Όλη η αλήθεια για τη διεύρυνση πέους: οι πιο αποτελεσματικές και δοκιμασμένες μεθόδους

Σε κάποιο σημείο, ο άνθρωπος σκέφτεται για το πώς το μέγεθος εγκαθιστά σχετικά με την εικαζόμενη πλαίσιο των προτύπων και μπορώ να την αλλάξω.

πώς μπορείτε να αυξήσετε το κράτος

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα σοβαρό ερώτημα, γιατί αμφιβάλλω αν κάποιος μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα σε στενές σχέσεις, αναπτύσσει τις ανασφάλειες, κόμπλεξ και την κατάθλιψη.

Αλλά πριν από την ανάπτυξη της εμπειρίας, εξοικειωμένοι με τις ιδιαιτερότητες της ανάπτυξης ενός κράτους, το "φυσιολογικό" μέγεθος και το πόσο ρεαλιστικό είναι η αύξηση.

Το μέσο μέγεθος και το ποσοστό σε διαφορετικές περιόδους της ανάπτυξης

Πριν από τη διεύρυνση του πέους, πρέπει να γνωρίζετε τα στατιστικά στοιχεία.

Αρχή, την πλήρη έννοια του "κανόνα" στο θέμα του μεγέθους του πέους σε διαφορετική ηλικία περίοδο σε άνδρες που δεν υπάρχει.

Υπάρχουν διάφορα στατιστικά στοιχεία που διεξάγεται με διαφορετικούς ανθρώπους και σε διαφορετικά μέρη, τα οποία μειώνονται σε ένα ορισμένο μέσο όρο παραλλαγή.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε πώς να μετρήσει σωστά το πέος.

Η ανάπτυξη του πέους εμφανίζεται στην εφηβεία, αρχίζει συνήθως στην ηλικία των 9 ετών.

Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του σώματος σε μια ήρεμη κατάσταση που λαμβάνονται τα ακόλουθα δεδομένα:

 • 10 — 12 χρόνια, το μέσο μέγεθος του πέους περίπου 4 cm και για κάθε έτος της ζωής αυξάνεται κατά 0,5 — 1 βλ. συνεπώς, σε κάθε χρόνο της ζωής μου το δυνατόν αντίθεση με τον κανόνα 1-1,5 cm
 • 13 — 15 χρόνια ελάχιστη τιμή θα αυξηθεί σε μήκος 5 — 6 cm.
 • 16 — 18 ετών, οι συνήθεις δείκτες θα είναι 7 — 9 ίντσες.

Το φυσιολογικό μέγεθος του πέους σε στύση:

 • 10 — 12 χρόνια, το μέσο μέγεθος του πέους του 9 — 10 cm.
 • 13 — 15 χρόνια κανόνας αντιστοιχεί σε 12 — 15 cm.
 • 16 έως 18 μεσαίες ρυθμίσεις στις 13 — 16 ίντσες.

Ωστόσο, από 18 χρόνια, το σώμα μεγαλώνει σε ένα μέγιστο μήκος, και περαιτέρω αλλαγές μόνο σε διάμετρο. Όταν αυξάνεται το πλάτος των κρατών, ίσως μια μικρή μείωση στο μήκος, μισό εκατοστό.

Μιλώντας για τη διάμετρο του κράτους, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε ότι υπάρχουν στατιστικά στοιχεία:

Σύμφωνα με αυτούς, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι από την ηλικία των 12 ετών, γύρω από το σώμα 7-8 cm, και για 18 χρόνια, 12-13 βλ.

Που περιγράφονται παρακάτω μεθόδους για το πώς να αυξήσει το πάχος του κράτους.

πώς μπορείτε να αυξήσετε το κράτος από το σπίτι

Μαρτυρία για την αύξηση

Με δεδομένο το γεγονός ότι υπάρχει ένας τρόπος για να αυξήσει τα κράτη χειρουργικό τρόπο, για αυτό είναι και αναγνώσεις. Μεταξύ των λόγων για τη λειτουργία του ιατρικού προσωπικού που κατανέμονται:

 • Η μικροφαλλία, δηλαδή, το μέγεθος της εξουσίας που δεν υπερβαίνει τα 3 cm.
 • Epispadias, συγγενείς ανωμαλίες, με τη μορφή της διάσπασης του άνω τοιχώματος της ουρήθρας.
 • Υποσπαδίας — ανώμαλη θέση από το άνοιγμα της ουρήθρας.
 • Η νόσος Peyronie — ένα καλόηθες νεόπλασμα, που δεν ανήκουν στην ομάδα των όγκων που αναπτύσσεται στους ιστούς της πρωτεΐνης.
 • Σπηλαιώδης ίνωση, με άλλα λόγια, αντί του σπηλαιώδη σώματα του πέους είναι πυκνό συνδετικό ιστό.
 • Ζημίας.

Υπάρχουν "καλλυντικά" ενδείξεις για τη χειρουργική επέμβαση. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας κατάστασης μπορεί να είναι μια κατάσταση όπου το σώμα είναι κρυμμένη λόγω της υπερβολική ποσότητα του λιπώδους ιστού στην ηβική περιοχή.

Οποιαδήποτε αύξηση του πέους έχει συμφωνηθεί με τον εμπειρογνώμονα!

Βέλτιστες πρακτικές

Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι για να αυξηθεί το μέγεθος του ανδρισμού. Μεταξύ των προσαρμογών των κρατών μεγέθη διακρίνει η αύξηση σε μήκος και αύξηση στο πλάτος. Αλλά το πιο κοινό είναι απλές επιλογές, είναι εύκολο να εφαρμόσει στο σπίτι. Κάθε τεχνική θα συζητηθούν ξεχωριστά. Και αν αναρωτιέσαι αν πρέπει να αυξηθούν τα κράτη, σίγουρα θα βρείτε θετική ανταπόκριση.

Σόδα

Λαϊκή ιατρική έχει εδώ και καιρό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή συχνά βοηθά να λύσει διάφορα προβλήματα υγείας και τη βελτίωση της εμφάνισης σας.

Έκπληξη παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του πέους διεύρυνση.

Ένα ειδικό μέρος μαγειρική σόδα, σε ποσό που να μην υπερβαίνει το ένα κουταλάκι του γλυκού.

Είναι αραιωμένο σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. Παίρνουμε ένα μικρό λουτρό στο οποίο είναι βυθισμένο το σώμα.

Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά και καλό είναι να περάσετε μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη οικειότητα.
πώς να αυξήσει το πουλί τρόπους

Επίσης υπάρχει μια άποψη ότι είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό από μαγειρική σόδα και το μέλι. Αυτή η σύνθεση είναι καλά αναμεμειγμένο σε ίση αναλογία σε λίρα της ανδρισμό. Πιστεύεται ότι μετά τη διαδικασία, το πέος διεύρυνση μαγειρική σόδα, ο άνθρωπος νιώθει, πόσο αυξάνουν τόνος του σώματος και αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για αρκετούς μήνες οδηγεί σε αύξηση στις 2 cm

Ασκήσεις

Υπάρχουν μεγάλες ασκήσεις για τη διεύρυνση πεών:

 • για να τεντώσει
 • να βελτιώσει την παροχή αίματος,
 • ομάδα υποστήριξης.

Κάθε επιλογή έχει μια σειρά από τεχνικές, οι οποίες μπορούν να διαβαστούν από κάθε άνθρωπο. Επιπλέον, οι μέθοδοι αυτές τις ασκήσεις είναι απλά, δεν απαιτούν προσπάθεια και είναι εύκολα να γίνει στο σπίτι. Ασκήσεις για καλύτερο πέος διεύρυνση στο σπίτι.

Ακροφύσιο

Το ακροφύσιο κράτος έχει για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει αποδείξει την απλότητα και την προσβασιμότητα. Το μπόνους από αυτή την επιλογή είναι η έλλειψη απαιτήσεις, τις δεξιότητες ή εκπαίδευση πριν από τη χρήση. Επιπλέον, πωλούνται στο κατάστημα θέμα.

Αυτή είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να μακρύνει το πέος.

Το ακροφύσιο για το κράτος που χαρακτηρίζεται από: το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα, το μέγεθος και αποχρώσεις, και το πιο σημαντικό, για τους σκοπούς της εφαρμογής τους. Υπάρχουν επιλογές:

 • Συμβουλές για πάχυνση;
 • Μπορεί να μακρύνει το πέος;
 • Με τη λειτουργία δόνησης;
 • Με το ασυνήθιστο έδαφος.
 • Διεγερτικά του πηκτώματος.
 • Ακροφύσιο για επιπτώσεις, τόσο η γυναικεία κλειτορίδα και τον πρωκτό.
Ακροφύσιο μεγέθυνση πέους, ακόμη και σε 10 cm αμέσως.Παρά την αποδοτικότητα και την απλότητα, μειώνουν την ευαισθησία κατά τη διάρκεια της οικειότητας, και επίσης να δημιουργήσετε μια αίσθηση της αύξησης για το σύντροφό σας.
πώς μπορείτε να αυξήσετε το κράτος από το ακροφύσιο

Τα φάρμακα, οι ορμόνες, τα βότανα, κρέμα, τζελ, αλοιφές

Υπάρχουν πέος διεύρυνση μεθόδους: χάπια, βιοανάδραση, τα βότανα, ορμόνες, κρέμες, τζελ, αλοιφές. Η αποτελεσματικότητά τους, οι κριτικές είναι ανάμεικτα. Κάθε φάρμακο έχει συνταγογραφηθεί μετά από διαβούλευση με έναν ειδικό.

Αντλία

Σχετικά με τη μέθοδο αυξάνοντας το μέγεθος του ανδρισμού κενή αντλία έχει από καιρό γνωστό.

Η βάση αυτής της μεθόδου είναι να δημιουργήσει ένα κενό, το οποίο διεγείρει την αυξημένη ροή του αίματος στο σώμα και, συνεπώς, αυξάνει και βελτιώνει την ελαστικότητα.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να αυξηθεί γρήγορα το κράτος για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει από την κενή αντλία θα παραμείνει σε μια ήρεμη κατάσταση του πέους, αλλά θα διαρκέσει ως αποτέλεσμα την αύξηση όχι περισσότερο από μια ημέρα. Για να εξασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, η αντλία πρέπει να χρησιμοποιούνται συστηματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όχι πιο συχνά από μία φορά σε δύο ημέρες.

Είναι απαραίτητο να θεωρούν ότι δεν είναι πάντα η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί, υπάρχουν αντενδείξεις. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • Ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα της ακροποσθίας.
 • Οξεία φλεγμονώδη διεργασία που έπληξε ολόκληρο το σώμα.
 • Σακχαρώδη διαβήτη, διαταραχές στο συκώτι ή τους νεφρούς.
 • Υψηλή πήξης του αίματος, με μια τάση για θρόμβωση.

Jelqing

Πολύ ενδιαφέρουσα μέθοδο της διεύρυνσης πέος – Jelqing. Η τεχνική είναι μια ειδική άσκηση που επηρεάζουν όλα τα χαρακτηριστικά του ανδρισμού. Τεχνική γνωστή άνδρες από όλα τα μέρη του κόσμου. Βασίζεται στην διέγερση της να αυξήσει τη ροή του αίματος προς το όργανο που οδηγεί σε αύξηση.

Υπάρχουν τρεις δημοφιλείς τεχνικές:

 • Το σεξουαλικό όργανο εισάγεται σε στα μισά του δρόμου σε μια κατάσταση διέγερσης. Προσεκτικά να λιπαίνει και να ανανεωθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εάν το λιπαντικό στεγνώνει. Βάσει των κρατών που συνδέει τις άκρες του δείκτη και του αντίχειρά σας, σχηματίζοντας ένα είδος δαχτυλίδι που αγκαλιάζει σφιχτά το σώμα. Μόλις μπλοκάρει, αυτό το δαχτυλίδι τραβήγματος στο κεφάλι. Στη συνέχεια, αφήστε και επαναλάβετε τη δράση με το άλλο χέρι. Tempo run μέσο όρο, το κύριο πράγμα είναι να κολλήσει σε ένα άνετο ρυθμό. Θεωρείται ότι μια πιο σημαντική αύξηση στο πάχος του πέους;
 • Η δεύτερη τεχνική χαρακτηρίζεται από το ότι το λιπαντικό δεν χρησιμοποιείται;
 • Η τρίτη επιλογή, και πάλι με τη λίπανση, αλλά το δαχτυλίδι δεν με δύο δάχτυλα, αλλά ολόκληρο το χέρι.
Αν ξαφνικά είχε μια οδυνηρή αίσθηση — stop δράσης για μερικές ημέρες.

Διαλυτικό χρώματος

Διαλυτικό χρώματος πεών διεύρυνσης — μια ειδική συσκευή που αναπτύχθηκε από το ιατρικό προσωπικό.

Σκοπός της είναι να διευρύνει το πέος και να ασχοληθεί με συγγενείς ανωμαλίες του σώματος και τις επιπτώσεις της χειρουργικής επέμβασης.

Η βασική αλλαγή θα είναι να αυξήσει το μήκος.

Η συσκευή φοριέται για 4 έως 6 ώρες την ημέρα, καθιστώντας μεταξύ τους. Βολικό είναι η επιλογή, όταν η πρώην του σε 2 ώρες το πρωί και, στη συνέχεια, επαναλάβετε την ίδια ώρα το απόγευμα και το βράδυ.

Άσκηση συνιστάται καθημερινά. Αν ξαφνικά χάθηκε μια μέρα, θεωρείται η μέγιστη δυνατή διακοπή στη χρήση της συσκευής επέκτασης.

Οι άνδρες που χρησιμοποιείται για αυτή τη συσκευή για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, λέγοντας ότι δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα με τη μορφή της αύξησης των 1.5-2 cm.

Μασάζ

πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη χρησιμοποιούν την αντλία

Μασάζ για τη διεύρυνση πεών – η ίδια η διαδικασία είναι ευχάριστη και χρήσιμη, εάν πραγματοποιηθεί με στόχο την αύξηση του μεγέθους του πέους. Αναπτυχθεί διαφορετικές τεχνικές μασάζ, αλλά αξίζει η τεχνική είναι Kegel.

Κατά τη διάρκεια του μασάζ, αναπτύχθηκε από τον Arnold Kegel, ο άνθρωπος επηρεάζει τους μυς του εφηβαίου και κοκκυγικό περιοχές.

Για να προσδιορίσετε ποια μυών χρειάζεται προσοχή, χρειάζεται κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο μπάνιο για λίγα δευτερόλεπτα για να καθυστερήσει την πράξη της ούρησης.

Αυτή τη στιγμή, νιώθω την ένταση του ένα μυ που χρειάζεται άσκηση.

Όταν ένας μυς ορίζεται, μπορείτε να πάτε άμεσα με το μασάζ:

 • Το μυ να συρρικνωθεί και να χαλαρώσετε σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας κατά τη διάρκεια της συμπίεσης, για να το μειώσει. Η άσκηση διεξάγεται σε ένα γρήγορο ρυθμό, αλλά όχι περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Την ώρα που αυξάνεται σταδιακά.
 • Μυϊκή καταπόνηση βήμα. Πρώτη ελαφρώς για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, την ίδια στιγμή χαλάρωσης. Την επόμενη φορά που η αύξηση της ισχύος και έτσι σταδιακά το όριο, αποφεύγοντας δυσάρεστες αισθήσεις.
 • Σφίξε τους μυς ως αργή όσο το δυνατόν. Όταν η τάση έχει φτάσει το όριο είναι να χαλαρώσετε. Σε αυτή την άσκηση, θα πρέπει να νιώθεις τις "δονήσεις" των μυών.

Το τέντωμα του φορτίου

Πέους διεύρυνση της ανάρτησης βαρών και δωρεάν μέθοδος. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που συνδέονται με το σώμα:

 • Ένα σχοινί με ένα φορτίο που καθορίζεται με το συγκολλητικό ασβεστοκονίαμα,
 • Σχοινί για να κάνει έναν βρόχο και να θέσει στο κεφάλι, κούρεμα ακριβώς από κάτω.
Αυτή η μέθοδος είναι απλή και ασφαλής, αλλά δεν είναι. Για αρχή, καθορίζει ότι το αποτέλεσμα πραγματικά να επιτευχθεί μόνο μετά από πολλά χρόνια χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική. Και η υψηλή πιθανότητα τραυματισμού στο σώμα του.

Εκτός από το νοικοκυριό, αυτή η μέθοδος είναι απολύτως άνετα.

Το φορτίο θα σταματήσει να κυκλοφορούν και να κάνει θόρυβο θα προσελκύσει ανεπιθύμητη και ενοχλητική αντρική προσοχή.

πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη χρησιμοποιώντας αποσυμπιεστής

Συν αυτής της τεχνικής είναι ότι είναι δωρεάν. Αν και με αυτή τη δήλωση, είναι συζητήσιμο, γιατί αν μια τέτοια άσκηση θα βλάψει το σώμα θα πρέπει να δαπανήσουν πολλά χρήματα για τη θεραπεία. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό εργαλείο για την αύξηση ή grabatum.

Λειτουργία

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για χειρουργική επέμβαση, με στόχο να αυξηθεί το μέγεθος του ανδρισμού:

 • Ωχρό με βάση τη διασταύρωση των συνδέσμων, με τον καθορισμό και την αφαίρεση του μερικού εσωτερικού μήκος. Αυτό δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, και στο νοσοκομείο, ο άντρας που φεύγει από τη δεύτερη μέρα μετά την επέμβαση. Η μέση αύξηση ήταν 3-5 cm.
 • Εμφύτευση πεϊκής, η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπάρχει η εμφύτευση της τεχνητής πρόθεσης. Αυτή η διαδικασία είναι περίπλοκη και γίνεται σε ακραίες περιπτώσεις.
 • Lipofilling – παχιά κύτταρα προσθήκη στο πέος, με αύξηση κατά 1 cm
 • Μυών μεταμόσχευση είναι μια μικροχειρουργική χειραγώγηση, στην οποία το πάχος του ανδρισμού αυξάνεται κατά 3-4 cm.
 • Πλαστική χειρουργική — το όργανο εισάγεται gel ή εμφυτεύματα σιλικόνης, συμβάλλοντας στην πάχυνση.
 • Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος.

Παρενέργειες

Οποιαδήποτε επίδραση στο πέος μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες. Όταν προσπαθείτε να αυξηθεί, ανεξάρτητα από το, πέρασε με επιτυχία ή όχι, μπορεί να αναπτύξουν μία ή περισσότερες παρενέργειες:

 • Πόνος;
 • Να σκουρύνει, μώλωπες ή μεγάλες μελανιές;
 • Ξηρότητα του δέρματος, πυρόλυσης *
 • Η εμφάνιση του εξανθήματος στην επιφάνεια του σώματος;
 • Απαλλαγή του αίματος από το εξωτερικό ελαττώματα ή το εσωτερικό;
 • Παραβίαση της δραστικότητας.
Όταν έστω και μία από τις συνέπειες της διεύρυνσης πέος — επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό σας.

Αν θέλετε να βρείτε πραγματικά μια μέθοδος για τη διεύρυνση πεών στο σπίτι και, αν είναι απαραίτητο, και μπορεί να απευθύνεται σε χειρουργούς.

πώς μπορείτε να αυξήσετε τα κράτη με τα εμπορεύματα

Αλλά προτού να επιμένουν στην αύξηση του σώματος και να αρχίσετε οποιοδήποτε τρόπο, θα πρέπει να σταθμίζουν προσεκτικά τα "υπέρ" και "μειονεκτήματα".

17.12.2018