Το πέος διεύρυνση στο σπίτι: τρόποι, σχόλια

Για κάθε άνθρωπο, που αρχίζει στην εφηβεία, το σεξουαλικό όργανο είναι το πιο φιλόξενο μέρος του σώματος. Η στάση του πέους είναι πάντα το πιο σοβαρό, και κανένα αστείο φράση στο αρσενικό φαλλό γίνεται αντιληπτή ως μια θανάσιμη προσβολή. Ως εκ τούτου, το ερώτημα για το μέγεθος του κράτους είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους εκπροσώπους των ισχυρότερο φύλο, γιατί σπάνια ένας άντρας δεν θα ήθελε να το κάνει μεγαλύτερο. Υπάρχουν πολλές τεχνικές για να διευρύνει το πέος, αλλά δεν είναι όλα αποτελεσματικά και μερικά είναι μια απειλή για την υγεία των ανδρών.

πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί στο σπίτι

Ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να καλέσετε την άσκηση για τη διεύρυνση πεών. Τέτοιες ασκήσεις υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία, και κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλέξει την πιο κατάλληλη ανάλογα με την πολυπλοκότητα και τη διάρκεια της τεχνικής. Ειδικές ασκήσεις για την αύξηση πεών είναι μέθοδοι πώς να διευρύνει το πέος στο σπίτι καθιστώντας την επιλογή αυτή είναι πολύ κατάλληλο για την εργασία των ανδρών.

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε τις ασκήσεις, θα πρέπει ειδική εκπαίδευση:

 • Διαλέξτε ένα μέρος όπου κανείς δεν θα σας ενοχλήσει ή να σας αποσπάσει την προσοχή. Ασκήσεις διεύρυνσης πεών απαιτεί συγκέντρωση *
 • Βουτήξτε ένα μαλακό πανί σε ζεστό νερό, στύψτε και κάλυψη για τρία λεπτά.
 • Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2 ή 3 φορές;

Ασκήσεις για να αυξήσει το πέος με στόχο το τέντωμα και την ενίσχυση ανέγερσης. Stretching τεχνικές εκτελούνται σε μια χαλαρή και όρθια κατάσταση του πέους. Κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο για την τεχνική του στο Διαδίκτυο ή τη λογοτεχνία. Η επιτυχία αυτής της μεθόδου είναι η κανονικότητα. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν την διάρκεια του μέθοδο της διεύρυνσης πέος και την ανάγκη τακτικά για να βρείτε ελεύθερο χρόνο για να το εκτελέσει.

Μασάζ

Η ακόλουθη μέθοδο για το πώς να αυξήσει το πέος είναι το μασάζ. Το αποτέλεσμα οφείλεται στη βελτίωση των μικροκυκλοφορία του αίματος στους ιστούς του ανδρισμού:

 • Μασάζ, σαν άσκηση, είναι η μέθοδος για το πώς να αυξήσει το πέος στο σπίτι και ως εκ τούτου είναι διαθέσιμη σε όλους;
 • Δεν χρειάζεται πρόσθετες συσκευές.
 • Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες για το πώς να αυξήσει το κράτος από το μασάζ, θα αποκλειστεί ο κίνδυνος παρενέργειες;
 • Εκτός από την επιμήκυνση του πέους στους άνδρες αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή, βελτιώνει τη δραστικότητα;
 • Μια μεγάλη ποικιλία από μεθόδους επιτρέπει να επιλέξετε το πιο αποτελεσματικό για κάθε άνθρωπο;
 • Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να συνδυάσετε το μασάζ και την κρέμα για το πέος διεύρυνση.

Το κύριο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι χρονοβόρα για να ολοκληρωθεί.

Κρέμες και αλοιφές

Ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του ανδρισμού τελευταία χρόνια έχει γίνει κρέμα για το πέος διεύρυνση. Ευρύ φάσμα των εργαλείων αυτών παρέχει τη δυνατότητα επιλογής για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Πέος διεύρυνση οφείλεται σε επίδραση των ενεργών συστατικών της κρέμας του ιστού. Μηχανισμός δράσης χωρίζονται:

 1. Κρέμα διεύρυνσης του πέους είναι βραχείας δράσης. Το αποτέλεσμα διαρκεί για αρκετές ώρες. Είναι καλύτερα να εφαρμόζονται λίγο πριν τη σεξουαλική επαφή. Καλύτερη επιλογή πώς να κάνει το μεγαλύτερο πουλί;
 2. Κρέμα μακράς δράσης. Η επίδραση παρατηρείται κάποια στιγμή μετά από τακτική χρήση. Οι κατασκευαστές και μακροχρόνια αύξηση στο μήκος και τον όγκο του πέους;
 3. Βοηθητικό μέσο για την αύξηση του πέους. Αυτή η κρέμα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την άσκηση, το μασάζ ή με άλλους τρόπους διεύρυνσης πεών. Ανεξάρτητη εφαρμογή αυτής της κρέμας είναι αναποτελεσματικές;
μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε κρέμας ή αλοιφές για τη διεύρυνση πεών να είστε βέβαιος να διαβάσει τις οδηγίες. Φαγούρα ή ερυθρότητα του δέρματος στο πέος μπορεί να είναι μια εκδήλωση των αλλεργιών. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερα να εγκαταλείψει τη χρήση αυτού του εργαλείου. Το κύριο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου πώς να αυξήσει το μέγεθος του πέους, είναι το υψηλό κόστος. Ποιότητα κρέμα ή αλοιφή στο σεξ καταστήματα είναι ακριβά, και τη χρήση της φτηνές προϊόντα είναι όχι μόνο αναποτελεσματική, αλλά και επικίνδυνη για την υγεία.

Κενή αντλία

Διεύρυνση του πέους, χρησιμοποιώντας αντλίες πέους είναι αρκετά κοινό σήμερα. Αυτή η συσκευή είναι, επίσης, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ανικανότητα και στυτική δυσλειτουργία. Κενών αντλιών διεύρυνσης πεών είναι ένα στρογγυλό πλαστικό κύλινδρο με μια αντλία για την άντληση του αέρα. Πέος διεύρυνση είναι ως εξής:

 • Πρώτη στο σεξουαλικό όργανο που εφαρμόζεται στη βοηθητική κρέμα *
 • Τα τοποθετείται στον κύλινδρο και την άντληση του αέρα με μια αντλία. Έλεγχος πίεσης το ενσωματωμένο μανόμετρο *
 • Κάτω από την πίεση του αέρα επεκτάθηκε κοιλότητα σπηλαιώδη σώματα και υπάρχει ένα επιπλέον ροή του αίματος, αυτό αυξάνει το μήκος και τον όγκο του πέους;

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου της διεύρυνσης πέος είναι η συντομία. Η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή.

Η χρήση της συσκευής επέκτασης

Μια άλλη θεραπεία για τη διεύρυνση πεών είναι η χρήση των διαλυτικών χρώματος. Ο μηχανισμός της δράσης τους συνίσταται στην αντίσταση των ιστών σε ένα ορισμένο βάρος. Το βάρος μπορεί να κυμαίνεται από 400 έως 1100 γραμμάρια. Η αύξηση σε όγκο και μήκος παρουσιάζεται ως αντισταθμιστικό αντίδραση του σώματος να επηρεάσουν το βάρος. Διαλυτικά για τη διεύρυνση πεών είναι μακροπρόθεσμες μεθόδους τους, το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη βοήθεια αυτών των συσκευών είναι επίσης δυνατόν να εξαλείψει την καμπυλότητα του πέους. Ωστόσο, για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή επέκτασης τακτικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαμόρφωση συσκευών είναι:

 • Διαλυτικά με τη ζώνη *
 • Διαλυτικά loopback τύπου *
 • Καθολική διαλυτικά;

Ακατάλληλη χρήση της συσκευής επέκτασης για τη διεύρυνση πεών μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στο πετσάκι.

Λειτουργία

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσουμε τα κράτη – χειρουργική επέμβαση. Δεν είναι κάθε άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει τον φόβο σου για τους γιατρούς, αλλά να αποφασίσει σχετικά με την αύξηση της μέλος, μπορείτε να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα. Όλες οι λειτουργικές παρεμβάσεις χωρίζονται σε τρεις ομάδες:

 • Χειρουργική επέμβαση για την αύξηση του μήκους του πέους;
 • Λειτουργία για να αυξήσετε την ένταση;

Χειρουργική επέμβαση για την αύξηση του μήκους του πέους γίνεται με την κοπή των συνδέσμων του πέους. Ο χειρουργός χρησιμοποιεί ένα σχήμα Υ ή κάθετη τομή. Με αυτό τον τρόπο το πέος των ανδρών μπορείτε να προσθέσετε περίπου 4 cm. Μετά την επέμβαση τα κράτη κατά τη διάρκεια της ανέγερσης θα καταλαμβάνουν περισσότερο οριζόντια θέση. Μετά από χειρουργική επέμβαση μπορεί να απαιτήσει τη χρήση της συσκευής επέκτασης.

Η αύξηση του πάχους των κρατών μέσω της χειρουργικής επέμβασης είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος. Λιπώδη ιστό του ασθενούς (συνήθως από την μηριαία περιοχή) υποδορίως με ένεση στο πέος. Η επιλογή της τεχνικής στις περισσότερες περιπτώσεις εξαρτάται από την οικονομική ικανότητα των ανδρών, καθώς και η παρουσία ή η απουσία ιατρικές αντενδείξεις.

Για μεγαλύτερη σαφήνεια, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από την επιχείρηση με στόχο τη διεύρυνση πεών στο Διαδίκτυο.

πέος διεύρυνση

Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε από τις μεθόδους του πέους διεύρυνση βεβαιωθείτε ότι πραγματικά είναι αποτελεσματικό και δεν είναι επικίνδυνα για την υγεία σας.

30.11.2018