Την ανάπτυξη του πέους: μέθοδοι bezoperatsionnye

Μικρό πέος – men είναι η πιο κοινή φοβία. Έχει μέγεθος ακόμα το θέμα; Αν να μιλάς σαφή γλώσσα, αυτό το όργανο αναπαραγωγής είναι μια αντανάκλαση της σεξουαλικής δυνατότητες εκπρόσωποι της ισχυρής μισό της ανθρωπότητας. Και το γεγονός ότι το πέος μπορεί να είναι λιγότερο από "ανάγκη", προκαλεί το φόβο και την αμφιβολία. Πιο συχνά, οι φόβοι αυτοί είναι αβάσιμοι. Αλλά αν είναι να παρεμβαίνει με τη ζωή;

αύξηση το κράτος, χωρίς χειρουργική επέμβαση

Οι περισσότεροι άνδρες δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πούτσου του. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο για να προσθέσετε το μήκος, άλλοι όγκο. Αλλά το ιδανικό παράμετροι δεν υπάρχουν. Για να καθορίσει πόσο να αυξήσει το αναπαραγωγικό όργανο κατά τη διάρκεια της ανέγερσης, μπορείτε μόνο εμπειρικά. Συχνά το εντυπωσιακό διαμετρήματος σε μια χαλαρή κατάσταση δεν εγγυάται υψηλές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της διέγερσης.

Σύμφωνα με τα ιατρικά λεξικά, το μεγαλύτερο πέος του είχε μήκος πάνω από 33 και την περίμετρο περίπου 15 ίντσες. Αλλά αυτό είναι ένα σπάνιο απόκλιση στο μέγεθος. Στατιστικές μελέτες, που διεξήχθησαν σε διάφορες χώρες έδειξαν ότι το μέσο μήκος του σώματος είναι 13-15 cm

Το κύριο χαρακτηριστικό τους φόβους του προκαλεί την επιθυμία να αυξήσει το αναπαραγωγικό όργανο, έγκειται στο ότι η οικειότητα μεταξύ τους. Οι άντρες δεν συζητούν με τους ούτε οι γιατροί, ούτε μεταξύ τους. Μόνιμη ικανοποίηση οδηγεί σε σοβαρές ψυχολογικές και φυσιολογικές παθήσεις. Οι ψυχολόγοι λένε ότι το άγχος που σχετίζονται με τα αναπαραγωγικά όργανα, συχνά προκαλούν την εμφάνιση της κατάστασης ανικανότητα.

Ένας άλλος λόγος, μια ευλαβική στάση προς την ενηλικίωση – η επιθυμία να ανταγωνιστεί. Κάθε εκπρόσωπος του ισχυρότερο φύλο θέλουν να είναι "πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά" τους αντιπάλους του, και λίμπιντο περιλαμβάνεται στη λίστα με τα "αθλήματα".

Μπορώ με ασφάλεια να αυξήσει το μέγεθος του πέους; Αυτή η ερώτηση δεν έχει καμία σαφή απάντηση. Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι οι αλλαγές είναι πραγματικά αισθητή μόνο μετά την επέμβαση. Αλλά για χάρη της δικαιοσύνης και λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλία των επιλογών είναι να εξετάσει άλλες συντηρητικές μεθόδους. Να παρέχουν σε άπορους και την ίδια στιγμή να τους προστατεύσει από την αμφισβητήσιμη βήμα, εκείνοι που είναι παρόμοια χειρισμούς δεν χρειάζονται.

Bezoperatsionnye τεχνικές

Αντλία. Η χρήση των αντλιών κενού παρέχει μια στιγμιαία αλλά βραχύβια αποτέλεσμα. Η ουσία της μεθόδου αυτής συνίσταται στην αποκάλυψη της πίεσης για την κυκλοφορία. Το πέος τοποθετείται στο βολβό που αντλεί τον αέρα. Το σώμα παίρνει μια μεγαλύτερη ποσότητα του αίματος και τη στύση γίνεται όλο και πιο προφανές. Για τον καθορισμό της πλήρωσης των κρατών συμπιεστεί με τη σιλικόνη ή καουτσούκ δαχτυλίδι

Η κενή αντλία σχεδιάστηκε για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς. Σε δυσάρεστες συνέπειες από τη χρήση τέτοιων συσκευών περιλαμβάνουν σκούρο χρώμα του δέρματος (μικροσκοπική αιμορραγία), οίδημα, μειωμένη δραστικότητα, τραύμα.

Διαλυτικό χρώματος. Το όνομα αυτής της συσκευής έχει μεταφραστεί ως "τέντωμα". Η αρχή της λειτουργίας βασίζεται στην μηχανική επίδραση στα γεννητικά όργανα από το τέντωμα, την τόνωση της ανάπτυξης του ιστού. Πράγματι, η επίδραση αυτών των ασκήσεων έχει αποδειχθεί, αλλά να επιτευχθεί ακόμη και μια μικρή αύξηση είναι αναγκαία για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πολλά χρόνια.

πέος διεύρυνση.

Τα μειονεκτήματα από τη χρήση της επέκτασης είναι προφανές – αυτό είναι μια μεγάλη πιθανότητα για σοβαρή ζημιά στον ιστό, αν σωστά εκτελείται η άσκηση και η μειωμένη ροή του αίματος με αποτέλεσμα την ανικανότητα. Αυτά τα ίδια τα μειονεκτήματα που συνδέονται με μεθόδους που βασίζονται στην επίδραση του Ιλιζάροβ. Εκτείνεται από αναρτημένα φορτία ή με τη χρήση του εγχειριδίου θεραπείας θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των ασθενών με έντονη καμπυλότητα του πέους ή να επιμηκύνει την ακροποσθία, δεν το πέος διεύρυνση στο σπίτι.

Τα ναρκωτικά. Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει την πληθώρα των πληροφοριών διαφήμισης για το "θαύμα" αλοιφές, κρέμες ή τα δισκία σας επιτρέπει να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά από λίγες μέρες. Οι γιατροί κατηγορηματικά να πω ότι είναι εξαπάτηση. Τέτοια φάρμακα δεν είναι στο Οπλοστάσιο των φαρμακολόγος.

Τα περισσότερα από τα φάρμακα που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τα βότανα που έχουν μια θετική επίδραση στην ισχύ ή την ενίσχυση της στυτικής λειτουργίας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η απτή απόδειξη της διεύρυνσης πέος τους παραπάνω τρόπους δεν υπάρχει. Το θετικό αποτέλεσμα μπορεί να βασίζεται μόνο στον εαυτό του.

Αν το πρόβλημα δεν είναι φανταστικό και επαληθεύεται σε διαβούλευση με τον ειδικό, θα πρέπει να σκεφτείτε για τη λειτουργία.

Χειρουργικές μεθόδους

Επιμήκυνση. Μια τέτοια χειρουργική επέμβαση μπορεί να αυξήσει σημαντικά το μέγεθος του σχετικά με την κοπή των συνδέσμων με την οποία είναι συνδεδεμένη με τη λεκάνη. Ενώ αυτό αποδυναμώνει την ένταση να γίνεται ορατό και το κρυφό μέρος του σώματος. Μετά τη διαδικασία θα πρέπει η χρήση των διαλυτικών χρώματος ή άλλη συσκευή, που εκτείνεται από τον φαλλό και δεν της επιτρέπει να θεραπεύσει τους συνδέσμους. Συνήθως την περίοδο αποκατάστασης είναι 5-6 μήνες.

Πάχυνση. Αυτή είναι μια πολύ ακριβή επιχείρηση. Για να επιτευχθεί παρατεταμένη επίδραση και να αποφευχθεί η διαπύηση, ένα ειδικό εμφύτευμα – αλλομοσχεύματος. Η τιμή δεν είναι μικρότερη από πέντε χιλιάδες δολάρια. Γενετικά κακό ιστό του σώματος είναι μεταμοσχεύονται στο άξονα και τυλιγμένο δέρμα τελευταίο. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε τη διάμετρο, αλλά μπορεί να προκαλέσει διάφορες σοβαρές συνέπειες για την υγεία.

Πριν να εφαρμόσετε σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, να σκεφτούμε την ανάγκη να αλλάξουν τα γεννητικά τους όργανα. Από ιατρική άποψη, η παθολογία είναι αν το μέγεθος του πέους σε στύση φτάνει τα 8 εκατοστά. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, το πρόβλημα εφευρέθηκε. Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του καθορίζει το ποσοστό.

Οι αναφορές δείχνουν ότι οι νευρικές απολήξεις, η διέγερση των οποίων προκαλεί οργασμό στις γυναίκες είναι το κόλπο σε ένα ρηχό βάθος (7-10 cm). Γι ' αυτό γίνεται επιτακτική η υιοθέτηση του διάσημου σεξ ψυχολόγος και Καθηγητής ψυχολογίας: "Όταν μετρούν το μέγεθος του πέους του, το εργαλείο που χρησιμοποιείτε, ένα χάρακα, και μια αίσθηση, η οποία απαιτεί την επιβεβαίωση της αυτοεκτίμησης".

πώς να αυξήσει τα κράτη

Αν δυσαρέσκεια με το σώμα σας δίνει την ειρήνη του μυαλού, είναι καλύτερο να ζητήσει τη συμβουλή του θεραπευτή. Εξηγώντας την αιτία του προβλήματος, θα βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική από αμφισβητήσιμους τρόπους για να αλλάξετε το πέος.

25.12.2018