το οποίο αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για τη διεύρυνση πεών μαγειρική σόδα, το καθένα από τα οποία έχει τα επιμέρους πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Η συγκεκριμένη μορφή επιλέγει κάθε δικό τους, και ακόμα καλύτερα να τα συνδυάσετε, αλλά είναι σημαντικό να μην υπερεκτιμά την καθορισμένη δοσολογία. Εκείνοι που ξέρουν πώς να αυξήσει το πέος σόδα, υποστηρίζουν ότι το πέος μεγαλώνει περίπου 1-2 cm. Σε Γενικές γραμμές, αυτή η σκόνη χρησιμοποιείται στους παρακάτω τύπους:

 • χρησιμοποιείται μέσα
 • χρησιμοποιείται ως το κύριο συστατικό για την αλοιφή;
 • είναι ένα στοιχείο για την προετοιμασία των λουτρών.

Καλύτερα να δείτε καθαρά όλα για το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα βίντεο παρουσιάζει τις πιο σημαντικές πτυχές της διαδικασίας και μιλάει για τους βασικούς κανόνες:

Χρήσιμες ιδιότητες της μαγειρικής σόδας

Για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους σας, θα πρέπει να μάθετε πώς να αυξήσει το αρσενικό μέλος χρησιμοποιώντας σόδα, επειδή είναι μία από τις πιο απλές και προσιτές μεθόδους για την οποία θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δυνάμεων και των οικονομικών πόρων.

Μερικοί δεν γνωρίζουν καν από τις θετικές ιδιότητες της σόδας, πιστεύοντας ότι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το ψήσιμο. Στην πραγματικότητα, για τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του προϊόντος ιστορίες Αν εξετάσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια την ουσία βοηθά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • εξαλείφει το υπερβολικό βάρος;
 • εξαλείφει εγκαύματα *
 • cope με την καούρα;
 • επιταχύνει το μεταβολισμό
 • ομαλοποιεί την οξύτητα στο στομάχι;
 • χρησιμοποιείται σε καλλυντικά;
 • ρυθμίζει τη διαδικασία της κυκλοφορίας του αίματος;
 • χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα αυξάνει το πέος.

Η αύξηση του πέους συμβαίνει λόγω των επιπτώσεων από τη σκόνη για το κυκλοφορικό σύστημα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ανέγερση εμφανίζεται όταν η πλήρωση κράτη και τα δομικά στοιχεία του αίματος. Σόδα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος, χάρη στην σπηλαιώδης και σπογγώδη φορείς αυξάνουν σε μέγεθος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σόδα μπορείτε να αυξήσετε το μέλος;

Πριν από την, πώς να μεγέθυνση πέους με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα, θα πρέπει να εξετάσει αρκετές πολύ σημαντικές κανόνες χρήσης αυτής της ουσίας. Η πιο κοινή μέθοδος είναι μασάζ. Να γρήγορα και με ασφάλεια να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να εκτελέσει την άσκηση σωστά, αλλιώς υπάρχει η πιθανότητα να προκληθεί βλάβη στο ευαίσθητο δέρμα φαλλό. Η διαδικασία που περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

πώς να αυξήσει τα κράτη
 1. Προπαρασκευαστική. Πριν να κάνετε το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι σόδα, θα πρέπει να προετοιμάσει το σώμα, ώστε το δέρμα έγινε ελαστική και αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε μια πετσέτα — είναι καλύτερα να δίνει προτεραιότητα στο πιο ήπια επιλογή. Μετά θα πρέπει να μουλιάσει σε ζεστό νερό και τυλίξτε το γύρω από το πέος, αφήστε το για 2-3 λεπτά. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται πολλές φορές – τουλάχιστον 3.
 2. Μασάζ. Όχι ο καθένας ξέρει πώς να αυξήσει το πέος με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα μέσω του μασάζ, του οποίου κύριος στόχος είναι να τεντώσει το σώμα. Μεταξύ των προσεγγίσεων θα πρέπει να διασφαλίζουν την ποιότητα αποκατάσταση της ομαλής κυκλοφορίας του αίματος, εκτελώντας ομαλή και το φως κινήσεις. Όταν το τέντωμα του πέους που λαμβάνει ένα μεγάλο ποσό του αίματος μάζα και, στη συνέχεια, από αργά το μασάζ κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλες τις φλέβες. Η σόδα πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα κατά τη διάρκεια του μασάζ. Είναι αρκετό για να πάρει ένα τσίμπημα της ουσίας στα χέρια του και, κυριολεκτικά, πιέστε το πάνω στην επιφάνεια του πέους. Η διαδικασία είναι κάπως παρόμοια με τη χρήση του scrub.
 3. Ανάκτηση. Μετά από ασκήσεις για την αύξηση του πέους μαγειρική σόδα τελείωσε, να αποκαταστήσει την φυσιολογική λειτουργία του σώματος. Για να το κάνετε αυτό, απλά να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε.

Οι ειδικοί συνιστούν πριν, για να αυξήσει το πέος σόδα, θα πρέπει να αυξήσει τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Συχνά προβλήματα υγείας του αναπαραγωγικού συστήματος είναι ψυχολογικής φύσεως, οπότε θα πρέπει να ρυθμίσετε σωστά τον εαυτό σας για ένα καλό αποτέλεσμα.

Σεξολόγους πω ότι οι άνδρες πρέπει να καταλήξει με το χαμένο ίντσες στο κεφάλι σας, θα απαλλαγείτε γρήγορα από συγκροτήματα.

Σόδα λοσιόν

Μαγειρική σόδα λύση θα πρέπει να πάρετε 2 κουταλιές της σούπας. της ουσίας και αναμιγνύεται 100-150 ml ζεστό νερό. Το λαμβανόμενο διάλυμα βρέξτε μια γάζα ή μια μικρή πετσέτα και τοποθετήστε αυτό το κομπρέσα για την περιοχή βουβωνική χώρα. Μεγέθους ιστού, θα πρέπει να εντελώς τυλίξτε το πέος.

Η διεύρυνση πεών με τη βοήθεια του μαγειρική σόδα με λοσιόν περιλαμβάνει την καθημερινή χρήση για 30 ημέρες. Μια διαδικασία και όχι το αποτέλεσμα, θα πρέπει να εφαρμόσει τη μέθοδο μόνο που χρειάζεται μαθήματα. Να αυξήσει την επίδραση και θετικές συνέπειες για το σώμα στο μείγμα μπορείτε να προσθέσετε ένα αιθέριο έλαιο. Απόλυτα κατάλληλο για το σκοπό αυτό είναι το λάδι από κάρδαμο ή οποιοδήποτε άλλο φυτό με το "αρσενικό" μυρωδιά. Το άρωμα των αιθέριων ελαίων που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε για ζωτικής σημασίας προβλήματα, και η μαλακή υφή βοηθά να ζεσταθεί το σώμα και να διευκολύνει την κυκλοφορία. Μετά τη διαδικασία λίγο χρόνο για να απολαύσετε, αλλά ακόμα καλύτερα να κοιμηθείς, για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα.

Για να αυξηθεί η αποδοτικότητα της διεύρυνσης πέος μαγειρική σόδα μπορεί να οφείλεται σε εσωτερική λήψη. Θετικά επηρεάζει το εσωτερικό περιβάλλον του σώματος και συμβάλλει στη ρύθμιση της λειτουργίας του σημαντικά όργανα και συστήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μικρό μέγεθος οφείλεται στην παρουσία ταυτόχρονη ασθένειες, που ένας άνθρωπος δεν μπορεί να μαντέψει. Θα οδηγήσει σε μείωση της ποιότητας της στύσης, ή ακόμα και να προκαλέσει ανικανότητα. Η χρήση των ουσιών απελευθερώσει το σώμα από τις τοξίνες και ακαθαρσίες που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες παθήσεις.

Πριν από τη λήψη ουσιών, θα πρέπει να συμβουλευτείτε με έναν expert — ειδική γιατρός θα σας πει πώς μπορείτε να αυξήσετε το πέος μαγειρική σόδα, και το κάνουμε με ασφάλεια και με τη μέγιστη σύντομο χρονικό διάστημα.

σόδα

Θα πρέπει να ξεκινήσει σε μικρές δόσεις – το ένα τέταρτο κουταλάκι του γλυκού δύο φορές την ημέρα. Αυτό γίνεται ανάμεσα στα γεύματα. Με την πάροδο του χρόνου η δόση αυξάνεται σε 1 κουταλιά της σούπας για την υποδοχή.

Για την πρόληψη από διάφορες ασθένειες και προβλήματα με το πεπτικό σύστημα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα διάλυμα σόδας – 150 ml νερού προστίθεται σε 1 Κουταλάκι του γλυκού σκόνη. Να πίνω το πρωί πριν από το φαγητό.

Φυσικά, άμεσα, χρησιμοποιώντας τη σόδα δεν αλλάζει το μέγεθος του πέους, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία των ανδρών και τη συναισθηματική του κατάσταση.

Χρησιμοποιείται συχνά λουτρά για τη διεύρυνση πεών σόδα — σχόλια δείχνουν ότι αυτή η διαδικασία έχει ένα υψηλό ποσοστό απόδοσης. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο είναι απαραίτητη για κάθε λίτρο νερού προσθέστε 100 γραμμάρια της ουσίας. Με βάση αυτό το ποσοστό του όγκου του λουτρού μπορεί να ρυθμιστεί, δεν χρειάζεται να κάνουν το νερό είναι πολύ ζεστό, η καλύτερη επιλογή θα είναι 40-50 βαθμούς. Είναι σημαντικό ότι το μπάνιο επιτρέπεται να χαλαρώσετε, χωρίς ταλαιπωρία, και ειδικά πόνο. Στο σώμα δεν πρέπει να είναι κατεστραμμένο.

Η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της διαδικασίας δείχνει αμέσως πριν από τις ασκήσεις, στη συνέχεια, μπάνιο, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο πέος και χαλαρώνει τον ιστό του. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Για να εφαρμόσετε το χειρισμό των δεδομένων, θα πρέπει όσο το δυνατόν συχνότερα κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά όχι πιο συχνά από 2 φορές την ημέρα. Συνέντευξη άντρες με μια φωνή είπε ότι η σόδα είναι μια πολύ αξιόπιστη και ασφαλής ουσία για να ενισχύσει το αρσενικό "αξιοπρέπεια", το οποίο για όλη την ώρα, φυσικά, δεν προκαλούν επιπλοκές.

Κανόνες ασφαλείας

Ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα είναι πολύ ευαίσθητο σε διάφορες αρνητικές εκδηλώσεις, γι ' αυτό χρειάζεται προστασία από τους παθογόνους παράγοντες, το περιβάλλον και το εσωτερικό περιβάλλον. Παρά τις θετικές ιδιότητες του προϊόντος, η μέθοδος αυτή μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι απαραίτητο να τηρούν ορισμένους κανόνες που θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την υγεία στην τάξη. Αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες πτυχές:

 • εάν σχεδιάζετε μια εσωτερική εφαρμογή, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά αν υπάρχουν ασθένειες του πεπτικού συστήματος. Αν η οξύτητα του στομάχου είναι βελτιωμένη, μετά την κανονική χρήση του φαρμάκου σε μεγάλες ποσότητες, προκαλεί την ανάπτυξη της γαστρίτιδας ή ακόμα και έλκη;
 • θα πρέπει να συμβουλευτείτε με το γιατρό σας για να αποκλείσει την παρουσία της υπερευαισθησία σε αυτό το προϊόν;
 • με την παρουσία ασθενειών όπως ο διαβήτης, είναι καλύτερα να απέχουν από τη χρήση του σε οποιαδήποτε μορφή, διότι η δράση των ενεργών συστατικών του αίματος από το σώμα;
 • απαγορεύεται αν ο άνθρωπος είχε διαγνωστεί με κακοήθη νόσο, επειδή το αίμα μετά από αρκετές δεξιώσεις ουσίας γίνεται πιο υγρό, επιτρέποντας στα καρκινικά κύτταρα εξαπλωθεί γρήγορα σε όλο το σώμα;
 • δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό διορθωτικά μέτρα για τη χαμηλή οξύτητα του στομάχου, καθώς είναι γεμάτη με σοβαρές συνέπειες *
 • μερικοί άνδρες υποφέρουν από υπερευαισθησία του δέρματος — η επιδερμίδα έχει αυξημένη ξηρότητα. Αυτό θα προκαλέσει σοβαρό ερεθισμό ή ακόμη και φλεγμονώδη διαδικασία στο αναπαραγωγικό σύστημα είναι ιδιαίτερα απαράδεκτο.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την τήρηση των κανόνων που έχουν θεσπιστεί. Σε όλες τις μεθόδους για την αύξηση του πέους μεγάλη σημασία δίνεται στην κανονικότητα. Εάν καθημερινή χρήση μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο, τότε είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει και θα προσθέσει το πέος μερικά εκατοστά.

Αντενδείξεις

Μακιγιάζ εφαρμογή έχει μια σειρά από αντενδείξεις που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, ειδικά με την παρουσία ορισμένων παθολογικών καταστάσεων ή χρόνιες παθήσεις. Οι αντενδείξεις περιλαμβάνουν:

 • βλάβες στο δέρμα, παρουσία βλάβες;
 • ατομική δυσανεξία ουσίες *
 • η παραμόρφωση του σώματος, ως αποτέλεσμα της παθολογικής διαδικασίας (σε αυτή την περίπτωση, χωρίς διαβούλευση με το γιατρό σας δεν θα το κάνει).

Η παρουσία των παραπάνω παραγόντων, μια ουσία που μπορεί να πάρει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, και στην τελευταία αυτή περίπτωση, οι αντενδείξεις είναι ελάχιστες:

 • η χρόνια γαστρίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια που οδηγεί στη μεταβολή της οξύτητας του στομάχου;
 • αλλεργική αντίδραση *
 • ελκώδης εκπαίδευση.
λουτρά με μαγειρική σόδα

Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει το προϊόν, το οποίο έχει λήξει, γι ' αυτό είναι απαραίτητο να ελέγξετε πριν από την, πώς να αυξήσει το πέος σόδα. Επιπλέον, η χρήση θα πρέπει να εγκαταλειφθεί, ακόμη και αν το προϊόν έχει μια φυσιολογική διάρκεια ζωής, αλλά η σκόνη άλλαξε το χρώμα σε κίτρινο, έχει μια μυρωδιά ή οποιαδήποτε άλλη απόκλιση από τον κανόνα.

Για να εξασφαλιστεί 100% αποτέλεσμα να ξέρω ακριβώς, ελέγξτε έξω ένα βίντεο που θα αποδεικνύουν τα χαρακτηριστικά αυτής της διαδικασίας:

Τώρα ξέρετε πώς σόδα επηρεάζει για τη διεύρυνση πεών. Για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσει όλους τους κανόνες και τις συστάσεις της και να πραγματοποιήσει την διαδικασία τακτικά. Είναι σημαντικό να θυμάστε σχετικά με τις αντενδείξεις και πιθανές επιπλοκές είναι σπάνιες, αλλά μερικοί άνδρες έχουν σημειωθεί κάποια επιδείνωση της υγείας του. Να μειωθεί η πιθανότητα αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας — δεν θα κρατήσει μόνο μια πλήρη διάγνωση του οργανισμού, αλλά επίσης να πω πώς να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα για τη διεύρυνση πεών.

23.11.2018