Πώς να αυξήσει το πέος - απλούς τρόπους, χωρίς χειρουργική επέμβαση

Καλή σας μέρα, αγαπητοί αναγνώστες! Ας ρίξουμε μια νηφάλια ματιά στην πραγματικότητα: η πλειοψηφία των ενηλίκων ανδρών δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους του. Σύμφωνα με τις στατιστικές, η αύξηση της αυτοεκτίμησης όνειρα 8 από τα 10 παιδιά. Ορισμένοι, όπως το πρόβλημα της ζωής, χάνει την εσωτερική εμπιστοσύνη και τη σεξουαλικότητα, να αποκτήσουν χιλιάδες συγκροτήματα και προβλήματα στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο. Η ιδέα ότι πρέπει επειγόντως να αλλάξετε κάτι στο σώμα σας, σταδιακά γίνει εμμονή. Αλλά μόνο λίγοι αποφασίζουν για ριζοσπαστική δράση, συμφωνώντας με χειρουργική επέμβαση.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Λειτουργία – διασκεδαστικό, ασφαλές και ακριβές, και ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να εξετάσουμε και άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης πέους που διατίθενται στο σπίτι και δεν είναι γεμάτη με σοβαρές συνέπειες.

Με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να αυξήσετε μέλος για δυο μήνες στο σπίτι

Παραδόξως, αλλά πιο συχνά το πρόβλημα με το μικρό μέγεθος του πέους είναι τραβηγμένο ιδιοκτήτη του. Άνδρες, το μήκος του πέους, η οποία φτάνει τα οκτώ ίντσες σε διεγερμένη κατάσταση, δεν μπορεί να ανησυχείτε: το σεξουαλικό τους όργανο αντιστοιχεί στην κανονική απόδοση. Αλλά συχνά, τα παιδιά που έχουν πολύ "τυποποιημένο μέγεθος" (12 έως 16 εκατοστά σε μήκος και 3-4 cm στην περιφέρεια κατά τη διάρκεια της στύσης), τείνουν να σκέφτονται την αύξηση του κράτους. Είναι δυνατόν να επιτευχθεί πραγματικά ορατά αποτελέσματα και να κάνει το "φίλο" παχύτερο ή και περισσότερο, χωρίς να καταφεύγουν σε χειρουργική επέμβαση;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος των αρσενικών γεννητικών οργάνων. Σε σύγκριση με το λειτουργικό μέθοδος, δεν είναι αποτελεσματική. Επιπλέον, για να διασφαλιστεί η δράση του τουλάχιστον ένας από τους εκατό τοις εκατό αδύνατο. Και όμως, η πρακτική της εφαρμογή τεχνικών για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους λέει σχετικά καλά αποτελέσματα σε μια επίμονη επιθυμία για την επίτευξη ενός στόχου. Για να αυξήσετε το κράτος, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε πολλές παραλλαγές από τα ακόλουθα:

 • η τεχνική του μασάζ και jelqing;
 • αναστολή του φορτίου *
 • διαλυτικά και αντλίες κενού *
 • διάφορα φάρμακα και γιατροσόφια.

Jelking: μια απλή τεχνική ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Έτσι, εν συντομία, για κάθε μία από τις μεθόδους με τη σειρά. Για εκατοντάδες χρόνια οι άνδρες περιοχές της Ασίας χρησιμοποιούν την αρχαία τέχνη της jelqing, το οποίο είναι ένα ειδικό εφέ για το πέος. Το σημαντικότερο, κατά τη διάρκεια αυτού του μασάζ, που θυμίζει ήπια συμπίεση και το άρμεγμα του κράτους ήταν σε κατάσταση μέγιστης στύση. Το μυστικό έγκειται στο γεγονός ότι στο μισό "υποτονική" εμφανίζονται στις ενισχυμένες διαδικασίες κυκλοφορία. Το μασάζ, οι κινήσεις των χεριών που πάει κάτω, βοηθά να τεντώσει τους στυτικούς ιστούς που αποτελούν το πέος. Οι ασκήσεις θα πρέπει να είναι τακτική και συνεχής: κάθε ημέρα για τουλάχιστον 20-30 λεπτά. Με την πάροδο του χρόνου, η στυτικής ιστούς επεκτείνουν, όταν ενθουσιασμένος, όταν το αίμα τρέχει προς το όσχεο και το πέος, το πέος γίνεται περισσότερο. Οι πιο δημοφιλείς είναι δύο επιλογές για ασκήσεις jelqing:

 1. Η τεχνική της "άρμεγμα". Προ-θέρμανση του σώματος με το ζεστό τσάντα αλάτι ή ένα ελαφρύ τρίψιμο, θα πρέπει να το τυλίξετε γύρω από το πέος στη βάση. Τον πάει σε ένα στενό κύκλο, που εκτείνεται μέχρι το κεφάλι. Για να ξεκινήσετε με 30-40 κινήσεις για μια προσέγγιση.
 2. Η τεχνική της "ισχυρό πιάσιμο". Το χέρι να πιάστε σταθερά το πέος και τη συμπίεση για 10-15 δευτερόλεπτα. Για να κάνετε την άσκηση με τη δύναμη, αλλά με την εμφάνιση του επώδυνες αισθήσεις για να σταματήσει, έτσι ώστε να μην βλάψει το μαλακό ιστό.

Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μεγαλύτερο μήκος και πάχος των κρατών

Ο δεύτερος τρόπος για να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι σας χωρίς τη χειρουργική επέμβαση και πόνο αποκατάστασης κρέμεται αγαθών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ένα από τραυματικό, και δεν συμβάλλει στη μεταβολή του πάχους του σώματος.

Η αρχή λειτουργίας είναι ίδια με την προηγούμενη μέθοδο, και αποτελείται από το τέντωμα του σπηλαιώδη σώματα. Μόνο αν jelking περιλαμβάνει το τέντωμα του πέους μέσω του μασάζ, όταν κρέμονται τα εμπορεύματα για τον ανδρισμό αύξηση στο μέγεθος επιτυγχάνεται χάρη στον κόσμο τους νόμους της φυσικής:

 • Λιώνουμε το πέος, ελαφρά τριβή.
 • Στη συνέχεια, επισυνάψτε το τσιρότο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και κλειδώνουν σφιχτά το νήμα.
 • Η δαντέλα κρεμάστε μικρά βάρη (έναρξη με 20-30 γραμμάρια), και το αφήνουμε για 15 λεπτά.
 • Κάθε φορά που η σύνοδος θα πρέπει να προστεθεί και το βάρος του φορτίου να αυξηθεί. Το κύριο πράγμα – να μην αισθάνονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το μούδιασμα.
λειτουργία

Άλλα ευγενή τρόπους για να κάνουν μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι είναι η εφαρμογή των ειδικών συσκευές από την κατηγορία οικεία ενδυμασία. Διάφορες επεκτάσεις και αντλίες να αγοράσετε σήμερα είναι τόσο εύκολο όσο το να πας στο κατάστημα για το ψωμί. Το πλεονέκτημα αυτής της συσκευής είναι να εγγυηθεί τη μακράς διαρκείας αποτέλεσμα, αλλά η χρήση των συσκευών που καταλαμβάνει ένα πολύ ελεύθερο χρόνο και προκαλεί δυσφορία. Looped, το κενό ή τη ζώνη διαλυτικά (διαφέρουν από τον τρόπο καθορισμού και τιμή) είναι κάποιες ώρες την ημέρα. Από τις συνεχείς εντείνει το κράτος παραμένει τίποτα, εκτός από το πώς να ψηλώσει μέσα σε 3-4 εβδομάδες χρήσης.

Ομοίως και αντλία κενού. Σαν αντλία – μια συσκευή που είναι ένας κύλινδρος, η οποία έβαλε τον ανδρισμό. Στη συνέχεια, ο αέρας στο εσωτερικό αντλείται έξω, δημιουργώντας ένα κενό μέσα από την υψηλή πίεση και διεγείρει τη ροή του αίματος. Για την άνετη χρήση του, το πέος πρέπει να αντιμετωπίζονται με ειδικό λιπαντικό.

Λαϊκές θεραπείες για την ανδρική δύναμη και τη διεύρυνση πεών

Για να αυξήσει τα χρησιμοποιούν, επίσης, λαϊκές θεραπείες, φυτικά συμπληρώματα, διάφορες κρέμες και σπρέι. Σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων χρηστών οι απόψεις διίστανται, διφορούμενα μιλάμε γι ' αυτούς. Σε συνδυασμό με την άσκηση επίκαιρα θεραπείες σε μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης φρούτα. Και αν σκεφτεί κανείς μια τεράστια ποικιλία από αυτά τα εργαλεία, εδώ οι άντρες πρέπει να επιλέξετε την πιο κατάλληλη μέθοδος για την εφαρμογή, την τιμή και τις προσωπικές προτιμήσεις.

Μεταξύ των λαϊκών ένδικα μέσα, τα οποία μπορεί να είναι ακριβό για να κάνουν μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι, αξίζει να σημειωθεί το εξής επιλογές:

 • Τσάγια. Η κατανάλωση ποτών που περιέχουν θρεπτικά συστατικά του ginseng, το τζίντζερ, το hawthorn, και άλλα με την αρσενική δύναμη φυτά, τους ήχους, έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνει.
 • Ένα αφέψημα από το σκόρδο και το μαϊντανό. Ένα ποτήρι νερό 2 σκελίδες σκόρδο, μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά. Πριν από τη χρήση, το ζωμό, βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας μικρό πράσινο. Πίνω κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο.
 • Η τακτική κατανάλωση καρύδια με μέλι. Συνταγή για άνδρες: πυρήνα 5-6 καρύδια λεπτή άλεση και ανακατεύουμε με το μέλι και να φάτε 1 κουταλάκι του γλυκού πριν από το Πρωινό και το δείπνο.

Για να παραθέσετε όλες τις λαϊκές θεραπείες που βοηθούν να αυξηθεί το κράτος, είναι αδύνατο. Αν πιστεύετε ότι τα σχόλια, μερικά από αυτά είναι πραγματικά να βοηθήσει να επιτευχθούν τα επιθυμητά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα με χαμηλές απώλειες. Και όμως, κατά την επιδίωξη του τέλειου διαστάσεις, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε για την υγεία. Αγαπάτε τον εαυτό σας, και στη συνέχεια, το πέος Σας θα είναι κυριολεκτικά άνδρες με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, ανεξάρτητα από το ίντσες.

27.11.2018