Μπορώ να αυξήσω το κράτος και πώς να το κάνουμε;

Το μικρό μέγεθος του πέους του άνδρα είναι συχνά η αιτία των προβλημάτων της οικογένειας που σχετίζονται με την έλλειψη επαρκούς σεξουαλική ζωή των συζύγων. Συχνά η σεξουαλική απογοήτευση ακόμη και να γίνει ένας λόγος για το διαζύγιο, μετά την απόκτηση της απαλλαγής είναι μία από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες. Αλλά τι να το κάνεις αν η φύση δεν έχει δώσει στον άνθρωπο την αξιοπρέπεια εντυπωσιακές διαστάσεις; Είναι δυνατόν να διορθώσει αυτή την αδικία και πώς να αυξήσει το μέλος; Η σύγχρονη ιατρική και παραδοσιακή λαϊκή μέθοδοι δίνουν την ευκαιρία. Αλλά η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της κάθε μία από τις υπάρχουσες μεθόδους κυμαίνεται από ιδιαίτερα αποτελεσματική σε εντελώς άχρηστο, και, επιπλέον, επικίνδυνο. Θεωρούμε ότι ο καθένας από αυτούς ξεχωριστά.

πώς να αυξήσει τα κράτη

Χειρουργική μέθοδος

Σε αυτή την περίπτωση, το πέος, μεταφορικά μιλώντας, είναι αποσυναρμολογηθεί από το χειρουργό σε μέρη που το απαρτίζουν. Η κεφαλή χωρίζεται από τα σηραγγώδη σώματα, και το αποτέλεσμα το διάστημα είναι γεμάτο ιστού χόνδρου. Φανταστείτε αυτό είναι τρομακτικό, για να μην αναφέρω το γεγονός για να επιτρέψει να το κάνω μόνος μου. Η μέθοδος επιτρέπει ταυτόχρονα να αυξήσει τα κράτη περίπου μισή ίντσα, αλλά είναι γεμάτη με πολλά μειονεκτήματα που συνδέονται με κάθε χειρουργική επέμβαση, ο κίνδυνος μόλυνσης που απομένει μετά την επέμβαση ουλές και πόνο, το οποίο συνεχίζεται μέχρι την πλήρη επούλωση των πληγών και στη συνέχεια, λόγω της αλλαγής του καιρού. Δεν πρέπει κανείς να αγνοήσει τον κίνδυνο από μια ανεπιτυχή έκβαση της επιχείρησης. Ο χειρουργός μπορεί επίσης να είναι σε μια κακή διάθεση, μπορεί να έχουμε πονοκέφαλο ή να επηρεάσει την επίδραση της χθεσινής πεζοπορία με τους φίλους σας στο μπάνιο. Ναι, ναι, μην εκπλαγείτε, είναι επίσης δυνατή, αλλά για να λειτουργήσει θα εξακολουθεί να είναι κάτι που θέλεις να φας κάθε μέρα. Όλες αυτές οι κίνδυνοι δικαιολογείται μόνο όταν η λειτουργία για ιατρικούς λόγους, για παράδειγμα, αν μιλάμε για άτομα που έχουν γεννηθεί με ένα εξαιρετικά μικρό πέος ή παραβίαση της ανατομικής δομής και των λειτουργιών λόγω τραυματισμού.

Η μέθοδος της ορμονικής θεραπείας

Η διεύρυνση πεών με την βοήθεια των φαρμάκων, ιδιαίτερα των ορμονών, είναι αποτελεσματικές μόνο σε νεαρή ηλικία και διορίζεται από τον ενδοκρινολόγο στην παθολογία των γεννητικών οργάνων ανάπτυξης. Είναι απαραίτητο να εξετάσει πολλούς παράγοντες και αντενδείξεις για να αποφευχθούν οι παρενέργειες της ορμονικής θεραπείας. Στην ενήλικη ζωή η μέθοδος αυτή θα έχει μηδενική αποτελεσματικότητα, αλλά μπορεί να διαταράξει σοβαρά το ενδοκρινικό σύστημα, για να ρυθμίσετε το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο.

Το κενό μέθοδος

Δεν είναι ένα μέσο για τη διεύρυνση πεών ως τέτοια, επειδή το αποτέλεσμα, αν και αισθητή, αλλά δεν κράτησε πολύ. Το κενό μέθοδος βασίζεται στη δημιουργία γύρω από το πέος αραίωσης και ένα είδος τέντωμα σε συνδυασμό με τη διεύρυνση των τριχοειδών αγγείων και να τους γεμίσει με αίμα. Για να απεικονίσει καλύτερα την επίδραση που αυτή τη μέθοδο για να αυξήσει το κράτος, μπορείτε να θυμηθείτε τις συμβατικές τράπεζες, οι οποίες είχαν τεθεί στο πίσω μέρος για το τράβηγμα του αίματος από την περιοχή της φλεγμονής, και τη θεραπεία της, έτσι, τα κρυολογήματα. Βαρβαρότητα, συνεπάγεται, για παράδειγμα, η ρήξη των τριχοειδών αγγείων και την εμφάνιση, στην καλύτερη περίπτωση, μώλωπες στη θέση του ένα κενό. Όπως προαναφέρθηκε, η επίδραση από την εφαρμογή της αντλίας διαρκεί μόνο περίπου δύο ώρες. Είναι απαραίτητο να φανταστείτε ότι φουκαράς ο οποίος αμέσως πριν από την επαφή είναι προκαταρκτικά τραβά σε αυτό το δύσμοιρο αντλία! Και το γέλιο και την αμαρτία!

Μεθόδους χρήσης

μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Το εγχειρίδιο των μεθόδων είναι αρκετά ασφαλής και αποτελεσματική, αλλά απαιτεί αρκετά χρονοβόρα και τακτική άσκηση. Υπάρχουν πολλά από αυτά (Πολυνησίας μέθοδος τέντωμα, κ. λπ.), αλλά όλα έχουν μια κοινή αρχή – την αρχή της άμελξης, όταν το πέος μεθοδικά και τακτικά τραβήξει σε μήκος. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την υπομονή των ανθρώπων, επειδή το έργο είναι πολύ επίπονη και μακρά, η οποία διαρκεί έως και ένα έτος ή και περισσότερο. Κρέμα διαδικασία πιο αποτελεσματικά. Αλλά η αύξηση του μήκους ενός κράτους είναι σχεδόν απεριόριστη, μέσα στο λόγο, φυσικά. Από τις 10 ίντσες 40 απλά δεν θα συμβεί. Για να το κάνετε χρειάζεστε πέντε έως επτά φορές την εβδομάδα για δεκαπέντε με είκοσι λεπτά την ημέρα. Το προφανές πλεονέκτημα με τη χρήση της μεθόδους χρήσης για τη διεύρυνση πεών – δωρεάν προσβασιμότητα και, όπως ήδη αναφέρθηκε, η απόδοση!

Η μέθοδος της αραίωσης

Είναι ένα σύγχρονο είδος μεθόδους χρήσης της διεύρυνσης πέος, και είναι μια συσκευή που συστηματικά, πάνω από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επιμηκύνει το αρσενικό όργανο σε μήκος. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα θα πρέπει να φορούν τη συσκευή επέκτασης για αρκετές ώρες την ημέρα για έξι μήνες ή περισσότερο, αλλά, σε αντίθεση με χειροκίνητες μεθόδους, που δεν απαιτούν συνεχή προσοχή. Μπορείτε να φέρετε τη συσκευή και να συμμετάσχουν σε δουλειές του σπιτιού ή να χαλαρώσετε. Το αποτέλεσμα του μέσου είναι 2-3 εκατοστά σε έξι μήνες. Όχι όσο θα ήθελα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι τα θαύματα συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια και μια μέρα για να προσθέσετε μερικά εκατοστά στο μήκος του πέους είναι ρεαλιστικό, αν και θα ήταν επιθυμητή. Είναι πιο αποτελεσματικό, ίσως μόνο με τη χρήση της συσκευής επέκτασης μετά από μια ειδική λειτουργία για να απελευθερώσει το εσωτερικό μέρος του πέους, αλλά για τους κινδύνους της επιχείρησης που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Η χρήση της συσκευής επέκτασης ουσιαστικά δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες!

Συμπερασματικά, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μεθόδους είναι δοκιμασμένη στο χρόνο. Δεν πιστεύουν ότι η διαφήμιση που υπόσχεται ρεαλιστικό, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι η διαφήμιση των προϊόντων του εμπορίου αυτοκινήτων, και ο στόχος δεν είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους, και να πωλούν αγαθά και υπηρεσίες δεν είναι πάντα κατάλληλες υποσχέσεις. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα καιρό, αλλά ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος από το να υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα, αλλά δεν εγγυώνται την ασφαλή και επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών αύξησης του κράτους!