Χειρουργική επέμβαση πέος διεύρυνση χειρουργική μέθοδο της διεύρυνσης πέος

Πολλοί άνδρες είναι δυσαρεστημένοι με το μήκος του πέους του. Πρώτον, προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα στο σπίτι με bezoperatsionnaya τεχνικές. Κάποιοι καταφέρνουν να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και όσοι αντλία και ακροφύσια, αποφάσισε σε πιο ριζοσπαστικές μεθόδους, καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική.

χειρουργική επέμβαση για να αυξήσει το κράτος

Χειρουργική επιτρέπει να αυξήσει το πέος και να το κάνετε παχύτερο λόγω της εξαγωγής τα κρυμμένα μέρη του σώματος.

Η λειτουργία είναι εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Εκτελείται υπό Γενική αναισθησία. Οι γιατροί περικοπή των συνδέσμων του πέους και την απελευθέρωση έως και 2,5 ίντσες κρυφό μέρος του πέους. Περίπου το ίδιο είναι δυνατόν να επιμηκύνετε το πέος με τη βοήθεια της επέκτασης. Ράμματα επουλωθούν μετά από 10-14 ημέρες, του νέου συνδέσμου είναι πλήρως διαμορφωμένος εντός 90 ημερών.

Διαθέτει λειτουργίες

Μέρος του πέους 3-5 εκατοστά είναι κρυμμένο στην ηβική περιοχή. Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πεών σας επιτρέπει να μεγεθύνετε το πέος με την ανατομή του συνδέσμου. Εμφυτεύσει μια ειδική μήτρα που διασφαλίζει την ταχεία ανάπτυξη του συνδετικού ιστού. Εκτός από τη ρήξη των συνδέσμων διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων.

Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη νέα θέση του σώματος και ασφαλίστε το με το νέο επούλωση των συνδέσμων. Μετά την επέμβαση θα πρέπει να φορούν μια συσκευή επέκτασης μέσω των οποίων η δέσμη παραμένει στη θέση του και δεν θα επιστρέψει στην αρχική του θέση. Μπορεί να αφαιρεθεί μόνο όταν θα υπάρξουν νέες δέσμες από πυκνό συνδετικό ιστό.

Εκτελεί επίσης λειτουργίες για την πάχυνση του πέους. Θεωρείται ότι είναι πιο απλή και χωρίς αίμα, όπως γίνεται με τη χρήση συσκευών έγχυσης ή τον λιπώδη ιστό του ασθενούς.

Εκπαίδευση

Πριν από τη χειρουργική επέμβαση απαιτεί μια πλήρη εξέταση για να προσδιορίσει τις πιθανές αντιδράσεις σε αλλεργιογόνα και να δούμε αν υπάρχουν αντενδείξεις.

Ο ασθενής ανταποκρίνεται με τον χειρουργό, ουρολόγο, εργαστηριακές εξετάσεις αίματος και ούρων. Το αίμα των ανδρών ελέγχονται για HIV, ηπατίτιδα, και, επίσης, να καθορίζουν την ομάδα αίματος και RH παράγοντας.

Μπορώ να κάνω την επέμβαση, για τις ακόλουθες παθήσεις:

 • Προβλήματα στο ουρογεννητικό σύστημα.
 • Έξαρση των χρόνιων ασθενειών.
 • Λοιμώδη νοσήματα.
 • Το πρόβλημα με την πήξη του αίματος.
 • Σακχαρώδη διαβήτη και τον καρκίνο.

Αν όλες οι εξετάσεις ήταν φυσιολογικές και αντενδείξεις έχουν εντοπιστεί, μια αύξηση κράτη διορίζεται σε οποιαδήποτε στιγμή. Πριν από τη χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί να φάει ή να πιει.

Η διαδικασία

Στο χειρουργείο για να κάνει αυτός τη Γενική αναισθησία. Το σώμα χαλαρώνει, σιγά-σιγά πέφτει για ύπνο, και οι γιατροί τον προετοιμάσει για τη χειρουργική επέμβαση. Για 40-60 λεπτά, οι γιατροί έχουν το χρόνο να αναλύσω τις επιφανειακές ρυτίδες. Είναι πολύ σημαντικό να μην αγγίζετε τη δεύτερη πτυχή, το πιο ισχυρό.

Μετά, κάντε μια κάθετη τομή στην περιοχή του οσχέου. Αυτή η διαδικασία γιατροί να παρακολουθήσουν στις οθόνες, αυτό σας επιτρέπει να κάνετε μικρές τομές για να κάνει τα σημάδια ήταν ελάχιστες.

Η περίοδος αποκατάστασης

Αν κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ήταν τα λάθη ή ο ασθενής δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη διαδικασία κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές.

Κατά τους πρώτους μήνες της παρέμβασης μπορεί να ανοίξει αιμορραγία στην περιοχή της τομής, το τραύμα μπορεί να μολυνθεί. Επίσης, ο ασθενής μπορεί να αισθανθεί πόνο κατά τη διάρκεια μιας στύσης, μειωμένη ευαισθησία του το κεφάλι, και το πρήξιμο διατηρούνται περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο.

Οι πιο συχνές επιπλοκές είναι:

 • Η κλίση του πέους προς τα εμπρός ή προς τα κάτω κατά τη διάρκεια της στύσης.
 • Η αδυναμία του κράτους κατά τη διάρκεια τριβές.
 • Τη μείωση στρέβλωση και η παραμόρφωση του κορμού του πέους.
 • Τα προβλήματα με τη στύση.

Για να αποφύγει επιπλοκές, είναι απαραίτητο να επιλέξετε προσεκτικά την κλινική και τον γιατρό. Η εμπιστοσύνη είναι μόνο να ελεγχθεί ο γιατρός, που ξέρει και γνωρίζει την τεχνική της διεύρυνσης πέος.

Πώς μπορείτε να αυξήσετε το κράτος με χειρουργική επέμβαση

Για να αυξήσετε φαλλό επιχειρησιακά δυνατό τρόπο για 3-5 cm, ανάλογα με τον ασθενή, τη φυσιολογία και τη δομή του σώματος. Αλλά αν δεν φοράτε την περίοδο ανάκαμψης extender, το πέος θα επιστρέψει στο κανονικό της μέγεθος.

Μετά την επέμβαση τα κράτη αυξάνεται κατά 1-2 cm, επιπλέον 1,5-2,5 cm δίνει φορώντας τη συσκευή για περίπου δύο μήνες. Το φοράω κάθε μέρα, για πρώτη φορά από 1-2 ώρες, αυξάνοντας σταδιακά το χρόνο έως και 8 ώρες.

είδη πράξεων

Ανάλογα με την τεχνική που επιλέγεται, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος:

 • 1 ίντσα από την ένεση *
 • 1, 5 ιντσών συσκευή?
 • 3 cm — μυϊκή εμφύτευση.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, καταφεύγουν σε χειρουργική επέμβαση

Ο γιατρός συνταγογραφεί τη λειτουργία δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις. Αν ο άνθρωπος το φυσιολογικό μέγεθος του πέους, αλλά θεώρησε ότι είναι μικρή οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες, ο γιατρός θα είναι σε θέση να τον αποτρέψει από την πράξη. Κατά συνέπεια, οι πελάτες έχουν δείξει ένα βίντεο από το συμβάν. Μόλις ο άνθρωπος βλέπει από πρώτο χέρι τι κάνουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, συνήθως αρνείται να κάνει.

Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όταν οι γιατροί επιμένουν ότι η επιχείρηση διεξήχθη σε αύξηση κράτους:

 • ανωμαλία της ουρήθρας;
 • η λάθος δομή ή την καμπυλότητα του το κράτος;
 • σκλήρυνση;
 • η ανατομική δομή
 • περίσσεια υποδόριου λίπους;
 • κρυμμένη ή webbed πέος.

Χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών με διαφορετικές μεθόδους

Πρόσφατα, η επιχείρηση απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των εκπροσώπων της ισχυρής μισό της ανθρωπότητας.

Μια τέτοια θεραπεία, πρακτικά, δεν οδηγούν σε επιπλοκές και μπορεί να πραγματοποιηθεί γρήγορα και ο άνθρωπος μπορεί να πάει στο σπίτι την επόμενη ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση εκτελείται για τη διεύρυνση πεών. Ωστόσο, οι ασθενείς με προβλήματα στη στυτική λειτουργία, για να κάνει τη λειτουργία απαγορεύεται.

Η ουσία της μεθόδου είναι να αφαιρέσετε το σύνδεσμο. Η ανατομική δομή του φαλλού, ένα μέρος της είναι κρυμμένο μέσα στην ηβική περιοχή. Μένει μέσα λόγω της ειδικής σκοινιά, τα οποία είναι κομμένα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Αυτό σας επιτρέπει να φέρει το κράτος έξω για 1-2 cm. Μετά θα αναχωρήσει από την αναισθησία, τα κράτη φορούν μια ειδική ορθοπεδική συσκευή, η συσκευή επέκτασης, η οποία πρέπει να φοριέται καθ ' όλη τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης. Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να σχηματίσουν ένα νέο σύνδεσμο. Το κράτος, επομένως, θα είναι πάντα περισσότερο από 3-5 εκατοστά.

Πάχυνση του πέους από τη χειρουργική επέμβαση

Υπάρχουν φορές όταν το αρσενικό φαλλό έχει ένα κανονικό μήκος, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στο πλάτος της. Οι γιατροί λένε ότι αυτό θα βοηθήσει να αλλάξει η σεξουαλική ζωή των ανδρών. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι πάχυνση κράτη.

Το λίπος εμβολιασμός είναι μια χειρουργική επέμβαση για τη διεύρυνση πεών, κατά την οποία ο υποδόριος ιστός είναι ένεση λιπώδη ιστό. Ταυτόχρονα εκτελούνται liposuction να συλλέγουν το λίπος από άλλα σημεία του ασθενούς. Το λίπος εγχέεται γύρω από το κράτος με μια ειδική βελόνα. Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να κάνετε ένα φαλλό παχύτερο, περίπου 1 cm.

Αυτή η λειτουργία δεν είναι περίπλοκη, και να ανακτήσει από πολύ ταχύτερη και ευκολότερη από την κοιλιακή χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, η πάχυνση αποτέλεσμα παραμένει για πάντα, έτσι ώστε όταν θα επιστρέψει το σώμα στην αρχική του μορφή, ο χειρισμός πρέπει να επαναληφθεί.

Η μεταμόσχευση του ιστού των μυών θεωρείται μια σύνθετη λειτουργία. Για αυτό, ο ιστός, η οποία έχει ληφθεί από την μασχαλιαία λωρίδα ή το κοιλιακό τοίχωμα. Αυτό το ύφασμα εφαρμόζεται γύρω από το πέος και τα ράμματα της σκάφη. Τέτοια χειραγώγηση που επιτρέπει να αυξηθεί η διάμετρος του σώματος σε 3-4 cm.

Προσθετική

Η πρόσθεση γίνεται με την αλλαγή φύλου και ορισμένων δεικτών υγείας. Μόνο και μόνο για χάρη της διεύρυνσης πέος διαδικασία δεν χρησιμοποιείται.

Προσθετική εφαρμόζεται σε μη αναστρέψιμες αιτίες της ανικανότητα:

 • αθηροσκλήρωση των αρτηριών των κρατών;
 • ίνωση του σπηλαιώδη σώματα;
 • Η νόσος του Peyronie;
 • επιπλοκές των κακώσεων του πέους.

Θεραπεία του φαλλού με την κλασική μέθοδο με τέτοιους λόγους δεν θα δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, ο γιατρός κάνει την απόφαση να εμφυτεύσει κάποια συσκευή στο πέος των ανδρών. Η πρόσθεση εισάγεται στην κοιλότητα του οργάνου. Είναι ημι-άκαμπτο και υδραυλικός.

Ελαστικό οδοντοστοιχίες είναι φθηνότερα και θυμίζουν τη μακρά ράβδων πυριτίου, το οποίο είναι εγκατεστημένο στην τοποθεσία των σηραγγωδών σωμάτων μετά από την επέκτασή τους. Μια τέτοια πρόσθεση επιτρέπει σε σας για να κρατήσει το φαλλό σε στύση.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη ράβδο με το φαινόμενο μνήμης. Αποτελείται από μια μεταλλική ράβδο από ένα ειδικό κράμα που επιτρέπει στο πέος να κάνουν χαλαρή κατάσταση.

Αύξηση από τους μυς μεταμόσχευση

Αυτή η παρεμβολή αναφέρεται η χειρουργική επέμβαση. Αυτό το νέο δαπανηρή διαδικασία, η οποία καθιστά το πέος πολύ πιο χοντρές. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε για 3 ώρες υπό Γενική αναισθησία. Ο χειρουργός κόβει μέλος του κύκλου και τον τραβάει προς τα κάτω.

Μετά από αυτό, σε όλο τον όγκο των υπερκείμενων ιστών που λαμβάνονται από τη μασχαλιαία λωρίδα ή το κοιλιακό τοίχωμα. Μετά το ύφασμα ήταν σταθερό, η ακροποσθία, τραβήξτε προς τα πίσω και ράψτε.

οδοντοστοιχίες

Την πρώτη εβδομάδα ο άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Πόνο στη βουβωνική χώρα μπορεί να κρατήσει για 20-25 ημέρες, γι ' αυτό είναι σημαντικό να παρακολουθεί την ευημερία τους. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου περιλαμβάνουν τραύμα, μακρά περίοδο αποκατάστασης και την πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών.

06.12.2018